עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, אני מחפש דרך להקליט את מה שקורה על המחשב באיכות הגבוה ביותר. - יש מכשיר שמאפשר לחבר אליו את הכרטיס מסך ישירות ולהקליט ? - יש אפשרות לנגן דרך FW את מה שקורה על המחשב ? - מתאמים בין DVI לבין FW ? - אפשרויות שלא חשבתי עליהם ? - תוכנות להקלטה לא עושות את העבודה (כמובן שלא בדקתי את כוללללם רק כמה) המחשב גם מריץ את הכל רגיל וגם מריץ את ההקלטה = קפיצות בהקלטה.. תודה מראש אליאור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by OzZzZz,

שלום לכולם. רציתי לשאול אם אני ארכוש כרטיס מסך שתומך DDR3 ולי יש לוח אם שתומך DDR2 תיהיה בעיה או שאוטומטית הלוח מוריד את העבודה עם הכרטיס ל DDR2? הכרטיס תומך ב PCI Express 2.0 x16 והלוח PCI Express x16 תודה לרבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by tomer_et,

אני פשוט לא מצליח להשתמש בתוכנה הזאת... לא משנה איזה גרסה הורדתי היא תמיד נופלת אחרי 10 דקות - וכן הכנסתי שם וסיסמה לרג'יסטרי... יש כרטיס GEFORCE 2 MX 400 - וכשאני מנסה להשתמש בדרייבר של NVIDIA ל - TVOUT אני מקבל תמונה ממש גרועה. יש לכם פיתרון לבעיה שלי או רעיון אחר איך להשתמש ב - TVOUT באיכות טובה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ???

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by HF Integrale,

המסך שלי הוא LG 19 אינצ' מדגם Studioworks 995e. לפני משהו כמו חודש התחילה לי בעיה: מדי פעם, המסך הופך למטושטש כאילו שאני מוריד את המשקפיים...בהתחלה חשבתי שבאמת נדפקו לי העיניים, אבל שאלתי אחרים אם גם הם רואים מטושטש והם אמרו שכן. חשבתי שזה וירוס - ובדקתי, זה לא וירוס. זה קורה באופן אקראי לחלוטין. אם זה קורה ואני ישר מכבה אותו ומדליק אחרי 3 - 5 שניות - אז זה מסתדר. למשהו יש רעיון מה קרה למסך שלי ? (הוא בסך הכל בן 3 שנים). תודה HF

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by netanel018,

איזה כרטיס מסך עדיף מבין השתיים הבאים 1) inno3D 260GTX 896MB 192P FREEZER X2 DHT COOLIN SYSTEM 2) Connect3D HD4870 512MB GDDR5 With 3 HeatPipes Cooling הכרטיס מיועד למשחקי מחשב עם גרפיקה מתקדמת משולב עם מסך 19" תודהר בה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היום שמתי לב שהטמפ' של הכרטיס מסך שלי גבוהות בטירוף במנוחה ה GPU הגיע ל 80!! אהההה ו ה AMBIENT הגיע ל 58 אני עכשיו עובד עם מאוורר של החדר צמוד על המחשב אז הטמפ' צנחו באיזה 20 מעלות הכרטיס מסך של LEADTEK יש מצב שהמאורר של הכרטיס מסך חדל לעבוד!??! אלוהים :'( ??? תעזרו לי בבקשה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. בעשר שנים האחרונות כרטיסי המסך נהפכו מכרטיסים קטנים ותמימים למראה לרכיבים מפלצתיים וחשובים מאין כמוהם הודות לקרב נצחי בין NVIDIA ו-AMD לכתבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by NF,

יש לי את המשחק GTA3 יש לי כרטיס Voodoo3 והמשחק לא נראה כל כך טוב... האם יש איזשהי דרך לשפר את האיכות...אולי עדכון הכרטיס ואם צריך לעדכן אותו אז איך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. איפה אני יכול לכנות כבל D-SUB To 5 BNC ? עריכת המודר: כותרת.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gggilad13,

יש לי ATI 1950XT שלא עובד ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס במחיר של 400 ש"ח בערך. האם במחיר הזה יהיה שיפור רציני בביצועים? למישהו יש המלצה לכרטיס במחיר הזה? (או בקצת יותר אם זה באמת שווה את זה)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by אריק פרלס,

ZOTAC RTX 3080 TRINITY OC למישהוא יש מידע לגבי הדגם הספציפי הזה? ומה עדיף אותו או את ה Gigabyte GeForce RTX 3080 GAMING OC תודה לעונים(:

13. שלום, יש לי מחשב עם המפרט הטכני הבא: לוח אם MSI K9N NEO AMD 940 AM2 מעבד AMD ATHLON 64 3200+ AM2 זה 2GHz אם אני לא טועה. 3Gb RAM אני עובד עם Windows XP ובדרך כלל אני משחק במשחקי Real Time Strategy. אני מעוניין להחליף כרטיס מסך כי שלי ישן וחלש - MSI Geforce 6200 LE-TD 128Mb התקנתי לא מזמן את המשחק Total Commander והוא מן הסתם עובד לי לאט ומקוטע גם באיכות הכי נמוכה. אני לא מחפש לעבוד באיכות הגבוהה ביותר ורזולוצית המסך שקבעתי היא 1024X768 אבל כן הייתי רוצה שהמשחק יעבוד חלק באיכות סבירה ושהכרטיס מסך יחזיק לי באיכות סבירה למשחקים עתידיים (כמו נגיד Command & Conquer 4 כשיצא). חשבתי על סכום של 300 שקל בערך ומצאתי Gainward Geforce 9500GT 512Mb DDR2 ב- 280 שקל. Gainword Geforc…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. תראו איזה מחירים אני לא מבין את זה ! הכרטיסים הכי טובים עולים בסביבות 4000-4500 לא? אז מה זה הכרטיסים האלה?? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128831&DB68806=68807

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Judas Iscariot,

שלום לחברי הפורום, חברי היקר רצה ללכת להופעה של הפיקסיז. ואז הם ביטלו כי הם מבינים בפוליטיקה כמו שאני מבין בקוסמטיקה. אז הוא קיבל את הכסף בחזרה. אז עכשיו יש לו קצת כסף והוא רוצה כרטיס מסך חדש. המעט שאני יכול לעשות בשבילו זה לתת לו המלצה למשהו טוב באמת יחסית לתקציב. יש גבול לכמה אני יכול לצחוק עליו שהפיקסיז הבריזו בזמן שאני ראיתי גם את מטאליקה וגם את DJ SHADOW אז ככה: תקציב - כמו בכותרת, עד 350 ש"ח (נראה לי שלפי המפרט והשימושים אפשר אפילו בפחות. אבל אתם המומחים) שימושים - משחקים ישנים וקלאסיים(דוגמת Jedi Knight למינהם) ומשחקים יחסית חדשים אך קלילים יחסית(דוגמת Heroes of Newrth) וכן תכני HD(סדרות/סרטים). מפרט נוכחי: Intel Core2Duo E2180 ASRock Wolfdale D667(בעל כ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by rannn,

שלום אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לי לעבודה עם גרפיקה. דגש על אפטר אפקט ושאר החבילה של אדובי CS5, יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by nadnad,

היי, מה הכרטיס מסך הכי טוב כרגע שאפשר לקנות בסכום הזה? 8800 GT OC? לדוגמא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1030 או משו אחר?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי כרטיס מסך מעפן, אני רוצה לבדוק את הביצועים שלו ואז להשוות אותם לביצועים של הכרטיס מסך שקניתי כבר ושאני הולך להרכיב אותו על המחשב החדש בעוד שבוע או פחות. בכל זאת אני רוצה לדעת איך הביצועים של הכרטיס הישן, זה שיש לי איתן עכשיו במחשב. אני אבדוק את הביצועים שלו במשחק call of duty מישהו יודע איך אני עושה את זה? אם יש תוכנה אז תביאו לי קישור אליה גם בבקשה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. נגיד אני רוצה לירכוש עוד 8800GTX ולהשים אותו במערך SLI, הביצועים הישתפרו בכמה אחוזים? בעיקר ברזולוציות הגבוהות. ואיזה ספק כוח אני יצתרך בישביל להריץ מערך SLI. העם כדי לי לחכות לדור הבא של Nvidia? תודה לעזורים.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by deluxe,

כל הזמן אני שואל את עצמי שאלות לגבי כרטיסי מסך... אני גיימר חובב. משחק משחקים כמו COD, BF3, Crysis ובעיקר משחקי FPS... אני משתמש כבר 3 שנים ב-GTX260 הוא די עושה את העבודה מבחינתי, ברור שיש מקום גדול לשיפור. העניין הוא שאני לא מבין למה נועדו הכרטיסים במחירים הגבוהים מאוד (3000 ומעלה). האם זה קשור לריבוי מסכים? האם זה קשור לרזולוציה גבוהה של מסכי מחשב בגודל 30 אינץ'? איך אני יודע איזה כרטיס להתאים לכל צורך? מאיפה מתחילים? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הכרטיס המדובר הוא 9600GT של NVIDIA . איך אוכל לראות א תהמיטב במשחקים כאשר אל תתחשבו בגורם ה- FPS .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, יש לי כרטיס מסך HD4850 של ATI ואני לומד עבודה בתלת מימד עם התוכנה 3D STDUIO MAX ובגרסה החדשה שלה יש תמיכה בCUDA וזה מאיץ את המהירות רנדר ברמות רציניות(ממש כמעט רנדר בריל טיים) ותהיתי לי אם אני אוסיף כרטיס מסך זול שתומך בקודה(משהו כמו 9500GT או 9600GT) זה ישפיע? זה אפשרי בכלל? או שאני חייב להחליף לגמרי לכרטיס אחר? בכמה אפשר למכור את הכרטיס שלי במידה ואני מחליף?(זה HD4850 של ספייר 1GB בן פחות משנה)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני רוצה לחבר להורים שלי מחשב למסך 42'' ולמסך מחשב עם כניסת DVI אצלי בבית אני מחובר ככה וזה עובד לי מעולה. אני מחליף בין המסכים בלחיצת כפתור WIN+P אני מקבל חלון הזה: ומחליף בקלות בין המסכים השאלה שלי אם אני אקנה אחד מכרטיסי מסך האלה, האם זה יעבוד בדיוק באותה צורה הכרטיס מיעוד לגלישה וצפיה בסרטים בלבד זה הלוח של המחשב GIGABYTE MA78LMT-S2 כרטיסי מסך זולים מKSP :Gigabyte GT210 Silent 1GB DDR3 DVI HDMI PCI-EMSI GT610 1GB DDR3 DX11 VGA DVI HDMI PCI-E אני רוצה לחבר אותם: כבל HDMI-HDMI למסך 42. כבל DVI-DVI למסך מחשב. ולהחליף בלחיצת WIN+P הכרטיסים יעשו את העבודה? ואם כן אני מבין שכמובן עדיף GT610? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by oreinis,

זה נכון שההבדל היחיד בין ה-280 ל-285 זה שב-285 המהירויות שעון יותר גבוהות ותצרוכת החשמל יותר נמוכה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by pc student,

חברה בפנדה כעת נמצאה(כנראה) ה geforce 6800 gt sli !!!!!!!! אנא חפשו דרך האיקון של החברה leadtek

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים