כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
הי, אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך כרטיס מסך עם יציאת טלוויזיה שיכול לקלוט את הממיר של הוט (ב F.A.Q ראיתי שכל כרטיס מסך עם יציאה כזו לא בהכרח מתאים) הכרטיס יתחבר למסך Samsung SyncMaster 2443BW ואם אפשר גם שיריץ את GTA 4 זה יהיה מעולה. המחשב שלי: Q8200 @ 2.33 DDRII 2G/800 MHZ של kingston לוח אם: לא יודע... גנרי, זה מה שכתוב במפרט: לוח אם אינטל G43TF CHIPSET כולל 6 יציאות USB ויציאת FW ללא יציאה טורית ומקבילית. חיפוש בגוגל לא מניב כלום. (זה מה שקורה כשאבא שלך מקשיב לטכנאי מהחברה שלו ולא לי שבניתם לי פה מפרט מצוין באותו מחיר) ספק כוח 450W של HEC ד"א הכרטיס מסך הנוכחי הוא 9500GT אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה מראש. י
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול על איזה כרטיסים אתם ממליצים מסדרת ה200 של NVIDIA או סדרת ה4870 \ 4890 שיעבדו עם הספק Enermax Liberty 500W. רציתי גם לשאול אם הכרטיס 275GTX יעבוד על ספק כזה. תודה על העזרה, אין כרגע הגבלת תקציב פשוט זרמו עם מה שיכול לעבוד על 500W
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 אבל אני לא יודע עם זה ירוץ טובב עם המפרט שלי
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי מתאים למפרט שלי עד 300 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום , יש לי שאלה, איזה כרטיס מסך יותר טוב geforce 5500 FX או radeon 9200 pro family ? תענו לי בבקשה זה דחוף .
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם צריך לשנות במפרט שלי משהו כדי להתאים אותו לכרטיס הנ"ל, המפרט: מעבד CORE I5 - 750 2.66GHZ לוח ASROCK P55 DELUXE ATX ספק כח TOP POWER EZ 700 זיכרון KINGSTON 2GB X2 DDR3 תודה רבה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי לפני שנה מחשב עם כרטיס מסך ATI Radeon 4850 ועכשיו ראיתי שלא שמתי לב שבהגדרות זה אומר שיש לי ATI Radeon 4800 Series אז רימו אותי??..... או שאני ממש לא חכם וזה "SERIES" זאת אומרת בין 4800 עד 4900??? אני די בטוח שיצאתי דביל אבל שווה ליהיות בטוח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קניתי מKSP ולא קיבלתי את שני המשחקים שהייתי צריך לקבל. לא יודע למה לא מאמין בהם איך אני בודק את הכרטיס שלי ? כמה MHZ בזכרון צריך להיות? וכמה MHZ בCPU צריך להיות? זה מוזר באתרים רשום 4000 ומשהו זכרון ו800 ומשהו CPU זה יש את הזכרון יש לי 1300 ומשהו לא יודע בקיצור צריך עזרה דחופה!! :[ תודה מראש
-
- 37 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
"JUNIPER" חדש Radeon HD 5750 http://www.hexus.net/content/item.php?item=20537 נראה כמו פתרון מצויין לגיימינג בתקציב נמוך , או ל CFX .
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נטבוק עם כרטיס מסך Intel Corporation Mobile 945GME אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה בעזרת כבל vga ל rca האם זה יעבוד? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך מומלץ למשחקים עד 300 ש"ח ?
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600gt..אפשר לחבר אותו לטלוויזיה ולנגן סרטי hd ?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך HD4850 שמחובר ב- hdmi לטלויזיה ... נגיד ואני רוצה לראות סרט, איך אני מפעיל שאני אראה תמונה ב- LCD ?? יש אפשרות בלחיצת כפתור לזפזפ בין המסך של המחשב למסך של הטלוויזיה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה כל כך מיוחד בדגם של אסוס? כדיי לי לחכות לנובמבר?
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך point of view geforce 9600gt. רציתי לדעת האם המערכת שיש לי כרגע מתאימה לו. מעבד DualCore Intel Pentium E5200, 2500 MHz לוח אםMSI G31M2 V1 זיכרון 2038 DDR2-800 DDR2 SDRAM ספק כוח EZcool atx-300 jst במידה והכרטיס לא מתאים למערכת, אשמח לדעת מה עלי לשפר כדי שהוא יוכל להתאים. כמו כן, אשמח גם לשמוע איזה כרטיס מסך סביר (גם למשחקים וגם לתוכנות כגון After effects) אוכל לרכוש למערכת הקיימת. אם דרוש מידע נוסף שלא חשבתי עליו, אנא ציינו זאת. תודה על תשובתכם,
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
טוב אז הזמנתי 2 כרטיסים של 5870... צריכים להגיע תוך 10 ימים (לפי skypc) אז עוד מעד יהיה לכם מושג איך הכטיס הזה מתפקד בCF חוץ מזה שאולי בן דוד שלי כנראה יביא לי 9600GT או 8800 ואני אוכל להגיד לכם אם אפשר לעשות מערך כזה על ספק של 625W או לא וגם אם כרטיס פיזיקה באמת משפיע...
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, מחר בבוקר אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל. אשמח אם תוכלו להעיף מבט על המפרט שלי כדי שאוכל להיות בטוח שהכל מתאים מבחינת ספק/מעבד/לוח אם. אה.. והמסך הוא 19" ברזולוציה של 1024X1280. אני יודע שהכרטיס הזה הוא קצת אוברקיל, אבל מבחינת מחיר לדעתי הוא משתלם. תודה מראש לעונים!
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בארה"ב ורוצה להזמין לעצמי ATI 5870 מ NEWEGG , בלי להכנס להאם כדאי לי או לא אני רק צריך לדעת אם יתאים למערכת שלי מבחינות מידות וחיבורי חשמל, אני כרגע עם NVIDIA 8600GTS אני יודע שבלי הפירוט המלא אי אפשר לתת לי תשובה מדוייקת לפחות לגבי החשמל אבל תנסו יש לי לוח Abit AB9 Pro ספק Crosair 520 מארז NZXT Appolo אני רק רוצה לדעת מבחינת תאימות פיזית\חומרתית של הדברים , שיעבוד בשלב ראשון ואם אצטרך להחליף לספק טוב יותר אז שאוכל לעשות את זה מאוחר יותר ובנתיים לנתק איזה הרד דיסק או שניים (יש לי 3) שאלה נוספת, אני מניח שההבדלים בין החברות השונות של 5870 (אסוס, ספייק, דיימונד וכו') הם בעיקר בבנדל = המשחקים שבאים והיציאות השונות. האם אני צודק ? יש משהו מהם שעדיף לי לקנות על…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כרטיס מסך הכי חזק שימש למשחקים שיוכל להתאים למחשב שלי זה המפרט Motherboard Name Gigabyte GA-8I945PL-G DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) ספק 500W תקציב כרגע לא רלוונטי תודה!
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
במחשב של אחי יש gforce 7600 gt ,ואני מעוניין להתקין לו את הדרייברים החדשים. יש צורך להסיר את הקודמים לשם כך? ואם כן יש איזושהי תוכנה להסרה מוחלטת של הדרייברים ?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היום קניתי את הכרטיס מסך shappire 4770 במקום לקנות את ה4850, תאמת לא הבנתי מי משניהם יותר טוב, עשיתי טעות שלא לקחתי את ה4850?
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי ספק 550UB HEC ואני חושב לקנות את הכרטיס הזה HD4890 האם אני צריך בשבילו ספק יותר חזק ממה שיש לי? יש לי מסך 19 אינץ
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש, ויש כל כך הרבה כרטיסי מסך שפשוט אני אבדתי, הכרטיס מסך כמובן לתרת משחקים נטו. רציתי לדעת מה הבדל בין שתי הכרטיסים הללו. http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD5850 והכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1220 והכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1218 כמובן יש פה הפרש של מאות שקלים , אז מה הכרטיס השווה? ומה כידי לקנות
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
קודם כל מצטער שאין לי את המפרט של המחשב בפרופיל אני יוסיף ברגע שאני יגיע הביתה ואני יידע פרטים יותר מדוייקים של הלוח אם והספק כח (כרגע בעבודה) מה שרציתי לדעת זה אם כדאי להוסיף עוד כרטיס ולחבר אותם ב CROSSFIRE (יש לי לוח אם עם 2 יציאות PCI-E) או להחליף לכרטיס אחר של NVIDIA פשוט הכרטיס שלי כבר עייף למשחקים כמו באטלפילד 2, PURE, CRYSIS ואפילו GUITAR HERO שהוא על הגדרות גבוהות... אז הייתי שמח שתעזרו לי בבחירת הכרטיס לפי השיקולים שרשמתי פה למעלה התקציב שלי הוא 500 ש"ח ואפשר חריגות קלות כלפי מעלה בינתיים ממה שאני זוכר יש לי מעבד intel core 2 duo 4300 זיכרון 4 GB ודגם מדוייק של לוח אם והספק כמו שאמרתי שאני יגיע הביתה אני ירשום ודרך אגב רציתי לדעת אם בכלל שווה לי לעשות CR…
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מבקש הצעה לכרטיס מסך: שימושים עיקריים: תכני HD, משחקים מגוונים חדשים אך שימוש עיקרי microsoft flight simulator X. רזולוצית עבודה עיקרית: 1680X1024 (מסך 22'') חשוב מאוד שהכרטיס לא יטפס לטמפרטורות מטורפות אני כמובן מתחבט בשאלה המיתולוגית ATI או NVIDIA. האם ב-FSX ברזולוציות הנ"ל יש יתרון ל-1G זכרון או שניתן להסתפק ב-512? (נטיית ליבי היא ללכת על 4870, השאלה האם יש צורך אמיתי ב-1G ברזולוציית העבודה שלי עם פילטרים מופעלים?) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-