עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shgec,

שלום. אני לאט לאט מרכיב לעצמי מחשב, כבר יש לי לוח, מעבד, SSD וזכרונות. זקוק להמלצה לכ.מסך. בעיקרון ההתלבטות שלי היא בין GTX-650 Ti boost, GTX-660, HD-7850 2gb and HD-7870 2gb. כל אחד מאלה מתאים מעל ומעבר לדרישות שלי מבחינת ביצועים. אני לא מצליח להבין איזה מהם יותר טוב מבחינת חימום. ראיתי טבלאות, הם כולם צורכים בערך אותה כמות חשמל גם במנוחה וגם בעומס מלא, אני רק לא מבין האם כל האנרגיה שלהם מומרת לחום? אני רוצה פשוט מארז שיהיה לו במאווררים פילטר שאפשר יהיה לשטוף אותו ואני לא אצטרך לנקות את המחשב כל שלושה חודשים. אז בבקשה תמליצו מי מהם מייצר פחות חום ומי יותר, ואם אפשר אז גם בכמה. המסך שלי זה DELL שמומלץ פה בפורום. 1920x1080 בינתיים החלקים שיש לי זה: מעבד I7-4770 לוח D…

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  2. GIGABYTE N66T128VP-OEM GF FX6600GT 128Mb DDR3 VIVO+DVI 3Y או ?Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E? מה עדיף?!

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by AloN(-)KiLLeR,

http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=859&model2=722&chart=279 אין את גרסאת 512MB של 1950PRO. אני מתעניין בכרטיס הנ''ל. המסך שלי: Dell2407WFP. עד כמה הכרטיס חזק? האם יש כרטיס יותר משתלם בסביבות המחיר שלו? זיגזאג : 1,154.96 ש"ח חנויות אחרות הכי זול 902. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=492307 אני התחלתי לעבוד עם זיגזאג, אבל בגלל שכל שקל מוריד לי מהתקציב, אני מעדיף את הזול ביותר. יש חנויות אחרות באזור המרכז מרשימת החנויות שם בזאפ שנחשבות טובות ואמינות? -צרכים- משחקים חדשים. שיראו יפה על המסך שלי בלי קרטועים - כל הפילטרים לא מעניינים אותי. העיקר הגדרות גבוהות. - רזולצית המסך שלי- תודה

• 11 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by alextomin,

אהלן אחים שלי יש שיא עולם חדש ב 3DMARK05 שהוא גדול ב 30 נק' מהקודם :: 17560 איזה שוודי אחד עשה את זה עם המהרה של FX-57 עד 3917MHZ וכרטיזי מסך (7800GTX SLI כמובן...) 676/1584

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by YINON110,

היי חבר'ה, יש לי את הכרטיס GTX 260 של ZOTAC. הכרטיס עובד מעולה אבל מאחורה ביציאת החום אני ממש מרגיש שהוא רותח. האם כדאי לקנות לו עוד מאוורר או משהו כדי להפחית טיפה מהחום? אני מפחד שיקרה לו משהו בגלל זה.. חשוב לציין שהוא חם רק כאשר אני משחק במשחקים. כשאני עובד רגיל אז הוא לא מתחמם. האם זה תקין? והאם אני צריך לחשוש מזה? נ.ב : יש לי את המארז CM 690

6. Started by tigerex,

אם כן אז מאיפה כדאי לקנות?

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

חשבתי על 1950PRO תכנסו בבקשה ללינק הזה ותראו את הדגם הספציפי הזה, יש לו בעיות קירור או בעיה אחרת? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1253

8. Started by לוח שנה,

האם עכשיו אין כרטיס מסטר ושני הכרטיסים שווים? תודה.

9. שלום, אני סטודנט לאנימציה בתלת מימד ומשתמש בעיקר בMaya, אני לא מבין גדול בחומרה ושמעתי שכרטיסים עם CUDA מייעלים את העבודה בMaya. רציתי לדעת האם השיפור בעבודה משמעותי וכדאי לקנות כרטיס עם CUDA ? אני יודע שבQuadro יש את זה, האם יש עוד סדרת כרטיסים עם CUDA ? המון תודה וחג שמח! דורון

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  10. מה אפשר לעשות?המפרט למטה אגב יש לי מסך ישן ואני על 60hz זה קשור איכשהו?

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by wwwqqrr,

היי ראיתי שיצא דרייבר חדש של nvidia ואני רוצה לעדכן את הדרייבר שבירשותי. השאלה שלי אם אני צריך להסיר קודם כל את הדרייבר הישן או פשוט להתקין עליו ? ואם כן צריך להסיר,אז עושים את זה עם תוכנה או פשוט דרך הלוח בקרה ? תודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  12. Started by roxnity,

המאוורר של הכרטיס מסך שלי התחיל לקרטע, פעם אחת עובד ופעם אחת לא, ובכלל הוא התחיל להסתובב יותר מידי לאט. אני כבר מעדיף לא להשקיע על קירור חדש לכרטיס כי זה כרטיס די ישן (9600GT) והוא מגיע במנוחה ל-80 מעלות, אני מעדיף כבר לקנות כרטיס חדש אלה הפרטים: - אני צריך כרטיס חדש עד 300 ש"ח. - המחשב שלי: מעבד : e8400 3.0GHz זיכרון : Mushkin 2gb DDR2 לוח אם : MSI p7n Platinum (כן כן, את המחשב מכר לי איזה אחד באייבורי) ספק : EZcool 500W. הכרטיס הוא למטרת גיימינג, תנסה למצוא את האחד שאפשר להפיק את הביצועים הכי טובים באזור התקציב, משהו שיותר טוב מה-9600GT בכמה שאפשר (באזור התקציב). החריץ של הכרטיס מסך לדעתי הוא PCI-E, אבל אולי מישהו מכם יהיה מוכן לבדוק את העניין טיפה לעומק ויחס…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום. אני רוצה להתקין את הדרייבר של כרטיס המסך 560Ti, אבל ללא התוכנה עצמה. האם יש בעיה? האם לא-מומלץ מסיבה כלשהי? לפי מה שאני רואה, התוכנה - שעולה עם עליית ווינדוס ודי מכבידה - לא תורמת לשום דבר. תיקוני רזלוציה אפשר לעשות דרך ווינדוס, ואת תיקוני הצבע אני לא ממש צריך. בכל זאת, אולי יש איזשהם יתרונות שנעלמו ממני תודה מראש

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  14. Started by Sweet_Tooth,

אין לי מסך כרגע כך שאני משתמש ב TVOUT של כרטיס ה NVIDIA שלי וכך שאני רוצה לפרמט את המחשב בקרוב אני צריך לשאול שהאם אני אוכל לראות משהוא בדוס אחרי שאני מפרמט? אני רואה את תהליך האתחול של המחשב אז ...

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  15. השאלה בכותרת,ואם כן באיזה כרטיס כדאי לי להשתמש? תודה ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by zvika04,

למחשב חדש המבוסס על C2D E 6300 והמיועד למשחקים לא כבדים במיוחד יש 2 אפשרויות לכרטיסי מסך בתקציב של עד 600 ש"ח 1. 7600GS 2. פאליט X800GTO מה כדאי? בתודה לתשובה זריזה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by rednit,

בעיה מוזרה בכרטיס מסך FX5200 משום מה כאשר אני מפעיל משחקים הם נראים בסדר גמור אבל כשני מקרין סרטים על גברי המחשב הצבעים חזקים מידי או לחילופין בהירים מידי עדכנתי את הדרייבר ושיחקתי קצת עם ההגדרות להפתעתי גיליתי שכאשר אני נמצע על אפשרות של האצת חומרה מלאה המשחקים עובדים נהדר אך הסרטים לא וכשאני מזיז את המד לחצי או מבטל את האצת החומרה המשחקים לא עובדים יש למישהו פיתרון (מלבד החלפת הכרטיס שאת זה אין לי אפשרות לממן כרגע )

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  18. מתי זה אמור לצאת כי פשוט נמאס כבר לחכות?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  19. איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות למחשב יחסית בינוני- מעבד- פנטיום 3- 500MHZ זיכרון - 320MB שיהיה עד מחיר 600 שקל? כרגע יש לי VODOO BANSHIE עד כמה זה יכול להשפיע אם אני יחליף כרטיס מסך?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. יש לי 2 מסכים, אחד מחובר בVGA וזה המסך הראשי השני מחובר דרך מתאם DVI-VGA וזה המסך המשני תמיד יכלתי "לנעול" את המסך השני על 85HZ ולא משנה באיזה רזולוציה אני הוא תמיד היה על הקצב רענון הזה מאז התקנת הדרייבר החדש עם הקונרטול סנטר אני כל הזמן על 60HZ, יש אופציית "force" שזה אמור לנעול, אבל שם אני יכול רק עד 60 הרץ

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by גל פרידמן,

עזבו רגע את הנתונים היבשים על הניר, שהם בעד היונדאי האם יש מישהו שראה את שני המסכים בעבודה?

22. Started by ROTFL,

שלום. ראיתי בנועה מחשבים מבצע ליום אחד בלבד על הכרטיס הנ"ל ומכיוון שכבר זמן מה חשבתי לרוכשו, נראה לי שאלך על זה. מה דעתכם? המחיר כדאי ביחס למחירו בארץ? כדאי לקחת אותו או את ה X800XT שגם אותו שמו במבצע הנ"ל? מצפה לתשובה מהירה - חבל לי לפספס את היום ולשלם יותר.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. כרטיס מסך-4850 עם התוכנה של ATI CCC

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  24. שלום כולם אני מתכנן כבר זמן רב לקנןת LCD הבעיה שכבר תקופה ארוכה אין דגם שממש שוה לקחת(כמן ההרקולס בזמנו) כבר ננעלתי על ה Q17 אבל הוא עולה כמעט 2800 ש"ח אז אני לא ממש סגור עליו, כל מקרה ראיתי בפומביות מסכים נחמדים ואם נביא אחד ב 2000+ אז אולי כן יהיה משתלם . עכשיו הדגמים מוגבלים אז אני צריך המלצות וחוות דעת. 1)LG L1710S 2)SONY S73 3)PHILIPS 170X

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  25. Started by abc2007,

מי מהכרטיסים טוב יותר לתוכנות הבאות: פוטושופ CS5 גוגל סקטצ'אפ אוטוקד זה מה שיכריע אם אקח מחשב נייד של DELL או HP

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.