כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס המדבר הוא 7950 עם הדרייברים המעודכנים ביותר (התקנה נקייה) מערכת ההפעלה היא 8.1. כשאני גולש ב FF אני רואה לעיתים ארטיפקטים (צורות בצבעי RGB ולעיתים הטקסט משתבש), לפעמים גם חלונות Flash הופכים לירוקים (אין לי מושג אם זה קשור). אך כשאני מאמץ את הכרטיס באמצעות Heaven benchmark לדוגמה, אני לא רואה ארטיפקטים. (חצי שעה בערך). לא שמתי לב לכאלה גם בשעת משחק. FF ופלאש מעודכנים לגירסתם האחרונה ובשניהם מופעלת האצת חומרה. מישהו יכול לכוון אותי לפתרון? תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי סרט באוי WIDE SCREEN ואני רוצה להפוך אותו לאמפג אבל שהוא ישאר בWIDE SCREEN כי אני רוצה לצרוב אותו לוי סי די ושיראה יפה בלי מתיחות על המסך, אני משתמש בתוכנה TMPGEnc. תודה, יאיר.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מצ"ב קובץ עם פרטים של 4 כרטיסים של אותו הדגם. אשמח לעמוד על ההבדלים + לקבל המלצה לטוב ביותר מביניהם. תודה !! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני יודע שהכרטיס שאני הזמנתי זה ראידון 9700 פרו ספייר אך אני יודע שזה רטריל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי החליט להפסיק לעבוד ואני צריך תחליף זול שיהיה מסוגל להריץ משחקים מדי פעם אבל בעיקר שיהיה אמין. לוח האם שלי הוא gigabyte ga p35 ds3l, והרטיס הקודם היה geforce 8800gts טווח המחירים שלי הוא בסביבות ה300 אודה מאוד לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר סרטים שיש לי בוידאו למחשב לקובץ mpg, אני לא יודע אם אני אמור לקנות כרטיס טלויזיה או כרטיס וידאו.... איזה כרטיס טלויזיה הסביבות ה 500-600 שקל יתאים לי? חשוב שיתמוך בהקלטת קבצי mpg!! תודה מראש. קובי.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אז עכשיו כשה 9600GT יצאו, המחיר שלהם כמעט זהה ל HD3870. אני מכוון על gigabyte. מי יותר טוב? אופיר
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך 17 אינץ' איכותי CRT , בתקציב לא מוגדר אבל עדיף בסביבות עד 1400. אני דווקא הייתי הולך לכיוון LG. אם אתם נותנים שם של דגם תתנו קישור לאתר עם תמונה ונתונים עליו.
-
- 14 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מחפש מעצב לאתר XXX שיכול לעצב ברמה הדומה לרמה כזאת http://www.videosz.com העיצוב יהייה בתשלום רק לרציניים מי שרציני שיגיב כאן וישאיר פרטים ואני יצור איתו קשר או תיצרו איתי ICQ 221411 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עובד כרגע עם מחשב Celeon 1.2@1.6, לוח מבוסס Apollo Pro 133T של PC PARTNER ו 8500LE. מערכת ההפעלה: Windows ME. גרסת Catalyst: 6.2. זו הגרסה הכי חדשה שזמינה ל ME. המסך הוא Polyview V398, עם רז' מיטבית של 1440x900. אני לא מצליח להגיע לרז' הזו משום מה (במחשב שלי אפשר, זה המחשב של אמא שלי). איך אפשר לסדר את זה? תןדה
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
מישהו ניסה לשחק פעם משחקים איכותיים בחיבור למסך טלוויזיית LCD? הרזולוציה של מסכים אלו לא ממש גדולה ולכן לדעתי אין צורך בכרטיס מסך חזק במיוחד. האם אני טועה?
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום הלכתי היום לKSP להזמין מחשב והם אמרו לי שאין להם של Shappire HD5850 שלא יהיה יותר ברשת KSP,יש להם רק GIGABYTE HD5850. מה ההבדל בין GIGABYTE לבין Shappire ? מה יותר עדיף GIGABYTE או Shappire? לאיזה חברה יש קירור שקט יותר? לאיזה חברה יש קירור טוב יותר? מה אתם מציעים לי? דרך אגב איזה משהו אמר לי שבכרטיס הספיציפי GIGABYTE 5850 יש בעיות עם הBIOS הוא אמר שאם אני לא יעדכן מדי פעם את הBIOS אז יהיו לי מלא בעיות הנה הכרטיס שאני מתכוון אליו:http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9942 האם זה נכון? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים לקחתי את הסך לתיקון והביאו לי מסך חלופי שלא עובד ברזולוציה של המסך הקודם, וכשאני מדליק את המחשב אז רק כאשר הוא מגיע לווינדוס הוא נכבה... אני צריך לדעת איך אני יכול דרך "מצב בטוח" (במצב בטוח הוא עובד) להקטין את הרזולוציה ושאני יוכל אח"כ להפעיל את המחשב מחדש ושזה ייפעל כשורה... (בעקרון לי אין בעיה להשאר בלי מסך כמה ימים אבל אבא שלי צריך את המחשב כי כל העבודה שלו על המחשב) תודה לעוזרים.. )
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי 9800 פרו... אני יודע שהוא לא תומך PS 3 ויצאו משחקים שדורשים את זה... רציתי לשאול אם יש תוכנה שעושה הדמיה ואז זה כאילו יש לי PS3 כי אני זוכר שיש איזה תוכנה שמאפשרת להעלות משחקים... הא ואם אני כבר מדבר על כרטיס מסך עוד שאלה: הכרטיס התחיל לעשות רעשים מעצבנים... יכול להיות איזה בורג השתחרר או משהו? כי הרעשים מאוד מעצבנים... הוצאתי אותו פעם אחת אבל לא הברגתי יותר ת'ברגים... יש מצב שזה יעזור או שלא כדאי לגעת? תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך רדאון 9600 XT לאחרונה המשחקים החדשים לא עובדים לי במחשב מופיע מסך שחור ויש משחקים שפשוט לא רואים את הדמויות זה קורה רק במשחקים החדשים יש לי את הדריבר האחרון של ATI הכרטיס מסך עייף וצריך להחליף אותו? או שיש פיתרון אחר?
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום. אני לא גיימר, אבל כן צריך כרטיס מסך למחשב הנייח שיחליף את ה hd 4770 הזקן שלי. לכן אני צריך כרטיס מסך חדש(לא משומש כי אני רוצה אחריות), שיהיה ברמה שלו לפחות ולא יעלה על הסכום בכותרת. כמו כן, כרגע עם הכרטיס הנוכחי אני לא מצליח להריץ סרטי 4k ביוטיוב ואשמח אם הכרטיס המסך החדש כן יוכל. תודה רבה, אור
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בבית 2 כרטיסי מסך, אחד מהם לא בשימוש. רציתי לדעת אם אני יכול להפיק תועלת כלשהי בכך שאני אחבר את הכרטיס השני למחשב.. אם יש דרך כלשהי לחבר בין השניים, או לנצל את הזכרון גם של השני, או משהו בסגנון. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מודע לכך שהשאלה כבר לעוסה לחלוטין, אבל בשבוע האחרון אני כבר ממש מבולבל. אני לא גיימר כבד, אבל אני אוהב לשחק מדי פעם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך מכובד בסכום של עד 800 שח. קיבלתי המלצות רבות על ti4200 ו-radeon 9100. כמו כן קראתי גם ביקורות טובות על FX5600 ולמרות שביצועיו נחותים מה TI4200 הוא תומך ב- directx9. השאלה שלי היא, האם כדאי להשקיע בכרטיס שתומך בDX9 וב AGP X8 כהשקעה לטווח הארוך יותר (למרות שביצועיו נחותים), או שאולי כדאי ללכת על הביצועים ולוותר על הנ"ל? כמו כן מעוניין לקבל המלצות על כרטיסים ספציפיים בתודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אז ככה. קניתי מחשב חדש לפני כמעט חודש. 2400+ עם 512 זיכרון pc2700. הזמנתי אותו מפנדה יחד עם 9700פרו של הרקולס. לא היה להם את הכרטיס מסך והם לא רצו להתחייב על זמן. לקחתי את המחשב כמו שהוא וחיפשתי את הכרטיס במקום אחר. הרבה חנויות אמרו לי שהיבואן הפסיק להביא לארץ. עבר כמעט חודש בנתיים אני עובד עם הכרטיס הישן שלי. (geforce2 gts) להפתעתי הוא מריץ הכל חלק על 1024 עם 16 ביט צבע... בכל מקרה! אני צריך כרטיס מסך חדש.. התלבטתי מאוד עם לקנות 9800 פרו או 5900 לא אולטרה... אבל שוב אחרי הרבה חשיבה נראה לי מוגזם לקנות כרטיס מסך ב2400 שקל... נראה לי עדיף לקנות 9700פרו ב1900 ולשמור את הכסף לעוד איזה חצי שנה - שנה ולהחליף שוב כרטיס... ההתלבטות שלי זה בין 9700 פרו של הרקולס (אם א…
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג אותם? העם הם פוגעים בצורה משמעותית בעיניים?
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
Amd Athlone 3800 + 64 Bit @C 2900 2.5 GB ddr2 RAm HardDisk WS 250 GB MotherBoard - KN9S מה הכרטיס מסך הכי מומלץ ? [ספק ייקנה במידת הצורך, כרגע אני עם ספק 500 W של L&C והוא מחזיק אותי בקלי קלות בלי קריסות באוברקלוק , האם נכון הדבר שהספק יזחיק גם כרטיס מסך שמחירו יהיה עד 1000 שקל ? אשמח להמלצות והעדפות, תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום למומחה, איזה מבין שני הכרטיסים 7900GS או 8600GTS עדיף? התקציב: 1,000-1,200 ש"ח. שימושים: עיצוב גרפי, עריכת וידאו (לא לשידור) ואנימציית פלאש - ללא משחקי 3D לסוגיהם! מעבד: E6600 זכרון: 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 667MGH לוח אם: GIGABYTE 965P מסך: עוד לא סגור, DELL 2007WFP, או 2407WFP תודה פיני
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם... כרטיס המסך שלי הפסיק לעבוד היום בבוקר. כשפתחתי את המחשב, גיליתי שהקבלים שלו התפוצצו... אני מחפש כרטיס מסך פשוט... הקודם שלי היה 7600gs ויש לי ספק כח פשוט של 250w... לאיזה כרטיס מסך טוב וזול, אוכל לשדרג ללא שדרוג הספק? האם 9600 יעבוד? האם הוא מומלץ בסכום הזה או שיש תחליפים טובים יותר? תודה לעונים.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-