עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני לא יודע בכלל אם שווה לקנות אותו אבל הוא יספיק לי אני יודע מה המחיר ששוה לשלם עליו?

2. שלום, אני מחפש כרטיס מסך לצורך שימוש מסיבי בתוכנת AFTER effect, רציתי לדעת האם הכרטיס: PNY Quadro 4000 2GB GDDR5 DX11 PCI-E שעולה 3000 ש"ח הוא overkill לצורך זה ואפשר להסתפק בשקט באחד יותר חלש או האם הכרטיס שציינתי חיוני לעבודה בתוכנה זו. תודה רבה לאלו שיוכלו לעזור לי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by אריק9,

אהלן אנשים, יש ברשותי מחשב בן 3 שנים עם הכרטיס מסך הבא שנקנה בחברת tms מחשבים כאשר יש עדיין אחריות על הכרטיס לעוד כשבועיים. BFG 8800 GT G92 OC 512MB DDR3 Retail הכרטיס הנוכחי נשרף/התקלקל ולכן פניתי לחברת tms על מנת להחליפו. דיברתי עם נציג של החברה והוא הסביר לי מכיוון שהוא לא יכול להחליף את הכרטיס מסך מכיוון שאין יבואן של BFG בארץ והחברה tms בקריות פשטה רגל ואותה חנות בעצם היא זו שהייתה מייבאת כרטיסי מסך של החברה BFG בעצמה ללא יבואן. כמו כן ביקשתי תחליף לכרטיס המסך הזה או לפחות שווה ערך אליו אך אותו נציג טען בפניי את אותן טענות שכתבתי למעלה. אשמח לעצות בנושא מאחר ואני רוצה לדבר איתם כרגע, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. PowerColor Radeon HD6950, 2Gb, AX6950 2GBD5-M2DH, PCI-Ex ד"א איך הכרטיס הזה? החברה הזאת בסדר? בכמה ישפיע חוסר הפיזיקס?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by asaf556,

שלום המחשב שברשותי כולל את המפרט הבא: 3.8@AMD 955 GIGABYTE GA MA-770T UD3 ספק ציפטאק 500 וואט וכרטיס מסך 460 GTX עכשיו המחשב משמש אותי למשחקים כבדים אני אוהב לנסות כל מה שיוצא ככה שקשה לי לנקוב בשמות או כיוון מסויים אבל בזמן האחרון אני נתקל במצב שבו משחקים חדשים לא חלקים אלה קצת לא סוחבים בחלק המזמן בעיקר בסצנות קשות השאלה היא אם יש טעם בשדרוג כרגע של כרטיס המסך בתציב של 900 שקל נניח ראיתי 560 ב880 ודי התלהבתי או להמתין לסדות חדשות וכו? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by darq,

שלום (: מפרט: ספק כוח : Corsair VX550W מעבד : Intel Core2 Quad Q6600 @ 2.40GHz לוח אם :Asus P5G41T-M LX זכרון : Corsair 4GB CMV4GX3M1A1333C9 2x רזולוציה : 1680x1050 כרטיס Sapphire Radeon HD 4870 גוסס ומציג כל מיני ארטיפקטים. אבל עדיין מריץ FarCry3 בצורה מעולה. כרגע אינני רוצה להתחדש במחשב חדש , מחשב זה משרת אותי בנאמנות חוץ משנשרף לי לוח אם מפגיעת ברק בבניין או באזור. בכל מקרה חשבתי על כרטיס : Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST 1. האם אני אראה שיפורים משמעותיים? 2. האם המערכת תצור צוור בקבוק שעושה את השדרוג לא כדאי? 3. האם יש כרטיס טוב יותר שיכול להתאים למערכת טווח מחיר עד 1500 שקל. ושוב אינני רוצה לשדרג את המערכת כרגע. אבל אני אשמח אם אוכל לקנות כרגע כרטיס מסך ש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אחרי שראינו למה בדיוק מסוגלת גירסת ה-Founder's Edition של ה-GeForce GTX 1080 אשר פותחה ועוצבה בידיה של NVIDIA, נראה כי בקרוב מאוד נדע גם מה יכולות להציע לנו היצרניות השותפות שלה כשניתנת להן ההזדמנות לכך שוק העיבוד הגראפי ממשיך לרתוח, לאחר שנים של דשדוש יחסי – כבר קיבלנו את ההכרזה הרשמית של ה-GeForce GTX 1080 האימתני בתצורה שנוצרה על ידי אנשיה של NVIDIA, ואף זכינו לראות ביקורות ראשונות שהתייחסו לביצועים שלה בצורה בלתי תלויה. כעת אנחנו אמורים לראות את התשובה הטכנולוגית של המתחרה AMD, בעוד כשבוע בתערוכת ה-Computex 2016, ובמקביל נראה כי אותה תערוכה תספק לנו גם הכרזות על דגמי ה-GeForce GTX 1080 – אלה שפותחו ועוצבו בידי היצרניות השותפות של NVIDIA, ועשויים להציע תדרי עבודה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. תקציב 800 ש"ח שידרוג מ- HD4870 ניתן לראות את המיפרט המחשב שלי מיתחת לשם לי. מה הייתם ממליצים למערכת המחשב המיושנת במיקצת....שיוכל לנצל את הכרטיס מסך שתמליצו ללא צוואר בקבוק רציני.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם. רציתי לשאול בבקשה איזה גרסת GTX 970 הכי טובה. MSI ג'בייט או EVGA http://ksp.co.il/?select=&list=1&sor...e=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sor...e=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sor...e=0&maxprice=0 עוד דבר . אני מחפש מבחני ביצועים של זוג כרטיסי 280X ב-CF נגד GTX 970. עוד דבר קטן מי שעשה CF עם זוג כרטיסי 280X אם אפשר לפנות אליי בפרטי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת עם יש עוד חברה שמיצצרת כרטיסי מסך חוץ מ-ATI וNVIDIA?? רציתי לדעת גם עם יש קירור כבר שאפשר לקנות ל6600GT ? תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי את המסך mag996 PF כבר שנתיים, הוא שירת אותי מצויין ואף פעם לא עשה לי בעיות. אך בימים האחרונים אני חש שהוא לא כמו שהוא היה פעם. פתאום קצת קשה יותר לקרוא טקסט וצריך להתעמק יותר בקריאה וגם בעיקר שיש צבעים לבנים או שיש רזולוציוםת עם יחס לא כל כך "שווה" (1280X960) אני שם לב למעין גלים כאלה בקצוות המסך אשר נמשכים עד האמצע. הרחקתי כל מכשיר שמקרין אלקטרומגנטיות למסך עד כמה שאפשר והבעיה עדיין לא נפתרה. מה אני יכול לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שמעו חברה ... יש לי בעיה כזאת : אני משחק במשחק המוניטי הנקרא WOW בהתחלה המשחק קרטע לי (הגרפיקה שלו מאד נמוכה) ככה שהתעצנתי ולבסוף גיליתי שאני צריך להוסיף עוד זכרון(256-->512) כדי שהמחשב יריץ את המשחק כמו שצריך .. המשחק נטען רק פעם אחת וזהו לאורך כל המשחק אין יותר טעינות אבל משכן, שאני מגיע לאזור זה מתחיל לטעון כל מיני דברים בזכרון ככה שהמחשב מתחרפן אבל לאחר הוספת הזכרון זה הסתדר !! עכשיו לבעיה של דוד שלי : יש לו 512זכרון (RDRAM) והוא גם משחק משחק המוניטי אבל הוא משחק EQ2 והמשחק הזה נטען המון פעמים וזה פשוט משגע את בן דוד שלי ... כל ZONE נטען לו משהו כמו 5 דקות זה לא נורמאלי פעם היה מצב שהוא נטען 15 דקות .. ויש לו המון טעינות במשחק ככה שאצלו זה בלתי נסבל לעומת אצלי …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ???

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

אני אתייחס לתמונות של דום3 ששוחררו אתמול. אם יש לי וודוו3(שלא יריץ את המשחק 100%) אז איך אני יכול לראות את התמונות באיכות של הג'יפורס4\RADEON9700? האם זה בגלל הפורמט של התמונה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לפי מה שקראתי הם מקבילים... אבל אני רואה מלא בפורום שATI עושים בעיות והכרטיסים שלהם חמים(טמפ'), שהדרייברים שלהם עושים באגים לפעמים, ושהם מתיחייסים רע ללקוחות... (ושהמשחקים שיוצאים מותאמים יותר לכרטיסים של nividia) רציתי לדעת אם זה נכון ואזיה כרטיס מבין ה2 האלה עדיף בשביל המפרט הבא? (תודה רבה לעוזרים ואם אפשר להסביר גם למה בחרתם) מסך כרגע 19 אינץ רזולוציה 1284 על 1200 ובקרוב 20 אינץ כנראה 1600 על 1200 הכרטיסים: ‏9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ - עולה 950 מפרט טכני של זה: http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=216&Itemid=315 או ‏HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ - עולה 980 מפרט טכני של זה: http://www.asus.c…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני רוצה לבדוק בזמן אמת את המתח על הכרטיס... תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אז ככה אני לא ממש גיימר מובהק ... עד היום כרטיסים כמו R9259 , GF4 440MX , GF5200 שירתו אותי ... יש לי כרטיס כרטיס מסך מובנה במחשב . חשבתי לקחת GF7 7100GS לא מחפש ביצועים רק שמשחקים יעלו ... משחקים כמו ליגת האלופות , פיפ"א , משחקי יריות וכו' ... אני צריך כרטיס מסך שיעלה כל משחק כרטיס שלא יגביל אותי . ה 7100 תומך DX9 ? בדקתי את העלות של המאיץ הגרפי : 195 ש"ח לא יקר וזה מתאים לי . 7300GS עולה 370 ש"ח השאלה אם שווה להשקיע את ההפרש

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by oded900,

מה הכי כדאי מבחינת יחס עלות תועלת: 8800GT 512MB ZOTAC 1400 ש"ח HD 3850 512MB SAPPHIRE 1050 ש"ח HD 3870 512MB SAPPHIRE 1300 ש"ח הם יעבדו טוב על לוח 945?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by oren417,

ממליץ לצפות בסרטון לכל אוהבי מחשבים וחומרה. http://www.youtube.com/watch?v=BRhq_-7mYOM&feature=youtu.be

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. היי כולם רכיבי המחשב שלי : מעבד I7 זכרון 8GB קשיח 120SSD אני מחפש כרטיס מסך בעלות של 350 שח עבור עבודות גרפיות מה דעתם על כרטיס הזה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9912 ושאלה שניה, מחשב עבור עבודות עם גרפיקה (פוטושופ) עדיף מעבד I7 עם כרטיס מסך פחות טוב או I5 עם כרטיס מסך חזק יותר? תודה מראש מני

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלם קוראים לי ליהי ואני צריכה יעוץ לגבי כרטיס מסך asus rog strix radeon rx 5700 oc gaming 8GB GDDR6hdmi 3xDP אני רוצה לדעת אם זה טוב מספיק בשביל להריץ משחקים כבדים כמו COD או GTA

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by kawaii,

היי, אני מחפש משהו חדש כדי לדחות את הקץ על המחשב העגלה שלי. צריך כרטיס מסך לAGP עד 700 שקל

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בזמנו (לפני חודשיים) קניתי את הכרטיס הזה מחברת MSI.. והציעו לי עליו מחיר טוב.. 1700 ש"ח.. ה-Ultra היה יקר מאוד.. ןה- 7800GT/GTX.. בכלל.. רציתי כרטיס שיחזיק לי מעמד בכל המשחקים החדשים שיצאו ושיצאו לפחות שנה שנתיים מזמן הקנייה.. והמחיר שנתנו לי היה מחיר טוב למדי.. ורציתי רק Nvidia מאחר והלוח אם שלי היה מבוסס nforce4 ultra... כמובן שלא ידעתי על ה-GSים למיניהם שיצאו (במיוחד ה-7800GS) המתוכנן.. ועל ההכרזה של Nvidia שכרטיסי 6800GT ו- 6800Ultra לא יהיו מיוצרים יותר. האם זו באמת הייתה בחירה טובה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by faceman_007,

יש למישהו מושג?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by lmlm,

http://dailytech.com/article.aspx?newsid=3727 מדובר פה על QUAD SLI של GX2 נגד CF X1950XTX בלהחשב ש GX2 הוא שני 7900GTX וה X1950XTX הוקף אותו בדיי הרבה זה פשוט: :o מה יש לנוידיה בכיס??

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים