עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by poopan,

אני רוצה לקנות מחשב חדש מעבד e7200 ו4gb ראם והשאר לא רלוונתי כרגע יש לי שאלה עם משחקים יעבדו על הגדרות גבוהות מספיק על מסך 19 אינץ' רחב כי אני רוצה להעביר אותו מהמחשב השני אלי למחשב החדש.כי אני רוצה להשתמש בו איזה חצי שנה -שנה ואז לקנות את ה4870 או משהו

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by rofben,

יש ל 9800GT ויש לי ווינדוס 7 הורדתי את הדרייבר פה באתר וזה עדיין לא עובד לי זה מתסכל מה לעשות???????????????????????????

3. ברוכים הבאים לדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst כמה נקודות שחשוב לציין: *זה המקום היחיד לדיונים בנושא הדרייברים. פוסט אחר שייפתח בנושא עתידו להנעל. *אין לפרסם תוצאות או לשאול שאלות לגביי תוצאות של מבחני ביצועים כגון 3DMARK, בשביל דברים כאלה יש את הסטיקי של 3DMARK בפורום. *פה זה לא פורום אוברקלוק וקירור ולכן אין פה מקום לשאלות לגביי OC בעזרת הדרייברים. הגרסה הרשמית החתומה והעדכנית ביותר: AMD Catalyst 13.9 WHQL http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_13_9_whql_download.html כרטיסים נתמכים רשמית: סדרת HD 5000 ומעלה תאריך שחרור: 09/18/2013 גרסת הדרייבר האחרונה שיצאה: AM​​D Catalyst™ 13.11 Beta 9.4 http://support.amd.com/en-us/kb-arti…

4. Started by EladEk,

קניתי כרטיס מסך 9800GT של INNO3D אבל לספק שלי אין חיבור לכרטיס הזה מישהו יודע איפה אפשר להשיג ממירואם יש דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  5. אחרי הרבה התלבתויות קניתי את ה9800GT ואפילו מצאתי מחבר של 6PIN רק ב 10 שקל! עם הכרטיס קיבלתי כבל קטן צד אחד כמו מאוורר צד שני 2 פינים שחורים (אני חושב שזה קשור לסאונד של ה)HDMI לאיפה אני מחבר את זה! (יש לי לוח אם P35 NEO של MSI הכל מופיע במפרט שלי)

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  6. שלום לכולם וערב טוב, לאחרונה קניתי מחשב ייעודי למצלמות אבטחה, כמובן שזה דרש לוח עם צ'יפסט של אינטל ומעבד של אינטל.. בכל מקרה על הלוח יש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל, הכל עבד מצויין עד שהחלטתי שאני רוצה לראות את אותם מצלמות ב-"שכפול" על אחת הטלוויזיות, לכן רכשתי כרטיס מסך מסוג Asus Nvidia GF 6200TC ובו קורה משהו מוזר: ברגע חיבור הכרטיס למחשב הכל עבד מצויין (אני מדבר על חיבור ללא התקנת דרייברים) והמצלמות ניטרו והציגו את פלטם בצורה מעולה, לאחר התקנת הדרייברים המצלמות "קפאו" ולא נתנו וידאו (יש תמונה קפואה). ככל הנראה מקור הבעיה הוא סוג התדר שהכרטיס עובד עליו, שיניתי את התדר מ-None ל-Pal בהגדרות הכרטיס והמצלמות עבדו, לאחר ריסט קטן של ארבע - חמש שעות אחרי ההגדרה, המצלמות שוב לא …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אז ככה קניתי HARDDISK חדש והתקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה(הישנה עדיין נמצאת בHARDDISK הישן) ומשום מה אני לא מצליח להתקין את הדריבר לכרטיס מסך(בעיה שלא היתה לי שקניתי אותו). יש לי WIN XP וATI radeon 2400 PRO ניסיתי גם את הCATLIST החדשה שפשוט לא אומרת כלום אבל גם לא מתקינה כלום רק רושמת שההתקנה הסתימה בהצלחה ניסיתי גם CATLIST 9.3 והיא אומרת שאין לי שום חומרה במחשב שמתאימה לתוכנה הכרטיס מסך מחובר כמו שצריך והWIN הישן מזהה אותו כמו שצריך

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by bronco,

האם כרטיס מסך לוקח גם זיכרון מהרם בנוסף לזיכרון שבכרטיס כך שהמערכת מזהה פחות זיכרון

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  9. Started by j,

היי לכולם, אני עובד על אוטוקד הרבה, גם 2D וגם 3D, אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות... וכמובן שיהיה גם מוכן לויסטה. תודה על העזרה, מחכה לתגובות!

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by axnsp1,

אני מתלבט בלקנות PowerColor HD 2400 PRO 256MB AGP לבין ‏ASUS‎ - ‏7600GS ?Silent 256MB, HDTV, DVI, AGP

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by ProRules,

קודם כל מזה cuda / physx / stereoscopic3d / AO תסבירו לי על כל פונקציה בבקשה . ספק SS 500W יספיק להחזיק GTX 275+Q6600 4GB RAM... מה יותר טוב HD4890 או GTX 275 ואני לא מבצעה OC לכרטיס מסך כח שלא חשוה מה יותר טוב לOC אבל אני יכול לקנות גרסאת OC... אני צריך שיתמוך בFULL HD וHDMI. אני תריך לחב לטלויזיה 32 אינץ שיראה סרטים מהמחשב בFULL HD. רצוי אם הGTX 275 קישור של 1792 MB לרזולוציה גבוהההההההה... ולהריץ GTA IV על 100 VIEW DESITENCE... אז תגיבו זה דחוף! יום שני הולך לקנות! הלוח אם GA-P35-DS3L תומח נכון? והוא יתמוך בX16 נכון?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  12. Started by Jook,

מהם הדרייברים המומלצים שלא דורשים עוד תוכנות וסיבוכים ל-GeForce 2 MX 400 שלי? ואם אפשר אז קישור תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by kinggil,

כמו במסך רגיל CRT ,אם לא שמים שומר מסך התמונה תיצרב? TNX

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי תקציב שבין 800 ל 900 שח לקניית כרטיס מסך!לא אגורה יותר מטרת הכרטיס כמו כל כרטיס טוב להריץ משחקים כמו דום 3 סיילט היל 4 גרפיקה טובה באיכות!בקיצור כרטיס שאני יהנה ממנו ולא יתקעו לי משחקים כתוצאה מאי יכולת! הוא הולך להיות במחשב שהרכבתי שהוא חזק אינטל 3ג+512 דדר(היה טוב אם היה 1024 :) רק אומר שיש לי כרגע ר 8500 128 והוא אחלה כרטיס אבל הגיע הזמן להתקדם אשמח אם תגידו לי מה מומלץ ועדיף רדאון גם נווידה בא בחשבון אבל יצטרך הסבר משכנע לעבור אליהים בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by zombie,

המפרט הוא: לוח אם: gigabyte-p35-ds3l זיכרונות 2gb 800Mhz מעבד q6600 @ 3.2 ספק:Crosair 520hx מארז nzxt lexa black kine כרגע יש לי 8800gtx ואפילו על 1650x1250 לא מריץ טוב! אני רוצה להריץ משחקים הכי חלק שאפשר על הגדרות מקסימליות מה כדאי? 4870x2 2gb או 280gtx? או שבכלל לחכות קצת? מה הספק המינימלי שאני יכול לקנות לכרטיסים האלו?והאם הם יכנסו במארז? האם אני צריך לשדרג ללוח אם תומך PCI-E 2.0? תודה רבה מראש

• 120 תגובות
    • 12k צפיות
  16. מסך שלי בן 9 שנים MAG ובעיות אני רוצה לקנות מסך חדש אני מתלבט 2 מסכים... איזה עדיף ולמה? לא חשוב מחירון... תודה

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  17. אתם כנראה מתעניינים ומעוניינים בכרטיסי המסך המובילים מדור ה-Ampere החדש של NVIDIA - אבל נראה שיש אנשים שמעוניינים בהם הרבה יותר אי-שם בחוץ, ומוכנים לבצע צעדים קרימיניליים בהחלט על מנת להשיגםלכתבה

18. Started by InspectorGadget,

אני רוצה לעשות את הדבר הבא ותגידו לי אם הוא אפשרי ואם כן אז איך עושים... אני רוצה לעשות קלונינג כאילו שיראו את המחשב גם בטלוויזיה וגם במסך הרגיל (אפשרי) אבל שבמסך הרגיל יראו משהו אחד ובמסך השני משהו אחר (כאילו 2 מחשבים) ושלא יפריע אחד לשני למשל: במסך הרגיל לגלוש באינטרנט ובטלוויזיה לראות סרט כאילו לחלק את התצוגה ל-2 או משהו כזה... אמרו לי שיש את האפשרות בדרייברים של MSI (יש לי GeForce 2 MX 32 Mb 400 של MSI) אבל אי אפשר להוריד דרייברים מהאתר שלהם (אתר דפוק)... האם זה נכון בכלל ??? מה לעשות ? תודה !!

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by rosesr,

זה מתחבר לכרטיסים עם VIVO ואיך שולטים על הערוצים?

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  20. Started by mimzak,

שלום חברים יש לי את הכרטיס הנ"ל חיברתי כבל HDMI ליציאת וחיברתי לפלזמה אבל משום מה לא שומעים סאונד עד כמה שהבנתי הוא אמור לשדר סאונד בכבל אחד יש לציין שהיציאה היא HDMI ולא עם מתאם DVI ל-HDMI מישהו מכיר את הפתרון לזה???[br]פורסם בתאריך: 14.12.2009 בשעה 20:49:38 חברה מצאתי איך להוציא סאונד אבל אני יכול לבחור רק רמקולים של המחשב או יציאת HDMI איך אפשר להוציא סאונד משני המצבים לוח GB MA770 UD3 תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by composite,

זה כבר בלתי נסבל; ההתלבטות שלי לא נגמרת ואני כבר מוכרח לקנות מסך חדש, אני מתלבט בין: Samsung 959NF לבין Mitsubishi-NEC DiamondPro 930SB, שניהם 19". אני רוצה את המסך הטוב ביותר משניהם, מכל האספקטים, ומחיר לא משנה. תודה מראש ושבת שלום.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי במחשב השני שלי כרטיס רדאון 9200 עם 64 מ"ב 128 ביט, ואולי יציעו לי החלפה תמורת גיפורס 4 4800 SE תוצרת אסוס - עם VIVO כנראה כמובן שאני יודע שה 4800 חזק יותר אך האם יש איזהשהיא סיבה לא לקחת אותו? בסה"כ הרדאון עושה עבודה בסדר במחשב שלו ורוב המשחקים שאני מריץ עליו הם משחקי DX8.1. לי אין בכלל ניסיון עם סדרת GF4TI ואני אחד שמעדיף ATI אך בגלל שמציעים לי כרטיס חזק יותר אמרתי ננסה. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  23. Started by fireskill,

שאלה חדשה , מה מהם יותר טוב ולמה

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by dino,

אני בקרוב קונה מחשב חדש וכמו כולם מתלבט על הכרטיס, לפי מה שנראה בנתיים אני יקח או את, ה-suma ti4200 128mb se או את ה-suma ti4400 128mb se. לפי מה שאני קורא כאן בפורומים, עם עושים oc ל-ti4200 הוא יכול לעבור ti4600. זה נכון?, ועם כן מה אני צריך לעשות כדי להמהיר אותו? אפשר רק להעלות את המהירויות או שצריך להשים עוד איזה קירור? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.