עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני לא מוצא בשום מקום .

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות דחוף את הכרטיס הנל אבל מחפש לקנות אותו כמה שיותר זול ובעוד שהמחירים נעים בטווחים של כ 1000 שח זה קצת בעיה.. ראיתי אותו בפנדה מתוצרת PNY ב 2250 שח אבל לא ברור אם יש להם במלאי... למישהי יש רעיון איפה עוד יש 6800GT במחירים באזור הזה? (ולא 2500 זה לא באזור הזה...) פחות קריטי לי של איזה יצרן אלא יותר קריטי שיהיה 256MB ושיהיה 6800GT ולא רגיל... אשמח לשמוע מכל מי שיש לו רעיון כלשהו

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  3. HM903DT Vision Master Pro454

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  4. רוצה לקנות מסך איפה אפשר לראות ולהתרשם מכל החברות כמו וויוסוניק, סמסונג, וכו'..(עדיף בצפון או במרכז). תודה.

5. תודה לעונים

6. Started by the_rock100,

שלום איפה הייתם ממליצים לי לקנות את הרדיאון 9800 פרו? כמובן שזה 256 ביט רוחב פס ו 128 מגה.

• 43 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. ואם זה בחנויות רגילות - אז מישהו יכול להמליץ לי על חנות זולה?

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by N.Strike,

איפה להוריד 3dmark איזה אתר או שתביאו לי קישור

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  9. Started by Tomerm,

אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון. אני מחפש המלצה למי שמכיר בניו יורק לחנות מחשבים. בדקתי ב COMP USA הם כנראה סגרו את הסניפים שלהם בניו יורק. Circuit City ו Best Buy לוקחים מחירים דיי גבוהים. למישהו יש המלצה על חנות מחשבים טובה בניו יורק ? ההבדל במחירים הוא 170$ לעומת 970 ש"ח בערך 300 ש"ח הבדל. ואני מתכוון לקנות עוד כמה דברים כך שההפרש מתחיל להיות קריטי. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות את אחד מהכרטיסים הבאים: RADEON 9500 PRO RADEON 9600 PRO שמיוצר על ידי אחת החברות הבאות: GIGABYTE HERCULES או על ידי ATI עצמה. לא רוצה לקנות דרק של איזה SAPPHIRE או POWERCOLOR או איזה חברה שאף אחד לא שמע עליה. הבעיה היא שלכל חנות שאני מתקשר להזמין את זה, אומרים לי: "הפסיקו ליצר את זה", "אין את זה ליבואן במלאי" וכל מיני קשקושים. אז איפה במדינה הזאת ני יכול בכל זאת להזמין כרטיס מסך נורמלי של חברה נורמלית כפי בקשתי, מבלי שאני אקבל תשובה שלילית או אקבל איזה SAPPHIRE ארור?

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  11. אז, כמובן, איביי מלא באנשים טובי לב שמסכימים להיפרד עם הGTX 590 שלהם כדי שבן אדם עשיר במדינה יותר חשוכה אוכל לקנות אותו ב1000 דולר.. אבל אני לא מחפש להוציא יותר מ750 דולר (בלי משלוח), ואני בטח לא מתכוון לשלם מכס או מע"מ כך שאני צריך למצוא מישהו שיסכים לשקר אודות שווי החבילה עם הכרטיס. לי, אישית, אין רעיון. יש למישהו פה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by blade runner,

הבנתי שהוא אמרו להיות כרטיס מעולה. למישוה יש מושג איפה אפשר כדאי אותו ובכמה?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by yousux,

http://www.techpowerup.com/70240/ASUS_Released_Non-Reference_Radeon_HD_4870_with_Expanded_Power_Circuitry.html

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  14. יש לי כרטיס של ATI ואני רוצה להעביר סאונד בחיבור HDMI. כבל DVI ל-HDMI לא מעביר סאונד מהכרטיס ולפי הבנתי יש צורך במתאם מיוחד של ATI שמגיע עם כרטיסים מסויימים. אז איפה קונים כזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by The UnKnown,

אין מה להוסיף. השאלה הנ"ל בכותרת.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  16. איזה נער אחד אמר לי שTEAC יותר טובה מAOC במסכים...זה נכון? ואם לא,בין איזה לאיזה חברה AOC ממוקמת? ובכללי,האם המסכים של AOC טובים ביחס למחירים שלהם?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  17. מערכת הפעלה : וינדוס אקס פי הום אדישן כרטיס מסך : רדאון 9600 מסך : אל ג'י 700 בי גירסאת דרייבר : 4.1 תדר רענון בפעילות וינדוס : 85 הרץ במשחקים : 60 הרץ תודה.

• 13 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by Ic3 CuB3,

שלום !! חבר שלי צריך את הכרטיס הזה, הבנתי שיש את הכרטיס בגרסאת DDR2 ובגרסאת DDR3. כשחיפשתי בזאפ מצאתי רק את גרסאת הDDR2. :-[ יכול להיות שרק בגרסאת הEXTREME יש DDR3 ?? איפה ניתן לרכוש (אם אפשר הכי זול) את גרסאת הDDR3 ?? תודה רבה חברים. :xyxthumbs:

• 14 תגובות
    • 904 צפיות
  19. Started by Sifo Jen,

היי!, אני רוצה לקנות 7800GT ולא מוצא בשום חנות מתחת ל1800, מאחר וזה נראה לי מוגזם 1800 ש"ח בגלל שאפשר לקנות ב2000 7900GT אני מניח שחייב להיות איפהשהוא 7800Gא בסביבות ה1500, אבל אני לא מוצא בשום חנות והאמת שאין ממש אינדקסג של אתרים בה אני יכול לחפש. אז אם משהוא מכיר חנות אני אשמח אם יתן קישור... תודה!

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by havivt,

לפי מה שקראתי וחיפשתי בפורום , ראיתי כי ניתן להשיג ti4200 ב550 שח? ואף פחות... חיפשתי וחיפשתי והכי זול שמצאתי היה 650 ש"ח... איפה ניתן להשיג כזה כרטיס מסך בפחות מ600 שח? והאם הוא באמת טוב כמו שאומרים עליו - האם יעבוד כמו שצריך על המחשב שלי : P4 1.5GHZ לוח אם 850GB 256RDRAM

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by havivt,

לפי מה שקראתי וחיפשתי בפורום , ראיתי כי ניתן להשיג ti4200 ב550 שח? ואף פחות... חיפשתי וחיפשתי והכי זול שמצאתי היה 650 ש"ח... איפה ניתן להשיג כזה כרטיס מסך בפחות מ600 שח? והאם הוא באמת טוב כמו שאומרים עליו - האם יעבוד כמו שצריך על המחשב שלי : P4 1.5GHZ לוח אם 850GB 256RDRAM

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Mitsubishi Diamond Pro 930SB or Mitsubishi Diamond Pro 930SB-BK (Black) או אותו מסך בדיוק רק על השם של נק NEC MultiSync FP912SB עכשיו יש אופציה גם ל Viewsonic P97f+SB לא מייצרים את חלקים וזה בעיה. אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג או מכיר מישהו שמוכר אנא תגידו לי... תודה

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by roeesnir,

שלום. אני צריך כרטיס מסך PCI. לא PCI-E. לצורך בדיקות. איפה אפשר לקנות כרטיס הכי פשוט והכי זול? תודה.

24. השאלה בכותרת... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  25. Started by danielG,

שלום קוראים לי דניאל ואני חדש בפורום. יש לי מחשב ישן יחסית (AMD AXP 1500+) וכרטיס מסך G4 MX440 אין לי כוונה לשדרג כרגע את המחשב בצורה משמעותית מפני שבעוד פחות משנה אני מתגייס ואני רוצה לעשות שדרוג אחרי שאשתחרר. אני כן רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שאני לפחות אוכל לשחק במשחקים החדשים במשך השנה הזאת. קראתי בכל מיני פורומים ושאלתי חברים והגעתי למסקנה ש GEFORCE4 TI הוא כרטיס מסך טוב ואפילו יותר טוב מ FX5200 לכן אני מחפש איפה ניתן לקנות אותו (חדש או יד שנייה אולי מישהו מוכר) .

• 1 תגובה
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.