כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה אני מנסה ומנסה לעשות dual view אבל לפי כול ההסברים שראיתי לא מופיע אצלי בסטינגז 2 חלונות שאני יוכל לעשות את זה. השאלה שלי היא איך ??? יש לי: winxp sp2 gforce 5700 with nview אם מישהו יכול לעזור זה יהיה אדיר נ.ב זה לא חיבורים זה הגדרות כי זה כבר עבד פעם אחת... תודה רבה לכולם...
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הכרטיס המדובר הוא 9600GT של NVIDIA . איך אוכל לראות א תהמיטב במשחקים כאשר אל תתחשבו בגורם ה- FPS .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איך להיכנס להגדרות של הכרטיס המסך שיופיע על כרטסת מתקדם אני מנסה ולא מצליח כל הזמן הוא מפנה אותי ללוח הבקרה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 4870X2 ראיתי שפתחו דיון דומה לא מזמן אבל לגבי כרטיס אחר...השאלה האים התוכנות שהמליצו לו תקפות גם לגבי הכרטיס שלי? בבקשה תגיבו..
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב חדש... עם כרטיס מסך GeForce 6600 LE מעבד INTELL P4 3.0 ולוח אם תומך DUEL אם שתי סטיקים 512 DDR2 ולמשל בCOUNTER STRIKE יש לי רק 72 FPS ואני רוצה עוד! זה לא יכול להיות שזה המקסימום... איך אני עושה את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! כאשר אני נכנס למשחק מסוים במחשב (לדוגמה GTA SA) קצב הרענון של המסך שלי צונח ב-85HZ ל-60HZ (גם ברזולוציה 800X600!). יש לי מסך Samsung SyncMaster 959NF שתומך בקצבי רענון גבוהים ברזולוציות גבוהות, כך שהוא לא מהווה בעיה. השאלה שלי היא איך להעלות את קצב הרענון של המסך שלי כאשר אני מפעיל משחקים, ושזה לא יכוון אוטומטית ל-60HZ. תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום (מקווה שאני בפורום נכון, אם לא אשמח אם תוכלו להעביר את העץ לפורום הרלוונטי) יש לי שני לפטופים איך אני יכול להפוך לפטופ אחד ל"מחשב מרכזי" ושהלפטופ השני יהיה מסך נוסף? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שוטטתי לי ברשת וראו מה מצאתי - מדריך להפיכת ראדון 9700 פרו ל 9800 תהנו! http://www.icrontic.com/?action=article&id=411&page=1
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב הנייד שלנו לטלויזיה והכל פועל טוב אבל הבעיה שרואים בטלויזיה את המסך בגווני אפור. יש לנייד כרטיס radeon 9200. נ.ב. כבר ניסיתי לשחק עם הצבעים (ב CCP) ועם ההגדרות PAL ו NTSC. תודה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
יש למישהו שיטה בדוקה שעובדת להפעיל את הTVOUT בכרטיסים כמו FX5200 או ATI 9200SE על ויסטה פרימיום? נדפק לי כרטיס ה2400 PRO שלי, והמדיה סנטר שלי מושבת. בדרייברים של הכרטיסים הנ"ל, לATI אין דרייבר לויסטה ובדרייבר של NVIDIA לא מופיעה בכלל האפשרות של TV OUT לכרטיס, למרות שאני יודע שיש לו. לצערי המסך שלי הוא טלויזיה ישנה 21", ככה שאין מנוס משימוש בTVOUT. כל הכרטיסים הם כמובן AGP. תודה.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי כרטיס 6600GT PCIE. התקנתי מחדש את XP לפני מספר שבועות ובדרייברים החדשים פשוט אין את האפשרות לפרוס את התצוגה על מסך נוסף. למעשה, הדרייברים בכלל לא נותנים לי להוסיף מסך נוסף. עכשיו שידרגתי לדרייברים הממש חדשים (מלפני יומיים) ועדיין אין האפשרות הזאת. לפני ההתקנה מחדש של XP, עם הדרייברים הישנים, הכל עבד כשורה. עוד מישהו נתקבל בבעיה הזו ויכול להציא פתרון? יש דרך להחזיר את הממשק שליטה הישן? 10X
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרטיס המסך אצלי במחשב הוא MSI TI 4600 עם TV OUT מסוג S-VIDEO. כרטיס הטלוויזיה הוא FlyVideo 2000FM והוא כולל כניסת S-VIDEO IN. אני מעוניין להקליט בזמן משחק (Medal of honor למעוניינים לדעת) לקובץ AVI או MPEG על מנת להציג לחבר'ה בעבודה איך נראה משחק multi-player באינטרנט. חיברתי את שני הכרטיסים באמצעות כבל S-VIDEO ובחרתי בתוכנה של כרטיס הטלוויזיה להציג את מה שהיא מקבלת מכניסת ה- S-VIDEO אך אני רואה מסך שחור עוד לפני הפעלת המשחק. ציפיתי לפחות לראות את ה-desktop בחלון של כרטיס הטלוויזיה... יש למישהו רעיון מה אני עושה לא נכון או איך להשיג את אותה תוצאה אחרת?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי את כרטיס הטלויזיה ורואים סבבה. רציתי לדעת אם מישו יוכל להסביר לי פה ב"רגל אחת" את כל התורה של ההקלטה. מה צריך, איזה איכויות, על מה להתפשר ועל מה לא, וכו'... אני עובד עם מחשב חזק (ראו מפרט), ועל ווינדואס אקס-פי. תודה לכל העוזרים. יונתן
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני יודע שזאת אולי שאלה מאוד מטומטמת אבל אני רוצה להרוס את המסך שלי (כדי שיקנו לי מסך LCD חחחח) זה מסך רגיל ולא דק.. איך כדי לי להרוס אותו (לא מבחינת לשבור אותו אלה כדי לשרוף פיקסלים והכל..) תודה לעוזרים חח, דניאל.
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס אחד של 6570 שמגיע עם המחשב ואחד 2600tx ישן של Ati ואני רוצה להשמיש את שנייהם, כי לפי מה שהבנתי אין לי תמיכה ב-cf/sli. אשמח להסבר מעמיק בנושא לצורך ידע והכוונה כדי לעזור לאחי לחזק את המחשב בעתיד
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אמ;לק - האם יש דרך להפחית מהירות מאוורר לכרטיס בחלונות 10 ללא דרייבר? הסיפור המלא: אשתי החליטה לשדרג את המחשב הותיק-יחסית שלה לחלונות 10. אל תשאלו אותי למה. במשך תקופה ארוכה נסיונות להפעיל את השדרוג החינמי מ-7 עלו בתוהו, ובסוף הסתבר שזה בגלל שכרטיס המסך (geforce 7800gt) ישן מדי ואין (ולא יהיו) לו דרייברים לחלונות 10. החלטתי להתחכם וניסיתי להוריד התקנה offline של 10, ולמרבה ההפתעה זה עבד - המחשב עובד עם דרייבר בסיסי של מיקרוסופט. מכיוון שאשתי לא צריכה 3D, זה די סבבה. הבעיה: הדרייבר הבסיסי הזה לא יודע לשלוט במאוורר, שפועל כל הזמן על מקסימום ומרעיש בצורה נוראית. מה ניסיתי: - להתקין דרייברים של Nvidia: אי אפשר, לא מזהים חומרה מתאימה. - להתקין כרטיס מסך פסיבי ישן: לא עבד, כנרא…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חברים.. המלצתי לחבר על מפרט ל-htpc עם מעבד i3 3225 עם ליבה גרפית hd4000, איך בדיוק עושים את זה, איך גורמים למחשב לעבוד עם הליבה ולא עם הכרטיס המובנה בלוח או שהם עובדים יחד? הלוח הוא GA B75M D3H. תודה מראש לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום הייתי מעוניין לדעת איך אפשר לדעת איזה כרטיס מסך צריך לקנות על פי המעבד? למשל אם יש לי מעבד E8400 או Q9550 (ללא OC) ומסך עם רזולוציה של 1920x1200 וספק SeaSonic SS-500ET 500Watt ולוח אם כמובן עם חריץ אחד של PCI Express x16 2.0 ו4GB-DDR2/3 אז איך אני יכול לדעת על פי הנתונים של כרטיס המסך מה יהיה כרטיס המסך המקסימלי שיתאים למעבד עם כמה שפחות צוואר בקבוק?(אם אפשר בבקשה הסבר עם פרוט ולא פשוט להגיד לי איזה כרטיס מסך יתאים) תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, המערכת שלי היום עדיין עובדת יפה אבל מעט מזדקנת. אחד הדברים שאני רוצה לשדרג זה את כרטיס המסך שלי. ראיתי בפורום המלצות לכל מיני כרטיסי מסך אבל איך אני יודע האם ספק הכח שיש לי יתמוך בכרטיס מסך מסוג מסוים? זה המחשב שיש לי היום. אשמח לתשובה שתאפשר לי להבין ולחשב בעצמי האם כרטיס מסך X יתאים לי או לא. ואם לא, איך לבחור ספק כח שכן יתאים. תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס GIGABYTE 8800GTS 640MB וכמובן שמתי ויסטה... אני רוצה לגעת איך להתקין את ה DX10??
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש ואחרי שבחנות שחכו משום מה להוסיף לי עוד סטיק זיכרון (שמו לי 2 ג'יגה במקום 4) , החלטתי לבדוק את שאר מרכיבי המחשב. בכל מקרה , הורדתי את SIsoft sandra ובדקתי את כרטיס המסך שלי בעיקרון קניתי radeon 4890 1GB DDR5 Vapor X בתוכנה כתוב לי : Radeon HD 4800 series 800 SM41 870MHz 1GB DDR5 4X10GHz PCIe 2.00X16 עכשיו , כתוב שהכרטיס הוא מסדרת 4800 אבל לא כתוב שזה 4890 . איך אני מוודא לחלוטין שהביאו לי את הכרטיס הנכון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-