עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, 1. איפה קונים 9500GT במינימום מחיר (תוך כדי שיהיה דגם טוב ועדיפות לדגם שצורך הכי מעט חשמל)? 2. קיבלתי תשובות סותרות בעבר להאם הספק שלי יחזיק את הכרטיס, אם זה אכן מסוכן אנא המליצו לי כרטיס אחר חלש יותר (אך לא 4670 ו 4650 מאחר ולא נתמכים בהאקינטוש ואני לא מעוניין לשדרג ספק כרגע כי אין לי זמן לזה לצערי). עדכון: ענו לי שהספק יחזיק..האם שמתם לב שהמעבד שלי הוא Q6660 ? ספק הכח הנוכחי הינו של צ'מפיון (ובמחשב של צ'מפיון) ואלו פרטיו: Champion, switching PS lp4 ATX 350WPS CE v2.2 output(max): | +3.3v 12A | +5v 14A | +12v1 8A | +12v2 10A | -12v 0.5A | +5v :B 2.0A | +5v & +3.3v combined LOAD 160w +5v & +3.3v & +12v combined LOAD 320W Total output i…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום לכולם כרגע ברשותי מחשב עם כרטיס מסך מובנה בעל יציאת HDMI חיברתי את המחשב לטלויזיית LCD דרך היציאת HDMI ולא שומעים סאונד(בנוסף מחובר למסך מחשב בחיבור אנלוגי) אחרי עיון בפורומים הבנתי שייתכן והבעייה היא בכרטיס מסך לכן חשבתי לקנות כרטיס מסך שינגן HD ברמה טובה בתקציב של עד 250 ש"ח אשמח להצעות תודה

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  3. Started by ronenur,

שלום! יש לי כ"מ ATI 4870 של gigabyte והורדתי את מרכז הבקרה CATALYST הגירסה האחרונה. יש לי WIN 7 64 BIT. אחר כך ניסיתי לשלוט במאוורר של הכרטיס מסך דרך מרכז הבקרה אבל שום דבר לא משתנה - לא הטמפרטורה ולא הרעש. נוסף על כך, במרכז הבקרה זה מראה לי שהוא עומד על RPM של 0! הנה הטמפרטורות ב GPU-Z: מה לעשות? אני מפחד שהכ"מ שלי ישרף! וגם צריך לציין שהוא מחובר חוץ מ-PCI גם לספק בניפרד.

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by rafi k,

מחשב שלי: intel pearl creek, 667,DDR2,LAN G31 מעבד INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHz זכרון 2.00 GB מערכת הפעלה: 32 סיבייות VISTA מסך 22' של סמסונג 2253B עם רוולוציה של 1680 1050x עומד לקנות ספק SEASONIC S12II-430 430W האם כרטיס מסך של Gainward 9800GT 1024MB שיש פה בלינק הזה מתאים למחשב שלי? http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=7893&catcode=312&AdCat=&parentid=

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום ! יש לי את הכרטיס מסך X1900XT, עד היום השתמשתי ב-XP והייתי יכול לראות את שידורי Yes במחשב דרך תוכנת WinDVR. השבוע התקנתי את Windows 7 64 Bit ולצערי הרב אני לא מצליח לראות את שידורי Yes וכשאני מפעיל את תוכנת WinDVR זה אומר שהוא לא מזהה חומרה/רכיב. מה אני אמור לעשות ? כאילו סתם שילמתי לחינם לפני שנתיים וחצי-שלוש על כרטיס מסך ? מבחינת משחקים - אני מרוצה ממנו ממש, מבחינת הקטע של ה-VIVO (ככה קוראים לזה שרואים שידורי Yes במחשב ואפשר לראות את המחשב ב-LCD נכון ?) אני בכלל מרוצה ואני מקליט אינספור פעמים תוכניות וסרטים. מה עליי לעשות ? עזרה בבקשה. התקנתי אינספור דרייברים מהאתר של ATI ו-Sapphire ושום דבר לא עזר. זה ממש לא פייר (כי קראתי פה על כתבה שלא יוציאו עדכונים לכרטיס מסך…

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. חברה יש לי מיני נייד של lenovo עם כרטיס מסך intel gma 945 עכשיו לאחרונה בדקתי את התצורה של הקצב ריענון של המסךך וגיליתי משהו ממש מוזר בתוכנה של הכרטיס מסך הקצב ריענון הוא 60 ובהגדרות של הוינדווס הקצב ריענון 59 ושאני משנה זה שוב חוזר ל59. בבקשה תעזרו לי..

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by xkore,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך hd5850 ויש לי כמה שאלות: 1) זה משנה מאיזה חברה אני קונה ? מה ההבדלים ביניהם ? אם אין הבדלים אז כדאי לקנות את הכי זולה לא ? 2)יש הבדל משמעותי או יותר נכון הבדל שניתן להבחין בין gddr3 ו gddr5 ? או שאין אפשרות לנצל את זה בכלל. 3) זה לא כל כך רלוונטי לפורום הזה אבל איזה חלקים אני צריך לקנות שינצלו את הכוח של הכרטיס למלואו (זיכרונות,לוח אם)? תכננתי לקנות מעבד phenom II x4 945.

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  8. Started by catsmonster,

יש לי כמה שאלות: 1. מה יותר כדאי: HD5850 או HD4870X2? יש לי מסך 1280x1024 אבל יכול להיות שאני יחליף בקרוב. 2.HD4870X2 תומך בDirectX 11? אני יודע שהשני כן..

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  9. צריך דרייבר לכרטיס radeon 4850 לוינדוס 7 - 64bit - מצטער אם אני לא במקום הנכון

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by grove,

האם הדגם הזה טוב? TOXIC אומר משהו? הוא שקט? והאם ספק של 520 יחזיק אותו? http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7743 Sapphire ATI Radeon HD 4870, TOXIC, 1024Mb DDR5, 256Bit, HDMI, PCI Express 2.0, תודה מראש

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  11. שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה בחדר עכשיו יש לי crt 37 של Pilot לא יודע למה שאני מחבר את המחשב זה מה שאני רואה http://www.siz.co.il/my.php?i=z5wzd5nxuana.jpg

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by noamb,

הכרטיס הנוכחי שלי ( 9800GTX ) , עובר למערכת אחרת ואני מעוניין בקניית כרטיס חדש. ברור לי מהשוואות כי ה-5850 חזק משמעותית ,השאלה הנשאלת היא עד כמה קריטי העדר physx בכרטיסי ati? הבנתי כי במשחקים כמו arkham asylum ההבדל הוא די משמעותי. האם זה יהפוך קריטי במשחקים עתידיים? תודה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by roey24,

שלום, אני צריך כ. מסך בשביל צפייה בHD, משחקים שלא דורשים יותר מדי - FIFA וכאלה. המחשב שאני רוצה לחבר לו את הכרטיס : מעבד - Intel Core 2 Quad Q8300, 1333MHz, s775, 4MB Tray לוח אם - asus P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרון - 2x1GB Kingston HyperX CL4 דיסק קשיח - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS ספק - Tomahawk 450W Active PFC 12cm‎ יש לי מסך 22" עם רזולוציה מקסימלית של 1920X1080. תודה רבה לעוזרים..!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום! אז הבעיה היא ככה, בזמן משחק פתאום המסך הפך לשחור (המשחק עצמו, המשיך לעבוד, כי היה סאונד והגיב למקלדת). אחרי ריסטרט המחשב עשה POST רגיל אך שוב הייתי מקבל מסך שחור בערך אחרי 10 שניות (כאשר שומעים שהווינדוס עולה ברקע רגיל). ניסיתי להכנס לביוס והוא ניהיה שחור גם בו. ישר הנחתי שיש בעיה של התחממות של ה - Radeon HD5850 הגעתי למעבדה של החנות, ומה? הכל עובד. החלטנו להריץ Furmark כדי לבדוק אם יש בעיה, הוא עבד בערך 5 דקות סבבה והגיע ל80 מעלות בערך. עכשיו, החלטתי להשאיר אותו בחנות ולחזור תוך שעה וחצי, תוך כדי שהוא ממשיך להריץ את Furmark. לא ייצא לי לחזור לחנות היום ובגלל שהכל היה בסדר, הציעו לי להשאיר את ה Furmark פועל כל הלילה. אני בא הביתה, עושה Google על Furmark ומג…

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  15. Started by tal_p,

יש ברשותי כ.מסך sapphire hd5770 new edition ומאז שיש לי אותו המחשב קופא, קורס, ויש לא מעט פעמים מסך כחול או חום עם קווים אנכיים.. יש פיתרון למצב?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by The Un4givN,

אז ככה: יש לי Windows 7 שהבנתי שאפשר לשלב בין השניים בווינדוס הזה הקרוספייר של ה5870 כבר הותקן ופועל מקודם עכשיו גם התקנתי את ה9600gt בשביל הפיזיקה והוא בעיקרון עובד אבל כשאני פותח את החלון של הפיזיקה יש לי 3 אפשרויות 1. no accelaration 2. geforce physics 3. ageia physics אז א' רק האופציה הראשונה ניתנת לבחירה והשניים של הפיזיקה אפורים אז איך אני פותח אותם? (אם אתם יכולים להפנות אותי למדריך אני אשמח) ב' במידה והצלחתי לפתוח אז מה עדיף הageia או הgeforce? תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by danielud,

תקציב: 1000 שח חריגה מקסימלית: ללא חריגה, אבל תגידו לי במקרה ויש כרטיס מסך טוב שאני מפספס בהבדלים של 50-20 שקל.) שימושים עיקריים: גיימינג האם תרצו OC בעתיד ? לא חנות: KSP מעבד: Intel Core 2 duo E6750 2.66Ghz זיכרון: 3.0 GB לוח אם: Intel® Desktop Board DG33FB כרטיס מסך נוכחי: Sapphire X1950 Pro GDDR3 256 MB ספק: ThermalTake TR2 470W Silent PSU 24 PIN (חשוב לציין שיש לי רק חיבור חשמל אחד לכרטיס מסך.) מסך: 19" LCD LG חשבתי על ה 5770 אך אשמח לשמוע את הצעתכם. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by Enable,

אוקי אז אני בונה HTPC ואני מתלבט בין שתי הכרטיסים האלה HD3450 או HD3850 בכרטיס הראשון יש כניסת HDMI אבל הוא פחות חזק מהשני ולשני יש כניסת DVI /VGA/TV-OUT והוא יותר חזק מהראשון עכשיו , הכרטיס מיועד לצפיה בסרטי HD 1080P עם אני משתמש בכרטיס השני ומביא כבל DVI TO HDMI הוא יעביר את אותו איכות כמו HDMI TO HDMI? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  19. המפרט שלי: 2gb ram ddr2 800mhz Intel E5200 dual core 2.5ghz AMD/INTEL 300W REAL motherboard GIGABYTE GA-G31M-ES2L Hard Disk 320GB 16MB SATA2 אני צריך כרטיס מסך עם יחס ביצועים/מחיר טוב חשבתי על Sapphire ATI Radeon HD4650 512MB GDDR3 PCI-E ב278 ש"ח פה: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4650H1# שמעתי שהכרטיסים של Radeon צורכים פחות חשמל מgeforce זה נכון? ותעזרו לי לבחור כרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  20. ברצוני לקנות את הכרטיס מסך הזה ולהריץ איתו סרטי 720P, ובנוסף להקל על המעבד (celeron 2.7) כי עכשיו אני רואה מקורטע. הבעיה שיש לי טלויזיה רגילה ועם ה 7600GT אני מחבר אותה באמצעות S-Video . הבנתי שיציאת הVGA ב G210 היא D-Sub (תקנו אותי אם אני טועה) כלומר אפשר לקנות מתאם מVGA לRCA או SV בלי לקנות ממיר לאות, האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by bagetrek,

שלום לכולם . חבר מעוניין בכרטיס מסך עבור שימושי HTPC . התקציב שלו הוא באזור ה- 300 ש"ח . הוא רוצה לחבר את הכרטיס לטלוויזית LCD "32 . הוא מחפש משהו שיתן תמורה למחיר הכי טוב שאפשר בסכום הנ"ל , וגם שיהיה כרטיס שקט . המפרט הוא : athlon x2 3600 ga-ma69vm-s2 2gb Mushkin Thermaltake 400w PP תודה !

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  22. שלום, יש לי מחשב פשוט בן מס' חודשים עם כרטיס מסך על הלוח, וחריץ PCI-E פנוי. אני רוצה לחבר גם את הטלויזיה למחשב כך שאוכל לראות סרט בטלויזיה ולהמשיך לעבוד על המחשב, כמו שני מסכים. האם אני יכול להוסיף כרטיס מסך PCI ישן שיש לי? האם אני צריך לקנות כרטיס מסך PCI-E חדש? או שלא ניתן שני כרטיסים PCI-E במקביל? האם למשהו יש רעיון יותר טוב מאלו? תודה

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  23. Started by xkore,

אני רוצה לקנות מחשב בסביבות 4000 שקל בעיקר למשחקים וקצת לסרטים ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי. אני חושב להשקיע עד 1000 שקל אז אני לא חושב שכדי לקחת את הכי חדשים כי הביצועים לא שווים את המחיר. בעיקרון חשבתי על ה nvidia 9800 כי זה הכרטיס הכי טוב לפני שהוא נהיה יקר מדיי (סדרת ה 200) או שכדי לי מסדרת ה-radeon ?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  24. שלום רבותיי, חבר שלי מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש. עכשיו הוא לא כזה גיימר, הוא משחק מקס' במשחקי ספורט כמו פיפא לא יותר מזה זה בטוח. אבל הוא רוצה שלפחות זה יעבוד חלק. יש לו תקציב עד 400 ש"ח והוא רוצה להוציא מזה את המקס'. הסתכלתי על הכרטיסים הבאים: GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E GIGABYTE 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 אך לא הצלחתי לבחור איזה מהכרטיסים האלה לבחור. אשמח לשמוח עצות. תודה.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, ומצאתי את עצמי מתלבט בעיקר בסוגיית הכרטיס מסך. אני לא משחק הרבה במחשב, רק מדי פעם (ובמשחקים יחסית דיי ישנים...TF2 וסוגיו) לעומת זאת, דרושה הרצה חלקה לגמרי של קבצי 1080i. כמה שאלות: בפורום מפרטי מחשב המליצו לי על כרטיס ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe אבל ראיתי שאין לו HDMI אלא רק DVI. האם זה משפיע בצורה כלשהי על איכות התמונה? (כלומר, בחיבור המחשב לLCD בחיבור DVI TO HDMI) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים