עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by vacuuuum,

לפני יותר משבוע (או משהו) פרסמו באתר על ירידת מחירים לכרטיסי המסך ורציתי לשאול מתי זה קורה? ומתי נרגיש את זה בחנויות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש כרטיס מסך PCI-E למחשב ישן. המטרה היא להפעיל משחקי קז'ואל ומשחקי תלת מימד מאיזור שנת 2005 שחלקם פשוט לא עובדים עם הכרטיס המובנה בלוח. בקיצור אני מחפש את הכרטיס הכי טוב שיכול להיכנס בתקציב. אין גמישות גדולה מדי בתקציב אז בבקשה לא להגיע לסכומים של 250 ש"ח לא משנה כמה טוב הכרטיס. המפרט של המחשב: ABIT NF-M2S ATHLON 64 X2 3800+ AM2 2X2GB DDR2 667MHZ SEASONIC 520W SATA HDD צורב DVD WINDOWS XP תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ronik56,

עכשיו כשסוף סוף ה-RX 580 8GB הגיע למחיר של 200$ אני מתכוון להזמין אותו, אבל יש לי דילמה בין 2 אופציות- 1. גירסת ה-Gigabyte Gaming OC, אותה ארכוש דרך Newegg. 2. גירסת ה-Powercolor Red Devil, אותה ארכוש דרך Amazon (המוכר הוא אמאזון עצמם, לא מישהו שמוכר דרכם). עד כמה שראיתי הדעות מאוד מאוד חלוקות, מצד אחד השירות של אמאזון הרבה יותר טוב ויהיה קל משמעותית לקבל סיוע מבחינת החזר וניצול אחריות במידה והיצרנית עושה בעיות, מצד שני, לפחות לפי ההרגשה והניסיון שלי, פאוורקולור פחות איכותיים ואמינים מאשר ג'יגהבייט, שנמצאים בתחום לא מעט זמן, כולל דגמי הווינדפורס האיכותיים. על ה-RMA של שתיהן יש המון ביקורת, אבל עושה רושם ששל ג'יגהבייט הרבה יותר בעייתי, אנשים טוענים ששלח…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by BobCaT,

עכשו הורדתי את הדריבר הנ''ל מהאתר של ניבדיה ושאני לוחץ על התקנה המחשב אומר בוצעה פעולה לא חוקית או משהו בסגנון אני משתמש בוינדוס 98 SE וכן הורדתי את הדריברים ל98 אז מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אני מתקן את זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. איך הכרטיס הזה Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX RETAIL

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, הכרטיסים החדשים של נווידיה יצאו כבר, ובארץ המחיר שלהם יהיה כנראה ממש גבוה ויקח לפחות עוד שלושה שבועות עד שהם יגיעו לארץ. אז אני ועוד כמה אנשים חשבנו לפתוח קנייה קבוצתית שתוריד מהמחיר.. והכרטיסים יהיו פה יותר מהר.. ככה שזה יצא יותר זול (בערך 1600 שקל) ויגיע יותר מהר מאשר שהכרטיסים יגיעו לארץ. רציתי לדעת אם יש אנשים שיהיו מעוניינים לקנות ביחד את הכרטיסים, אתם משלמים רק כשאתם מקבלים את הכרטיסים ככה שאין לכם מה לפחד. כבר בדקתי והמחיר של 470GTX מארה"ב אמור להיות בערך 1500~1600. ככה שאנחנו מקבלים הנחה גדולה של 400 שקל בערך. אם יהיו אנשים שירצו, אנחנו כבר נדבר על הכל בפרטי\בטלפון ונסגור הכל כשנראה שכולם רציניים. לשאלות אפשר לשאול פה או בפרטי. אנשים המעוניינים: 1.saharb14 s…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by sigald,

מישהו מכיר חנות בחו"ל שעושה משלוח בינלאומי לישראל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מחפש כרטיס מסך על גבי AGP (אין לי PCI-E). אילו כרטיסים טובים שמתאימים לויסטה ניתן לקנות? תודה לבקשת אחראי הפורום: מעבד 2.66 ליבה כפולה זכרון 1 גיגה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by borat1924,

שלום לכולם, בעוד כמה ימים אני אלך לקנות את כרטיס המסך: Sapphire Radeon R9 290X TRI-X OC רשום ב game debate שדרוש 12 RAM בשבילו, לי יש 8. אני דיי בטוח שלא צריך להרחיב ל12. מישהו יודע אם באמת צריך 12? עוד משהו, המעבד שלי זה: i5 3570K. אם יש צוואר בקבוק, אני קונה גם קירור נוזלי מתאים לOC. אז ככה שלא תהיה ממש בעיה. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by DanielHatuka,

שלום, קניתי כרטיס מסך Radeon HD4670 512mb DDR3 של חברת connect3D לפני בערך שנה. לאחרונה התחילו הבעיות בכרטיס אשר עדיין נמצא במסגרת אחריות עד 2012. שלחתי את הכרטיס לבדיקה אצל החברה שלא טרחה להודיע לי שהוא באמת נמצא לא תקין. אחרי שהתקשרתי לשאול מה קורה נאמר לי שהכרטיס נשלח ליצרן לבדיקה בחו"ל ונמצא כלא תקין. הציעו בחברה לתת לי את כרטיס המסך Geforce 9600 512mb של חברת twintech כתחליף לכרטיס הקודם. בחברה טוענים שהכרטיס שהציעו עולה ברמתו על כרטיס ה Radeon וביצועי יותר טובים. מבדיקה שעשיתי נראה כי מחירי שני הכרטיסים דומים מאוד, ביקשתי מהחברה לקבל כרטיס כמו הRadeon שלי ונאמר לי שהכרטיס כבר לא למכירה. האם באמת הכרטיס שמציעים טוב יותר מזה שהתקלקל? אשמח לשמוע את דעתכם ואולי אם יש ל…

11. במחשב של אחי יש geforce 4 ti4200 שקניתי מלפני 4 שנים אולי 3 וחצי ובמחשב נייד שלי יש ‎Intel® Graphics Media Accelerator X3100‎ יכול להיות שהgeforce יותר חזק כי התקנתי carbon במחשב שלי והוא עובד על הפנים ואצל אחי הוא עובד חלק יכול להיות בגלל שהוא לוקח ראם ובגלל שאני עובד עם ויסטה אז המשחק איטי או שהכרטיס באמת כלכך גרוע שהוא לא יכול להפעיל את הcarbon

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. איזה כרטיס מסך הכי משתלם ביחס ביצועים מחיר מהכרטיסים האלה.. גיפורס 6200 256MB או בתוספת 115 שקל X550/X700 או בתוספת 130 שקל מה6200 7300GS.. אני מתכוון בעתיד לקנות כרטיס גיפורס 8 אני לא רוצה כרטיס יותר חזק מאלה ואפילו כרטיסים יותר חלשים יכלו לספק אותי לבינתיים אז איזה מבין 3 הכרטיסים האלה לפי המחיר שנתתי הכי משתלם ביחס ביצועים מחיר לקנות? ואיזה לא משתלם ולמה..?

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eladino1,

שלום לכולם אני מעוניין בכרטיס מסך שבין 600-500 ש"ח למטרת משחקים חזקים נתוני מחשב מעבד: intel core 2 quad 2.40GHz זיכרון: 2.0GB ram win7 ספק כוח: 500W תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Jack_g,

יש לי כרטיס מסך GF4 TI 4800SE את השאר ה מחשב אפשר לראות הפירוט מחשב. הבעיה אצלי זה שבמשחקים הצללים הם בעלי פסים מוזרים ומהבהבים כל הזמן בקיצור מאוד מוזר, אני משתמש ב דרייבר 43.00 ואותה הבעיה גם הייתה ב דרייבר 42.68(נראה לי שזו הגירסא) זה כבר בשניי משחקים הראשון היה SPLINTER CELL ו עכשיו אני רואה שזה אותו דבר גם ב BLACK HAWK DOWN. תעזרו בבקשה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש למטרת גיימינג אך כדי לחסוך בתקציב אני חושב להשאיר את הכרטיס מסך שיש לי gigabyte gtx 560 ti ולשים אותו במערכת מחשב החדשה, המטרה היא שהמשחקים יעבדו על רמה גבוהה אבל לא חייב שתהיה הכי גבוהה שאפשר, גודל המסך שאני משתמש בו הוא 22" ברזולוציה ל 1050*1680. אשמח לשמוע דעה מקצועית בעניין. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by es88,

המשחק רץ על 8500GT, זיכרון 1GB, רזולוציה של 600\800, 61 HERTZ, לפי המסך. (CRT) הגדרות של הכ.מסך נמצאות על V-Sync On, שאר ההגדרות על ברירת מחדל. דריבר מעודכן. המשחק עצמו עובד בסה"כ טוב, רץ בסדר גמור, אבל בזמן האחרון לעיתים במהלך המשחק יש לפעמים כמו איזה "גליצ'ים באנימציה" או FPS שפתאום קופץ, כך זה נראה, כלומר, אם המשחק עובד על מהירות מסויימת ונורמלית, פתאום במהלך תנועה של שחקן לכיוון נגדי או ממצב עמידה למצב מהיר של ריצה, לאיזה שניה\שתי שניות המשחק ניהיה מאוד מאוד מהיר, ברמה שלא צריכה להיות, ואז המשחק חוזר למהירות רגילה, משהו מוזר. השאלה לאיזה כיוון יכולה להיות הבעיה הזאת? אני לא משחק עוד משחקים אז ככה שאני לא יודע אם זה רק ב-PES, מה אתם אומרים? הייתי בהתחלה בטוח שזה אולי א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום בעוד כשבועיים אני אקנה כרטיס מסך חדש.... הכרטיס יהיה באפיק AGP וחשבתי על שתי דברים: אופציה ראשונה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1681_1682&products_id=10413 אופציה שנייה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4226 את הכרטיס הראשון שציינתי אני יכול לקנות בפחות מ1100 ... אם אני אלך על הGTO אני אצטרך לחסוך עוד קצת כסף.... בכל מקרה רציתי לשאול אתכם: איזה כרטיס יותר טוב ? מה ההבדלים בין הכרטיסים הללו ? האם החברה gil forsa טובה ואמינה ? איזה כרטיס כדאי לקחת ? תודה לכולם...

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by OptiSTR,

שלום חודש הבא אני מתכנן לרכוש כ.מסך חדש. התקציב שלי מאוד מוגבל, באזור ה 600 שקל. אני גיימר קזואל ואין לי צורך בכ.מסך חזק בכל מקרה, כרגע אני על Intel2500 וזה מספיק לי לרוב המשחקים, ולא לא מדובר במשחקי פייסבוק... אני משחק ב DOTA2, ב CS:GO, DW:U ו - KERBAL SPACE PROGRAM. כולם עובדים על 50+ FPS, כאשר CS:GO הוא היחידי שאני משחק על ההגדרות המינימליות. כמו גם שאני נעלץ לשחק ב WINDOWED MODE כי מסך מלא מעמיס יותר מידי על הצ'יפ הגראפי. בבקשה רק מחנויות עם סניפים באזור חדרה (אייבורי, KSP וכו) ראיתי באייבורי את ה Gigabyte NVIDIA GeForce GTX650 1GB GDDR5 ב 560 שקל ו Sapphire AMD Radeon R7 250X Vapor 1GB GDDR5 ב 590 שקל מה אתם אומרים? עריכה, מצאתי גם את Sapphire HD 7790 1GB GDDR5 ב 590…

19. Started by shai82,

שלום חברים שדרגתי את המחשב ועכשיו אני עם מעבד i5 חדש. ניסיתי לחפש קצת ברשת אבל לא הבנתי האם הכרטיס מסך שלו עדיף על הנוכחי והישן שלי, ה 4850 1 GB תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by jackhammer,

לפני כמה שנים שמעתי על פרויקט מצד נוידיה של כרטיסי מסך חיצוניים במחירים שפויים (לא 1000 דולר פלוס איזה כרטיס מסך שתרצה לשים כמו שעולה היום) מישהו יודע מה הולך עם הדבר הזה? איך קראו לפרויקט או למוצר עצמו? יש סיכוי בכלל שזה יעבוד עם יציאות סטנדרטיות כמו USB3 (מבחינת רוחב פס שיספיק למשחקים)?

21. שלום אני עובד עם שני מסכים אחד מחובר דרך DVI(וזה המסך הראשי) והשני דרך VGA הבעיה שלי זה כשהמחשב עולה כול מסכי הBIOS והBOOT מופעים על המסך השני ביציאת הVGA ככה עד שמערכת ההפעלה עולה ושם בהגדרות שיניתי את זה. יש אפשרות להגדיר שאני ראה דרך DVI את כול המסכים האלה ולא דרך יציאת VGA? תודה מראש נ.ב הכרטיס מסך שלי זה 460GTX

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by navk2,

כרגע התחיל המעבר בין שני ה- APIים ואני מאמין שבתוך שנה לכל גיימר עם קצת תקציב יהיה כ.מ עם תמיכה בזה, אבל עוד לא ממש הבנתי מה באמת ההבדל בין DX9 לDX10 ? אני יודע שזה שורה של פקודות שמתכנתי המחשבים מתעסקים ונעזרים בהם אבל אני רוצה ליראות ממש תמונות השוואה אמיתיות בין כ.מ HIGH-END DX9 ל HIGH-END DX10. תודה !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by SagroN,

שלום לכולם. פירטמתי את המחשב והתקנתי את הדרייבר הכי עדכני, עכשיו הקונטרול פאנל של NVIDIA בשפה שלא מובנת לי, עכשיו לפני הפירמוט הוא היה לי בעברית ואני לא זוכר איך עשיתי את זה. אשמח לעזרה איך לשנות את השפה לעברית בממשק. כי אני משתמש בו הרבה וקשה שלא מבינים. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by NOLOL,

קראתי מאמר אצלכם על הדבר הנפלא הזה וגם כאן http://www.nvidia.com/object/tessellation.html?cid=maxpc לא הבנתי מה יש בדיוק ל- AMD איך היא מתמודדת עם Tessellation קראתי גם את המאמר המדהים שלכם על 8870 http://hwzone.co.il/hardware/news/139327 ולא הבנתי חוץ מכוח איפה האיכות הטקסטורות ? איפה הפיסיקה של AMD ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מעבד athlon 2 630 כרטיס מסך his 5770 ו4gb זיכרון. Windows 7 64bit ? , הוא לא ידוע באי תאימויות עם משחקים? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים