עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by aviel131,

שלום, קניתי את הכרטיס מסך שהוא יצא ב1200 שקל ועכשיו אני לא ממש מרוצה כי אני רואה שיוצאים דגמים שאוכלים אותו ובמחיר של 200 שקל יש פי 5 עליו אז אני צריך המלצה לכרטיס חזק של Nvidia במחיר עד 400 ש"ח תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by ProRules,

תקציב: 1000 חריגה מקסימלית: 0 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס: גיימינג האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? אולי חנות: ksp או כל חנות טובה. עניין התשלום: לא מזומן. מפרט של המחשב: מעבד: מעבד אינטל Q6600 CORE 2 QUAD לוח אם: לוח GA-P35-DS3L כרטיס מסך נוכחי: GF8600GT 1024 נערס. ספק: 400W EZCOOL מסך: PROVIEW 20' 4GB RAM הערות:זה דחוף ומה בקשר לספק? כאילו אין לי עכשיו מחשב בכלל שרואים משהו על המסך חוץ מNO SIGNAL INPUT אז תמליצו לי.

3. Started by guyz6471,

הי חברה, כרטיס המסך שלי (שעלה לא מעט כסף בזמנו) שבק, קשה לי להניח שימצאו אותו דגם, אבל הוא עדיין באחריות. מה לדעתכם הוא שווה ערך במושגים של היום? פשוט אני מחוץ לתמונה קצת ורוצה לבוא מוכן לחנות. תודה למי שיעזור.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Bezos,

קניתי כרטיס מסך 9600GT מ"זד" לא הייתה בחירה טובה וויסטה 64 BIT אחרי זה שדרגתי לWIN 7 64 BIT וזה הראה שה כרטיס 1/2 GB החלפתי כרטיס מסך ל9800 GT עכשיו המחשב WIN 7 64 BIT לא מזהה אותו מה לעשות ניסיתי דריבר ניסיתי הכל![br]פורסם בתאריך: 28.10.2009 בשעה 19:27:51 סליחה על הדאבל אבל הנה תמונה אולי זה עוזר מה שכתוב זה: The NVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  5. שמעו המחשב שלי היה ממש תקוע אז פירמתטי אותו ... ואחרי שאני מפרמט אז זה כזה צריך לעשות RESET (בינתיים המסך מחובר לכרטיס מסך שלי.) עכשו אני במסך של ה STARTUP ואז אני רואה מלא קווים כחולים כאלה על המסך . בקיצור הWINDOWS עולה (זתאמרת שהכרטיס מסך כן מראה תמונה ) אבל יש בעייה . המחשב לא קורא לי אותו . זתאמרת אני כן רואה את ה WINDOWS אבל המחשב לא קולט את הכרטיס .. תמונה : וזה ממש מוזר כי במנהל התקנים הוא מופיע .. תמונה : * התקנתי דרייבר לכרטיס מסך .. התקנתי גם DIRECT X 9 .. והמעלות בכרטיס מסך בסדר גמור... בכל זאת אני בא להכנס למשחק וזה אומר לי VIDEO CARD DO NOT SUPPORT .. *שאני מגלגל למטה או למעלה בדפדפן אינטרנט זה עושה לי את זה בגלים כזה ממש ממש לאטטט וזה מטריף…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, יש לי כרטיס טלויזיה FASTCOM TV PAL-BG קיבלתי איתו דיסק דרייברים לווינדוס95ו98 אני לא מצליח למצוא דרייברים לאקספי.. אודה למי שימצא לי דרייברים ותוכנה לכרטיס.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Ryuk,

מישהו יכול לעזור לי כאן? אין לי מושג איפה אני מוצא פה את חיבור ה-SPDIF.. תמונות: http://i38.tinypic.com/2e5mkuu.jpg http://i37.tinypic.com/2l8akoy.jpg http://i37.tinypic.com/2dhcmf6.jpg

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ShaiLevy,

שלום, אני נמצא בארה"ב ורוצה להזמין לעצמי ATI 5870 מ NEWEGG , בלי להכנס להאם כדאי לי או לא אני רק צריך לדעת אם יתאים למערכת שלי מבחינות מידות וחיבורי חשמל, אני כרגע עם NVIDIA 8600GTS אני יודע שבלי הפירוט המלא אי אפשר לתת לי תשובה מדוייקת לפחות לגבי החשמל אבל תנסו יש לי לוח Abit AB9 Pro ספק Crosair 520 מארז NZXT Appolo אני רק רוצה לדעת מבחינת תאימות פיזית\חומרתית של הדברים , שיעבוד בשלב ראשון ואם אצטרך להחליף לספק טוב יותר אז שאוכל לעשות את זה מאוחר יותר ובנתיים לנתק איזה הרד דיסק או שניים (יש לי 3) שאלה נוספת, אני מניח שההבדלים בין החברות השונות של 5870 (אסוס, ספייק, דיימונד וכו') הם בעיקר בבנדל = המשחקים שבאים והיציאות השונות. האם אני צודק ? יש משהו מהם שעדיף לי לקנות על…

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  9. Started by orel13orel,

איזה מהם יותר טוב עם OC ובלי OC ובכמה הפרש ואיזה יותר טוב בכללי לדעתכם ללא שם קשר למחיר??? ואם גם אפשר השוואות בינהם. תודה מראש ,

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by rofben,

יש ל 9800GT ויש לי ווינדוס 7 הורדתי את הדרייבר פה באתר וזה עדיין לא עובד לי זה מתסכל מה לעשות???????????????????????????

11. Started by abc465,

יש לי מעבד q9400 מסך t260hd של סמסונג 26 אינטש ואני מתלבט בין 4890 של גיגה בייט שעולה 1090 שח 4870 1 גיגה שעולה 870 שח של ספיר או 4870 512 מגה בייט של ספיר שעולה 746 ואני יכול להשיג גם ב650 חדש מחבר האם בהתאם למפרט שלי שווה באמת לשדרג ולהשקיע או שאני יכול להסתפק ב4870 חצי גיגה אני מתכוון לצפות בסרטי hd ולשחק במשחקים כבדים (קרייסיס ג'י טי איי פרוטוטייפ וכו)

12. Started by haim1440,

שלום, לפני יומיים נשרף לי הכרטיס מסך 8800 GTS (הוא היה אצלי שנתיים ועלה 1700 שקל!!) וקניתי את ה- GTS 250 512MB רציתי לדעת אם הוא יחזיק עם ספק 500W של HEC?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  13. הציעו לי ככה: הכרטיס HD5850 חברה: Club - ב 1250 ש"ח XLI או משהו כזה - ב 1325 ש"ח GigaByte - ב 1595 ש"ח זה באמת משתלם ?? חשבתי על ה Club. מה אתם אומרים ?? זה דחוף !! עריכה: למה זה כזה זול ? יכול להיות שיש בזה משהוא לא טוב ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני כרגע מנסה לבנות מחשב חדש לגרפיקה ,כרגע אני מתלבט בין PNY Quadro FX580 לבין PNY Quadro FX1800 המחירים בינהם משמעותים ,השאלה שלי היא האם גם הבדלים הם משמעותים?

15. אני משאר שבניגוד לATI , אצל NVIDIA ביום ההשקה ואחריו בעיות מלאי לא ממש יהיו..

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  16. כשאני משחק Team Fortress 2 (שמבוסס מנוע Source, שפותח ב- 2004, שנחשב חלש) על 1600x900 עם AAx8 ו- AF x8, אני מקבל כשהמסך עמוס קצת פריימים נמוכים, מ- 60 זה יורד ל- 45-50. גם כשאני מוריד את ה- AA ו- AF אני מקבל פריימים נמוכים כשהמסך עמוס... ואני לא מדבר על עמוס עמוס, מי ששיחק או משחק במשחק הזה יודע למה אני מתכוון... אחרי הכל זה שרתים של מקסימום 24 איש. גם אם אני ב- Spectate ומסתכל על אזור עמוס מלמעלה, אני מקבל פריימים נמוכים. אני מדבר על זה שאני מסתכל על 6 אנשים בערך באותו הזמן ויורים וזה או שאני מסתכל על אזור מגבוהה והוא עמוס טקסטורות ואני מקבל פריימים כמו שהזכרתי. מה שמוזר כאן זה שאני משחק Batman - Arkham Asylum על FHD עם AAx16 ומקבל 60 FPS תמיד... אפילו כשאני מסתכל על אזו…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by eranir,

לפני כחודש וחצי פתחתי ת'רד בו ניסיתי להבין כיצד אני מרכיב סט-אפ של 3 מסכים (27 + 2 של 19) לכל השימושים. הוסבר לי בזמנו שלא תהיה לי בעיה להרחיב את שטח העבודה שלי בשימוש בווינדוס, אבל מרוב המשחקים אני יכול לשכוח. ואז נתקלתי ב-Eyefinity שבכרטיסים החדשים של ATI. יש סיכוי שזה נסקר גם פה, אני כבר לא זוכר, בכל מקרה שני לינקים: http://www.amd.com/us/products/technologies/eyefinity/Pages/eyefinity.aspx http://www.tomshardware.com/news/amd-ati-eyefinity-radeon-monitor,8637.html נראה כאילו הטכנולוגיה הנ"ל עונה בדיוק על מה שביקשתי. נראה כאילו אין צורך בשום תאימות מצד משחקי המחשב. האם אני טועה או לא מבין עד הסוף? כבר בכרטיסי המסך החדשים שילבה ATI את הטכנולוגיה, כאשר היא מוגבלת ל-3 מ…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. בכרטיסי מסך 58** אני חייב לחבר את הכבלים מהספק כוח לכרטיס או שלא חייב ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by גד :),

GTX260 - GS ? מה זה GS ? לדוגמא: http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=200

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by reflex,

שלום לכולם נהרס לי כרטיס מסך של חברת BFG 8800GTS 320MB OC2 לפני כמה ימים. קניתי את כרטיס המסך בתאריך 9/07. נכון לעכשיו עברו שנתיים וחודש. בחנות טוענים שהאחריות היא לשנתיים בלבד. אם זכור לי האחריות לכרטיסי מסך היא 3 שנים. אם למישהו ישנו כרטיס מסוג זה, יכול לתת אישרור שהכרטיס באחריות לשלוש שנים או את הטלפון של היבואן לכרטיסי מסך אלו. תודה מוטי

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by Mitzy-The-Cat,

מישהו יודע עד כמה הכרטיס הזה הוא תלוי מעבד ? אני מעוניין לשדרג את-8800GT הנוכחי שלי ולהחליפו ב-HD5850. אני מריץ מעבד E6750 , השאלה שלי היא אם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק עבור הכרטיס החדש.

22. Started by INFERNO,

שלום לכולם אני מרכיב לאחי מחשב תקציבי ואני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח . המפרט : E5400 + Stock Cooling Asrock G31M-VS (עם כרטיס OB שאותו אני מתכנן להחליף) 2GB DDR 800 GEIL Value ספק 500 ג'נרי WD 250 GB IDE כמו כן מסך 19" של ChiMei שעובד ברזולוציה 1280X1024 אז ככה : הילד בן 10 משחק משחקים מכל הסוגים בהגדרות גבוהות , (ProtoType , TF2 , MiniNinjas , וכו' וכו' ) כרגע הוא משחק במחשב שלי . עכשיו אין לי בעיה לכוון את המשחקים להגדרות של MEDIUM הוא בכל מקרה לא ישים לב, מה שאני לא מחליף עקב בעיות תקציב זה את הספק שהוא אכן ג'נרי ואני מודה לבעיה של ספקים ג'נרים עם כרטיסים חזקים . לכן אני מבקש המלצה לכרטיס מסך שלא דורש הרבה כוח (אם לא יהיה לכרטיס דרישה לכניסת 6…

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by F430,

בעתיד אני יקנה מסך 24 אינץ ה5850 כבר יחסית יקר אבל אני יכל לעמוד בתשלומים שלו ו של האח הגדול שלו השאלה כמה אני מפסיד בגלל המחיר המטורץ שלו...עוד חודש יהיה לי 700 לקניה בחול אחרי שאני יעשה כרטיס בין לאומי מה דעתכם בנושא ?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  24. לא יודע מה הולך עם הזמינות של הכרטיסים האלה אבל חנויות ממש מנצלות את המצב וקשה למצוא כבר את המחיר הראשוני של 1380..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by LalA09,

איך הכרטיס נ"ל ? , משתלם ? http://skypc.co.il/pl_product~28686~8~0.htm 450W יחזיק אותו , נכון ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים