כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
מכיוון שהכרטיס שלי חלש מידי בישביל משחקים מסויימים, אבל עדיין אני לא רוצה לקבל מריחה, רציתי לדעת איך אני מכריח משחקים לעבוד ב LB, אני מתכוון כמו למשל במשחק AC, שיש פסים שחורים למעלה ולמטה. עריכה : הצלחתי ! לפרוטוקול : בדרייברים של ATI לכו : DIGITAL PANEL DVI, אחרי זה ל ATTRIBUTES ואז ב IMAGE SCALING תסמנו "USE CNTERED TIMINIG". אל תחשבו שסתם שאלתי בלי לנסות, סתם במקרה דווקא עכשיו הצלחתי...
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן להשתמש בכרטיס המסך במקרה שיש לו כניסות VIDEO IN לצפייה בטלוויזיה האם האיכות תיהיה טובה? ??? ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
-
מה אתם חושבים על מסך NU LCD Monitor 19" L-921G מחירו די זול 2400 ש"ח אחריות סבירה 3 שנים(לא יודע מה מדיניות החלפת הפיקסלים) המסך קיבל ביקורות טובות ב ANANDTECH http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2289&p=17 "the ViewSonic Q190MB and the NuTech L921G are good buys." והוא זהה ל ViewSonic ולמרות זמן התגובה הגבוה 25 MS אין מריחות . למה לקנות מסך 17 LCD שבמחיר זהה אפשרי לקבל LCD 19 איכותי ? דרך אגב מישהו יודע מי היבואן
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אשמח לדעת אם יש המלצות וכמה זה עולה, לא הצלחתי להבין את זה מהכתבות אשר פורסמו באתר
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך 9600GT וראיתי שני כרטיסים של gigabyte 1 - Gigabyte GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe Zalman דגם: Gigabyte NX96T512H 2 - Gigabye GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe דגם: NX96T512H-B השאלה שלי איזה מהדגמים הוא יותר טוב? והאם בגלל שהדגם ה 2 בלי הקירור זלמן, יותר טוב בגלל שהוא דגם חדש יותר? אשמח לתשובותיכם, תודה.
-
- 12 תגובות
- 905 צפיות
-
-
התקנתי את הדריברים הכי חדשים לכרטיס,לוח אם, עדכון ביוס , התקנתי גם את INTEL ACCELERATOR ... פשוט שום דבר לא עוזר! נ.ב וגם התקנתי SP1 גם לא עזר ...
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא הייתי משאיר את המחשב ללא השגחה ! https://www.youtube.com/watch?v=b9TugbuS3F4
-
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
או מקום לקנות אני רוצה לקנות ריידון 9000
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON X1950 PRO שהוא לא VIVO (video in video out) יש לי מסך DELL 2007WFP (מצויין!). חיברתי כבל מהממיר למסך ואני יכול לראות במסך שלי כבלים. השאלה שלי אם אני יכול להקליט את הסרט/סדרה שאני רואה? ואם כן אז איך ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
SAPPHIRE HD 4870 TOXIC Edition http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=254&grp=3 שמעתי שאחלה כרטיס ומעוניין לקנות אותו מה דעתכם? יותר טוב מהHD 4870 ??? ודרך אגב מה אתם חושבים על המחשב שלי? Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz P5Q-E P45 WD 250GB 8MB Readon X1900 GT ( משדרג כרגע ע"פ הנ"ל) A-DATA 4GB 800MHZ (2x2)kit Creative Sound Blaster Aduigy Value 7.1 24BIT 96 kHz Power Supply Zalman 460Watt (ZM460B-APS) Zalman והמאוורר של המעבד הוא של zalman וכל מני דברים שהם כרגע שוליים רק רציתי לדעת איך המערכת בכללי? ולגבי הכרטיס מסך כתבתי שאני משנה אותו ע"פ ההתיעצות שלי כרגע איתכם.. בתודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אםASUS M2NPV-VM , אני משחק למשל ב-Call of Duty והמשחק מקרטע לי. במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס מסך ati 9550 (האמת אני לא בטוח) והמשחק רץ לי יפה. אם הבעיה היא באמת בכרטיס מסך אז תמליצו לי בבקשה על כרטיס לא יקר (שאימא שלי לא תחנוק אותי) שיתאים לי, בסביבות 300 שקל יתאים. המעבד שלי הוא amd 4200 1024 זיכרון תודה. עריכה:פתאום חשבתי שאולי הבעיה היא בויסטה. ואם לא מה דעתכם על הכרטיס הזהhttp://www.wcs.co.il/Product.asp?productid=455
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מעוניין בכרטיס מסך טוב עד 400-500 ש"חו ואם יש אפשרות כזאת שיתאים למפרט של המחשב הזה?? Motherboard: CPU Type Unknown, 1800 MHz (7 x 257) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Intel Lakeport-G i945G System Memory 1013 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) BIOS Type Intel (07/10/07) Communication Port יציאת תקשורת (COM1) Display: Video Adapter Intel® 82945G Express Chipset Family (128 MB) 3D Accelerator Intel GMA 950 Multimedia: Audio Adapter Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] Disk Drive SAMSUNG SP1603C (149 GB, IDE) Network: Network Adapter Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC (192.168.0.114)
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
את הדגם אפשר לראות במפרט מחשב... שמתי לב שהמתח של הצ'יפ עלה ל 2.06 כך בכל זאת התוכונת מדווחות לי, זה אמור להיות 1.5 ומשום מה זה עלה... אני לא יודע בדיוק ממתי זה עלה, ואפשר להגיד שהטמפ' לא השתנתה ולא עשיתי שום אובר קלוק לכרטיס מסך שלי... חוץ מזה הכל עובד לי טוב ולא שמתי לב שהכרטיס ניתקע או משהו... הוא עובד כמו תמיד.. השאלה היא אם יכול להיות שנהרבה הסנסור של המתח והוא מדווח לא נכון? שמתי לב שלפעמים זה חוזר ל1.5 למשך חצי דקה ואז זה שוב 2.06 ולפעמים זה עולה לי ל 3.50 ואפילו ל4 אבל ממש לשתי שניות... תודה לכם שהקדשתם זמן להודעה הזאת
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
תראו..אני כבר הרבה זמן מתלבט על מסך LCD, בתחילה התלבטתי בין מסך מבית סמסונג [710T/TM], או הQ17, או מסך מבית LG. הסמסונאגים ירדו בגלל תנאי האחריות הגרוועים. הQ17 ירד בגלל שממה שהבנתי היבוא שלו הופסק, ויהיה קשה להשיג מסך במקרה של תקלה. וגם בגלל שאני מעדיף מסך מחברה יותר מוכרת בתחום המסכים. נשארתי עם מסך מבית LG, ההתלבטות הייתה בין ה1720P ל1730B, ופה אני מעדיף את ה1720P, בגלל העיצוב ובגלל שניתן לכוון אותו בניגוד ל1730. ראיתי בטרקלין חשמל את הLG1720B ליד 710N ותאמת שניהם נראו ממש טוב בזמן סרט, למרות שהסמסונג 12MS והLG 16MS. כמובן שאני רוצה לקנות את הP, שיש לו 12MS, ו-DVI. אני רואה שהרבה ממליצים על הVS 712, אבל לא יודע, העיצוב שלו ממש לא נראה לי. מישהו ראה את ה1720P? האם המס…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני אתמול קניתי את ה-T240 של סמסונג (חוויה מדהימה... ) ומאחר והרזולוציה הטבעית שלו היא 1920X1200 אני זקוק לכרטיס מסך חדש. נכון להיום יש לי את ה- X1950Pro של ATI, אבל הוא לא סוחב ברזולוציות כל כך גבוהות. אני מתלבט בין HD4870 ג'יגה 1 של Club 3d לבין HD4870X2. רציתי לדעת מה יותר משתלם לי. השימושים הם משחקים ועיבוד תלת מימד מתקדם (MAX ). המחיר הוא פלוס מינוס 2000 ש"ח. בתודה מראש לכל העונים, ליאור.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך 24" שישמש אותי גם למחשב וגם לטלוויזיה עוד לא החלטתי אם אני קונה מסך עם טיונר פנימי או מסך רגיל עם איזה TVBOX. הבעיה שמטרידה אותי כרגע שיש לי מחשב לפני 4-5 שנים בלי שום כרטיס מסך מיוחד (MX440). אני בטוח כדי לעבוד ברזלוציות של מסכים אלה אני אצטרך כרטיס מסך יותר רציני, השאלה היא עד כמה יותר רציני? ככל הנראה אני לא הולך להשתמש במחשב יותר מדי למשחקים, ולא בא לי להשקיע כרגע אלפי שקלים על זה איזה כרטיס מסך יכול להתאים לי, ומה בדיוק אני צריך לחפש? תודה מראש קובי!
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן, מאז יציאתו של ה 4850 הדיעה הרווחת בקרב חובבי המחשבים ומשחקים בפורום היא - "אם יש לך מסך 22 אינץ' כל משחק יעבוד אצלך על HIGH בלי שום בעיה אם זה לא GTA IV אין שום צורך בכרטיס חזק יותר" .... מאחר ואני לא כזה גיימר מהולל , אבל כשאני מוצא איזה משחק שמעניין אותי, אני אוהב לשחק בו אך ורק בגרפיקה הכי טובה שהמנוע הגרפי שלו יכול לספק. למה אני אומר אתתכל זה ? לאחרונה שיחקתי בGTA IV והוא משחק שאני מאוד אוהב. דיי התבעסתי שאני רחוק מלהפעיל אותו על גרפיקה סבירה שמספקת את הדרישות שלי .... לשם מבחן בדקתי עוד כמה משחקים חדשים שלטענת חברי הפורום צריכים לטוס על מחשב כמו שלי (מפרט בצד) בכדי לבדוק את הטענה שאכן המנוע של GTA כל כך דפוק. הופתעתי לדעת שהמציאות רחוקה מהדיעות ... בבדיקה השתתפ…
-
- 61 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
קניתי אתמול את הכרטיס השאלה איך אני מגדיר הגדרות מקסימליות כמו כל הפילטרים-אני משחק כרגע בBIOSHOK תודה
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום , יש לי 2 מחשבים . במחשב הישן מותקן לי כרטיס מסך ג'יפורס FX5200 ויש בו גם חריץ של כרטיס מסך משולב. אני רוצה להעביר את הג'יפורס למחשב השני. חיברתי את הכבל של המסך לכרטיס מסך משולב כמובן שזה לא עבד , לכן חיברתי את הכבל שוב לג'יפורס נכנסתי לביוס ושיניתי את ההגדרות עשיתי שהONBOARD יהיה הכרטיס מסך הראשון. חיברתי את הכבל לכרטיס מסך המשולב זה עבד אבל ברגע שהווינדוס צריך להעלות פתאום יש מסך שחור. מה אני עושה? האם אני אמור להוציא את הכרטיס מסך של הג'יפורס ?
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן, מחר אני הולך לקבל תמחשב, רק יש בעיה אחת,אני הזמנתי 6600GT של GIGABYTE הדגם המלא(RETAIL) שבא בקופסא,עם קירור אקטיבי. והיום הייתי אצלו הוא אמר לי שיש להם תדגם רק ב BULK,ללא הBUNDLE,שזה המשחקים והקופסא, עקב בעיות אצל היבואן, אז האפשרות היא או לקחת אותו ולהוריד 70 ש"ח מהמחיר הסופי, או ללכת על חברה אחרת(LEADTEK) או לקחת את הדגם עם VIVO שבא עם קירור פסיבי בתוספת של 150 ש"ח. לא ממש בא לי לשלם עוד על מחשב גם ככה יקר, אז מה הכי כדאי לעשות, את הכטיס שבלי הקופסא ראיתי,הוא מגיע עם הכבלים,דרייבר. והוא נראה סבבה לגמרי, האם זה שהוא מגיע ללא הקופסא אומר שיש מצב שיהיה פגום ופחות טוב?! עצה מאוד תעזור לי. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי, אני מחפש כרטיס מסך יד שנייה (אם מישהו מוכר, הוא מוזמן לצור איתי קשר), ואיזה בחור הציע לכרטיס של החברה PNY. אני אישית לא מכיר את החברה הזאת ואפילו לא שמעתי עלייה, אבל מי אני לעומתכם. אני צריך דיעה מכם על החברה, האם היא משתלמת, איך היא וכל מה שיש לכם לספר לי עלייה. להית'.
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מוזרה לאחרונה במחשב ולדעתי זה איזה משהו בעייתי בכרטיס מסך או בדרייברים שלו. משום מה מידי פעם פתאום המסך שלי נהיה שחור למשך שניה או שתיים ואז חוזר לעצמו כאילו כלום לא קרה ואני יכול להמשיך לעבוד כרגיל. כרטיס המסך המדובר הוא G-Force 9400 GT , פשוט אומנם אך באמת שאין לי שימוש במשהו יותר מזה. יש לציין שהבעיה היא לא במשחקים, אלא בכל מקום ומצב אפשרי, אם כי לדעתי לרוב זה קורה כשאני טוען מספר דברים ביחד וכאילו יש "עומס". המחשב עצמו הוא 4 ליבות ואני לא חושב שהבעיה היא קשורה בו בכלל... מישהו נתקל במצב הזה? אשמח לפתרון/הסבר לתופעה. תודה. נ.ב. ניסיתי לעדכן דרייבר מהאתר של nvidia והבעיה נשארה כפי שהייתה.
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם I5 2400 4 giga ram בשני סטיקים ויש מקום לעוד 2 power supply 500W ci power והיום יש לי כרטיס מסך 430 ואני רוצה לשדרג אותו. מבדיקה שעשיתי הספק לא גנרי והוא נותן 432W http://imagizer-cv.imageshack.us/a/img824/6883/zwly.jpg ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הבא? HD7850 GPU - 2GB 256bit GDDR5 ב 525 ש״ח בפלונטר. יש לכם הצעה אחרת התקציב עד 600? יש לכם הצעה לשידרוג אחר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה ...... שמעו יש לי מסך mag 786pf וכרטיס ti 4200 ואני משתמש ברזוליצה של 1152/864 עזרה ? ? ?????
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-