כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום, סיכוי טוב שכרטיס ה-GTX470 שלי עומד להחזיר את נשמתו ל-nVidia (אחרי כמה דקות של הפעלת גרפיקה כלשהי אני מקבל ריבועים צבעוניים על כל המסך או צורות הנדסיות מוזרות והמחשב מאתחל את עצמו. באנגלית זה נקרא Screen scramble). מכיוון שמדובר במחשב מסוף שנת 2010 אני לא מעוניין להשקיע סכום גדול בכרטיס חדש, משהו באמצע הדרך, כזה שיספק את התמורה הכי טובה לכסף ועדיין יריץ את המשחקים החדשים ביותר גם אם לא על ההגדרות הגבוהות ביותר. יש לי חיבה לכרטיסים של nVidia וסיכוי גבוה מאוד שאני ארכוש כרטיס חדש מ-RSM בכפר סבא כי שם המחשב שלי נמצא ושם אני מעוניין שירכיבו ויבדקו כרטיס חדש. מה אתם ממליצים בטווח של 500-700 ש"ח (סטייה של 100 ש"ח לא נוראית)? באופן כללי, האם יש הבדל משמעותי בין כרטיס מסך ע…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני על סף הקנייה יום ראשון אני צריך להרים טלפון ולהזמין 9800 פרו במקום FX5200 המסכן שלי מה אתם אומרים לקנות או לחכות לחדשים? כמה הם יעלו בערך בארץ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחירים דיי זהים בין שניהם... שניהם של ג'גבייט. בהשוואה הזאת http://www.techspot.com/article/88-geforce-9600gt-versus-radeon-hd3870/page10.html הם יוצאים דיי שווים , ה9600 יצא איטי יותר ב 0.8%.. יש עוד משהו שצריך לקחת בחשבון...? התקציב הוא 3000 שקל לכל המחשב, וזה משאיר +\- 800-900 שקל לכרטיס מסך. יש עוד אופציות בכזה טווח מחירים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתאום אני לא מצליח יותר להכנס להגדרות תצוגה המתקדמות של הכרטיס - למישהו כאן יש כרטיס כמו שלי ואולי מכיר את זה? בקובץ המצורף יש את הודעת השגיאה. קצת נתונים על המחשב שלי: CPU: AMD Athlon 64 processor 3000+ 1800Mhz Motherboard: Gigabyte GA-K8NF-9 Memory: 1024 MB BIOS: Award F3 Graphic Card: ASUS ATI X1600 512 MB Windows XP SP2 למישהו יש מושג מדוע אין לי גישה להגדרות? לא ברור איך זה נחסם. הגדרת פרופיל המשתמש שלי בווינדווס זה "מנהל מערכת" כך שלא אמורה להיות לי איזושהי חסימת גישה לביצוע כל פעולה במחשב. ההודעה מופיעה מייד עם הפעלת המחשב או בכל פעם שאני מנסה לפתוח את ההגדרות של הכרטיס. למישהו יש מושג בבקשה? אפילו שהסרתי את הדרייברים לגמרי ולאחר מכן התקנתי שוב, גם לאחר ההתקנה שוב …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק לי ב bfbc 2 ופתאום המסך מהבהב בשחור לשנייה רק איפה שמוקרן הסירטון של המשחק ושעשיתי pause זה עושה ריבועים לבנים כאלה למשך מאיה והחום לא כזה גבוה (65c) ומקודם שיחקתי בdirt 2 ולא היה כלום
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות בקרוב מסך Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp, האם יהיו לי בעיות עם כ.מסך GeForce 9600GT 512MB GDDR3 ברזולוציות גבוהות? אני גיימר ורציתי לדעת אם כ.המסך יחנק לי מהרזו' הגבוהות? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצטער על הבורות - אבל בכל זאת: מה ההבדל בן שני סוגי הPCI אקספרס? אני יודע שזה שהוא מיסיכ 16 = הוא לכרטיסי המסך החדשים אבל למה משמש זה שהוא PCI אקספרס X 1 ? איזה סוגי כרטיסים THX
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לאימי מחשב I3 2120 עם 4 גיגה זיכרון, ולוח אם H61 עם כרטיס מסך מובנה. כאשר היא עורכת סרטים בתוכנת Pinnacle. ישנם מקרים בהם במקום הסרט, היא רואה מסך שחור, או קיטועים, ורק לאחר בניית הסרט היא רואה אותו כמו שצריך. אני חושב שהבעיה היא הכרטיס מסך Onboard. האם נראה לכם ? והאם יש לכם המלצה לכרטיס מסך בשבילה ? המון תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 800 ש"ח הכרטיס מיועד בעיקר למשחקים המפרט שיש לי כרגע הוא מעבד: E6550 זיכרון: 2GB כרטיס מסך : X1950 ספק: 400W ליברטי של אנרמקס מסך 22" של סמסונג 226BW תודה למי שיעזור!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הוא באמת טוב, אבל האכות תמונה של הr98 עדיין יותר טובה. אבל הם שיפרו http://www20.tomshardware.com/graphic/20040414/index.html האתר איטי - עמוס
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
nVIDIA משיקה את הQuadroPlex 1000, יחידות עיבוד גראפי חיצוניות המציעות את הכוח הנוסף למקרה שנזקקתם לאחד. היחידות מגיעות במארזי 3U ומציגות מערך SLi מרשים של כרטיסי nVIDIA Quadro FX 5500 / 4500X2 / 5500 SDI. הכתבה המלאה. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3611
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף לי לקנות 9800 se ולשים עליו את האומגה ופתיחת 4 הצינורות יצליחו או 9800 Np ולצרוב לו את הביוס של פרו????????
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במינימום מחיר..לא חייב על רזולוציה גבוהה ביותר...מספיק לי 800*600 או 1024*768 ואני לא ממש משחק על פילטרים...אממ התקציב שלי הוא עד 500-600 שקל בגירודדדד חח בתודה על העזרה [=
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים שאלה שאלתית: לא מזמן המהרתי את ה6800 שלי ל 510 (מ 425). מי ששואל איך, התשובה היא קירור מים. עכשיו, קצת עשיתי לו נזק (מי ששואל איך, התשובה היא קירור מים +נזילה) ואני חושב על להחליף. אחרי ריחרוח, הבנתי שהכרטיס הכי הכי הוא 8800. במקרה שמתי לב שהוא רץ על 500, שזה נמוך ממה שאני הגעתי אליו. והשאלה הנשאלת היא עד כמה יש שינוי (אם בכלל) בין ה500 שלו ל 510 שלי (שלי יותר גדול)? אני יודע שזה רק בתיאוריה כי יש לו יותר צינורות עיבוד וכי וזכרונות שלו רצים יותר מהר גם כן, אבל רק בתיאוריה, עד כמה יש הבדל?? יש גם את הקטע, שאם הצלחתי להמהיר מ 425 ל 510 (עוד בלי לנגוע במתח) אז מ 500, השמים הם הגבול (יותר נכון 650 הוא נראה לי הגבול). יש עצה?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ZOTAC RTX 3080 TRINITY OC למישהוא יש מידע לגבי הדגם הספציפי הזה? ומה עדיף אותו או את ה Gigabyte GeForce RTX 3080 GAMING OC תודה לעונים(:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני ממש לא מבין בנושא של כרטיסי המסך, אני לא יודע מה טוב מה פחות טוב ומה מתאים לי, אז אני ממש צריך את עזרתכם. המפרט שלי : מעבד - intel core 2 E7500 2.93 GHz RAM - 2.00 GB אני לא יודע מה הספק והלוח אם. איך בודקים? יש לי מסך FHD SERIES 4 samsung שמחובר ישירות לטלוייזיה דרך HDMI. אני צריך כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כמו PES 2011 COD 7 BF3. ועכשיו אם תשאלו אותי מה התקציב שלי... אז אני לא יודע, שאלתי את אבא שלי הוא אמר לי שאני ייקח משהו שמתאים לצרכים שלי אבל לא מחיר שיהיה בשמיים. ושאלה קטנה: לרוב אני קונה מאייבורי, אתם לא ממליצים עליהם? כי שמעתי "שמלכלכים" עליהם הרבה. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
3D-PROPHET-FDX-8500LE 750 שקל "אני לא יכול להגיד לכם איפה" אבל זה שווה או לא? :smoke:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! אני מסיים לבנות מפרט למחשב שמיועד לעבודה בבורסה, אל המחשב יחוברו ארבעה מסכים בגודל 24' כל אחד. אני מחפש כרטיס המסוגל לחבר אליו 4 מסכים, והבנתי שלא כל כרטיס בתצורת SLI / CF מסוגל לכך. קיבלתי המלצה על שני 5670, איך הכרטיסים האלו? אפשר לחבר אליהם 4 מסכים ללא בעייה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך שאני ירכוש מגרמניה אז ככה חברה שלי טסה לברלין לבקר את בן דוד שלה שם , וחשבתי להביא משהו על הדרך. כרגע יש לי 7770 OC אחד במחשב חשבתי לרכוש לו נוסף ל CF או ה GTX 660TI מצאתי את ה GTX 660TI ב 2 חנויות נפוצות ככל היודע לי http://www1.atelco.de וגם http://www.kmcomputer.de המחיר עומד על 320-325 יורו מה שכן ב KM יש EVGA Superclocked GTX660TI עם 3GB גם במחיר של 325 יורו, וזה נירא לי הדגם שאני ילך עלו.עם החזר מע"מ זה יוצא 275 יורו באוזר ה 1375 שקל כמובן שזה עלול להיות כבר 1600 במידה ובארץ הדרש לשלם מע"מ. לגבי האחריות EVGA די סבבה בעניין, 30 יום מהקניה כל תקלה תאפשר החלפה למוצר חדר , ובמשך 3 שנים יש להם כתובת משלוח בגרמניה , והם משלמים על…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Mustek GSMART MINI 8MB ב400 שקל ואני פשוט לא מצליח להבין מה החסרונות של המידות שלו (והמחיר)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתקציב של 1300 שקל מה הכי כדאי? בעיקרון אני מתלבט בין HD6950 ובין GTX560 TI
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי כי הוא כבר מיושן ומרגישים את זה. בגדול אני משחק FIFA 15 ולפעמים קצת משחקי פעולה שונים ( כל פעם מנסה משהו אחר הכל בסגנון COD) תקציב: מקסימום 600 - אין לי בעיה עם משומש העיקר שיהיה תקין. ד"א ראיתי את ה7950 בפלונטר שכרגע נמצא באופציה אחת ואשמח לשמוע עוד. המפרט שלי: מעבד: i7-4790 לוח אם: Fatal1ty B85 Killer זיכרון: 8GB DDR3 1600MHz מארז: Thermaltake Versa G2 ספק: seasonic 650w כרטיס מסך: hd4870 - כן אני יודע.. כרטיס על הפנים. האם אני יכול למכור את הכרטיס שלי? ואם כן בכמה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביצועים ראשוניים של הכרטיס מתחילים לזרום ברשת, נעים מאוד להכיר :-)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השוק מוצף בכרטיסי מסך שמתהדרים בתמיכה ב DX 9, אבל למה ? לפי מה שאני יודע היום אפילו HL2 לא יעשה שימוש ב DX9 אז השאלה שלי היא האם זה דבר חשוב בקנייה של כרטיס ומתי השימוש ב DX9 יתחיל ויראה במשחקים ואיפה יהיה השינוי ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-