עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני צריך מסך 19' וחשוב שיהיה טוב אז אני מעוניין לדעת איזה מסך 19' הכי טוב שיש ואיזה בתקציב 1600+\- ש"ח הכי טוב? ולא רחבהמסך למשחקים וסרטים אבל זה לא אמור לשנות פשוט מחפש מסך טוב ואיכותי להרבה זמן

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by Parallel,

שלום חבר שלי ...קנה כרטיס חדש..והוא לא צריך את הכרטיס הישן שלו riva tnt 2 128 mb עכשיו...לי יש גי פורס 2 אם אם איקס 64 מגה זיכרון איזה כרטיס יותר טוב?..ואם יש הבדל ..האם הוא כ"כ מורגש...נגיד..במשחק כמו מדל אוף הונור...יש מפות שהמשחק ממש מקרטע לי..גם ברזולוציה של 640*800 תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  3. קיבלתי שקניתי תמחשב כזה מתאם כזה שחורר עם 4 יציאות אחד של ה S-VIDEO אחד ועוד 3 RCA אחד ירוק שרשום עליו Y אחד אדום שרשום עליו P ואחד כחול שרשוםם עליו PBAV עכשויו בכרטיס עצמו מה שיש לי זה רק יציאת DVI עוד יציאה של המסך ועוד חיבור S-VIDEO שעליו אני מחבר תמתאם קיצר מחבר חוטים וזה ואין לא מצליח לעשות TV -OUT ניסתי גם דרך הווינדוס וגם דרך התוכנה TV TOOL מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. כמו חד גדיא בפסח: מעשה בהורי המאד מבוגרים שנאלצו להחליף מזגנים. הזמינו 2 מזגנים באלקטרה וקיבלו גם "מתנה" - 2 מסכים "19 רחבים של ACER. כניסת VGA בלבד. מה לעשות ואין להם לא מחשב ולא מושג במחשבים - נתנו את המסכים מתנה לבנם היחיד. עכשיו, לי יש כבר 2 עמדות עם מסכי "19 רגילים האחד viewsonic vp930 והשני EIZO משובח. חשבתי לעצמי שעבור הבת שלי, בוגרת החוג לקולנוע, יש אולי יתרון בעבודה עם שני מסכים (וגם טלויזיה) למרות שהגובה של המסך הרחב קטן בכ-5 ס"מ מאחיו הסטנדרטי. המחשב של הבת הוא מסוף 2005 והא מבוסס P4-3G ויש לו כרטיס מסך gainward ultra/1980 (מבוסס geforce 6600GT). לכרטיס יש: יציאת VGA, DVI וגם VIVO. קיויתי שאולי ה DVI הוא מסוג DVI-I אבל כשחיברתי מתאם DVI-VGA המסך לא הגיב. עכשיו,…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הכוונה כרטיס לעריכת סרטים כמו התוכנה פרמייר ועריכת תלת מימד כגון התוכנה 3dmax איזה כרטיס הכ טוב לשימושים הנ"ל. שמעתי שיש כרטיס מיוחד לזה ואני רוצה לקנות .השאלה מה השם של הכרטיס ? ,

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by ראובן,

אני בניתי מפרט בינתיים בלי כרטיס מסך כי אין לי כסף עכשיו אני רוצה לקנות את המחשב בלי כרטיס ובעתיד הקרוב לקנות זה אפשרי? תודההה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Niko1886,

דוד שלי נוסע לארצות הברית בחודש הבא והוא יכול לקנות לי שם את הכרטיס במחיר של 1800 שקל. השאלה אם שווה לי להביא אותו במחיר הזה, או לקנות בארץ את ה GTX 970 בקצת פחות מזה. לגבי האחריות, הכרטיס הקודם שלי מחו"ל ועד היום לא נזקקתי לממש אחריות. מה אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. רכשתי מחשב חדש לחלוטין לפני כשבוע להלן המפרט: GIGABYTE GA-P35-DS3L Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP Club3D nVIDIA GeForce 8800GT Heatpipe 512MB PCIe HEC 6C11 400W LG GSA-GH20N X20 DVD Intel Core 2 Duo E7200 Box קרור למעבד GlacialTech Igloo 5600 PWM התקנתי ויסטה x64 ודרייברים אחרונים לכרטיס מסך. לאחר כמה דקות של משחק ב crysis או assassins creed מתקבלים סימנים אדומים על כל המסך והמחשב נתקע. (Artifacts) החלטתי לנסות את הדרייברים הרגילים (יותר ישנים) מהאתר של Nvidia אין יותר סימנים אדומים אבל אחרי כמה דקות המחשב נתקע לגמרי עם צליל שחוזר על עצמו. ניסיתי להעלות את מהירות המאורר ל 100% אך זה לא עזר. בכל מקרה הט…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by tovtov,

שלום, כמעט וקניתי כרטיס מסך GFORCE 6600 של LEADTEK, עד שראיתי את הכרטיס הזה: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6784&CatCode=122 כרטיס מסך RADEON X700 256MB PRO PCI EXPRESS . האם זה כרטיס עדיף ושווה את המחיר. פשוט לי הוא נראה זול כאשר ה 6600 עולה 640 ש"ח וזה 687ש"ח. מה דעתכם? דרך אגב זה גבול התקציב שלי - עד 700 ש"ח - לא יותר - ואני לא גיימר מושבע. תודה

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by DaTHE,

שלום, למפרט זה: Intel core i5 760 Tray Arctic Cooling Freezer 7 pro rev. 2 Gigabyte GA-P55-US3L Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 X2 Samsung F3 500GB LG GSA-GH24N X24 SATA DVD CM690 Seasonic S12II 620W DELL U2311H מה יותר עדיף מבחינת ביצועים?? ומה הכוונה בפיזקס שמדברים על ניודיה? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by osprey,

רכשתי השבוע מסך CRT חדש של חברת VIEWSONIC מדגם +G90F. המדובר במסך אשר קיבלתי עליו המלצות רבות ואשר אמור להיות חד מאוד -משמש אותי בעיקר לעיבוד תמונות. למרות כל הנסיונות שעשיתי אינני מצליח לקבל תמונה נקיה וברורה - ניתן להבחין ברשת צפופה של נקודות זעירות על גבי כל המסך. הדבר בולט במיוחד על רקע בהיר אולם לא רק. כך למשל כאשר בחרתי כרקע לשולחן עבודה את הטפט הירוק החלק, התמונה איננה חלקה וניתן להבחין בנקל ברשת צפופה של נקודות המרכיב את הטפט. ברשותי מחשב פנטיום 4 1.7 + חלונות xp + כרטיס מסך geforce2mx 400 ddr 64m. פעולות שעשיתי - כיול מסך באמצעות ADOBE GAMMA + עדכון דרייברים לכרטיס מסך. מה מקור הבעיה? איך ניתן להיפטר מנקודות אלו ולקבל תמונה חלקה וברורה?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  12. איסור הפרסום של NVIDIA חלף, וכל שותפותיה מתחילות לחשוף את מה שהן הכינו ופיתחו בכדי לסחוט כל טיפת ביצועים מהליבה הגראפית החדשה והמתקדמת שלה הדור החדש של NVIDIA ממשיך לנוע קדימה במלוא המהירות, ומבלי להמתין ל-AMD שעדיין לא הציגה לנו אף מוצר מדור ה-Polaris שלה. הפעם, מדובר בתום מועד אמברגו המידע אודות כרטיסי GeForce GTX 1080 אשר אינם משתייכים אל סדרת ה-Founder's Edition שפותחה בידי NVIDIA – אלא מהווים דגמים ייעודיים וייחודיים, עם מעגלים מודפסים ומערכי קירור שנוצרו ועוצבו על ידי שותפות השיווק של מפתחת השבבים. עשרות דגמים כרטיסים חדשים נחשפו כמעט בו זמנית ברחבי הרשת, ועומס המידע הוא ללא ספק גדול ומבלבל – אך למזלנו האתר הגרמני computerbase החליט לסייע לנו ולעשות קצת סד…

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  13. Started by Arturh87,

מה ההבדל בין מסך פלסמה למסך LCD?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש. ראיתי בכרטיסי המסך המומלצים שהכרטיס הזה הכי משתלם בתקציב של 600-700 ש"ח. בעקרון אני רוצה לקנות את המחשב מ KSP, אבל ראיתי שאין שם את הכרטיס של Leadtek שעולה בערך 620 ש"ח האם יש הבדל גדול בין החברות השונות בכרטיס המסך הזה? ומאיזה חברה כדאי לי לקנות את הכרטיס? (ב KSP המחירים של הכרטיס טיפה יותר גבוהים) האם יש כרטיס מסך אחר באותה רמה שנמכר ב KSP? האם שווה לקנות את כל הרכיבים של המחשב ב KSP ורק את הכרטיס מסך הזה בחנות אחרת? תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by aviad222,

שלום, אני מנסה להתקין עדכון לדרייבר של כרטיס מסך מסוג: WinFast GTX 460 OC של Leadtek. כמובן שהוראות ההפעלה מאוד ברורות: The BIOS flash process need to be run under the pure DOS mode. The procedure is as follow for reference: 1) To extract the bios image and flash tool on the floppy disk and make PC boot into the pure DOS mode with bootable disk. 2) Run this command ¡§x:\nvflash -4 -5 -6 xxxxx.rom¡¨ to run BIOS flash work. 3) Wait for the BIOS flash work finished then reboot the PC. @ The command for backup BIOS image is ¡§x:\nvflash -b xxxxx.rom¡¨. @ If the Video card fail to work during the BIOS flash, you can do recover the original BIOS image for card with a PCI V…

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  16. שלום לכולם... ברשותי כרטיס המסך 8600GT של Leadtek, והחום עליו כ-45 מעלות במנוחה, מגיע ל-55 בערך בעבודה. לדעתי זה לא גבוה. אבל הבעיה שהמאוורר מסתובב מהר ומרעיש בצורה איומה! ניסיתי לנקות אבק, ניסיתי לשים משחה טרמית חדשה (הוריד קצת את החום האמת) אבל לא עזר עם הרעש... האם מישהו מכיר את הבעיה? הכרטיס היה כך מאז שקניתי אותו, גם כשמדליקים את המחשב אז המאוורר עליו מסתובב במהירות גבוהה וזה נשמע כמו מטוס... כזה נכנס לחלונות אז כנראה הדרייבר מאט אותו לנורמה. אם אני עוצר אותו עם היד, אז הרעש פשוט נעלם והמארז שקט (ויש לי 3 מאווררים בנוסף לזה של המעבד). האם הטמפרטורה סבירה? או שהוא פשוט מנסה לקרר את הכרטיס בלי הצלחה? אני חושב בכלל לקנות קירור איכותי לכרטיס ולסגור עניין... מה אומרי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לא מזמן התחדשתיבזוג 1080 אני מחבר אותם עם גשר קשיח יחסית ישן אבל עם 2 חיבורים בכל צד לא אחד ככה שהוא מחובר באופן מלא האם יש השפעה על הביצועים עם גשר sli איכותי וחדש יותר? כמו למשל של evga? או של נוודיה ה HB? ממה שאני קורא הם אמורים לתת תוספת ביצועים ועבודה טובה יותר. האם זה נכון?

18. איזה כרטיס הכי משתלם לקנות עד 1200 ועד כמה אפשר להגיע באוברקלוקינג (לאיזה דגם הוא משתווה)?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by supra11,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מחפש משהו בסגנון של אלה ואני לא מבין כל כך אין לי גם הרבה כסף לבזבז אז אם תוכלו לעזור לי. דרך אגב הנה המפרט של המחשב שלי: AMD +3500 athlon 64 bit לוח אם - GIGABIT GA-K8U939 הזכרון בכרטיס מסך שאני רוצה הוא 256

20. הטכנאי שלי שאל אותי עם אני רוצה שהוא יחליף לי אותו בX1900xt radeonהאם כדאי? האם הוא יותר טוב, פחות טוב או אותו הדבר? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  21. TV-OUT מהכ.מ לRGB אדום ירוק לבן שנמצא בחיבור 21 פין בטלוויזיה. איפה קונים דבר כזה? הכרטיס מסך הוא X550 ATI תודה רבה רבה לעונים ולעוזרים. אתם פשוט נהדרים

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  22. שלום כולם, החלפתי לאחרונה את המסך שלי ועברתי ממסך של 19" (מרובע) ל23" רחב. עכשיו כשאני מריץ משחקים על FULL HD כרטיס המסך שלי כבר לא סוחב הכל בHIGHEST ולפעמים זה לא מפריע אבל לפעמים ההבדל משמעותי לעין. הייתי רוצה לשדרג את הכרטיס הנוכחי שלי RADEON HD4870 512MB למשהו שיוכל להריץ משחקים (בתקוה) על HIGHEST עם המפרט שלי. למען הסר ספק, אני לא פריק של FPS אבל אני הייתי רוצה שדברים ירוצו חלק. המפרט שלי כיום (מה שרלוונטי) : Intel Core i7 930 6GB RAM DDR3 1600 MHZ GIGABYTE GA-X58-UD3R MOTHERBOARD ATI RADEON HD4870 512MB לא זוכר עוצמת ספק (לצערי) אבל משהו בין 450 ל520 וואט מארז CM Centurion 590 אני מקווה שזה מספיק פרטים ואני גם מקווה שהכרטיס שתמליצו לי עליו יכנס במארז. התקציב הוא בד…

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  23. Started by cousinIT,

מה יותר חזק? ואיזה כרטיס בכלל כדאי לקנות ב600 שקל? בלי להתחשב בDIRECTX

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by Dan4,

המסך יקנה בארצות הברית.. המסך חייב להציג איכות תמונה מצוייננת.... התקציב הוא עד 350 דולר

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by asaf199,

איזה כרטיס!!!!!!!!!111 אני מרוצה לאללה!! הוציא 4027 במארקק05 תגובות אנשים

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.