עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הזמנתי את הGTO ULTIMATE ואם ההפרש לא רציני אז אני יכול לחסוך כ400 ש"ח אשמח אם תענו לי ולא תפנו אותי לחיפוש משום שזאת כבר ניסיתי תודה. עריכה: טוה אני מבין שאוטוטו עומדים לצאת הכרטיסים החדשים של ATI, אז אני אחכה עם הכרטיס יש כבר בנצ'ים ל1600XT או משו כזה? כי זה כרטיס שמור להחליף את 6600GT\X800GT נכון? יש עליו כבר ביקורות? מחירים משוערים?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום. 3 הטראדים הקודמים שלי זכו ל- 0 תשובות (לא במדור הזה אבל עדיין.. :s05:) נקווה שעכשיו ילך טוב יותר.. המפרט שלי: Intel Pentium Dual-Core E5200, Schyte Shuriken cooling GIGABYTE GA-73PVM-S2H G.SKILL DDR2 2x2048MB 800MHz CL 4-4-4-12 HDD1: Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB LG GSA H42N X18 PATA DVD Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE kit Enermax modu 425 watt CASE: ANTEC SOLO LCD MONITOR: DELL 2209WAF מערכת הפעלה win_7_HP_64bit מעוניין להוסיף כרטיס מסך שיתמוך בצורה טובה יחסית בקידוד וידיאו ביתי. אני לא מבין בזה כל כך, אבל , כאמור, יש לי כבר כרטיס טלויזיה עם כניסות AV ו- SVIDEO להמרה של וידיאו אנלוגי. מה שאני צריך זה גם לערוך את הסרטים הביתיים ביעילות גב…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by KoM,

האם ידוע לכם על כרטיס סלוט אחד (פתרון קירור דק יותר) מבין כל הכרטיסים האלה ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הדור הבא האימתני של מפתחת השבבים מתחיל לקבל צורה לכתבה

5. האם יש משמעות לסוג הזיכרון והמהירות של הזכרון (DDR2/3), כאשר הכרטיס מיועד לסרטי HD בלבד (ללא משחקים)?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן אני מעוניין לשחק בCRYSIS יש לי GEFORCE INVIDIA GTX 460 כך שאני דיי בטוח שאני אמור להיות מסוגל לשחק אבל ברגע שאני פותח את המשחק מופיע לי מסך שחור, ואז הווינדוס אומר לי שהתוכנה הפסיקה לעבוד למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות בנושא?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by gal555,

הוא יעלה כ30$ יותר מהגרסה הרגילה http://www.hardwarecanucks.com/news/video/sapphire-launching-hd-5750-vaporx-video-card/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by avram,

מחפש המלצה לAGP עד 500 שקל שיתמוך במשחקים חדשים יחסית (CIV4 וכו )

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן חבר'ה, לפני כשנתיים (בערך) שדרגתי את המחשב שלי, ואני מרגיש כאילו הוא כבר לא כ"כ חזק, אחחחח איך ששוק המחשבים עושה לך את זה בכ"ז, לעניינינו; אני משחק CoD4 ברשת, Crysis, ועכשיו גם מתכנן על Assassins Creed - משחקים, שכמו שכולכם יודעים, דורשים הרבה מאוד מהמחשב בכדי שיהיה אפשר להריץ אותם באיכות גבוהה (חלק מהפואנטה של משחקים אלו). הגעתי למסקנה (יכול להיות שהיא שגויה) שאני צריך לשדרג את כרטיס המסך שלי בכדי לקבל שיפור באיכות תוך שדרוג מספר רכיבים מועט ככל האפשר. חשבתי על ה-8800GT 512MB, או שאולי אני אחכה ל-9800GT כבר - זה לא באמת רלוונטי. העניין הוא, רציתי לדעת אם המעבד שלי יהווה צוואר בקבוק עם כרטיס מסך כה חזק (כמו שכתוב במפרט שם בצד ימין <--, אני עובד עם Athlon 64 X…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. איך הכרטיס הזה Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX RETAIL

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Judas Iscariot,

שלום לחברי הפורום, חברי היקר רצה ללכת להופעה של הפיקסיז. ואז הם ביטלו כי הם מבינים בפוליטיקה כמו שאני מבין בקוסמטיקה. אז הוא קיבל את הכסף בחזרה. אז עכשיו יש לו קצת כסף והוא רוצה כרטיס מסך חדש. המעט שאני יכול לעשות בשבילו זה לתת לו המלצה למשהו טוב באמת יחסית לתקציב. יש גבול לכמה אני יכול לצחוק עליו שהפיקסיז הבריזו בזמן שאני ראיתי גם את מטאליקה וגם את DJ SHADOW אז ככה: תקציב - כמו בכותרת, עד 350 ש"ח (נראה לי שלפי המפרט והשימושים אפשר אפילו בפחות. אבל אתם המומחים) שימושים - משחקים ישנים וקלאסיים(דוגמת Jedi Knight למינהם) ומשחקים יחסית חדשים אך קלילים יחסית(דוגמת Heroes of Newrth) וכן תכני HD(סדרות/סרטים). מפרט נוכחי: Intel Core2Duo E2180 ASRock Wolfdale D667(בעל כ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ^NAOR^,

http://img368.imageshack.us/my.php?image=34865660ou4.jpg מה יותר טוב מה שרשום פה או הרדאון 4850? כי אמרו לי שהם בערך באותה רמה שזה טוב

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by matanyaniv,

האם שפורפרת הTrinitron של המסך הזה: 17" Sony G220 Flat Monitor או שפורפרת הDiamentron של הMAG 796 FD2 17"?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Shasoosh,

לפני שנתיים וחצי קניתי 1070. 1. כמה זמן התיקון / החלפה לוקח? 2. כמה המחסור בכרטיסי מסך הולך להשפיע על זה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Ghettomusick,

[glow=yelow,2,300]שלום פורום תצוגה וגרפיקה![/glow] אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש ממש בקרוב.. ואני מתלבט בין שתי הכרטיסים האלה: הראשון: GEFORCE 6600 GT AGP 128MB DDR3 DUAL DVI & TV OUT http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT43AND השני: GEFORCE 6800 128 MB DDR DUAL DVI & TV OUT EXTREME GAMER EDITION http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT40KNDD7 אז מי מבינהם כדאי לי לקנות? ראיתי מבחנים שבהם ה6800 ניצח וכאלה שה6600GT ניצח... אז מי משתלם מבינהם? - לא מבחינה כספית, אלא מבחינת ביצועים! תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by sagi_10,

שלום לפני כשבוע קניתי רמקולים חדשים והיום פתאום ראיתי שיש שטח מת בצד המסך הימני אני ניסיתי לשחק המון עם ההגדרות של המסך ושום דבר לא עזר...(או ששינה משהו על חשבון צד שמאל...) האם יש תוכנה או משהו שיכול לסדר את הבעיה הזאת? בתודה שגיא

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הציעו לי ככה: הכרטיס HD5850 חברה: Club - ב 1250 ש"ח XLI או משהו כזה - ב 1325 ש"ח GigaByte - ב 1595 ש"ח זה באמת משתלם ?? חשבתי על ה Club. מה אתם אומרים ?? זה דחוף !! עריכה: למה זה כזה זול ? יכול להיות שיש בזה משהוא לא טוב ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by J S Bach,

היי, אני מתלבט כרגע בין שני הכרטיסים. אני יודע שתאורטית אני יכול לפתוח את ה-6950 (רק גרסת ה-2GB, נכון?) ל-6970 במחיר שהוא נמוך מה-570. השאלה היא בסופו של דבר מה היסכוי שזה יעבוד ואיך כרטיסי AMD בהשוואה לכרטיסי NVIDIA עם רוב המשחקים המודרניים (קרייסיס 2 / וויצ'ר 2 /באטלפילד 3 וכד')? למי דרריברים יציבים יותר וכו'? למרות שחשבתי לשדרג את כל המערכת, כרגע זה הרכיב היחיד שאחליף. עד כמה בעייתי יהיה צוואר הבקבוק שיוצרים המעבד והזיכרון? (סביר להניח שאאלץ להוסיף עוד 2GB זיכרון, נכון?) *רזו' - 1920*1080. שימוש עיקרי: משחקים וסרטים. כאשר ברצוני לשחק על הגדרות מקסימליות. בתודה מראש. נ.ב. האם כדאי לדור חדש של כרטיסי מסך מאחת החברות? הבנתי שיכול להיות שאנווידיה תשחרר את הסדרה החדשה לקרת…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by oreinis,

זה נכון שההבדל היחיד בין ה-280 ל-285 זה שב-285 המהירויות שעון יותר גבוהות ותצרוכת החשמל יותר נמוכה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היום שמתי לב שהטמפ' של הכרטיס מסך שלי גבוהות בטירוף במנוחה ה GPU הגיע ל 80!! אהההה ו ה AMBIENT הגיע ל 58 אני עכשיו עובד עם מאוורר של החדר צמוד על המחשב אז הטמפ' צנחו באיזה 20 מעלות הכרטיס מסך של LEADTEK יש מצב שהמאורר של הכרטיס מסך חדל לעבוד!??! אלוהים :'( ??? תעזרו לי בבקשה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by 114508534,

הייי חבר שלי הביא לי את הכרטיס הזה ואין לי מושג מה זה וכאשר חיברתי את זה למחשב אז זה הראה שזה מצא משהו אבל צריך דריבורים בבקשה תעזרו לי כי נראה לי זה כרטיס לעריכת ווידיאו. כתוב על השווים PHILIPS

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1558 זה הכרטיס הכי בסיסי בל שום קירור מיוחד ב-760 ש"ח שזה מחיר מעולה, השאלה היא 1 האם הוא רועש 2 האם הוא מתחמם מאוד 3 האם הוא דורש הספק גבוה כל זה לעומת הGTX+ הזה : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1556 ב860 ש"ח האם הוא באמת שווה את ההפרש של 100 ש"ח כי הוא כרטיס מיוחד? אני גם ככה מאוד לחוץ בתקציב. העניין עם כמות החשמל שהוא לוקח חשוב כי נראה לי המחשב יהיה דלוק 24/7 ואני לא רוצה חשבון חשמל מנופח בגללו, האם זה זניח?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by חן מ,

שאלה איזה חברות ייצור לכרטיסי מסך הן הכי טובות? יש לידטק BFG INNO 3D GIGABYTE ויש עוד מוכרות וטובות? איזה מהן הכי טובה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by vacuuuum,

לפני יותר משבוע (או משהו) פרסמו באתר על ירידת מחירים לכרטיסי המסך ורציתי לשאול מתי זה קורה? ומתי נרגיש את זה בחנויות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by DJO,

אני תמיד משתמש באופציית OPENGL, רציתי לדעת מתי עדיף להשתמש ב DIRECT3D, האם זה תלוי במשחק או אולי בכרטיס? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים