כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
מפתחת השבבים האמריקאית מכריזה על אירוע חי בסימן GeForce - וברשת כבר מתחילים להתלבט האם זו הבמה להשקה עבור ה-GeForce RTX 3080 Ti, עבור ה-GeForce RTX 3060 או שאולי בעצם עבור דגמי מובייל ראשוניםלכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיוציא את המקסימום מהמחשב שלי תקציב: ללא הגבלה שיהיה כרטיס בעל יכולת ניצול מקסימלית של מחשב זה. לוח אם: asus p8p67 מעבד:i5 2500 cpu זכרון RAM: 12 gb רזולוצית מקס': 1360x768 ספק כוח chichieftec 550weftec 550w תודה מראש לכולם ! !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרצה ראשונה של הכרטיס ב-OC ליבה:400MHZ@476MHZ זיכרון:500MHZ@1152MHZ ו13050 נקודות ב 3DMARK2003 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש כרטיס מסך PCI-E למחשב ישן. המטרה היא להפעיל משחקי קז'ואל ומשחקי תלת מימד מאיזור שנת 2005 שחלקם פשוט לא עובדים עם הכרטיס המובנה בלוח. בקיצור אני מחפש את הכרטיס הכי טוב שיכול להיכנס בתקציב. אין גמישות גדולה מדי בתקציב אז בבקשה לא להגיע לסכומים של 250 ש"ח לא משנה כמה טוב הכרטיס. המפרט של המחשב: ABIT NF-M2S ATHLON 64 X2 3800+ AM2 2X2GB DDR2 667MHZ SEASONIC 520W SATA HDD צורב DVD WINDOWS XP תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא ככה: dfi infniti nf4 ultra amd 3800 X2 2 g זכרון כרטיס מסך 7800 GT הכרטיס מסך נהרס לצערי אז צריך להחליף לכרטיס אחר מה אתם ממליצים? ואיזה עוד שידרוגים כדאי עד 1000 ש"ח פחות או יותר
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לו P3 500 עם 256 זיכרון פנימי... כרטיס מסך GeForce 4 440 MX... והוא קיבל רק 1400 נקודות ! אמרתי לו להתקין את הדרייברים הכי חדשים של נבידיה... וזה לא עזר... למה זה ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=786&l1=2&l2=6&l3=0
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מה הכרטיס החזק ביותר שאפשר לקנות עם ספק גנרי 350W? ומה לגבי 400W? (יש סיכוי שיחליפו לי ל-400W גנרי כי הבטיחו במפרט, מאידך עברו כמה חודשים מאז) עקרונית הייתי מסתפק בכרטיס מסך ה on board אך יש בעיות תאימות ולכן המינימום שאני צריך זה כרטיס מסך נפרד אם כבר אני קונה, אשמח מאוד שתהיה האפשרות לצפות בסרטי Full HD ולשחק משחקים חדשים. אני לא רוצה להוציא יותר מ600 ש"ח וכמו כן אינני מעוניין כרגע בשדרוג ספק. פרטי המחשב: המחשב של צ'מפיון מעבד Q6600 GO לוח אם DG31PR 2GB PC-6400 תודה רבה לכם.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום :], אני מתוסכל... אני משחק AoE III ואני רוצה להנות מרזולוציה של 1280x1024 אך איני יכול..מכיוון שיש לי 3 FPS עם הרזולוציה הזאת וכל הפרטים והפילטרים על high.חשבתי שכרטיס ב 3200 שקל יכול לעשות יותר.. האם זה בעיה אצלי?או שככה זה ישאר כי המשחק כבד?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב חדש בדרך רק נותר לי לבחור בין כרטיסי המסך יש ברשותי כרטיס אחד מדגם ASUS GTX 670 Direct CU II השאלה שלי היא מה עדיף לי לעשות, לקחת עוד עוד כרטיס כזה או ללכת על GTX770 4G מה יתן בצועים יותר טובים גם למשחקים וגם לעבודות בתוכנות רינדור תלת מימד ומיידול תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצטער על הבורות - אבל בכל זאת: מה ההבדל בן שני סוגי הPCI אקספרס? אני יודע שזה שהוא מיסיכ 16 = הוא לכרטיסי המסך החדשים אבל למה משמש זה שהוא PCI אקספרס X 1 ? איזה סוגי כרטיסים THX
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש דרך להקליט את מה שקורה על המחשב באיכות הגבוה ביותר. - יש מכשיר שמאפשר לחבר אליו את הכרטיס מסך ישירות ולהקליט ? - יש אפשרות לנגן דרך FW את מה שקורה על המחשב ? - מתאמים בין DVI לבין FW ? - אפשרויות שלא חשבתי עליהם ? - תוכנות להקלטה לא עושות את העבודה (כמובן שלא בדקתי את כוללללם רק כמה) המחשב גם מריץ את הכל רגיל וגם מריץ את ההקלטה = קפיצות בהקלטה.. תודה מראש אליאור
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של גי'גהבייט מדגם Gigabyte GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB. המפרט הנוכחי שלי: כרטיס מסך gtx 760 לוח אם asus z87k מעבד i5 4670k ספק כח 650W מסך 23 אינץ' של dell ברזולוציה 1920x1080. האם כרטיס המסך מומלץ? מחיר זול ב-200 ש"ח ב-KSP לעומת חנויות אחרות. כמו כן, האם המפרט מספיק כדי לתמוך בכרטיס המסך הנ"ל. תודה למגיבים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחברים שלום קניתי כרטיס מסך r7 260x הסרתי דריברים קודמים גם בעזרת driver sweeper הוצאתי את הכרטיס הקודם (hd6770) חיברתי את החדש והתקנתי את הדרייברים החדשים. עכשיו בכל משחק שאני משחק אני מקבל fps יותר נמוך בכרטיס הנוכחי מאשר בקודם. שיפור אני לא רואה בכלל האם הכרטיס תקול? כי אין תקלות כמו קיפאון של התמונה או קריסה של המשחק רק fps נמוך מאוד. האם הספק חלש מידי? יש לי ספק 500w גנרי שער המפרט intel core i3 2100 6 gb ram תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב שלום אנשים אז ככה, אחרי שאני פחות מרוצה מהביצועים של הכרטיס מסך שלי החלטתי שאני רוצה להשלים לו את השני. עכשיו יש לי כל מה שדרוש לוח אם עם חיבורים של כפול 8,כפול 8,וכפול 4. ספק כוח חזק שיחזיק את המערכת ובקיצור מה שצריך. השאלה שלי היא פשוטה אך מורכבת, השאלה היא איך מרכיבים את הכרטיס השני מהשלב הראשון עד האחרון כולל התקנה והכל. והשאלה השניה: נשאר לי מקום לכרטיס בשביל הפיזיקה עכשיו רק בשביל זה משנה אם זה כרטיס חלש או כרטיס חזק? יעני תיהיה השפעה שונה? והכי חשוב אם הוא יעבוד עם הcf של ה5770 שלי ואם למישהו יש בבקשה הסבר איך להתקין אותו. אני יודע שהכל פה נורא מסובך אבל זה חשוב לי מאודדד. תודדה רבהה לכל מי שיוכל לעזור אפילו בקצת.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כדי לקחת? מטרת משחקים משחקים אינטרנט ומשחקים וגרפיקה גם ..PHOTOSHOP...בעתיד אני משתגע יוווו מה רובכם ממליצים? XT PRO 128MB 256MB איזה סוג ומה המחיר שלו ומאיזה אתר לקחתם יווווווו :'(
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס 6600GT AGP ואני נמצא בהגדרות של הכרטיס בחלק שנקרא performance & quality settings יש שם קטגוריה שנקראת image settings וניתן לכוון לאחת מהקטגוריות הבאות: performance high performance quality high quality באיזה מארבעתם מומלץ לבחור ומה ההבדל ביניהם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנסיון להגביל את שימוש יצרניות כרטיסי המסך במותגים בלעדיים למוצרי ה-GeForce נכשל, לאחר תגובות נחרצות הן מצד הרוכשים והן מצידה של המתחרה המרכזית לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אם יש - אז מתי הוא מתוכנן לצאת? הוא יהיה יותר טוב מסדרת geforce 4Ti ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו קניתי לפני כמה חודשיים את ה6800NU של Leadtek ועוד לפני שקיבלתי אותו היו צינורות דפוקים כי אחרי שקיבלתי אותו עשיתי OC ופתיחת צינורות ואחרי שראיתי את התוצאות החלטתי להחזיר הכל לכמו שקיבלתי אותו ועדין יש לי תופעות לוואי כאלה עכשיו אני רוצה לסדר אותם איך אפשר לדעת איזה צירונות והאם בכלל אפשר מבחינה פיזית!?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שבוע שמתי פה הודעה על הכרטיס מסך שלי Geforce 5 5200 שיש לי בעיות וכל זה.. והחברה כאן אמרו לי להלחליף אותו מ2 סיבות בגלל הבעיה... וגם בגלל שהוא לא משו הכרטיס הוספתי 300 שקל וקניתי ATI RADEON 9550 256MB שווה או לא? תנו דעות...
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים שדרגתי את המחשב ועכשיו אני עם מעבד i5 חדש. ניסיתי לחפש קצת ברשת אבל לא הבנתי האם הכרטיס מסך שלו עדיף על הנוכחי והישן שלי, ה 4850 1 GB תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקשיבו אני בהתלבטות קשה ביניהם מכיוון שירד המחיר של הgtx 260 ב200 שקל בskypc וראיתי בו עכשיו אופציה טובה.. כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 Toxic 1024MB DDR5 PCIe ¤1450 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce GTX 260 (216 Processor Cores) 896MB DDR3 PCIe ¤1494 עכשיו ככה המשחקים שיותר חשובים לי זה - crysis, far cry 2, gta iv, UT 2007. איזה כרטיס יביא לי ביצועים יותר טובים במשחקים האלה? גם איך הקירור של ה260? וגם האם club3d חברה טובה ואמינה? (זו החברה היחידה בsky שיש לה את ה216..) תודה ^^
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בכרטיס של POWERCOLOR. איך אני יודע אם זה SE או NP? המהירויות של הליבה והזכרונות הם 378 ו-337 בהתאמה (אם אני לא טועה). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי בנצמרק עם HD5770 720P ויצא 1623 נקודות ו 27 FPS עם מעבד I3 7100 ועשיתי אותה בדיקה עם GT 640 720P ויצא 997 נקודות ו 17 FPS עם מעבד I3 530 השאלה אם למעבד יש גם תרומה לניקוד ? או שהתוכנה היא נטו על ה GPU ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-