כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
יש לי ELSE Radeon9800SE עם אפיק זיכרון של 256 ביט. התקנתי את הדרייברי אומגה על מנת לפתוח את ארבעת צינורות העיבוד הנוספים, אך אני נתקל בבעיה מוזר. בתוכנה Riva Tuner הכרטיס נפתח, אך בווינדוס אני מקבל טקסטורות שבורות, לא בכל מקום כמו שתראו בתמונות - אבל הן קיימות. אני חושב של-9800SE יש 2 מצבים, נפתח או לא נפתח, עדיין לא שמעתי על כרטיס שנפתח ונתן טקסטורות שבורות - מישהו שמע? למישהו יש פיתרון אולי? תודה. תמונה מה-Riva Tuner: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע קניתי רמקולים חדשים והיום פתאום ראיתי שיש שטח מת בצד המסך הימני אני ניסיתי לשחק המון עם ההגדרות של המסך ושום דבר לא עזר...(או ששינה משהו על חשבון צד שמאל...) האם יש תוכנה או משהו שיכול לסדר את הבעיה הזאת? בתודה שגיא
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שני כרטיסי מסך ASUS 7770 בCF. קניתי שלושה מסכים של סמסונג דגם S22B300. משום מה אני לא מצליח להפעיל eyefinity על שלושת המסכים יחד בעזרת התוכנה AMD Catayst כמובן שחיברתי את שלושת המסכים לכרטיס אחד (העליון) אני כן מזהה את שלושת המסכים ויכול בכול זמן לעבוד רק עם שני מסכים במגביל. הכוונה שלי שתמיד יש לי מצב שמסך אחד נישאר כבוי. שמתי לב שגם בווינדוס אני מזהה את שלושת המסכים, אבל יכול לעבוד רק עם שניים במגביל. ד"א: אני עובד עם ווינדוס 7 64 ביט. אשמח לעזרה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של גי'גהבייט מדגם Gigabyte GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB. המפרט הנוכחי שלי: כרטיס מסך gtx 760 לוח אם asus z87k מעבד i5 4670k ספק כח 650W מסך 23 אינץ' של dell ברזולוציה 1920x1080. האם כרטיס המסך מומלץ? מחיר זול ב-200 ש"ח ב-KSP לעומת חנויות אחרות. כמו כן, האם המפרט מספיק כדי לתמוך בכרטיס המסך הנ"ל. תודה למגיבים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי חבר שלי הביא לי את הכרטיס הזה ואין לי מושג מה זה וכאשר חיברתי את זה למחשב אז זה הראה שזה מצא משהו אבל צריך דריבורים בבקשה תעזרו לי כי נראה לי זה כרטיס לעריכת ווידיאו. כתוב על השווים PHILIPS
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחברים שלום קניתי כרטיס מסך r7 260x הסרתי דריברים קודמים גם בעזרת driver sweeper הוצאתי את הכרטיס הקודם (hd6770) חיברתי את החדש והתקנתי את הדרייברים החדשים. עכשיו בכל משחק שאני משחק אני מקבל fps יותר נמוך בכרטיס הנוכחי מאשר בקודם. שיפור אני לא רואה בכלל האם הכרטיס תקול? כי אין תקלות כמו קיפאון של התמונה או קריסה של המשחק רק fps נמוך מאוד. האם הספק חלש מידי? יש לי ספק 500w גנרי שער המפרט intel core i3 2100 6 gb ram תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE ASUS M2N-E OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 PALIT PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 128 BIT ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD מסך: HP lp2065 1600X1200 (לא ממש אכפת לי לשחק על 1280X1024) אני מעוניין לשדרג את המחשב על מנת שאוכל לשחק GTA4 כמו שצריך ולהנות מהגראפיקה, ולהכין אותו לSTARCAFT2 ודיאבלו3. האם שיפור בכ. מסך בלבד יעשה את העבודה? (חשבתי לקנות GTS220) תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדור הבא האימתני של מפתחת השבבים מתחיל לקבל צורה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי כרטיס 6600GT AGP ואני נמצא בהגדרות של הכרטיס בחלק שנקרא performance & quality settings יש שם קטגוריה שנקראת image settings וניתן לכוון לאחת מהקטגוריות הבאות: performance high performance quality high quality באיזה מארבעתם מומלץ לבחור ומה ההבדל ביניהם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישו יודע שיתן לינק הוא טוב בהרבה מאה 9550 רדיאון?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 512MB GDDR5 - RETAIL לבין GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL או שאולי יש משהו יותר טוב שיתאים לתקציב של המחשב שאני רוצה להרכיב כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=401662.0 תודה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש כרטיס מסך PCI-E למחשב ישן. המטרה היא להפעיל משחקי קז'ואל ומשחקי תלת מימד מאיזור שנת 2005 שחלקם פשוט לא עובדים עם הכרטיס המובנה בלוח. בקיצור אני מחפש את הכרטיס הכי טוב שיכול להיכנס בתקציב. אין גמישות גדולה מדי בתקציב אז בבקשה לא להגיע לסכומים של 250 ש"ח לא משנה כמה טוב הכרטיס. המפרט של המחשב: ABIT NF-M2S ATHLON 64 X2 3800+ AM2 2X2GB DDR2 667MHZ SEASONIC 520W SATA HDD צורב DVD WINDOWS XP תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הזה, השאלה שלי היא אם אפשר לחבר על לוח ללא CF או SLI שני כרטיסים ולחבר 4 מסכים במקביל. מדובר בלוח הזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3774
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX RETAIL
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, חברי היקר רצה ללכת להופעה של הפיקסיז. ואז הם ביטלו כי הם מבינים בפוליטיקה כמו שאני מבין בקוסמטיקה. אז הוא קיבל את הכסף בחזרה. אז עכשיו יש לו קצת כסף והוא רוצה כרטיס מסך חדש. המעט שאני יכול לעשות בשבילו זה לתת לו המלצה למשהו טוב באמת יחסית לתקציב. יש גבול לכמה אני יכול לצחוק עליו שהפיקסיז הבריזו בזמן שאני ראיתי גם את מטאליקה וגם את DJ SHADOW אז ככה: תקציב - כמו בכותרת, עד 350 ש"ח (נראה לי שלפי המפרט והשימושים אפשר אפילו בפחות. אבל אתם המומחים) שימושים - משחקים ישנים וקלאסיים(דוגמת Jedi Knight למינהם) ומשחקים יחסית חדשים אך קלילים יחסית(דוגמת Heroes of Newrth) וכן תכני HD(סדרות/סרטים). מפרט נוכחי: Intel Core2Duo E2180 ASRock Wolfdale D667(בעל כ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כמה ימים אני אלך לקנות את כרטיס המסך: Sapphire Radeon R9 290X TRI-X OC רשום ב game debate שדרוש 12 RAM בשבילו, לי יש 8. אני דיי בטוח שלא צריך להרחיב ל12. מישהו יודע אם באמת צריך 12? עוד משהו, המעבד שלי זה: i5 3570K. אם יש צוואר בקבוק, אני קונה גם קירור נוזלי מתאים לOC. אז ככה שלא תהיה ממש בעיה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיסי ה-GTX מסדרת Turing ואפילו כרטיסי דור ה-Pascal עתידים לקבל תמיכה בטכנולוגיות ה-DXR - באופן שמצביע על פוטנציאל לכך גם עבור מוצריה של AMD לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
-
אני על סף הקנייה יום ראשון אני צריך להרים טלפון ולהזמין 9800 פרו במקום FX5200 המסכן שלי מה אתם אומרים לקנות או לחכות לחדשים? כמה הם יעלו בערך בארץ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חודש הבא אני מתכנן לרכוש כ.מסך חדש. התקציב שלי מאוד מוגבל, באזור ה 600 שקל. אני גיימר קזואל ואין לי צורך בכ.מסך חזק בכל מקרה, כרגע אני על Intel2500 וזה מספיק לי לרוב המשחקים, ולא לא מדובר במשחקי פייסבוק... אני משחק ב DOTA2, ב CS:GO, DW:U ו - KERBAL SPACE PROGRAM. כולם עובדים על 50+ FPS, כאשר CS:GO הוא היחידי שאני משחק על ההגדרות המינימליות. כמו גם שאני נעלץ לשחק ב WINDOWED MODE כי מסך מלא מעמיס יותר מידי על הצ'יפ הגראפי. בבקשה רק מחנויות עם סניפים באזור חדרה (אייבורי, KSP וכו) ראיתי באייבורי את ה Gigabyte NVIDIA GeForce GTX650 1GB GDDR5 ב 560 שקל ו Sapphire AMD Radeon R7 250X Vapor 1GB GDDR5 ב 590 שקל מה אתם אומרים? עריכה, מצאתי גם את Sapphire HD 7790 1GB GDDR5 ב 590…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
המפרט בצד. ועם הקנייה של הכרטיס (כלשהו) אני משדרג ל 2GB זכרון או 3. יש לי התלבטות קשה בין HD3870 לבין HD4850. כמה ההבדל גדול? אני נוטה ל 3780, רק אם ההבדל בביצועים מספיק גדול אני אקח את ה 4850. אפשר אולי כמה בנצ'ים של שניהם וכמה כרטיסי NV מתחרים? תודה. /עריכה אני יכול לשחק רק עם 1280X1024.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שידרוג ל 1950XT המשחק מקרטע אפילו בתפריטים. מישהוא יודע מה הסיבה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש משהו חדש כדי לדחות את הקץ על המחשב העגלה שלי. צריך כרטיס מסך לAGP עד 700 שקל
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-