עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by OzE,

שלום לכולם, יש לי את הלוח אם של GIGABYTE - GA-G41M-ES2H עד היום הסתפקתי בכרטיס מסך המובנה שלו ועכשיו הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך ולחבר למחשב ולשחק במשחקים. השאלה איזה כרטיס מסך יתאים ללוח אם הזה? הנה קישור למידע על הלוח אם באתר הבית http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3117#sp השאלה, האם ניתן לחבר כרטיסי מסך שהם DDR3? או שאין קשר לנתון הזה בכרטיס מסך. אשמח מאוד אם תמליצו לי על כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים במשחקים של היום, יש לי 4 גיגה ראם ומעבד QUAD אז אני צריך רק את הכרטיס מסך שיהיה טוב. אשמח אם תציעו לי כרטיס מסך תואם, המחיר לא כל כך חשוב..אבל שלא יהיה יותר מ500-600 שקל. תודה רבה מראש. נ.ב ראיתי כרטיס מסך DDR2 ב380 ש"ח של ASUS - GT220 1GB GDDR2 DVI H…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Orantr,

יש לי שאלה בנוגע לשילוב בין השניים המפרט שלי הו כזה : GA-880GA-UD3H HD5850 Phenom 965 רציתי לדעת האם אני יוכל לשלב כרטיס מסך של nvidia לדוגמא gforce 9800gt או gforce 250gts על מנת שיחשב לי פיזיקס שכמובן ה ati יהיה הראשי . האם המפרט שלי בכלל תומך באופצייה הזאת וזה אפשרי להוסיף ? כי לפי מה שאני יודע הלוח אם דלי תומך ב crossfire תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  3. ראשית עלי לציין כי הבעיה לא הייתה קיימת לפני הפירמוט,והבעיה: אינני מצליח להגדיר 1440x900/32.צריך להוריד ל16 סיביות או את הרזולוציה-אחד משניהם ניסיתי את 2 סוגי הדרייבר של ati:רגיל ו catalyst מסך 19 רחב מחובר dvi לכרטיס 9550 אודה על עזרתכם נ.ב - לא נגעתי בכפתורי המסך לפני או אחרי הפירמוט תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by ronin,

יש לי כרטיס מסוג 6600GT ללא OC שהוא גם כרטיס עריכת וידיאו וטלויזיה (אין להשיגו בארץ) בכל מקרה הוא תמיד יוצא לי ממשחקים או נתקע או זז ממש לאט גם על רזולוציות נמוכות. הטמפ' שאני רואה דרך מאפייני הכרטיס מראה על 75 מעלות לערך בממוצע . האם זה נורמלי ? אם לא, תוכלו להמליץ לי על קירור טוב וזול יחסית בשבילו ? לא ייתכן שמשחק כמו OUTRUN 06 ייתקע במהלך המשחק כש AA לא פועל והוא על 1024X768 גם ב Rainbow Six Lockdown אותה הבעייה ? מה הכרטיס הזה כ"כ חלש ???

• 11 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by PROSK8,

http://vr-zone.com/?i=3884 ויש לי שאלה הכרטיס היה אמור להיות אם שתיי ליבות ? ??? יש תמונות שמראות מאחורה את המסגרת הזאת ששם בקיצר נמצא הליבה אז ATI אמרו שהיה שתי ליבות? לא

6. רשמתם שם ש6800 רגיל תדר זכרונות: 350 כמובן אתם צריכים לרשום כפול 2 כי יש כאלו שחושבים שרק 350 ולא מבינים בזה ושנית כאן סתכלו מה רשום http://www.guru3d.com/article/Videocards/147/2/ רשום בכלל 550*2 לזכרונות שאלה: בטבלה כאן רשום שהליבה זה זה מעל 400 ול 6800gt רשום 350 אז איך יכול להיות שהוא עוקף אותו(ה6800) גם בליבה וגם בזכרונות? וגם מכפילים ב2 תליבה?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  7. Started by cold fire,

יוצאים עוד מעט כרטיסי המסך (של שני החברות) אם תמיכה בdx10 לפי מה שהבנתי מהפרומים השונים הם יהיו יקרים יותר וטובים יותר אך עדיין האם הם שווים את המחיר? האם הכרטיסים כמוx1800xt או אפילו x1900xt לא יתמכו בdx10 אלא רק בdx9? כעת לשאלה האמיתית שני הכטיסים פחות או יותר באותו מחיר בnewegg sappire x1800xt 512mb (אם כל היציאות hdtv,dvi...) או להסתפק בx1900xt 256mb (גם של חברת sappire ואם אותם יציאות) או שעדיף להשקיע את הכסף בnvidia (התקציב שלי הוא 200-250$) ועוד שאלה קטנה האם יש ספקים אחרים חוץ מliberty 400W שיכול להיות תואם למערכת(מעבד קונרו,2GB , כרטיס מסך מעל לגבי הלוח אם עדיין לא סגור) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  8. שלום קניתי את הנייד טושיבה l655 ויש לו כרטיס מסך ati 5650 הסרתי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס מסך והתקנתי את החדשים שבאתר של amd&ati 10.8 ,של מחשבים ניידים כמובן אך מסתבר שנוצרו לי רק בעיות והדרייברים לא פועלים כראוי והמסך של הנייד לא נקלט ובמקום זה רשום צג ברירת מחדל,וגם רזולוציות קטנות שלא מתאימות למסך רחב. הסרתי את הדרייברים הקודמים כראוי דרך הלוח בקרה ודרך driver sweeper והבעיה קיימת. ניסיתי כמה פעמים להסיר ולהתקין ועדיין אותה בעייה. ד"א אחרי שהתקנתי את החדשים ניסיתי להיכנס ל ccc וזה לא נכנס,זה לא הגיב אפילו ללחיצה שלי.יש לציין שהדרייברים הקודמים שהיו מותקנים ושבאו עם המחשב לו עשו בעיות בכלל,רק רציתי בסך הכל לעדכן את הדרייברים. עכשיו חיפשתי דרייברים קודמים אולי הם י…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ron11,

יש לכרטיס נפילה במינימום פריימרים ירידה משמעותית שגורמת תקיעות קטנות התוצאות של Heaven Benchmark v2.1 קישור : http://www.fastup.co.il/images/83941470.png מה שמסומן בעיגול האדום שאר הרכיבים במחשב תקינים השאלה שלי עם יש בעיה בכרטיס מסך עם זה תקין ? למישהו יש אותו כרטיס ואותו מפרט שיוכל להשוות תודה לעוזרים !!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by elad135,

יש לי כמה שאלות. אני מתכנן קניית כרטיס מסך זול. התלבטתי בין 9550 ל9600 pro ויש לי כמה שאלות: 1) אם אני בכל מקרה הולך לעשות OC ל9550 (שהבנתי שעובר OC יחסית טוב) אז עדיין כדאי ללכת על ה9600 או שה9550 יתן בערך אותו אפקט? כי ממה שהבנתי ההבדל היחיד בינהם זו המהירות ליבה... 2) אם כבר אני הולך על 9600pro, אז עדיף ללכת על 128 או 256 מגה בייט (שני הדגמים עובדים על 128 ביט)? האם ההבדל בינהם רציני או שאפשר ללכת על הזול יותר עם ה128 מגה?

11. Started by Jack_g,

אני מעוניין לקנות מסך LCD מכיוון שאני עובד הרבה מול המחשב בקריאה של מסמכים וכו'. המסך אבל אל ישמש רק ל קריאה של טקסטים וגלישה באינטרנט אלה גם למשחקים (גם הכי חדשים) בגלל זה אני מעוניין במשך שלא יהיו לו מריחות צבעים בכלל ואיכות צבע גבוהה. מצאתי את המסך הזה אמרו שהוא ממש טוב בין כל ה 17 והמחירו יחסית סביר http://www.hyundaiq.com/pro_q17.asp מה אתם אומרים לפי הנתונים שלו יש לו מריחות אולי יש למישהו אותו פה? ובכלל משתלם לקנות אותו? ועוד דבר אתם יכולים להסביר לי מה היתרון בשימוש חיבור DVI למסך LCD אם שי יתרון בכלל? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  12. Started by yonatanR,

מישהו יודע/מנחש מתי יצאו כרטיסי הדור הבא של NVIDIA/ATI? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  13. אהלן, כמו שכתוב בכותרת - יש לי הזדמנות לקנות בניו יורק את כרטיס המסך ב445 דולר (ועל זה להוסיף 40 דולר מס קניה בניו יורק 8.875%) ואני מתלבט אם זה דיל משתלם מספיק. המחיר בהמרה לשקלים יוצא באזור ה-1830 ש"ח שזה כ-600 ש"ח פחות ממחירו בארץ. בנוסף, בכל מקום משבחים את EVGA על שירות הלקוחות המצוין שלהם ועל זה שהאחריות היא למעשה בינלאומית (וזו הסיבה שבחרתי בדגם הזה ולא בSTRIX של ASUS). דעתכם?

• 28 תגובות
    • 6.3k צפיות
  14. שלום לכולם אני מרכיב לי מחשב גיימינג חדש ואני צריך את עזרתכם ליבחור לי כרטיס מסך טוב וזול מישהוא יכול לעזור לי (משהו בסביבות 300 ש"ח)

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by rolerfix,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, למשחקים ועריכת סרטים. אני לא יודע מה כדי לקנות רדאון, גי פורס.... התקציב 700-1200 ש"ח(יותר זול יותר טוב..) אפשר לקבל הצעות? תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  16. פתחתי טרד באותו עניין בפורום מעבדים. לכן אני מנסה שנית כאן אולי אזכה לתשובה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=271286.0

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by liran14,

שלום לכולם יש לי בעיה במסך כל כמה זמן הבהירות שלו משנה צבע לצהוב כזה זה התחיל אתמול.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by darkeli,

הסתכלתי על הכרטיס מסך הזה : http://tms.co.il/product/5234 (ב774 שקל) , השאלה היא האם עכשיו אחרי שיצאו ה260 ו 280GTX ירדו המחירים על סדרת 9? אם כן בכמה , וכמה זמן יקח לזה? לא לאמר לי לחסוך ל950 שקל ולקנות 4850 , ההורים שלי פשוט לא יתנו לי לבזבז עוד

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by Moty_p,

אני רוצה לרכוש מחשב חדש, בגלל שאין לי מספיק כסף לקנות 660GTX Ti חדש אני רוצה לרכוש עוד Asus NVIDIA GeForce GTX550 Ti ולעשות SLI הסיבה לכרטיס המסך הזה של אסוס היא בגלל שהוא שקט מאוד גם במאמץ. השאלה היא: אם שאני יעשה כן, יהיה לי 2GB של זכרון GDDR5 כמו שיש ל 660? איזה יתרונות וחסרונות יש בSLI? זה המפרט שהרכבתי שאני רוצה לקנות: Corsair CX 750W Series Active PFC 12cm Fan PSU G.Skill 4x4GB DDR3 2400Mhz Trident X Edition Quad Channel CL10-12-12-31 Thermaltake Silent 1156 CLP0552 OCZ Octane 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray Gigabyte GA-Z77X-UP4 TH LGA1155 Core i3/i5/i7, Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, 2xThunderbo…

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by gshoshan,

אני מוציא תמונה מהמחשב בשימוש ב SVIDEO ועל הטלוויזיה יש שני גלים אפורים שיורדים כל הזמן. חוץ מזה התמונה בסדר גמור. כשאני מחבר כבל קצר אז אין את הקווים, העניין הוא שקניתי כבל באורך 5 מטר איכותי מאוד (200 ש"ח) ואיתו הבעיה. הטלווזיה שלי היא לווה אופטה 100 הרץ, 1024*768, PAL-B. מה עושים? איך משנים REFRESHRATE רק לטלויזיה? האם יש השפעה לזה שמסך המחשב עובד ב REFRESHRATE שונה? האם יש השפעה לכך שגם מסך המחשב עובד יחד עם הטלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  21. Started by b3li3ll,

שלום, רציתי לדעת לאיזה כרטיס מסך כדי לשדרג, בתקציב באזור של ה1500~ אפשר לחרוג קצת, מה שנראה לנכון... שישמש לכל המשחקים החדשים היום, מניח שמבחינת שאר הרכיבים המחשב סבבה לא? נקנה לפני שנתיים... רק שיהיה עם קירור טוב ויהיה שקט. זה המפרט הקיים: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray Gigabyte GA-H97-HD3 Seasonic S12G-550W 80+ Gold Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by hagai_sela,

שלום, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה הזאת, אם לא אז אנא להעביר. אני צריך במחשב שלי במקביל את שני הכרטיסים הנ"ל. אני רוצה שהתמונה תצא דרך ה RADEON ולהשתמש ב CUDA ב NVIDIA. לוח האם שלי הוא P6T DELUXE, ולצערי הסלוט היחיד שבו יש מקום ל GTX הוא הסלוט הראשון. את ה ATI ניסיתי לשים גם בסלוט השני וגם בסלוט השלישי. אני לא מצליח לקבל תמונה דרך ה ATI... ניסיתי את שני הסלוטים, ניסיתי לשנות ב BIOS את הפרמטרים של ה PCIE (החלפתי את הקונפיגורציה מ AUTO ל 16,16,1). עוד דבר מוזר הוא שאני מצליח לקבל תמונה ב NVIDIA רק כשאני משתמש במתאם ל VGA ומחבר את הכבל לכניסת ה VGA של המסך. ניסיתי את זה עם שני מסכים שונים ועם שני כבלים שונים. גם כשחיברתי רק את ה ATI לא קיבלתי תמונה דרך DVI. תודה, חג…

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by id3232,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה?? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28265&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# שווה יותר מה 8600GT/GTS או לא??

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  24. ראשית שלום לכולם. שמי מישל דור, עיתונאי - שעושה המון עריכות וידיאו. יש לי מחשב חדש וחזק ואני שוקל איזה כרטיס מסך לשים בו. במשך כל השנים הייתי נאמן ל- ATI ואני מעוניין להמשיך עם הקשר הזה. יש לי לוח של ASUS עם כניסת PCIexpress ואני מחפש כרטיס עד כ 1000 שקלים, שיעניק לי תמונת וידיאו הכי טובה שיש, למשל לחומרים שאני דוגם מקלטות miniDV , וכן שאהנה לראות עליו סרטים. הקולגות נתנו מלא תשובות והחלטתי לשאול אתכם. אני לא משחק כלל במשחקי מחשב , אבל מרנדר המון (אפילו שרוב העבודה נספגת על המעבד Quad החדש) מישהו המליץ לי על HD 2600 Pro 256MB ואילו עמיתי הדגול שוקי גלילי אמר להוסיף 500 שקלים וללכת על משהו הרבה יותר איכותי. לגבי Vivo אין צורך כי יש לי כרטיס טלוויזיה שעושה את העבודה, ואני…

• 12 תגובות
    • 830 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיכלול יציאת HDMI לצפיה בסרטים על גבי הטלוויזיה וחיבור למערכת קולנוע ביתית 5.1 עם כניסה ויציאה של HDMI. מפרט המחשב הקיים מצורף בתמונה, תקציב כמה שיותר זול לא יותר מ - 300 ש"ח, מה אתם ממליצים? ארז

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.