כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
קראתי ביקורות טובות על הלידטק שהוא מעולה ל- OC, אבל אני לא מתכוון לעשות OC בכלל ופה אני רוצה לשאול אתכם שאלה מאוד פשוטה: יש לכם אפשרות לקנות כרטיס מסך 7600GT של אחת משתי החברות הבאות: לידטק או XFX כאשר אין הבדל במחיר, מה הייתם בוחרים כאשר לא מתוכנן OC. תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, פתחתי נושא לפני חודש והמלצתם לי אז לקנות Sapphire - Used AMD Radeon HD7950 מפלונטר. ראיתי שהמחיר שלו ירד.. השאלה שלי אם שווה לחכות עוד קצת (כל עוד לא יצא קראק לFIFA 15 אני רגוע..) הבנתי שיש BLACK FRIDAY וירידת מחירים רצינית לקראת החגים בארה"ב. או שכדאי לקנות עכשיו ולנצל את ירידת המחירים העכשווית.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מאיפה אני יכול להשיג רשימה שמציגה רזולוציות שונות של מסכים שונים ובאיזה תדר הם עובדים...? מהו התדר המקסימלי שמסך 17 ממוצע יכול להגיע? (ובאיזו רזולוציה?)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס אמנם ישן אבל אולי ניתן עדיין לעשות בו שימוש. אני מעוניין לדעת האם הוא תומך בתלת מימד? כמובן לא למשחקים אלה בצפייה בסרטי תלת מימד (כמובן מסך תומך תלת מימד) אני לא מדבר על קבצי MTK אלה קבצי ISO. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/535896-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%97%D7%96%D7%A7-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%A9/page11?p=4843636&viewfull=1#post4843636 מה ההבדל בין שני כרטיסי המסך בניידים הנ"ל? (1) ה-Quadro® K1100M של ה-Dell Precision M3800 המפלצתי: http://www.dell.com/us/business/p/precision-m3800-workstation/pd?p=precision-m3800-workstation&view=pdetails&isredir=true (2) NVIDIA® GeForce® GTX 765M GDDR5 2GB שב-P35K של GIGABYTE שעולה ~800$ פחות: http://hwzone.co.il/community/threads/535896-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקלה לא רואים תמונה במסך בזמן שמחברים כרטיס מסך DVI למסך VGA כרטיס מסך GEFORCE 970 GTX
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אז כך לאחר שהחלפתי מחשב כלוןמר לוח אם ומעבד חשתי כי כרטיס המסך שלי GAINWARD GF4 MX440 לא עובד טוב וגורם לפעמים למסכים כחולים!! אז הלכתי ל KSP לאחר בדיקת הכרטיס נאמר כי הכל אחלה! אך הכרטיס עושה אצלי בעיות! ואמרו לי לבא עוד יומיים ואני יקבל במקומו MSI GF4 MX440 ה MSI טוב כמו ה GAINWARD ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעשר שנים האחרונות כרטיסי המסך נהפכו מכרטיסים קטנים ותמימים למראה לרכיבים מפלצתיים וחשובים מאין כמוהם הודות לקרב נצחי בין NVIDIA ו-AMD לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מסך בעל 512MB זיכרון, PCI-EX ואמרו לי שה-512MB פה זה רק לגימיק. איך אני יכול לברר אם הכרטיס באמת מנצל את כל ה-512MB במשחקים וכו'? תודה. ;D
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מהנ"ל יציג ביצועים יותר טובים ויותר משתלם? נ.ב. אפשר גם להתייחס לגרסאות החזקות שלהם (PRO/ULTRA). תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק הורדתי את ה29.42 וכבר יוצא 29.80 תגידו שווה לעדכן או שההבדל לא מורגש כי זה מעצבן כבר כל שבוע לעדכן, לעדכן או לא לעדכן זאת השאלה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מנסה להגדיר 3 מסכים שונים באמצעות הrx550 הdvi והhdmi מחוברים ונותנים dual display ללא בעיה, הDP לא מציג כאשר הוא מתחבר, בנוסף, הוא אינו מציג גם כשהוא בודד, בנוסף, בעת ניסוי וטעיה בהגדרות מערכת eyefinity הגדרתי את המסך הנ"ל כראשי וכעת בכל זיהוי של חיבור לdisplay port אני מקבל שלושה מסכים שחורים. ברצוני לקבל extended display ל3 מסכים ושאלתי כזו יש דרך להפעיל את הdisplay port לבדו? ישנה דרך לאפס את הeyefinity ללא הסרה והתקנה מחדש של הדרייבר? כיצד עם הeyefinity החדש (השונה מגרסת הקרימזון אותה הכרתי) ניתן לייצר כזו סוג של תצוגה? שכן אני הצלחתי רק לייצר תצוגה פנורמית ברזולוציה גבוהה והאופציה הזו נורא מיותרת לי... קצת מידע כללי: …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה זה הכרטיס הזה האם הוא טוב וכדאי לקנות אותו ואני גימר
-
- 28 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל מקום ברשת כתוב משהו אחר; חלק אומרים שכן, וחלק אומרים שלא. אני מתכנן לקנות את ה 280X בעוד מספר ימים עם המחשב החדש, האם אקבל 3 משחקים חינם במסגרת החבילה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה שקלתי קניית כרטיס מסך חדש. ערכתי קצת מחקר בנושא (אני לא מבין גדול בחומרה), וקראתי על ה - PCI EXPRESS - "הדור הבא" של חיבור כרטיס המסך ללוח אם, שעתיד להחליף את ה AGP. גיליתי שהרבה כרטיסים חדשים עדיין תומכים ב - AGP ולא ב PCIE, מה שאפשר להבין מכיוון שלוחות האם כיום עדיין לא תומכים ברובם ב - PCIE. ביקרתי גם בעמוד המפרטים המומלצים למחשבים המיועדים לגיימינג פה באתר, ולא מצאתי אף מפרט שכולל בתוכו לוח אם וכרטיס מסך תואמי PCIE. זה נראה לי קצת מוזר - אפילו במחיר של 10,000 שח למחשב העדיפו לוח אם וכרטיס מסך תומכי AGP. השאלה שלי היא למה? גם אם הכרטיסים של היום לא מספיק מהירים בשביל שיהיה הבדל בביצועים בין חיבור של כרטיס מסויים ב AGP לבין חיבור של אותו כרטיס (לא אותו כרטיס ממ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גג 700 שקל פנטיום 4 1500 384DDR KINGSTONE
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חןשב שהכותרת אומרת הכל... נשרף לי הכרטיס מסך ורציתי לקנות RADEON 9700 פשוט כרגע אין לי מספיק כסף.... אז אני צריך לקנות משהו במקום.... תודה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מה דעתכם על ביצועיי הכרטיס הנ"ל למשחקים כבדים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ליפני כמה ימים קניתי 2 כרטיסי מסך של HD6950 חיברתי את שניהם בכבל CrossFire אבל הבעיה היא שכשאני ניכנס למשחק לדוגמא GTA IV זה מוריד את ההגדרות על הכי נמוך וגם המשחק עובד יותר לאט מאשר כרטיס אחד מישהו בבקשה יכול לעזור לי בזה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פיתרון.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שני כרטיסי מסך ASUS 7770 בCF. קניתי שלושה מסכים של סמסונג דגם S22B300. משום מה אני לא מצליח להפעיל eyefinity על שלושת המסכים יחד בעזרת התוכנה AMD Catayst כמובן שחיברתי את שלושת המסכים לכרטיס אחד (העליון) אני כן מזהה את שלושת המסכים ויכול בכול זמן לעבוד רק עם שני מסכים במגביל. הכוונה שלי שתמיד יש לי מצב שמסך אחד נישאר כבוי. שמתי לב שגם בווינדוס אני מזהה את שלושת המסכים, אבל יכול לעבוד רק עם שניים במגביל. ד"א: אני עובד עם ווינדוס 7 64 ביט. אשמח לעזרה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חברה אני צריך שתגידו לי אם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך במחשב או חלק במחשב אם יש לי צוואר בקבוק תודה לעוזרים בבקשה תעזרו [br]פורסם בתאריך: 30.08.2010 בשעה 01:57:35 בבקשה תענו
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי GT240 והוא מפלצת רעש נוראית. אם אני עוצר לשנייה את המאוורר שלו פתאום החדר נהייה שקט, ולא שומעים כלום. יש לי Artic Cooling Freezer 7 Pro למעבד, ועוד מאוורר של 120 למארז הייתי רוצה כרטיס מסך ברמת הביצועים של מה שיש לי עכשיו, עם CUDA (וכן זה חשוב), אבל שכשהוא לא במאמץ (כלומר לא בזמן משחקים) הוא יהיה שקט כמו שאר המאווררים במחשב, לא אכפת לי שיהיה קצת רועש במאמץ. חשבתי על GTS250 או 450 החדש, שמגיע כבר עם DX 11 ויחזיק טיפה יותר שנים. אשמח לשמוע המלצות מניסיון אישי על כרטיסים, או על חנויות שיסכימו להדגים לי את כרטיסי המסך הנ"ל פועלים. מעדיף לא לקנות קרור אחר, כי אני לא רוצה להתעסק עם ההתקנה שלו ופרוק הקרור הנוכחי. מחיר שיהיה באזור של הכרטיסים שרשמתי פה. תודה, מרק
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי RADEON 9000 PRO 128עושה לי מלא בעיות במחשב מעוות לי צבעים וכולי האים כדאי להחליף אותו לGF4 TI4200 128 MB האים יש ביינהם הבדלים או הGF רק יקר יותר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I'm glad to say that RC15.3 development has been finished and closed beta testing has been started today. Public release is scheduled on 29th-30th of December. Changes list: Version 2.0 Release Candidate 15.3 New Year edition: Minor bugfixes: - Fixed performance table entry size calculation for BIT-based NVIDIA VGA BIOS images. Now the second performance level's parameters are no longer displayed incorrectly on some GeForce 6800 boards having more than 1 performance level in VGA BIOS (e.g. Gainward 6800GT). - Fixed title detection for ATI ATOM VGA BIOS images. - NVStrap driver's "Graphics processor identification" / "Quadro" mode and "Allow enabling hardware masked unit…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-