עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכרטיסים הם Sapphire Radeon HD6950 2GB GDDR5 PCI-e Model 9S6950G2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=31800 והכטיס השני הוא Gigabyte Radeon HD 6950 2048MB GDDR5 PCI-E GV-R695OC-1GD R695D52GDB http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=32416 והאם מישהו ממליץ על אחד מהם יותר מהשני? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dino,

חבר שלי קנה מחשב לפני שבוע, והתוצאה שהוא קיבל היא 7900 נקודות, תגידו לי עם זה בסדר למערכת כזו: INTEL PENTIUM 4 2000MHZ ECS (ELITR GROUP), P4S5A2 MOBO 256MB DDR333 SAMSUNG PALIT GEFORCE 4 TI4200 128MB MAXTOR 40GB 7200 ATA133 אלה החלקים שאמורים להשפיע על התוצאה, שאר הדברים לא נראה לי חשובים. הדריורים מעודכנים לגירסה האחרונה (לפחות לפי מה שאני יודע), DENTOR 40.72. וההגדרות שהרצנו בהם את הבדיקה הם: 1024X768, 32BIT, NO FSAA. ותגידו מה זה בכלל FSAA (אני רוצה הסבר קטן, לא שזה יהפוך לנושא של ההודעה). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי כרטיס מסך מעפן, אני רוצה לבדוק את הביצועים שלו ואז להשוות אותם לביצועים של הכרטיס מסך שקניתי כבר ושאני הולך להרכיב אותו על המחשב החדש בעוד שבוע או פחות. בכל זאת אני רוצה לדעת איך הביצועים של הכרטיס הישן, זה שיש לי איתן עכשיו במחשב. אני אבדוק את הביצועים שלו במשחק call of duty מישהו יודע איך אני עושה את זה? אם יש תוכנה אז תביאו לי קישור אליה גם בבקשה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם איזה כרטיס מסך עדיף לגרפיקה ותלת מימד ( לא למשחקים) תוכנות בשימוש - פוטושופ, אילוסטרייטור, 3DMAX, אוטוקאד, REVIT , אפטראפקט. ati firegl v7700 או quadro fx 3700 אין צורך להתייחס למחיר את שניהם אני יכול להשיג בסביבות 1300 ש"ח תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Mortar,

השוק מוצף בכרטיסי מסך שמתהדרים בתמיכה ב DX 9, אבל למה ? לפי מה שאני יודע היום אפילו HL2 לא יעשה שימוש ב DX9 אז השאלה שלי היא האם זה דבר חשוב בקנייה של כרטיס ומתי השימוש ב DX9 יתחיל ויראה במשחקים ואיפה יהיה השינוי ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני קונה מחשב חדש ומשאיר את הישן להורים, לא התכוונתי לקנות בשלב הראשון כרטיס מסך רציני אלא להסתמך על כרטיס מובנה. אבל במחשבה שניה במחשב הישן יש לי כרטיס HD 4670 512MB, האם יש בו איזה יתרון על הכרטיסים המובנים שיש היום? ניסיתי לחפש באתרים של ההשוואות אבל לא היו שם כרטיסים מובנים (וגם עדיין לא בחרתי מעבד ולוח אם).

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן , בימים אלה אני בונה את המחשב החדש שלי ומתלבט, כאדריכל, איזה מסך עדיף "CRT22 או "LCD 19. מבחינת גודל הבנתי כבר שאין הבדל ממשי, אבל מבחינת איכות תמונה - לא יודע מה עדיף. יצוין שאני מתכוון לעבוד עם AutoCAD אבל גם עם תוכנות עיבוד תמונה (Photoshop) והדמיות תלת-מימד (MAX, VIZ וכו'). ספציפית, בגלל מגבלות תקציב, אני מתלבט בין LG 1910B (מסך LCD) http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL19&globalCode=L1910BL&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=NOTHING לבין, למשל, IBM C220P (מסך CRT) http://www-132.ibm.com/webapp/wcs/stores/servlet…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by 12w23e,

שלום רב, לאימי מחשב I3 2120 עם 4 גיגה זיכרון, ולוח אם H61 עם כרטיס מסך מובנה. כאשר היא עורכת סרטים בתוכנת Pinnacle. ישנם מקרים בהם במקום הסרט, היא רואה מסך שחור, או קיטועים, ורק לאחר בניית הסרט היא רואה אותו כמו שצריך. אני חושב שהבעיה היא הכרטיס מסך Onboard. האם נראה לכם ? והאם יש לכם המלצה לכרטיס מסך בשבילה ? המון תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by SagroN,

שלום לכולם. פירטמתי את המחשב והתקנתי את הדרייבר הכי עדכני, עכשיו הקונטרול פאנל של NVIDIA בשפה שלא מובנת לי, עכשיו לפני הפירמוט הוא היה לי בעברית ואני לא זוכר איך עשיתי את זה. אשמח לעזרה איך לשנות את השפה לעברית בממשק. כי אני משתמש בו הרבה וקשה שלא מבינים. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ???

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Cupid Me,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7740

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מעבד athlon 2 630 כרטיס מסך his 5770 ו4gb זיכרון. Windows 7 64bit ? , הוא לא ידוע באי תאימויות עם משחקים? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Armageddon1,

שווה לקנות את המסך הזה ב1600 שקל?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מחפש כרטיס מסך שמיועד לצפייה בסרטים 4K ושלא יהיה יקר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by User_Name,

האם כדאי לקנות כזה כרטיס או לקחת את הגרסה עם AGPx4 בלבד? ההבדל במחיר בערך 30\40 שקל...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by aaabb,

יש לי כרטיס מסך של הרקולס על בסיס אן-וידיה מדגם: prophet 3d ddr-dv 32mbi אני לא מצליח להתקין את הדריבר(ניסיתי גם אצל האתר של הרקולס) צריך עזרה! בתודה AAABB

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by RDS,

אוקי, אז יש לי את הכרטיס הנ"ל, ובזמן האחרון (עד כמה שאני זוכר נכון), כנראה מהדרייבר האחרון שהורדתי, במהלך משחקים כמו Oblivion, Rainbow Six Vegas, יש קריסה. לאחר הקריסה, זה נותן לי הודעה של "Send", "Dont Send", של ATI (לכן באתי לפורום הזה)... בעיה מוכרת עם הדרייבר האחרון? יש פתרון? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by אריק פרלס,

ZOTAC RTX 3080 TRINITY OC למישהוא יש מידע לגבי הדגם הספציפי הזה? ומה עדיף אותו או את ה Gigabyte GeForce RTX 3080 GAMING OC תודה לעונים(:

19. Started by amobi,

http://www.tms.co.il/product/13284 Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL ב-1369 אני שילמתי 1200 על 760 לפני שבועיים. זה RETAIL וההבדל במחיר מינימלי והכרטיס הרבה הרבה יותר טוב, בעוד שבכל מקום אחר 770 עולה סביב 1800 ומעלה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by masteryoda91,

שלום יש לי כרטיס מסך 285GTX OC2 של BFG ומעבד E8500 3.16 במשחק CRYSIS WARHEAD כאשר הרזולותיה על 1680X1050 והכל על מקסימום אז בזמן המשחק יש לי FPS בין 30 כאשר יש הרבה DETAILS ל 70 כשאר יש פחות DETAILS וב GTA IV בזמן שמחשיך במשחק ובמיוחד בלילה יש לי לפעמים תקיעות האם יש לי צוואר בקבוק והאם מעבד QUAD 9950 3.0GZH יכול לפתור את הבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מחפש כרטיס מסך על גבי AGP (אין לי PCI-E). אילו כרטיסים טובים שמתאימים לויסטה ניתן לקנות? תודה לבקשת אחראי הפורום: מעבד 2.66 ליבה כפולה זכרון 1 גיגה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. במחשב של אחי יש geforce 4 ti4200 שקניתי מלפני 4 שנים אולי 3 וחצי ובמחשב נייד שלי יש ‎Intel® Graphics Media Accelerator X3100‎ יכול להיות שהgeforce יותר חזק כי התקנתי carbon במחשב שלי והוא עובד על הפנים ואצל אחי הוא עובד חלק יכול להיות בגלל שהוא לוקח ראם ובגלל שאני עובד עם ויסטה אז המשחק איטי או שהכרטיס באמת כלכך גרוע שהוא לא יכול להפעיל את הcarbon

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם...... מי שיכול לתת לינק לדריבר של המסך שמצוין בנושא ולינק ל-fix של Nvidia (בקשר ל-HZ במשחקים) שיתן בבקשה...אני יהייה מאוד כי העינים שלי נתכנות!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. במחשב החדש שלי יש כ"מ 8600GT 256MB של LEADTEK, אבל משום מה המחשב מזהה שלכרטיס מסך יש זכרון של 512MB. למישהו יש מושג למה זה קורה? (לא שאני מתלונן, פשוט מסקרנות)

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים