עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. רציתי לשאול אם יש אפשרות בכרטיס טלוויזיה lifeview fly video'98 להקליט את מה שרואים ואם כן אז איך עושים את זה בגלל שניסיתי ולא הצלחתי

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  2. הכרטיס 6600gt נמצא לי על המחשב השולחני ואילו הכרטיס השני הוא הכרטיס שאני מתכוון לקנות לנייד שלי. רציתי לדעת האם הכרטיס בנייד חזק מה 6600gt ?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by snir9999,

שלום חברים, אני מעוניין בכרטיס 1060 6GB אחרי השוואות שעשיתי אני מתלבט בין 2 גרסאות, GALAX http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=60NRH7DSL9OC&cart=15126754721993186&lang=heb gigabyte http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=GIGABYTE-GV-N1060WF2OC-6GD&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=198&aff=Zap&lang=he לפני מה שהבנתי מהפירוט, לgigabyte יש תדר טיפה יותר גבוה... איזו חברה מומלצת יותר מבחינת קירור, אמינות וכו'... אשמח להמלצתכם אני היום קונה. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפש כרטיס PCI-E בעל יכולות OC מקסימליות בתקציב של 300 שקל חשוב לי מאוד שיהיו לו לפחות 2 יציאות דיגיטליות(DVI או HDMI) ותמיכה חומרתית ב H264 תודה מראש לכל המומחים RA96

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  5. והיה היה צריך להיות רשום 2048 כי יש לי 2 כרטיסי מסך 2*5840 וחלון גרפיקה שאני מנסה לעלות אז הוא אומר לי שאני על 1500 MB כי עברתי את היכולות שלי וזה לא הגיוני קניתי עכשיו מחשב והוא חזק מאוד כל משחק אחר טס עליו כיצד אני גורם למשחק לקרוא גם את הכרטיס מסך השני ? נגיד cod:ops ומאפיה 2 טסות עליו .

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  6. אני פשוט לא מבין מהי ההגדרה הנכונה לפונקציה הזו (אינפינטי?) או שם אחר ואיך אני מגדיר אותם יש כרטיסים שרוצים ממיר מיוחד נוסף. בקיצור חברים אני חייב עזרה איך עושים שלושה כרטיסים בצורה נורמלית וקלה.

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  7. http://neowin.net/comments.php?id=30728&category=main חשבתי שזה חשוב ליידע אתכם שעכשיו ATI קיצצו את זמן האחריות לשנה אחת בלבד.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by lior505,

ישלי שתי כרטיסי מסך 6850 SHAPPIRE הם מחוברים טוב אבל הבעיה שאני מוריד תוי מהENABLE CROSSFIRE או מחזיר הFPS נשאר אותו דבר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך חזק למשחקים שיתאים למערכת שלי, אני עובד ברזולוצית FULL HD עם מסך 40" מפרט בצד. הספק שלי יחזיק את רוב כרטיסי המסך השאלה היא כמה באמת המעבד שלי מגביל אותי, תודה מראש עידן.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by CXC,

שלום, אני יודע שזה קצת ישן, אבל יש לי HD 6950 2GB שלפי דעתי כן מסוגל להיפתח ל-HD 6970. ואם אפשר לקבל יותר ביצועים בחינם - מי האדם שיגיד לא? מכל מקום, הגרסה של הכרטיס שלי היא SAPPHIRE HD 6950 2GB DIRT 3 DUAL BIOS GDDR5 (קישור כאן). אמרו לי שלגרסה הזאת יש כבר ביוס צרוב של HD 6970... אבל אחרי שהוזזתי את המתג של הביוס השני נוכחתי שלא, אין שום HD 6970 לפי מספר השיידרים שמופיע ב-GPU-Z. ניסיתי לצרוב את הביוס בדרך יחסית לא קונבנציונלית (לפחות לא זו שפורסמה בפורום אלא לפי זאת) על ידי עריכת הביוס ב-RBE וצריבה ב-CMD, אבל כשאני ריסטארט למחשב הווינדוס לא עולה! המסך לכאורה נשאר עדיין מכובה ואין תצוגה. זה כאילו שלכרטיס שלי אין מספיק "כוח" כדי לעלות את עצמו ביחד עם הביוס החדש הזה של HD …

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by andrei21,

קניתי את המחשב אתמול התקנתי את כל הדרייברים: ציפסט, דיירקט איקס ואחרון של NVIDIA ל XP איפסתי דרייבר . בדקתי שלא מופעל AA ו AF. הציון שאני מקבל ב 3DMARK06 הוא 2400. הציון שהמחשב הזה אמור לקבל הוא 5000+ הבדיקה נעשהת על רזולוציה טבעית של המסך 1280X800 על הגדרות רגילות של 3DMARK ללא AA המעבד מקבל ציון של 2200 ב SUPER PI 1M 20SEC 2M 48SEC המעבד נראה תקין לגמריי אז הבעייה כנראה בדרייברים\ כרטיס מסך. בבקשה תעזרו לי אני מתחיל להתייאש

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  12. שלום לכולם, הכרטיס שהיה לי (5850), הפסיק לתפקד. צריך למצוא לו מחליף ראוי. שימוש עיקרי פיפא ומדי פעם משחק חדש כלשהו (לא FPS) - לדוגמא טומב ריידר או starcraft. תקציב סביב 700 ש"ח. כמו כן, המחשב בנוסף למסך שלו (2450 SAMSUNG) רזולוציה 1920*1080, מחובר לטלויזיה 42' לצורך סרטים ומשחקים. מפרט P55M-UD2 GIGABYTE Intel® Core i5 750 @ 2.67GHz (4 CPUs 4096MB RAM seasonic 500w ואם כבר - כדאי לא לפתוח אשכול נוסף, כדאי לקנות עוד זיכרון? ואם כן - להחליף את הקיימים (2X2) ל (2X4). או לקנות עוד 2X2 ? תודה מראש לעזורים.

• 13 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by Chymes,

אני משתגע! אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת! נכנסתי לפנדה וראיתי ש R9800XT עולה הרבה יותר מ-RX800 PRO. בעצם ה- R9800XT חזק יותר מ-RX800 PRO? איזה כרטיס מסך יותר משתלם מבחינת עלות - ביצועים? אולי משתלם יותר לקחת R9800 PRO? או אולי GF? עזרו לי!

14. Started by levy18,

המחשב התחיל לעשות עיוותים בזמן האחרון, פירמטתי וזה נמשך. אמרו לי שהכרטיס מסך נדפק אז אני מתלבט בין שלושה כרטיסים: 1. 7300GT - יצרן Leadtek - מחיר: 500¤ 2. 7600GS - יצרן Leadtek - מחיר: 553¤ (משלוח - 48¤) 3. 7600GT - יצרן Leadtek - מחיר: 745¤ המחירים מהאתר pandas (רק שם מצאתי כרטיסי AGP) אני אשמח אם חוץ מהממלצה תוכלו לפרט טיפה על כל כרטיס ועל התכונות שלו אם אתם ממליצים על כרטיס מסויים אני ישמח לשמוע למה דווקא הוא... תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by Jack_g,

יש לי את המסך הזה: Sony SDMHS94P אני מאוד מרוצה ממנו הוא 12MS ומאוד בהיר זמן תגובה: 12MS יחס ניגודיות: 1:500 בהירות: 400cd/m^2 כניסות: דיגיטאלי-DVI + אנלוגי-D-SUB פיווט: אין כיוון גובה: אין רמקולים: אין הוא ממש אחלה בסרטים וגם במשחקים אבל במשחקים חשוכים כמו DOOM או FEAR כשמגיעים למקום ממש חשוך אפילו אם אני שם אותו על בהירות HIGH שהוא אצלי תמיד על MIDDLE אז בכל זאת זה לא בהיר כמו שזה צריך להיות ומה שהכי מוזר זה שהתמונה עצמה כאילו חשוכה אבל מסביב לתמונה בקצוות של הפאנל יש מין יש הילה כזאת של אור. בכל מסכי ה LCD זה ככה אם לא אפשר לעשות משהו?

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by blueman1,

יש לי בבית מערכת מבוססת קונרו 6400 ולוח אם של אסוס P5B Deluxe וזכרונות של קינגסטון עכשיו השאלה שלי היא שאני אמור לקנות עכשיו כרטיס מסך כאשר השימושים שלי הם משחקים וקצת גרפיקה כמו פוטו שופ ופלאש השאלה שלי אם להשקיע על כרטיס מסך X1900XT שיעלה לי 2000+ או שבכלל לא שווה בגלל הכרטיסים החדשים שיצאו ובכלל מה ששוה זה להשקיע על כרטיס מסך בינוני כמו ה x1600 שעולה באיזור ה 1000 ש"ח וכש ה DX10 יתחילו להיות קצת יותר זולים אז להשקיע על אחד כזה?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  17. שלום חברה, רכשתי לפני כמה ימים את ה PVR-150 MCE ונתקלתי בכתמה בעיות. 1. בזמן הקלטה\צפיה במסך קטן אני רואה את המסך הבא: איך אני מעיף אותו? הוא חוזר כל 8 שניות... 2. איזה תכנה, חוץ מה WINTV ניתנת להקלטה דרך הכרטיס? אני רוצה תכנה שאפשר יהיה להגדיר שם זמן הקלטה לדוגמא, מעכשיו עוד עוד שעה. תודה לעוזרים, שנה טובה ומאושרת

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  18. asus - V9520 GF FX5200 128MB,TV asus - RADEON 9200SE TV 128MB תודה מראש !

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by Chymes,

מצאתי ב-Ebay R9700PRO ב-800 ש"ח כולל משלוח. הכרטיס חדש לחלוטין. שווה קנייה? ראיתי איפשהו טבלה שמשווה בין כרטיסים שונים, ועפ"י הטבלה R9700PRO יותר חזק מ-GeForce 5900XT, זה נכון? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=40158&item=5109630954&rd=1

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by alop,

מה ההבדל בן הכרטיסים והאם הוא מוצדק בהפרש המחירים ?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by DeadHunt,

איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי במחיר של עד 1200 +- ש"ח אני שמתי העיין על זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7300 וגם על זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7079 יש לשני הכרטיסים אפשרות ל OC בעתיד?

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by Lanzar,

יש לי 4870, חיברתי אותו לרסיבר שלי ורואים תמונה, אבל כשאני מפעיל שיראו בטלוויזיה המסך של המחשב יורד לרזולוציה מכוערת כזאת... יש אפשרות לעשות שהמסך הראשי ישאר ברזולוציה שלו 1680X1050, והמסך של הטלוויזיה יהיה ברזולוציה הטבעית לו ? או שתמיד זה ככה כמו במצב שלי כרגע ?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  23. שלום אני מבקש המלצה לכרטיס מסך שיתאים למפרט הבא (משחקים) במקום הכרטיס שיש עכשיו (או שהוא טוב? להשאיר אותו?): [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  24. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=9660 אמרו לי שהוא כרטיס טוב והחברה שלו יותר טוב מגי"גבייט מישהו יכול ליכתוב לי עוד כמה דברים על הכרטיס מסך שאני רוצה ליקנות

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אוקיי תראו,עד היום היה לי R9600P של GIGABITE החלפתי ל - R9700NP,עשיתי בנצ'מארקים קיבלתי ב - 3dmark01 : 15k עם החדש שעם הקודם היה לי 12k ובאקווה מארק קיבלתי 35k עם החדש שבקודם קיבלתי 26k. עכשיו מה שמוזר זה שמחקים עובדים לי פתאום לאט יותר...אני משחק הרבה ב - NFS-U ואני יודע בדיוק איך הוא אמור לרוץ. עם ה - 9600 הוא רץ לי חלק על רזולוצייה מקסימלית ועם החדש {9700} הוא רץ לי עם עצירות...כנ"ל לגביי דום 3. אני משתמש עכשיו בדרייברים של אומגה,אבל ניסיתי גם את הקאטליסט 4.7,4.8 לא עזר...הכרטיס לא סתום בדקתי את זה. מה זה עוד יכול להיות? תודה רבה לעוזרים ולאלו שמנסים לפחות...אני מזה מבואס השקעתי הרבה כסף על הכרטיס הזה =\\

• 10 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.