עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. גם דגם ה-Turing הנגיש ביותר מבית NVIDIA אמור לזכות בשדרוג אל הזכרונות הגראפיים של הדור החדש, לתחרות אפקטיבית יותר מול דגמי הביניים החדשים של היריבה לכתבה

2. אז ככה.. בדקתי את הכרטיס מסך שלי כמו שאתם יודעים nVidia 6600 GT GDDR3 128MB והגעתי לתוצאה מגעילה של 3070 רציתי לדעת אם זו תוצאה סבירה או שאני אמור לקבל יותר? ואם כן מה אני אמור לעשות עם זה.. (הגדרות טובות יותר וכו'), יש לי דרייבר הכי מעודכן שהורדתי אתמול מהאתר של LeadTek ובדקתי באתר של נוידיה שזו אותה גרסא אז אין בעיה והטמפ' של הכרטיס 41 .. מה אני עושה אם יש מה לעשות ? תודה ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם איזה כרטיס מסך עדיף לגרפיקה ותלת מימד ( לא למשחקים) תוכנות בשימוש - פוטושופ, אילוסטרייטור, 3DMAX, אוטוקאד, REVIT , אפטראפקט. ati firegl v7700 או quadro fx 3700 אין צורך להתייחס למחיר את שניהם אני יכול להשיג בסביבות 1300 ש"ח תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by GbeTech,

המפרט בצד. ועם הקנייה של הכרטיס (כלשהו) אני משדרג ל 2GB זכרון או 3. יש לי התלבטות קשה בין HD3870 לבין HD4850. כמה ההבדל גדול? אני נוטה ל 3780, רק אם ההבדל בביצועים מספיק גדול אני אקח את ה 4850. אפשר אולי כמה בנצ'ים של שניהם וכמה כרטיסי NV מתחרים? תודה. /עריכה אני יכול לשחק רק עם 1280X1024.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ghreg,

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB GDDR5 PCI-e Super OC וספק 500 enermax נתקע המסך קופא ויש תסאונד של המשחק עדין הדרייבר עדכני אני עים ווינדוס XP לעבור לשבע אולי או אין קשרררר בעיה חמורה מה עושים ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני קונה מחשב חדש ומשאיר את הישן להורים, לא התכוונתי לקנות בשלב הראשון כרטיס מסך רציני אלא להסתמך על כרטיס מובנה. אבל במחשבה שניה במחשב הישן יש לי כרטיס HD 4670 512MB, האם יש בו איזה יתרון על הכרטיסים המובנים שיש היום? ניסיתי לחפש באתרים של ההשוואות אבל לא היו שם כרטיסים מובנים (וגם עדיין לא בחרתי מעבד ולוח אם).

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by 12w23e,

שלום רב, לאימי מחשב I3 2120 עם 4 גיגה זיכרון, ולוח אם H61 עם כרטיס מסך מובנה. כאשר היא עורכת סרטים בתוכנת Pinnacle. ישנם מקרים בהם במקום הסרט, היא רואה מסך שחור, או קיטועים, ורק לאחר בניית הסרט היא רואה אותו כמו שצריך. אני חושב שהבעיה היא הכרטיס מסך Onboard. האם נראה לכם ? והאם יש לכם המלצה לכרטיס מסך בשבילה ? המון תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הכל כתוב בכותרת. מה אתם אומרים על ה-6800 GT של Leadtek בפנדה? הוא יחסית כרטיס חדש שם, לא? הוא טוב? לא טוב? איך הבאנדל? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416&products_id=7058 בהשוואה לאלבטרון 6800 GT מה יותר טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=6881 נ.ב - איך לעזאזל עושים קישור דרך מילה? (כאילו "לחץ כאן" וזה מוביל לקישור) זה רק אני או של-Leadtek אין אחריות? תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מבקש המצלמה לכרטיס מסך בתקציב עד 260 שח תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Chaos,

שלום לכולם. קיבלתי הצעה לקנות את המסך 710N של חברת Samsung במחיר של 1770 ש"ח. ברשותי כרגע מסך מסך CRT פשוט לפני כ 5 שנים בערך (לא שטוח). האם המסך הנ"ל שווה קנייה? האם יש הצעות טובות יותר בטווח המחירים הזה? תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by prince8900,

יש לי כרטיס מסך gforce 5200 אבל כאשר אני נכנס למאפיינים הגדרות במקום שיופיע לי שם כרטיס המסך מופיע לי דבר אחר Intel ® 82915G Express Chipset Family אם מישהו יוכל להגיד לי מה הבעיה. בנוסף המשחקים שלי לא עובדים ואני חושב שזה קשור בכרטיס המסך. בנוסף האם יש דבר כזה כרטיס מסך רצרבי, כזה שפועל לאחר שכרטיס המסך נהרס, ואם כן האם זו הבעיה שנהרס לי הכרטיס מסך, המאוור שלו קצת תקוע ויכול להיות שהוא נשרף אבל אז לא הייתי אמור לראות כלום במסך של המחשב לא. תודה גדולה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. האם המפרט והכרטיס מסך יריצו משחקים על High Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1GB 667 X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E בבקשה תגידו לי מה יפעיל לי את המשחקים האלה ביותר כוח? הX1900GT או ה7900GT של Galaxy או שאני יקח את ה7900GT?? משחקים כמו AA DOOM III Prey או אך שרושמים את זה FEAR והמשחק החדש CRYSIS על מדיומ או על היג? האם זה יריץ את זה על היג? בבקשה מאנשים שיש להם בערך אותו מפרט וכרטיס מסך כמעט אותו כוח

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם! אני לא יודע איפה למצוא בנצ'מארק של משחקים של הכרטיס הנ"ל בגרסת ה768MB (הכוונה לFPS וביצועים במשחק). אני אשמח אם מישהו יוכל להביא לי לינק לאתר עם מידע אמין מקיף על התוצאות של הכרטיס במגוון משחקים. בתודה אורי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. http://www.bilgiustam.com/512mb-ati-hd-4870rv770-1gb-geforce-9800-gx2-crysis-ve-3dmark-2006-testleri/

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by 114508534,

הייי חבר שלי הביא לי את הכרטיס הזה ואין לי מושג מה זה וכאשר חיברתי את זה למחשב אז זה הראה שזה מצא משהו אבל צריך דריבורים בבקשה תעזרו לי כי נראה לי זה כרטיס לעריכת ווידיאו. כתוב על השווים PHILIPS

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by disturbia,

שלום פורום HW מחפש כרטיס מסך למשחקים ב700 שקל עם אפשרות לחריגה אם שווה (לא יותר מדי) עדיף מאייבורי, KSP או TMS הקרובים לבית המפרט שלי : E8400 3.0MHZ כרטיס מסך : 9800GT ז"ל (אין אחריות) זכרונות : 2GB ספק כוח : 500W ג'נרי לוח אם של אסוס תודה מראש חברים !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by vourt,

הי,. האם יש הבדל מבחינת אכות הסאונד שכרטיסי המסך משדרים? ולא רק במשחקים. חשוב כי הכרטיס מחובר למערכת סלון ביתית - מוזיקה וסרטים גם גם עוברים דרכו אז מעדיף לרכוש משהו שגם יתן אכות סאונד טובה. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by natan805,

למחשב נייד הציעו לי בחנות את הכרטיס הנ"ל למשחקים GeForce 310M .ובבית יש לי את ה hd4670 ואני רוצה שהכרטיס יהיה לפחות כמו ה hd4670 שבנייח לדעתם ה 310m יותר חזק השאלה אם זה נכון אגב שניהם עם 512 זיכרון

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Lethal_Acid,

שלום לכם. ברשותי RADEON 9600XT, שידרתגי לא מזמן לדריברים 6.1. ליציאת TV מחוברת TV כמובן. הגדרתי בHOTKEYS שמעבר בין המסכים יהייה בעזרת לחיצה על שני כפתורים. אני עובד על תדירות במסך של 85HZ. כאשר אני עובר לTV ומחזיר התדירות נופלת ל60HZ כל פעם. מישהו יודע איך אני מגדיר שזה לא יקרה? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. המפרט שלי הוא ככה: dfi infniti nf4 ultra amd 3800 X2 2 g זכרון כרטיס מסך 7800 GT הכרטיס מסך נהרס לצערי אז צריך להחליף לכרטיס אחר מה אתם ממליצים? ואיזה עוד שידרוגים כדאי עד 1000 ש"ח פחות או יותר

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. למשל כאשר אני מריץ 3dmark05 אז בבדיקה הראשונה כשיש הרבה קרבות והרבה עומס יש נקודות צבעוניות במקומות מסויימים ולעפמים יוצאים קווים כאלה מדמויות...אבל זה קורה רק כשהכרטיס במאמץ גבוה...כשהוא מציג הרבה גרפיקה או הרבה פרטים...פעם המאורר שלו לא עבד טוב והיו מלא תקיעות שחייבו רסטרט דרך הכפתור והכול אבל עכשיו שימנתי את המאורר והוא מסתובב מצויין וגם שמתי מתחתיו עוד מאורר גנר'י רגייל לפי המדריך שיש באתר....ובכל זאת במאמץ גבוה יש קצת ארטיפקטים

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. נראה לי שהכרטיס מתחמם, והוא קורס די הרבה. אני לא ממש רוצה לנסות לנתח את הטמפ - אבל הוא מגיע ל 80 ממש כשאני מתחיל לשחק - ועולה ל 85 מעלות. הכול עובד כמו שצריך - אבל כנראה אין מספיק אוורור (למרות שפתחתי את המארז ) בקיצור - אני רוצה לשדרג לכרטיס טוב , שקט וקר. מה האופציה הכי טובה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by mistaarvim,

התקנתי את הדרייברים מהדיסק ( רק את הדרייברים) ואת ATI TRAY TOOLS הרצתי את 3DMARK ועזבו את זה שהFPS נא בין -14-0 כתוב לי למעלה את הקלוקים שהכרטיס רץ עליהם (בזכות TRAY TOOLS) והינה המהירויות: GPU:500 MEMORY: 594 זה הגיוני? :s05: ועוד שאלה על הדרך- מה זה ATI HYDRAVISION?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מישהוא מכיר? תודה!!!!!.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.