עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Judas Iscariot,

שלום לחברי הפורום, חברי היקר רצה ללכת להופעה של הפיקסיז. ואז הם ביטלו כי הם מבינים בפוליטיקה כמו שאני מבין בקוסמטיקה. אז הוא קיבל את הכסף בחזרה. אז עכשיו יש לו קצת כסף והוא רוצה כרטיס מסך חדש. המעט שאני יכול לעשות בשבילו זה לתת לו המלצה למשהו טוב באמת יחסית לתקציב. יש גבול לכמה אני יכול לצחוק עליו שהפיקסיז הבריזו בזמן שאני ראיתי גם את מטאליקה וגם את DJ SHADOW אז ככה: תקציב - כמו בכותרת, עד 350 ש"ח (נראה לי שלפי המפרט והשימושים אפשר אפילו בפחות. אבל אתם המומחים) שימושים - משחקים ישנים וקלאסיים(דוגמת Jedi Knight למינהם) ומשחקים יחסית חדשים אך קלילים יחסית(דוגמת Heroes of Newrth) וכן תכני HD(סדרות/סרטים). מפרט נוכחי: Intel Core2Duo E2180 ASRock Wolfdale D667(בעל כ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ekmo,

שלום, סיכוי טוב שכרטיס ה-GTX470 שלי עומד להחזיר את נשמתו ל-nVidia (אחרי כמה דקות של הפעלת גרפיקה כלשהי אני מקבל ריבועים צבעוניים על כל המסך או צורות הנדסיות מוזרות והמחשב מאתחל את עצמו. באנגלית זה נקרא Screen scramble). מכיוון שמדובר במחשב מסוף שנת 2010 אני לא מעוניין להשקיע סכום גדול בכרטיס חדש, משהו באמצע הדרך, כזה שיספק את התמורה הכי טובה לכסף ועדיין יריץ את המשחקים החדשים ביותר גם אם לא על ההגדרות הגבוהות ביותר. יש לי חיבה לכרטיסים של nVidia וסיכוי גבוה מאוד שאני ארכוש כרטיס חדש מ-RSM בכפר סבא כי שם המחשב שלי נמצא ושם אני מעוניין שירכיבו ויבדקו כרטיס חדש. מה אתם ממליצים בטווח של 500-700 ש"ח (סטייה של 100 ש"ח לא נוראית)? באופן כללי, האם יש הבדל משמעותי בין כרטיס מסך ע…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nadnad,

היי, מה הכרטיס מסך הכי טוב כרגע שאפשר לקנות בסכום הזה? 8800 GT OC? לדוגמא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1030 או משו אחר?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yosizach,

ראידון 9700פרו או ראידון 9600 xt

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. בכוונתי לקנות כרטיס מסך GF4 ואני מתכוונן לעבר 4200. פה באתר ממליצים על LEADTEC - רציתי לדעת למה ?. (הוא הכרטיס הכי יקר בקטגוריה). ומה רע כל כך ב ASUS או GAINWARD. משהו יכול להמליץ לי על מקום לקנות עדיף לא באינטרנט (מניסיון מר ביותר) אלא בחנות רגילה באזור ראשל"צ - רחובות - תל אביב.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מצטער על הבורות - אבל בכל זאת: מה ההבדל בן שני סוגי הPCI אקספרס? אני יודע שזה שהוא מיסיכ 16 = הוא לכרטיסי המסך החדשים אבל למה משמש זה שהוא PCI אקספרס X 1 ? איזה סוגי כרטיסים THX

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. תקציב עד 700 ש"ח ללא חריגה. ולגבי ספק.... 400W אמיתי של Corsair (או איך שלא השם שלהם) יספיק ? או שכדי ללכת על 550W כדי שיהיה מתח ספק ואם אני יחבר למחשב עוד מאוורר הוא לא יקרוס הוא עולה 630 ב KSP והוא של Sapphire והכרטיס הוא לרזולוציה מקסימלית של מסך 19 אינצ' (1280X1024)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by BobCaT,

איך אני מחבר שני מסכים למחשב אחד? הכרטיס שלי זה Asus ti 4400 Win XP דריברים 40.72 תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by fire15,

הרצה ראשונה של הכרטיס ב-OC ליבה:400MHZ@476MHZ זיכרון:500MHZ@1152MHZ ו13050 נקודות ב 3DMARK2003 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. תודה.

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אז ככה התקנתי לחבר שלי גיטיאי סאן אנדרס ואחרי שסיימתי להתקין לחצתי על האייקון של המשחק הוא חשב לשניה ולא נכנס. התקנתי לו דיירקטיאקס, התדכנתי לו את הדרייברים של הכרטיס מסך ל-81.85 (יש לו ג'יפורס 4 אמאקס) וזה לא עזר. לקחתי את המחסך שלו אלי, ניסיתי להפעיל את המשחק אצלי עם המסך שלו וגם אז זה לא עבד, כאשר חיברתי למסך שלי זה עבד מעולה (LG F700P) התקנתי פרו אבולושן סוקר 5 וזה עבד גם על המסך שלי וגם על המסך שלו מעולה על הרזולוציה הכי גבוה. התקנתי מקס פיין 2 על המחשב שלי עם המסך שלו וזה עבד על רזולוציה של 1280X1024 ו-32 צבעים בלי בעיה. ניסיתי להפעיל את באטלפילד 2 וכאן זה נכנס למשחק היה מסך שחור לכמה שניות ויצא ואילו אצלי זה נכנס בלי בעיה. החלפתי למסך שלי נכנסתי לגיטיאי הורדתי את …

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן חברים, לא מזמן רכשתי כרטיס מסך חדש 6800, אני לא משחק יותר מדי במחשב, אבל יש לי בעיה די מעצבנת כשאני משחק ב NFS CARBON יש ארטיפקטים על המסך, לא יודע אם קורה במשחקים אחרים כי אני לא ממש משחק בזמן האחרון.. הכרטיס מסך חדש, Inno3d 6800 128mb AGPX8, השאלה שלי האם יכול לקרות הדבר בגלל זכרונות מומהרים או מעבד מומהר להלן נתוני המחשב: לוח: GA-7VAXP @ f15 hacked bios זכרונות: 512mb ddr 400mhz adata 256mb ddr 333mhz samsung 128mb ddr 266 hynix 895mb ram total ד. קשיח: לא רלוונטי.. מעבד: amd athlon xp 2500@3000 המהירות באס של המחשב והזכרונות זה 176..השאלה שלי האם הארטיפקטים יכולים להגרם בגלל המעבד המואץ/הזכרונות שהואצו או שהבעיה בכרטיס או במשחק? משתמש בדרייבר של נוידיה המעודכנים …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אחרי ההמתנה הארוכה - הגיע הזמן להכין את הארנקים ולהחליט מה יהיה המוצר החומרתי האולטימטיבי הבא עבורכם, והאם הוא יהיה של AMD, של אינטל או של NVIDIA לכתבה

14. Started by Kfir,

החלפתי כ.מסך במחשב לכ.מיקצועי ביותר עם 128 מגה זיכרון, ואני מתלבט עם להתקין על המערכת הפעלה שכבר מותקנות בה המון תוכנות גרפיות מיקצועיות רק את הDRIVER החדש, או שכבר להתקין את כל מערכת ההפעלה מחדש... מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by CXC,

שלום. קראתי שעל המעבדים יש מאיצים גרפיים שיכולים לשפר את מספר הפריימים בשנייה במשחקים וכל מיני בנצ'מארקים שונים. רציתי לדעת אם I5 2500 יחד עם לוח אם ga-h61m-s2v-b3 יכולים לתמוך בזה, ואם כן אז מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את זה... תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Jook,

http://www.theinquirer.net/?article=7658 האם הידיעה הזאת נכונה ? אם כן nVidia בבעיות רציניות.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by DanielHatuka,

שלום, קניתי כרטיס מסך Radeon HD4670 512mb DDR3 של חברת connect3D לפני בערך שנה. לאחרונה התחילו הבעיות בכרטיס אשר עדיין נמצא במסגרת אחריות עד 2012. שלחתי את הכרטיס לבדיקה אצל החברה שלא טרחה להודיע לי שהוא באמת נמצא לא תקין. אחרי שהתקשרתי לשאול מה קורה נאמר לי שהכרטיס נשלח ליצרן לבדיקה בחו"ל ונמצא כלא תקין. הציעו בחברה לתת לי את כרטיס המסך Geforce 9600 512mb של חברת twintech כתחליף לכרטיס הקודם. בחברה טוענים שהכרטיס שהציעו עולה ברמתו על כרטיס ה Radeon וביצועי יותר טובים. מבדיקה שעשיתי נראה כי מחירי שני הכרטיסים דומים מאוד, ביקשתי מהחברה לקבל כרטיס כמו הRadeon שלי ונאמר לי שהכרטיס כבר לא למכירה. האם באמת הכרטיס שמציעים טוב יותר מזה שהתקלקל? אשמח לשמוע את דעתכם ואולי אם יש ל…

18. הנה לינק (לא לחנות!!)- http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2440&category_uid=645 הוא בא עם רמקולים ומיקרופון והוא המסך הכי יפה בשוק כיום.... אבל איך הנתונים שלו?? דרך אגב אני כרגע במסך סמסונג 753DF שלי על רולוציה של 1024X728 זאת רזולוציה טובה להיות עליה לא? בחנויות הוא עולה 1300-1350.... תודה לכל העוזרים..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם!!! יש לי בר מצווה ואני קונה מחשב פצצתי אך אני לא יודע באיזה כרטיס מסך לבחור או asus v8460ti 4600 128 או ati redron 9700. והשאלה היא מתי יגיעה לארץ הכרטיס רדראון 9700 ושל איזה חברה כדי לקנות או אטי או הרקולס. לכל העוזרים תודה רבה על שיתוף הפעולה. בתודה מראש c.j.s :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש למטרת גיימינג אך כדי לחסוך בתקציב אני חושב להשאיר את הכרטיס מסך שיש לי gigabyte gtx 560 ti ולשים אותו במערכת מחשב החדשה, המטרה היא שהמשחקים יעבדו על רמה גבוהה אבל לא חייב שתהיה הכי גבוהה שאפשר, גודל המסך שאני משתמש בו הוא 22" ברזולוציה ל 1050*1680. אשמח לשמוע דעה מקצועית בעניין. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by fffSSS,

יש לי R9800P 256BIT קיבלתי ציון של 5559 ב MARK03 אני משחק Enemy Territory ועשיתי שיהיה MXFPS 60 כי אמרו לי שעם אני יעשה יותר הכרטיס ימות יותר מהיר.. לפעמים המשחק נתקה לשניה והיום שיחקתי איזה 2 דקות המשחק רץ על 20-40 FPS יש לי A64 3000+R9800P רציתי שהמשחק ירוץ חלק עם המחשב הזה סתם כקניתי מחשב בהרבה כסף :'( :'( :'( :'( עידכנתי דריברים +DIRX9.0C מה עוד צריך לעשות? התוכנה אי בודקת רק את הבצועים של הכרטיס מסך? יש תוכנה שבודקת את כול הבצועים של כול המחשב? סגרתי את MSCONFIG את כול התכניות וכולם לא עוזר מה עושים?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by super4life,

?they out already? and when they will be at israel

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי חברה אני מעוניין לברר האם יש מסך שיכול לשמש גם כטלוויזיה שיכול להתחבר ל YES/HOT ומסוגל להתחבר גם למחשב עם יציאת TV-OUT או DVI ושיראה את המחשב בצורה ברורה שתאפשר עבודה יום יומית כי כרגע בטלוויזיה שלי המחשב מראה סרטים טוב אבל הכתב לא מספיק ברור בשביל לעבוד איתו בצורה יום יומית. האם יש טלוויזיה/מסך כזה שיאפשר לי את שני הדברים בצורה ברורה לפחות כמו מסכי מחשב רגילים או שזה בלתי אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מבקורות שקראתם עליו? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2516 אני גם מבין שהוא תומך בDX10...האם זה אומר זהוא עובד גם עם DX9? ובכללי כדאי לי לקנות אותו או שאתם ממליצים על משהו אחר בטווח מחיר הזה? תדה למגיבים.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ramtsi,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של גי'גהבייט מדגם Gigabyte GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB. המפרט הנוכחי שלי: כרטיס מסך gtx 760 לוח אם asus z87k מעבד i5 4670k ספק כח 650W מסך 23 אינץ' של dell ברזולוציה 1920x1080. האם כרטיס המסך מומלץ? מחיר זול ב-200 ש"ח ב-KSP לעומת חנויות אחרות. כמו כן, האם המפרט מספיק כדי לתמוך בכרטיס המסך הנ"ל. תודה למגיבים!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.