עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מבקש את עזרתכם לשאלות הבאות: 1) מה צריך כדי להמיר קלטות וידאו לתקליטורים, יש לי וידאו טייפ עם יציאת RCA של אודיו ווידאו, יש לי גם צורב דיוידי. השאלה שלי מתייחסת לתוכנה בעזרתה ניתן להמיר וכן לחומרה או מתאם למחשב. ( כרטיס המסך שלי הוא: NVIDA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X) ?2)חוץ מהמחשב השולחני יש לי גם laptop של ibm מסוג t41 האם אתם מכירים דרך לבצע את מה שביקשתי בשאלה הראשונה. 3) האם יש למישהו מתאם למכירה במחיר סמלי?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  2. הכותרת אומרת הכל.. ואיזה כלים דרושים לי לביצוע הפעולה ? תודה

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  3. מבקש את עזרתכם לשאלות הבאות: 1) מה צריך כדי להמיר קלטות וידאו לתקליטורים, יש לי וידאו טייפ עם יציאת RCA של אודיו ווידאו, יש לי גם צורב דיוידי. השאלה שלי מתייחסת לתוכנה בעזרתה ניתן להמיר וכן לחומרה או מתאם למחשב. ( כרטיס המסך שלי הוא: NVIDA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X) ?2)חוץ מהמחשב השולחני יש לי גם laptop של ibm מסוג t41 האם אתם מכירים דרך לבצע את מה שביקשתי בשאלה הראשונה. 3) האם יש למישהו מתאם למכירה במחיר סמלי?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  4. את זה הופעתי לגלות, לאחר ששמתי לב לזה במשחקים במחשב שלי, ובמשחקים שנבדקו בBENCHMARK תחת השוואה של כל הכרטיסים ב-TOM'S HARDWARE... אגב זה גם מוכיח שאפילו המחשב הכי חזק היום (p4 3.2 עם ג'יגה ראם DDR400) לא מסוגל להריץ יותר טוב מהמחשב שלי...כי היילו רץ אצלי באותם פריימים ויש לי AMD1800 ו512 ראם DDR333... : בכל אופן, רציתי לדעת אם יש הסבר לעובדה שהGEFORCE 4 TI כל כך גרועים עם פילטרים? משהו בארכיטקטורה שלהם? הרי מבחינה טכנית, יש להם 8 צינורות עיבוד לעומת 4 צינורות של GEFORCE FX5200ULTRA, והכרטיס הלה באותה רמה כמוהם עם פילטרים ואף עובר אותם... http://www20.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-13.html#unreal_tournament_2003 :

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  5. כאשר אני מפעיל את WINDOWS עם כבל SVIDEO המחובר לטלויזיה שלי, אני יכול לאפשר תצוגה משנית ואז לראות בטלויזיה את תוכן המחשב. אך, כאשר אני מעלה WINDOWS כשהכבל לא מחובר לכרטיס מסך, אז הדרייבר לא מזהה את הטלויזיה ולא נותן לי אופציה לאיפשור תצוגה משנית. גם לאחר חיבור הכבל, אין אפשרות לאיפשור. רק לאחר RESET חוזרת האפשרות. לכן, האם ישנה דרך לעלות את הדרייבר שוב, מבלי לעשות RESET? כך אוכל לחבר את הכבל גם לאחר שה WINDOWS עלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by BreezeNET,

שלום איך ניתן לחבר 6 מסכים למחשב אחד דרך כרטיס(ים) מסך? ולא מעוניין לחבר ע"י התקן חיצוני (USB לדוגמא) נ.ב. לא ישמש למשחקים תודה

7. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את הממיר הדיגטלי שלי (HOT) למחשב, כך שאני אוכל לראות גם במחשב את הכבלים. איך אני מחבר את הממיר כך שאוכל לראות גם בטלוויזיה וגם במסך מחשב יחד את הכבלים? איזה כבל צריך? יש לי כרטיס מסך ATI X1650Pro וכרטיס טלוויזיה MSI TV@aniwhere Master. את שאר המפרט אתם יכולים לראותף בצד ימין... תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  8. היי הבעיה שלי כזאת : יש לי מסך SONY מסוג HS94P שיש לו 2 כניסות וידאו (אחת DVI_D והשניה אנלוגי) שאלתי, איך ניתן לחבר לכניסת ה-DVI מחשב שיש לו רק יציאה אנלוגית (לכל המתאמים יש 4 פינים סביב הלוחית הקטנה) ובכינסה של המסך יש רק לוחית, אין חורים ל-4 הפינים (הבנתי שארבעת הפינים זה לאנלוג) מה עושים ? אני מצרף תמונות של החיבורים : אני צריך מתאם שיכול להכנס כמו DVI-D תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  9. קיבלתי לפני כמה ימים את המסך IIYAMA VISION MASTER PRO 454 הכל טוב ונפלא אבל אני לא מליח לכוון את הגאומטריה של המסך כמו תצוגה לא על כל המסך וקווים עקומים כל פעם שאני מזיז בצד אחד בצד האחר זה לא טוב למשהו יש איזה פתרון?

10. Started by ronkeren,

מעוניין לראות טלויזיה במחשב ממיר הכבלים של הוט. מה דרוש? מה צריך? איך? למה וכמה? תודה מראש רון

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אהלן, לפני כמה ימים רכשתי בשעה טובה מסך LCD חדש, עכשיו השאלה שברצוני להפנות אליכם היא מה אליי לעשות ע"מ לשמור על אורך חיים גבוה של המסך שלי. האם מומלץ לכבות אותו כאשר אני לא משתמש בו כגון הורדה מסויימת שלוקחת כחצי שעה? או עדיף לשים על שומר מסך? תודה מראש לכל העוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. ערב טוב... עשיתי בדיקה לכרטיס מסוג ספיר 9800 פרו 256ביט R350 עם התוכנה ATITOOL0.24 כשעשיתי לו OC ל700\400 התחילו להתגלות ארטיפקטס והטמ"פ התחילה לעלות... כיצד ניתן לתקן את בעיית הארטיפקטס? גם במהירות סטוק 680\380במשחקים כמו BEYOND GOOD AND EVIL ו LORD OF THE RING S THE RETURN OF THE KING מה ניתן לעשות בכדי לתקן את הבעיה הזו? בתודה G.A

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. התחדשתי ב-8800GTS 640MB, הורדתי את הדרייבר העדכני ביותר של nvidia ונכנסתי ללוח הבקרה. אני אומר לכם קיבלתי הלם קרב. מה זה הדבר המזעזע הזה? איך אני חוזר ללוח הבקרה הישן, היפה והמלוטש?

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  14. שלום אנשים מישהו יודע איך אני גורם לכך שהcontrol panel בדרייברים של ATI יעבוד באנגלית? אני מוריד את הגירסא שתומכת בשפה האנגלית,צרפתית וגרמנית ובכל זאת הדרייברים בעברית ואני לא אוהב את זה. מערכת ההפעלה XP בממשק אנגלי, אומנם מותקן עליה heb language pack. הקטליסט הנוכחי 3.6 - אבל זה היה בכל גרסא שהתקנתי. פתרון מישהו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by xBlAdE,

איך נראה הקירור של הXGTO הרגיל? כי אני יודע איך נראית העטיפה (הרקע של אדום כזה ויש איזה קרחת אפורה באמצע...) אבל אני לא יודע איך נראה הקירור של הכרטיס והכרטיס עצמו,איך הוא נראה?תודה מראש ואשמח אם תביאו תמונות

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  16. התשובה: http://www.elitebastards.com/pic.php?picid=hanners/x850-512/512-x850.jpg או ככה http://www.elitebastards.com/pic.php?picid=hanners/x850-512/512-x850-2.jpg http://www.elitebastards.com/#news9248

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Nvidia GeForce 9300M GS ? תודה שי

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by TARON,

http://service.futuremark.com/orb/index.jsp

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by amirfefer,

AA\AF

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by f_b_i,

איך אפשר לסרוק פילים ולראות אותם כתמונה ולא כנגטיב? אני יודע שיש סורקים שבאים עם איזו תוספת שנותנת לסרוק פילים מה בדיוק התוספת הזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי טלויזיית LCD של שארפ שמרוחקת כ 8 מטרים מהמחשב ונמצאת בחדר מקביל. עד עכשיו המחשב והטלויזיה הישנה היו מחוברים בעזרת RCA, אבל לטלויזיה החדשה אני רוצה משהו יותר איכותי. האופציות שיש לי כפי שאני רואה אותם: 1. המרה של DVI ל HDMI וחיבור כבל HDMI באורך של 10 מטר מהמתאם לטלויזיה. עלות: כ 310 ש"ח. 2. כבל DVI TO HDMI באורך של 10 מטר מהמחשב לטלויזיה. עלות: כ 180 ש"ח 3. כבל S-VIDEO באורך של 10 מטר מהמחשב לטלויזיה. עלות: כ 60 ש"ח 4. המרה מ S-VIDEO ל RCA וחיבור לטלויזיה. עלות: 0 ש"ח (קיים כבר) 5. המרה מ S-VIDEO ל RCA, המרה ל SCART וחיבור לטלויזיה. עלות: כ 50 ש"ח. 6. כבל VGA באורך של 10 מטר מהמחשב לטלויזיה. עלות: כ 80 ש"ח. דרגו לי בבקשה את הדרכים לפי האיכות, ואם אפשר המלצות לשיפור …

• 48 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. איך כדאי לי לחבר ??? יש לי כרטיס מסך POWERCOLOR X800GT 256MB

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by TDean,

אהלן. בקרוב אקבל מחשב ומסך חדשים. המסך וכרטיס המסך תומכים שניהם בחיבורי DVI ו-DisplayPort. המסך ברזולוציה של 1920x1080 ו-24". האם יש הבדל בין 2 החיבורים עד לרזולוציה הזאת? כי הבנתי שגם DVI תומך ברזולוציה הזו. בכל זאת יש יתרונות כל שהם ל-DP על פני ה-DVI? (DVI-D Singelink)

24. Started by Shay0600,

במחשב קיים GEFORCE 960 וספק כוח 550W. מבחינת ביצועים האם עדיף לקנות עוד כרטיס מסך זהה ולעשות מערך SLI או לקנות 1070 ולהשתמש בישן בשביל physx (לא יודע אם אפשרי)?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים