עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם יש משמעות לסוג הזיכרון והמהירות של הזכרון (DDR2/3), כאשר הכרטיס מיועד לסרטי HD בלבד (ללא משחקים)?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by אריק פרלס,

ZOTAC RTX 3080 TRINITY OC למישהוא יש מידע לגבי הדגם הספציפי הזה? ומה עדיף אותו או את ה Gigabyte GeForce RTX 3080 GAMING OC תודה לעונים(:

3. Started by Z5745,

רציתי לדעת מה יותר טוב: Leadtek GeForce GTX560Ti או Sapphire ATI Radeon 6950

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלומות , ברשותי כרטיס 9800פרו של MSI ואני רוצה להפוך אותו לXT. שמעתי שאפשר לעשות זאת בעזרת משהו שנקרא סופטמוד במקום לצרוב ביוס חדש. מישהו יכול להבהיר את הנושא ו\או לספק יותר פרטים?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום מנסה להגדיר 3 מסכים שונים באמצעות הrx550 הdvi והhdmi מחוברים ונותנים dual display ללא בעיה, הDP לא מציג כאשר הוא מתחבר, בנוסף, הוא אינו מציג גם כשהוא בודד, בנוסף, בעת ניסוי וטעיה בהגדרות מערכת eyefinity הגדרתי את המסך הנ"ל כראשי וכעת בכל זיהוי של חיבור לdisplay port אני מקבל שלושה מסכים שחורים. ברצוני לקבל extended display ל3 מסכים ושאלתי כזו יש דרך להפעיל את הdisplay port לבדו? ישנה דרך לאפס את הeyefinity ללא הסרה והתקנה מחדש של הדרייבר? כיצד עם הeyefinity החדש (השונה מגרסת הקרימזון אותה הכרתי) ניתן לייצר כזו סוג של תצוגה? שכן אני הצלחתי רק לייצר תצוגה פנורמית ברזולוציה גבוהה והאופציה הזו נורא מיותרת לי... קצת מידע כללי: …

7. במחשב של אחי יש geforce 4 ti4200 שקניתי מלפני 4 שנים אולי 3 וחצי ובמחשב נייד שלי יש ‎Intel® Graphics Media Accelerator X3100‎ יכול להיות שהgeforce יותר חזק כי התקנתי carbon במחשב שלי והוא עובד על הפנים ואצל אחי הוא עובד חלק יכול להיות בגלל שהוא לוקח ראם ובגלל שאני עובד עם ויסטה אז המשחק איטי או שהכרטיס באמת כלכך גרוע שהוא לא יכול להפעיל את הcarbon

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. איזה כרטיס מסך הכי משתלם ביחס ביצועים מחיר מהכרטיסים האלה.. גיפורס 6200 256MB או בתוספת 115 שקל X550/X700 או בתוספת 130 שקל מה6200 7300GS.. אני מתכוון בעתיד לקנות כרטיס גיפורס 8 אני לא רוצה כרטיס יותר חזק מאלה ואפילו כרטיסים יותר חלשים יכלו לספק אותי לבינתיים אז איזה מבין 3 הכרטיסים האלה לפי המחיר שנתתי הכי משתלם ביחס ביצועים מחיר לקנות? ואיזה לא משתלם ולמה..?

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אל תצחקו (אני יודע שזה מצחיק) אוף אני עצבני!!!!!!!! אני רוצה להעכביר למחשב את התמונות מהטיול שלי בחו"ל ואני לא סובל את התמיכה בעברית של הווינדוס 2000

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by sby333,

שלום לכולם המפרט שלי : לוח אם : P4S533-MX מעבד: 2.66 זיכרון: 2G 400Mhz אם אני אשדרג את הכרטיס מסך, לכרטיס מסך שתומך בHD (משהו טוב, שתמליצו לי) , סרט בפורמט HD ירוץ טוב או יזחל ? וחשוב שיהיה לכרטיס 2 יציאות של DVI, כי קניתי בסוף כבל HDMI-DVI לLCD R81B .והיציאה השנייה למסך של המחשב. עוד משהו SHADER 3.0 משהו כזה... אני זוכר שראיתי משהו כזה שהיה נחוץ למשחק כולשהו. תודה, שלומי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הדרייבר החדש יצא לפני כמה שעות והופסקה התמיכה בכרטיסים הבאים: Radeon® 9250 series Radeon® 9200 series Radeon® 9000 series Radeon® 8500 series Radeon® 7500 series Radeon® 7200 series Radeon® 7000 series כל שאר הכרטיסים: 9500 ומעלה יתמכו.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by moboaz,

שלום, יש לי את הלוח אם הבא : Intel® Desktop Board DP55WG PCI Express 2.0 השימוש העיקרי הוא שימוש יום יומי ותוכנת פוטושופ באופן קבוע מפרט מחשב : I7 2.8 GHz 8g ram היה לי את הכרטיס הזה : Axle Nvidia GeForce GT220 Grafikkarte (PCI-e, 1GB DDR3 Speicher, 128-bit GT 220 Windows 7 DVI, VGA, HDMI) אבל הוא התחיל להרעיש- כשבדקתי ראיתי שהכנפיים שלו נשברות. מחפש לקנות כרטיס חדש על מה הייתם ממליצים? עד 400 ש"ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Ghettomusick,

[glow=yelow,2,300]שלום פורום תצוגה וגרפיקה![/glow] אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש ממש בקרוב.. ואני מתלבט בין שתי הכרטיסים האלה: הראשון: GEFORCE 6600 GT AGP 128MB DDR3 DUAL DVI & TV OUT http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT43AND השני: GEFORCE 6800 128 MB DDR DUAL DVI & TV OUT EXTREME GAMER EDITION http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT40KNDD7 אז מי מבינהם כדאי לי לקנות? ראיתי מבחנים שבהם ה6800 ניצח וכאלה שה6600GT ניצח... אז מי משתלם מבינהם? - לא מבחינה כספית, אלא מבחינת ביצועים! תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ifs2003,

אז ככה... הרבה אנשים כל הזמן שואלים מה עדיף והגעתי למסקנה שגם אם לוקחים 16 או 12 העין לא רואה בזה שום שינוי... לא ככה ? אז הנה: 12MS = 83~ FPS 16MS = 63~FPS לפי מחקרים הוכיחו שהעיין האנושית לא רואה יותר מ 30~ FPS ! מה אתם אומרים האם זה שווה את כל הקשקשת של 12MS, 16MS 22MS ? ? ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Or05230,

היי ,יש לי מחשב דיי ישן , E8400,2GB,SEASONIC 400W הלוח אם של ASROCK גם לא חדש במיוחד. עד עכשיו היה לי HD4850 נשבר אחד ה "פרופלורים" במאוורר שלו והוא עושה גם רעשים אז החלטתי להחליף... אני מעדיף משהו שעולה פחות מ 400, יתפקד קצת יותר טוב מ 4850 אבל לא חייב בהרבה, אבל הכי חשוב שיתאים להכל. לכן רציתי לדעת אם PCI EXPRESS 2 יושב לדוגמא על PCI EXPRESS 1 ? מעדיף AMD המתמודדים: 5450 R5 230 ואם ממש שווה לשדרג אז R7 250 אין לי מושג מה ההבדלים אני סתם הולך לפי המחירים (KSP) אשמח להכוונה שוב, הכי חשוב שיתאים לעוצמת הספק וללוח האם...

16. Started by SagroN,

שלום לכולם. פירטמתי את המחשב והתקנתי את הדרייבר הכי עדכני, עכשיו הקונטרול פאנל של NVIDIA בשפה שלא מובנת לי, עכשיו לפני הפירמוט הוא היה לי בעברית ואני לא זוכר איך עשיתי את זה. אשמח לעזרה איך לשנות את השפה לעברית בממשק. כי אני משתמש בו הרבה וקשה שלא מבינים. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. hay guys יש לי כרטיס מסך 6800gt שעדיין נימצא במיסגרת האחריות שלאחרונה החזיר את נישמתו לבורא . היתבשרתי שיש נכונות להחליפו ,אולם אין יותר כרטיסים כאלו ולכן הוצע לי לקחת במקומו x1800xt 256mb ללא תוספת מחיר מה דעתכם,האם כדאי? ( לצערי ,אני לא כל כך מעודכן בהיתפתחויות האחרונות בשוק כרטיסי המסך) האם מומלץ להוסיף עוד כסף ולקחת את הגירסא של 512mb של x1800xt ? או שאולי בכלל עדיף להוסיף סכום משמעותי ולקחת x1900xt? תודה מראש על כל הצעה ורעיון הערה חשובה: אל תתיחסו למיפרט הקיים שלי . הכרטיס מיועד עבור מערכת חדשה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by aeonf,

אני קונה בימים אלו כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין: 1. Palit GeForce FX5600 256mb RAM 2. Gigabyte R96128D 128mb RAM הרדאון הוא 9600 רגיל ולא הפרו. איזה לפי דעתכם עדיף ??? המטרה היא לשחק *עם* פילטרים !

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Lancer,

המסך פשוט מדהים! יש לי כרטיס מסך Msi radeot 9800 pro שתומך בחיבור DVI ומן הסתם חיברתי את הכבל (שבא כמובן עם המסך). כיוונתי אותו לרזולוצייה 1280*1024 והאיכות פשוט לא מהעולם הזה! שלא לדבר על האפשרויות ב MENU של המסך. קיצור לפי מה שהספקתי לראות עד עכשיו המסך מומלץ בהחלט! אגב,את המסך קניתי בKSP סניף חיפה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Iv0ry,

הי, מה כרטיס המסך הטוב ביותר שאני יכול לשים במערכת שלי בלי שהספק יקרוס, ובלי שיווצר צוואר בקבוק? E8400 ספק וואט 460 coolermaster gig ram mushkin 4 p35 motherboard gigabyte המטרה זה משחקים כמה שיותר כבדים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, הכרטיסים החדשים של נווידיה יצאו כבר, ובארץ המחיר שלהם יהיה כנראה ממש גבוה ויקח לפחות עוד שלושה שבועות עד שהם יגיעו לארץ. אז אני ועוד כמה אנשים חשבנו לפתוח קנייה קבוצתית שתוריד מהמחיר.. והכרטיסים יהיו פה יותר מהר.. ככה שזה יצא יותר זול (בערך 1600 שקל) ויגיע יותר מהר מאשר שהכרטיסים יגיעו לארץ. רציתי לדעת אם יש אנשים שיהיו מעוניינים לקנות ביחד את הכרטיסים, אתם משלמים רק כשאתם מקבלים את הכרטיסים ככה שאין לכם מה לפחד. כבר בדקתי והמחיר של 470GTX מארה"ב אמור להיות בערך 1500~1600. ככה שאנחנו מקבלים הנחה גדולה של 400 שקל בערך. אם יהיו אנשים שירצו, אנחנו כבר נדבר על הכל בפרטי\בטלפון ונסגור הכל כשנראה שכולם רציניים. לשאלות אפשר לשאול פה או בפרטי. אנשים המעוניינים: 1.saharb14 s…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מחפש כרטיס מסך על גבי AGP (אין לי PCI-E). אילו כרטיסים טובים שמתאימים לויסטה ניתן לקנות? תודה לבקשת אחראי הפורום: מעבד 2.66 ליבה כפולה זכרון 1 גיגה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ? ATI X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E? או POWERCOLOR X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E שניהם אותו מחיר!

24. Started by integral,

למישהו יש נסיון איתו? יש משהו משתלם יותר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם. אני חדש בפורום לכן אבקש את סובלנותכם ועצתכם. ראשית כל המפרט שלי : מעבד AMD PHENOM 2 X6 1055T לוח אם +MSI 970A -G46 AM3 זיכרון 16GB דיסק 1TB WD BLACK ודיסק 2TB WD RED לאחסון מע הפעלה : WIN7 PRO ספק 750W CORSAIR כרטיס מסך נוכחי AMD 5850 אני מעוניין לשחק במשחקי אסטרטגיה ברמת פירוט גבוהה אבל גם להיות מסוגל להריץ משחקי פעולה בצורה גרפית-בצורה חלקה. להדגיש אני לא גיימר אבל אהנה מרמה גרפית גבוהה ותנועה חלקה. העוקץ נעוץ במסך שלי DELL U2711 ברזולוציה 2560X1440 פנל IPS כרגע כרטיס מסך שלי קצת רעש ולאור סקירות של המשחק באינטרנט מול רזולוציית מסך שלי נראה לי קצת חלש ושווה לשדרוג. אני לא מחפש ביצועים טובים ביותר אלה תמורה טובה ביותר לכסף שתעבוד בצורה מייטבית עם החומרה הקי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים