כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
רק הורדתי את ה29.42 וכבר יוצא 29.80 תגידו שווה לעדכן או שההבדל לא מורגש כי זה מעצבן כבר כל שבוע לעדכן, לעדכן או לא לעדכן זאת השאלה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום ברשותי ASUS 560 GTX TI... רציתי לדעת האם במצב מנוחה הוא עדיין צובר חשמל וכמה ואם יש לי אפשרות להשבית או לבטל אותו לזמן מסויים?...לדוגמא בלילה ובכלל המחשב שלי בדרך כלל דולק {אני מוריד ומעלה דברים} רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל אותו או להוריד משמעותית את צריכת החשמל שלו מתי שאני הולך לישון או יוצא מהבית לזמן ארוך ושאני חוזר להחזיר אותו? האם שאני מוריד לו את התדרים ב MSI זה עושה משהו? תודה {ד"א יש לי כרטיס מסך מובנה אם זה עוזר איכשהו}
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לדוגמא: כרטיס עם 64BIT הוא AGP 2 כרטיס עם 128BIT הוא AGP 4 וכרטיס עם 256BIT הוא AGP8. אני שואל את זה כי במחשב שלי הכרטיס מסך הוא GF2 MX 400 והוא אמור ליהיות AGP 4 אבל לא הצלחתי לשנות ל 4, אחר כך ראיתי שהוא 64BIT, וחשבתי שאולי זאת הבעיה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה לינק (לא לחנות!!)- http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2440&category_uid=645 הוא בא עם רמקולים ומיקרופון והוא המסך הכי יפה בשוק כיום.... אבל איך הנתונים שלו?? דרך אגב אני כרגע במסך סמסונג 753DF שלי על רולוציה של 1024X728 זאת רזולוציה טובה להיות עליה לא? בחנויות הוא עולה 1300-1350.... תודה לכל העוזרים..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס מסך של nvidia gtx 1070 וקניתי לא מזמן מסך AOC Agon AG271QX שתומך ב freesync נשאלת השאלה האם אני לא מפסיד מהיתרון של המסך בגלל שהכרטיס מסך לא תומך ב freesync או שזה לא מורגש ? שווה להחליף כרטיס מסך בגלל זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע את המחשב הזה:http://browser.primatelabs.com/geekbench2/view/319628 עם GEFORCE 315 עכשיו מה אני צריך לשדרג ולקנות בשביל שאני אוכל להריץ את FIFA 15 וNBA2K15 על אולטרה במחשב הזה?או שאי אפשר כי הוא חלש מדי?תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש משהו חדש כדי לדחות את הקץ על המחשב העגלה שלי. צריך כרטיס מסך לAGP עד 700 שקל
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקשיבו אחים שלי אני מחפש כרטיס מסך וחשבתי אולי לקנות GeForce FX 5900 XT Golden Limited עכשיו אני לא יודע אם המערכת שלי תנצל אותו במלואו, יש לי: פנטיום 4 1.6 DDR 333 256MB RAM (אני חושב להוסיף עוד 256MB) הכרטיס מסך שלי עכשיו הוא nVidia GeForce 2 MX 400 מה אתה אומרים ? ממליצים לי לקנות את ה5900 ?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת עם יש עוד חברה שמיצצרת כרטיסי מסך חוץ מ-ATI וNVIDIA?? רציתי לדעת גם עם יש קירור כבר שאפשר לקנות ל6600GT ? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה אני מעוניין לברר האם יש מסך שיכול לשמש גם כטלוויזיה שיכול להתחבר ל YES/HOT ומסוגל להתחבר גם למחשב עם יציאת TV-OUT או DVI ושיראה את המחשב בצורה ברורה שתאפשר עבודה יום יומית כי כרגע בטלוויזיה שלי המחשב מראה סרטים טוב אבל הכתב לא מספיק ברור בשביל לעבוד איתו בצורה יום יומית. האם יש טלוויזיה/מסך כזה שיאפשר לי את שני הדברים בצורה ברורה לפחות כמו מסכי מחשב רגילים או שזה בלתי אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב HTPC בסלון שמחובר לטלויזיה עם המפרט הבא: amd X2 220 Gigabyte ma74gm-s2 עם כרטיס מסך מובנה radeon 2100 2gb ram 2 800hz הרד דיסק WD 640GB מארז: coolermaster mini 210 http://www.coolermaster.com/case/mini-tower/mini210/ עם ספק שבה איתו של 300W חשבתי לקנות גיימפד שאני והבן שלי נוכל לשחק קצת במשחקים, ולכן אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיוכל להפעיל משחקים כמו פיפא NBA ומשחקי מירוצים. תקציב: עדיף עד 300 ש"ח אפשר לחרוג קצת במקרה הצורך. מגבלה נוספת זה במקום במארז, במפרט שלו כתוב שהאורך המקסימלי של הכרטיס צריך להיות 21.5 ס"מ תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש משמעות לסוג הזיכרון והמהירות של הזכרון (DDR2/3), כאשר הכרטיס מיועד לסרטי HD בלבד (ללא משחקים)?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו כשסוף סוף ה-RX 580 8GB הגיע למחיר של 200$ אני מתכוון להזמין אותו, אבל יש לי דילמה בין 2 אופציות- 1. גירסת ה-Gigabyte Gaming OC, אותה ארכוש דרך Newegg. 2. גירסת ה-Powercolor Red Devil, אותה ארכוש דרך Amazon (המוכר הוא אמאזון עצמם, לא מישהו שמוכר דרכם). עד כמה שראיתי הדעות מאוד מאוד חלוקות, מצד אחד השירות של אמאזון הרבה יותר טוב ויהיה קל משמעותית לקבל סיוע מבחינת החזר וניצול אחריות במידה והיצרנית עושה בעיות, מצד שני, לפחות לפי ההרגשה והניסיון שלי, פאוורקולור פחות איכותיים ואמינים מאשר ג'יגהבייט, שנמצאים בתחום לא מעט זמן, כולל דגמי הווינדפורס האיכותיים. על ה-RMA של שתיהן יש המון ביקורת, אבל עושה רושם ששל ג'יגהבייט הרבה יותר בעייתי, אנשים טוענים ששלח…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי VISTA64 ואני מחבר יציאת טלויזיה ל TV-OUT. יש לי G-FORCE 7600. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו יש לי כבר את הכסף קיבלתי משכורת אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיספק אותי ל8 חודשים הקרובים לAGP ב750 שקל אני חשבתי על הכרטיסים האלה תגידו לי מה עדיף או שתמליצו על משהו אחר שאתם חושבים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6522 או זה: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B636F15F-87B1-4807-A6FC-19436F99406F}&details_type=1&itemid={FFC721DE-0F2F-4FA5-9799-A5EEC903DD1C} עכשיו השאלה מה עדיף לOC ואיזה חברה עדיפה ואיזה כרטיס מבחינת הקירור שלו יותר טוב? תודנ לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב שלי עם כרטיס מסך "חדש" - כנראה Geforce2 במקום Riva TNT שהיה לי. את כרטיס המסך לקחתי ממחשב ישן שהספק שלו נשרף ולא צריך אותו יותר. אני מנסה לפענח איזה כרטיס מסך זה.. את ה-GPU עצמו אני לא יכול לראות (מאחורי מאוורר) אבל מעליו רשום: Geforce 2200 ה-2 אחרי ג'יפורס מעוגל כזה, וה-200 רשום בקטן לידו. חוץ מזה כשהמחשב עולה הדבר הראשון שמופיע (מידע מה-BIOS של הכרטיס אם אני לא טועה) זה: Nvidia Gefore 2200/ MX400/ MX200 version 3.10.00.09.00 32MB אבל, כשאני מפעיל GPUz (גרסה 0.2.3) הוא רושם ב-name: Nvidia Quadro (נראה לי שהשם הזה מגיע מה-driver האוטומטי של windows או משהו). וב-GPU הוא רושם NV10 שזה (לפי ויקיפדיה) Geforce 256. גם שאר הפרטים מתאימים לזה, טכנולוגיה 220mm, …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לבעל הפורום! חבר שלי המליץ עליו, נראה איך ה"שירות"... לנושא: כרטיס מסך שלי הוא GFORSE 4 , מחשב 2.7 ג' הרץ... אוהב משחקי מחשב והאחרונים לא כל כך הולכים בגלל הכרטיס. ממליצים לי לקנות משהו חדש... אחשיו, הבעיה היא שאני לא מבין בכרטיסי מסך בחלל! הגבול שלי הוא 900 ש"ח, מה הכי כדי???
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב?? על אתם ממליצים? FX5200 או FX5500 תודה...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיסי ה-GTX מסדרת Turing ואפילו כרטיסי דור ה-Pascal עתידים לקבל תמיכה בטכנולוגיות ה-DXR - באופן שמצביע על פוטנציאל לכך גם עבור מוצריה של AMD לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הטכני בא ניסה כל מיני שיטות ולא הצלחנו להפעיל תתצוגה חשוב להגיד גם שהקול שאני שומע זה לא קול של הערוץ שבוא נמצא הממיר אלה קול של ערוץ אחר =\ ניסינו לחבר תממיר לכ.טלויזיה כם דרך קומפונט(משהו כזה) וגם דרך האנטנה משהו כזה - אני לא זוכר בדיוק מה הטכני אמר לי...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, הזמנתי את ה RADEON 9700 אך כנראה הוא אזל. ישנם את הכרטיסים הבאים: ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card - NIS 1,199.98 ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card - NIS 1,199.87 המחירים זהים. איזה כרטיס יותר טוב? (אם זה צריך להיות קשור למארז, הוא מופיע בצד מתחת לשם שלי).
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חודש הבא אני מתכנן לרכוש כ.מסך חדש. התקציב שלי מאוד מוגבל, באזור ה 600 שקל. אני גיימר קזואל ואין לי צורך בכ.מסך חזק בכל מקרה, כרגע אני על Intel2500 וזה מספיק לי לרוב המשחקים, ולא לא מדובר במשחקי פייסבוק... אני משחק ב DOTA2, ב CS:GO, DW:U ו - KERBAL SPACE PROGRAM. כולם עובדים על 50+ FPS, כאשר CS:GO הוא היחידי שאני משחק על ההגדרות המינימליות. כמו גם שאני נעלץ לשחק ב WINDOWED MODE כי מסך מלא מעמיס יותר מידי על הצ'יפ הגראפי. בבקשה רק מחנויות עם סניפים באזור חדרה (אייבורי, KSP וכו) ראיתי באייבורי את ה Gigabyte NVIDIA GeForce GTX650 1GB GDDR5 ב 560 שקל ו Sapphire AMD Radeon R7 250X Vapor 1GB GDDR5 ב 590 שקל מה אתם אומרים? עריכה, מצאתי גם את Sapphire HD 7790 1GB GDDR5 ב 590…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך לדעת מה המסך 17 הכי טוב עד 1200ש"ח (אני רוצה לדעת מי הכי הכי, ולא המלצות). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-