עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. https://www.tms.co.il/rx580gaming8gd או https://www.tms.co.il/n1060wf2oc6gd

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by firemebad,

יש לחבר שלי כרטיס מסך x800 xt על תושבת AGP הוא רוצה לרכוש מחשב חדש אבל עם pci-express אבל ממש חבל למכור את הכרטיס שהוא ממש חזק וטוב. האם יש איזה מתאם שיכול לגשר בין הכרטיס הזה לבין הסלוט של pci -express ? שמעתי משהו על זה , אבל אני לא בטוח...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by liavliavliav,

המערכת שלי היא כזאת Core I7 870 Gigabyte p55a ud3 Kingston 2048 ddr3 2048 (פעממים) דיסק קשיח 1TB WESTREN DIGITAL 1333MHZ GTX470 FREEZER REV 2 pro7 של Artic xaser v1 MX red(thermalkate) צורב LG השאלה שלי היא עם הלוח אם תומך בSLI ואם SLI של 470 חזק יותר 580,480 או HD5970 ? כמה וואט צריך לכול המערכת עם SLI הקירור בסדר? אפשר לעשות SLI של שני כרטיסי מסך שונים ונגיד אחרי שעושים את הSLI ומחברים אותו עם הגשר ללוח אם צריך לעשות משהו בדרייברים איך יודעים שהמחשב מזהה את שני הכרטיסים ופועל איתם צריך קירור לכרטיס מסף?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dudik5,

שלום, הכרטיס מסך במחשב הישן שלי מת. אני רוצה לתרום את המחשב במצב תקין ולרכוש עבורו כ. מסך שיהיה בערך ברמה של הכרטיס שהיה. הכרטיס שהלך לעולמו הוא ati pci-e hd 2600xt 256mb gddr3 d.dvi אשמח לדעת איזה כ. מסך אני יכול לקנות כיום שיהיה בערך באותה הרמה או מעט טוב ממנו?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אתמול הרכבתי את הכרטיס מסך וכשאני מפעיל את המשחק dirt 2 זה מראה לי מסך שחור וכשאני מפעיל את gta iv החוף ים שקוף. המפרט שלי הוא כזה מעבד core 2 quad q9500 לוח אם asus p5kpl-am ראם 4 gb kingston ddr2 800mhz (שני סטיקים של שני ג'גיה) ספק כוח corsair TX850w כרטיס מסך sapphire hd 6950 כבר מחקתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם והדרייברים של הכרטיס הנוכחי מעודכנים ואני לא יודע מה לעשות. בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ultraircraft,

שום כולם אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש התקציב הוא בערך 1700 +-100 שקל הציעו לי את HD7950 3GB לא משנה מה המפרט שלי כי אני מתכוון להחליף את כול המחשב עם מעבד לוח אם וזיכרון פשוט עם יש משהו שעדיף אליו מבית NVIDIA בטווח מחירים הזה? תודה לעוזרים =]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by roni25,

שלום לכולם. יש לי במחשב כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה עם 5 פינים כשאני מחבר אותו לטליוזיה אני לא רואה כלום מה עלי לעשות

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. התקנתי ת'משחק Lost.Planet.Extreme.Condition-Unleashed אני מריץ ואני רואה רק סגול ירוק ושחור אין עוד צבעים , לא מבין מה זה העלתי גם לפני יומיים אשכול על שאני לא מצליח להריץ את UEFA_Champions_League_2006_2007 אבל לא עזרו לי פה אני מבקש תנו עזרה !! אני מתחיל לחשוב ששוב הלך לי כרטיס מסך

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Idanp,

אני רוצה להחליף את ה 4870 שלי שכבר התיישן בכרטיס חזק יותר עד 1500 שח המערכת: amd phenom 945 4gb ספק 550 של hec רזולציה 1920X1080 יש המלצות ? איך HD 7850 2GB ב1370 שקל ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי, כמו שראיתם בכותרת, קיבלתי את החלקים שלי לגבי חיבור הכרטיס מסך - הכרטיס מסך שיש ברשותי כרגע מחובר בשתי חיבורי 8 פינים, ה970 הוא עם חיבור אחד של 8 ואחד של 6, ה8 מורכב מ6+2, זאת אומרת שחיבור אחד אני מחבר כמו שהוא, ואת השני אני מחבר רק את ה6 ואת ה2 אני משאיר ככה תלוים בצד ? זה בסדר ? לגבי ה840 איבו, יש לי בחלון האחורי של המארז חיבורי הארדיסקים פנוים שזה כמה יציאות כאלה על כבל אחד, מחבר אחד מהם אליו וסטה וזהו ? ולגבי SATA, יש לי לוח אם Z77X-UD5H, אני לא מצליח להבין כמה חיבורי SATA 3 יש לי, ואיפה הם נמצאים, באתר של גיגהבייט רשום : Chipset: 2 x SATA 6Gb/s connectors (SATA3 0/SATA3 1) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices 4 x SATA 3Gb/s connectors (SATA2 2~5)…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Aviram,

אני רוצה לקנות מסך דק, ואנשים ממשיכים להגיד לי ש-IBM לא טובים.. אני רואה את התמונה של המסך, יש לו עיצוב שאני מאוד אוהב, אבל ממשיכים להגיד לי שהוא לא טוב.... אני בעיקר צריך אותו בשביל משחקים וסרטים. הנה פרטים: http://www-132.ibm.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=-840&langId=-1&partNumber=9818AC0&storeId=1 אני רוצה לדעת למה הוא לא טוב. והאם Iiyama טובים?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by zxcvbnm,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד מסוג amd athlon 3000, כרטיס מסך geforce 6600 וכרטיס מסך מובנה geforce 6150. ב6600 המאורר הלך והוא בדרך להישרף, ה6150 לא מסוגל אפילו להריץ סרטי Hd 720p. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות לצורך צפיה בסרטי hd 720p ומשחקים קלים? תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Pure-Gold,

אני שוקל לקנות את הכרטיס HD 5850 Vapor-X 2GB GDDR5 של SAPPHIRE בעיקר בגלל ה Eyefinity שמאפשרת לשחק על 3 מסכים (יש לי 3 מסכים) במשחקים תומכים וגם כי פשוט אפשר לחבר לו 3 מסכים בלי כרטיס מסך נוסף. כיום יש לי שני כרטיסים של HD 4850 שהם יחסית תנורים. יש המלצות ? *המפרט העדכני שלי מופיע בקישור בצד (המערכת הראשונה)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by FatherBoard,

חשבתי בהתחלה לקנות ג'יפורס 4 חזק, אבל הבנתי שאני לא ממש משחק הרבה משחקים כבדים. האם שווה לי לקנות ג'יפורס 3 במקום?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי 8800GT והוא מאוד חם, הייתי רוצה להגביר את המאוורר, איך עושים זאת? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_nvidia.html כן עכשיו זה רשמי ואפשר למצוא את הדמאוים באתר של NVIDIA

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by SUPER300,

שמתי לב (לפי מה שהצלחתי להבין) שלGTX 670 יש בסך הכל תדר יותר נמוך ופחות ליבות CUDA. אז בסך הכל יש הבדל די קטן ביניהם, לא? ולפי מה שהבנתי ליבות הCUDA משומשות לעתים רחוקות.. אשמח אם מישהו יבהיר לי אם יש עוד הבדלים, או שאני צודק וה500 שקל הנוספים בשביל ה680 לא שווים את זה :s05:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בשעה טובה קיבלתי את סמסונג 730B ישירות עם שליח מחיון שאלתי היא: להתקין את הדרייבר מהדיסק או להוריד את הדרייבר מהאינטרנט? כי בהוראות כתוב : "this minitor driver is under certifying MS logo and this installation don't damage your system. the certified driver will be posted on Samsung Monitor Homepage." שאלה שנייה: איך בודקים אם יש פיקסל שרוף?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by spider272,

כדאי להביא ת כרטיס 7950 3GB? רוזולוצייה:16:10 1440X900 enermax 550 naxn

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ABLB,

לאחר התבלטות החלטתי לקנות לאחי את ה 8600GT - גיימר בינוני, החלטה זו נבעה מהסיבה ש 8800 עולה 1000 ש"ח יותר , ואיתם עוד שנה ואולי פחות הוא ישדרג למשהו שהוא יותר טוב טכנולגית מה-8800 שקיים היום(שהוא בעצם מונופול DX10). הייתי מעוניין אם מישהו כבר עשה סקר וידוע לו מי מהחברות השונות מספקת את הביצועים הטובים ביותר שניתן להפיק מה- 8600? אני כעת עומד על LEADTEK PX8600GT TDH EXTREME 256MB דעתכם? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קניתי מחשב חדש עם הכרטיס המסך המומלץ בפורום sapphire radeon hd 4890 vapor-x. יש לי windows 7 pro 64bit ואני לא יודע איזה דרייבר להתקין (בדיסק יש דרייברים רק לXP ולVISTA) אשמח לעזרתכם, באתר של SAPPHIRE מופיעה רשימה ארוכה (http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/download_index_01.aspx?psn=0006)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. תגידו מבחינה בריאותית מה יותר בריא מסך crt (מסך קונבנציונלי או מסך "רגיל") או מסך LCD אני מתלבט מה לקנות אנא עזרו לי האם קצב הריענון הנמוך שנמצא במסכי ה LCD "הורס" את העיניים? ???

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום. שדרגתי את כרטיס המסך שלי ל - GeForce 6600GT. שאר החומרה שלי היא סטנדרטית: פנטיום 4, 512 זכרון פנימי, Hd SATA, צורב DVD ו כונן CD ROM, 2 מאווררים וכו'. הספק כוח שלי הוא סטנדרטי כיום. האם נדרש לשדרגו?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Ace-of-spade,

שלום לכולם. אני אישית תמיד העדפתי כרטיסי NVIDIA,אבל בגלל שהחדשים טיפה מאכזבים אני שוקל לעבור לATI. ההתלבטות: gainward gtx480 שמחירו 2700 או asus hd5970 שמחירו 3700. אין לי בעיה להשקיע את ההפרש,השאלה היא: האם זה באמת שווה את זה? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. קניתי RADEON 9000 PRO 128עושה לי מלא בעיות במחשב מעוות לי צבעים וכולי האים כדאי להחליף אותו לGF4 TI4200 128 MB האים יש ביינהם הבדלים או הGF רק יקר יותר

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים