כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך G-force 4 ti4200 128MB by ASUS קרתה לי בעיה נוראה !!! כמובן התלהבתי מהרכישה החדשה ורציתי לראות איזה ציון היא תקבל מהתוכנה 3DMark הרצתי את תוכנת הבינצ'מרקיג הכל היה סבבה בשני מבחנים האחרונים הצבע נדפק והתחיל להימרח בלאגנים וזה נשאר ככה !!! ניסיתי הכל שופ דבר לא עוזר משחקים נתקעים !! המצב קשה מישהו יכול להגיד לי מה עושים ?!?! ד"א ישר אחרי הרגשתי שמשהו לא טוב ומהר מאוד כיביתי את המחב ניתקתי את הכרטיס מסל ורחתי אותו טוב טוב ולא היה שום ריח או סימן שנשרף משהו בבקשה תעזרו לי זה מאוד מאוד חשוב כמו שאמרתי עניין של חיים או מוות בתודה מראש lir@n
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד מסוג amd athlon 3000, כרטיס מסך geforce 6600 וכרטיס מסך מובנה geforce 6150. ב6600 המאורר הלך והוא בדרך להישרף, ה6150 לא מסוגל אפילו להריץ סרטי Hd 720p. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות לצורך צפיה בסרטי hd 720p ומשחקים קלים? תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הוא זה שבזמנו כתב את הביקורת על ה6800. לצערי כמו שפירסמתי פה באתר השבוע, הכרטיס נפטר! בגלל הדריורים החדשים של נוידיה (סיפור ארוך, אתם מוזמנים להכנס להודעת הפטירה שכתבתי) לביקורת שכתבתי בזמנו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210190.10 בקיצור לא חכיתי, וישר הלכתי למשרדים של PCNOW לממש את האחריות על הכרטיס! למזלי השירות שלהם היה אדיב ומקצועי, הם מייד הסכימו להחליף לי את הכרטיס, אך הבעייה הייתה שאזל להם המלאי של הכרטיס הזה. ולא היה להם תשובה בשבילי לגבי חידוש המלאי. בגלל זה, הם הסכימו לתת לי 7600GS ללא תוספת תשלום. מפאת חוסר זמן וסבלנות לחכות לכרטיס כמו שלי, נאלצתי להסכים להצעה. מה גם שה7600 יקר בכ120 שקל יותר מה6800 שהיה לי. הנה קישור ל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואם כן, האם הביצועים יהיו משמעותית יותר טובים מאשר רק HD5750? אני מתלבט אם לקנות כרגע HD4670 (שעונה היטב על הצרכים שלי בשנה~שנתיים הקרובות) ובעתיד לשדרג אותו לכרטיס כגון HD5750 (אולי יד שניה), או למתוח את התקציב ולקנות HD5750 עכשיו. אם ניתן להריץ את שניהם ב-Crossfire ולקבל שיפור בביצועים אז אני אוכל ללכת בראש שקט על ה-HD4670.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל המידע על הכרטיס מסך שלך תמצא ב GPU-Z http://www.techpowerup.com/downloads/777/TechPowerUp_GPU-Z_v0.0.2.html
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך LAPTOP חסר שימוש לסטרימר, העיניין הוא שיש לו רק יציאת VGA. הבנתי שאין המרה פאסיבית ביו הפורמטים הנ"ל ובחיפושי מצאתי את הרכיב הזה Manhattan PC TV Converter http://www.manhattan-products.com/en-US/products/5914-pc-tv-converter מישהו מכיר אותו, או לחלופין יכול להמליץ על משהו אחר ? תודה. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים רכשתי את הכ.מ הבא: Msi GeForce 6600gt 128gb ddr3 pic-e VGA/dvi/s-video nx6600gt-td128e כן, אני יודע שהוא ישן, חרא, בדיחה ולא משנה מה.. אבל הייתי צריך משהו. עכשיו חפשתי הרבה באינטרנט דרייבר בשבילו ולא מצאתי. אף פעם לא התעסקתי עם זה ממש, אז חשבתי אולי יהיה פה מישהו שיכול לעזור לי למצוא דרייבר בשבילו. השמח לעזרה ממכם חבר'ה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היום שמתי לב שהטמפ' של הכרטיס מסך שלי גבוהות בטירוף במנוחה ה GPU הגיע ל 80!! אהההה ו ה AMBIENT הגיע ל 58 אני עכשיו עובד עם מאוורר של החדר צמוד על המחשב אז הטמפ' צנחו באיזה 20 מעלות הכרטיס מסך של LEADTEK יש מצב שהמאורר של הכרטיס מסך חדל לעבוד!??! אלוהים :'( ??? תעזרו לי בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך הרקולס 8500 עם יציאה לטלויזיה. אני רואה בטלויזיה את התצוגה של המסך אבל כשאני רוצה לראות סרטונים יש רק מסך של המדיה פלייר בלי הסרטון. יש למשהו פתרון איך אני יכול לראות סרטונים בטלויזיה? תודה רבה שרון
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כדי לקחת? מטרת משחקים משחקים אינטרנט ומשחקים וגרפיקה גם ..PHOTOSHOP...בעתיד אני משתגע יוווו מה רובכם ממליצים? XT PRO 128MB 256MB איזה סוג ומה המחיר שלו ומאיזה אתר לקחתם יווווווו :'(
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני בהתלבטות בקניית כרטיס מסך. מצד אחד ה 8600GTS הוא עם תמצמכה ב DX 10, אבל הבנתי שהוא לא יריץ אותם טוב. ומצד שני יש X1950 PRO שהרבה יותר חזק, אבל רק תומך ב DX9. אז השאלה שלי היא - האם בשנתיים הקרובות המשחקים יתמכו גם ב DX9 ? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הכרטיס המסך המומלץ בפורום sapphire radeon hd 4890 vapor-x. יש לי windows 7 pro 64bit ואני לא יודע איזה דרייבר להתקין (בדיסק יש דרייברים רק לXP ולVISTA) אשמח לעזרתכם, באתר של SAPPHIRE מופיעה רשימה ארוכה (http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/download_index_01.aspx?psn=0006)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתקין דרייברים מהאתר של ATI לכרטיס מסך, X1900XT-X והתחילת ההתקנה המחשב רושם לי, NOT FOUND ATI CARD או משהו בסגנון... ניסיתי גם CCC וגם את הרגיל רעיונות ? היה לי לפני זה 7800GTX והורדתי את הדרייברים שלו ב הוספה/הסרה...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה הפריימים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם מפתחת השבבים מסנטה קלרה עשויה להעניק לנו בקרוב מאוד כרטיס גראפי בסיסי חדש, שיאפשר לנו להיפרד אחת ומתמיד מליבות דור ה-28 ננומטר הוותיקות לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש המלצה לAGP עד 500 שקל שיתמוך במשחקים חדשים יחסית (CIV4 וכו )
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני טס בפלייט סימולטור x לאחר שהתקנתי את המטוס 747 של ifly אני מקבל הודעת שגיאה out of memory.... ויש לאתחל את הסימוטור מחדש המחשב שלי מבוסס: מעבד e8400 זיכרון : 4mb ddr2 800mhz כרטיס מסך: ati hd 4800 512 לוח אם: asus p5q כשאני בודק את המחשב אני רואה שיש עוד זיכרון אבל אני מגלה שפלייט סימולטור צורך את כל משאבי המחשב ( cpu =100%) השאלה שלי מה לא בסדר ? הזיכרונות של המחשב או הזיכרון של כרטיס המסך? האם אני צריך להחליף כרטיס מסך או שאני צריך להגדיל את נפח הזיכרון. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיספק אותי טוב לשנה הקרובה התקציב שלי הוא 600-700 + - :] תודה לעוזרים!!!
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מתנה סכום כסף המיועד אך ורק למסך דק 17 אינץ. התקציב הוא בסביבות 3000 ש"ח. אני מתלבט בין שלושה דגמים. נא עזרתכם ודעתכם: HERCULES PROPHETVIEW 920 PRO VIEWSONIC VP171S LG FLATRON L1710B כולם בתקציב שלי, וקראתי את ההשואת השונים באתרי חומרה. מה דעתכם הכי כדאי מבין השלושה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?! אז ככה איזה כרטיס מסך כדאי לי מבין שניהם ?.. Sapphire ATI RADEON X1950PRO 512 mb Dual DVI Retail PCI-E GECUBE RADEON X1950Pro 512MB GDDR3 HDCP Edition PCI-E תודה מראש, משה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי. לחבר יש מחשב ALIENWARE M15X עם כרטיס מסך GTX260M עם מסך LG W2363D ומשקפי NVIDIA. בזמן המשחק על 3D יש בעיה שרואים צלליות שלא אמורות להיות על עצמים רחוקים כמו גופי תאורה או מאווררים. חשבנו שזה בעיה בדרייברים של כרטיס המסך אבל הם מעודכנים לגרסה האחרונה, בנוסף ניסינו להתקין אותם מחדש מס' פעמים וזה לא עזר. אני לא חושב שזה קשור בעדכון BIOS. וכמובן שלא חושב שזה קשור ספציפית במשחק הזה עקב זה שניסינו לשחק על משחקים נוספים תומכי 3D ועדיין מופיע גוסטינג כבד.(משחקים כגון MW2,BATTLEFIEL, BC2, AOE). קודם כל אני מקווה מאוד שזה החדר בפורום לשאול כי לא מצאתי תת-קטוגריה אחת ואני מצטער אם זה לא. מקווה שתוכלו לעזור לי כי זה די מתסכל לראות את הצלצליות הכבדות האלה.(אין גם איך להראו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני קונה מחשב וההתלבטות שלי היא בין ATI 4850 512mb HD לבין הGeforce 9800GT 1GB מה עדיף? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הכרטיס מסך PCIE הכי חזק שיש בו חיבור לכבל כוח של 4 פינים בלבד? כזה: ועוד שאלה, אם לספק יש 4 מסילות של12V ובכל אחת נגיד 15A, והכרטיס מסך שאני רוצה צורך 25A במסילת 12V אז האם הספק יחזיק אותו או שצריך ספק אחר שעל מסילת של12V יהיה 25A? תודה מראש, גיל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-