עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by terabit,

קניתי אתמול GEFORCE 6600 של GIGABYTE, ושאני מנסה להיכנס לאיזה משחק זה עושה לי משו בסגנון הזה: (בקובץ המצורף) זה שהתקנתי תDRIVERים שקיבלתי בדיסק, אם אני מתקין את הDRIVERים החדשים של NVIDIA אני לא יכול להיכנס לWINDOWS כי נהייה לי כל המסך שחור כזה בהתחלה. יש לי DIRECT X 9.3C וWINDOWS XP SP2. אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב אני יכול לתת. תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ymalool,

please tell me if the gigabyte radeon 8500 will work with elsa gladiac 3d glasses.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Tzion,

שלום לכל חברי הפורום אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש במקום הVOODOO3 שיש לי ורציתי לשאול כמה דברים: 1) איזה חברה הייתם ממליצים לי- ASUS או MSI הכוונה לדגם הG4 ti 4200 שלהם. 2) יש לי מעבד פנטיום 667 ואמרו לי שאני צריך לשדרג כדי שהכרטיס יפעל יותר טוב. אז חשבתי על מעבד AMD Duiron 1000 ולוח BIOSTAR K-6/7 וספק כוח 300W. מה אתם חושבים על הבחירה? (אני יודע שזה לא ממש הפורום אבל מישהו יכול לתת לי פרטים על הלוח הזה, כי לא מצאתי פרטים עליו באתר החברה :-\) ומה אתם חושבים על הכרטיס? האם למישהו יש ניסיון, והוא מרוצה ממנו?? תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ohad,

שלום לכולם! יש לי את המשחק GTA 3 ויש לי כרטיס מסך GF 4 440 MX 64 MB וכשאני משחק אני לא רואה את התפריט של המשחק בצורה שזה אמור להיות ובמשחק אני למשל רואה את חלקים בכביש בשחור והשמיים לא ניראים טוב וגם העצים ואני לא רואה את המפה ואת החיים ונשק וכו ומה עוד מוזר אצל חבר שלי יש RIVA TNT 2 32 MB והוא רואה את זה כמו שצריך ואני לא ואצל חבר שלי המשחק רץ לאט ואצלי מהר מאוד איך זה יכול לקרות וכבר התקנתי את המשחק מחדש וזה לא עוזר לי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by LRa,

כבר קיימים היום בשוק והמחירים אמנם יקרים אבל לא בשמיים. והנה הלינק : http://www.dti3d.com/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני יודע שהכרטיס שאני הזמנתי זה ראידון 9700 פרו ספייר אך אני יודע שזה רטריל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by DL,

מה אתם אומרים על המסך הזה? עולה רק 2600 שקל ב PCH ואני חושב על לקחת אותו, יש מסכים יותר טובים במחיר הזה? http://www.pch.co.il/docs/pd397445597.htm

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Kleppy,

אוקיי אני רוצה לדעת חד משמעית אם יש טעם להשקיע עוד 600 שקל (עכשיו שה- 4850 ירד אל מתחת ל- 900 שקל) בשביל הגרסה המשופרת... לא קריטי פילטרים ודברים כאלה, רק חשוב שבשנה פלוס הקרובות משחקים ירוצו חלק. אם ה- 600 שקל פלוס מינוס האלה עושים הבדל רק ב- AA ורזולוציות מטורפות או משהו אז מבחינתי זה באמת מיותר. מה לקנות? עריכה: אופס שכחתי גודל מסך: 22".

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by zigi,

כמה שאני חיפשתי לא מצאתי שום בנצ'מארק שמשווה בין שניהם ישירות מצאתי איזה בנצ'מארק אחד שהראה של 980TI של MSI עשה ביצועים יותר טובים, אבל מצד שני הוא גם נבדק על מערכת שונה משל ההיא שה GYGABITE נבחן עליה אז השאלה היא האם יש הבדל משמעותי בין הכרטיסים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס מסך הבא http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/28249/cat/34 אבל לא מצאתי את הכרטיס הזה בגוגל, גם לא את הקופסא שיש בצילום. מישהו יודע אם זה אכן 6850 ? ואם כן איזו גירסה זו ? וכמובן האם המחיר משתלם או שאפשר להשיג משהו טוב יותר ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Kurt,

מעוניין במקסימום איכות בתקציב הנ"ל, יחובר לטלוויזיה 55. (HTPC עם 4570, ו-SSD של 500 ג'יגה) אם יש משהו מעניין שיוצא בחודשיים שלוש הקרובים (לא יותר) שמצדיק המתנה, אין בעיה לחכות. נ.ב. העדפה לקירור שקט ככל האפשר ב-idle, בכל זאת בסלון.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי rx460 חיברתי אותו לטלוויזיה ולמסך מחשב את הטלוויזיה לחיבור hdmi והמסך מחשב לdvi. הבעיה שלי היא שאני מכבה את המסך מחשב והולך לטלוויזיה התמונה יוצאת מהמסגרת בטלוויזיה והzoom משתנה (בzoom אני מתכוון לזה שבוחרים בוודינדוס בקונטרול פנאל 125%,100% ו150%). אבל שאני מנתק את המסך מחשב מהמחשב התמונה בטלוויזיה חוזרת לרגיל ולא יוצאת מהקווים. אני מחפש דרך להגדיר zoom 150% בטלוויזיה ו100% במסך מחשב ולהגדיר שאם מסך אחד מכובה והאחר דלוק אז מזה שדלוק יצא קול. שאני מכבה את המסך מחשב והולך לטלוויזיה הקול עדיין יוצא מהרקומלים usb שיש לי במחשב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי לכולם ברשותי מערכת המחשב במפרט בה מותקן כרטיס המסך hd2600xt (עם דרייבר מעודכן להיום). המחשב מופעל ע"י מערכת הפעלה windows7 32 אולטימיט (חוקי). למחשב מחוברים שני מסכים בשיטת dual view (כלומר extended desktop) מסך crt כמסך ראשי (זמני, זמני) טלויזיה סוני 32v5500 כמסך משני. (עמוד הטלויזיה http://www.sony.co.uk/product/t32-v-series/kdl-32v5500#pageType=TechnicalSpecs ) מסיבה לא ברורה, תצוגת המחשב בהמסך הטלויזיה אינה מתפרסת על מלא השטח אלא נשארת מעין מסגרת שחורה (בעלת פרופורציות אחידות) סביב התמונה. דבר הקורה בכל היישומים והינו די מעצבן (לטלויזה כבר יש מסגרת שחורה ואיני רואעה צורך במסגרת נוספת). הדבר קורה באופן דיי מוזר. טרם התקנת הדרייבר לאחר התקנת הwindows7 תמונת המסך …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yossi77,

אהלן! אני מסיים לבנות מפרט למחשב שמיועד לעבודה בבורסה, אל המחשב יחוברו ארבעה מסכים בגודל 24' כל אחד. אני מחפש כרטיס המסוגל לחבר אליו 4 מסכים, והבנתי שלא כל כרטיס בתצורת SLI / CF מסוגל לכך. קיבלתי המלצה על שני 5670, איך הכרטיסים האלו? אפשר לחבר אליהם 4 מסכים ללא בעייה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום נראה לי זו שאלה למומחים בלבד או לבעלי נסיון. אני מתכוון לקנות מחשב עם כרטיס מסך: HD 6750 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E‎ http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?leg=&psn=0001&pid=1189&lid=1 אבל רוצה לדעת האם יש אופציה להוציא סאונד מיציאת ה HDMI שלו למגבר, אך בו זמנית, להוציא וידאו מיציאת ה DVI שלו למקרן. הרקע לשאלה נובע מכך שאני רוצה לחבר את ה HDMI למגבר, ומהמגבר (בעל יציאת אחת) לטלביזיה. ובכך לראות תכני HD ו 3D כולל הסאונד. אך אם אני רוצה לראות את הסרטים (HD בלבד) במקרן שלי, אני צריך שהסאונד יגיע למגבר מה HDMI והתמונה למקרן מה DVI. ופה אני תקוע, האם זה אפשרי ? (הבנתי שישנה אופציה לקנות מגבר עם שתי יציאות HDMI אך זה יקר מדי.)…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by rannn,

שלום אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לי לעבודה עם גרפיקה. דגש על אפטר אפקט ושאר החבילה של אדובי CS5, יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי חבר שיש לו את המפרט הבא: מעבד E7200 2.53 Core2Duo 4GB זיכרון פנימי DDR2 NVIDIA GeForce 8600GT דיסק קשיח WD (ראשי) – WDC WD5000AAKS-00C8A0 דיסק קשיח WD (משני) – WDC WD1002FAEX-00Z3A0 כרטיס קול Juli@ (לעריכת SOUND הקלטות) לוח אם EP43-DS3L GIGABYTE הוא כעיקרון מריץ על המחשב דברים דיי כבדים כמו: PHOTOSHOP CS3 CUBASE 5 משחקים: Call Of Duty Black Ops, Need For Speed, Far Cry (דוגמאות) מין הסתם המחשב כבר לא מריץ דברים על ביצועים גבוהים וצריך לשדרג - השאלה מה וכמה. אני חשבתי על כרטיס מסך (המעבד ב-OC צנוע), אולי גם מעבד. השאלה היא איזה כרטיס מסך מתאים פה בלי להיות אובר קיל ושיהפוך את המערכת לצוואר בקבוק.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by sniper434,

שלום לכולם לפני כמה שעות,המאוורר של כרטיס מסך (sppharie) התחיל להכנס לטריפ ולהסתובב במהירות מטורפת שעושה רעש אכזרי. זה התחיל אחרי שעשיתי reset למחשב בצורה מסודרת. כעבור כמה שניות אחרי שהוינדוס עולה,המאוורר מתחיל לעבוד על מהירות 2800 RPM.משהו לא מוגדר ! הוצאתי כרטיס,פרקתי מתחים במחשב,ניקתי אבק (למרות שהוא כמעת נקי),החלפתי חוטים,bios מוגדר כמו שצריך. כרגע אני במצב safe mode,והבעיה לא צצה לי.הרצתי combofix,anti malware..שום דבר לא עוזר! אפילו עשיתי "ריפר" לוינדוס.. שום דבר. התוכנה היחידה שמזהה לי את המהירות היא CPUID HWMmonitor ב FAN2. יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים.כרטיס עבד יפה לפני. בדקתי את הטמפרטורה של כרטיס - רגיל,35 מעלות.. חשבתי אולי שהכרטיס מחמם וזאת תגובת שרשרת. …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. HD6970 Sapphire ב1661 כדי אולי להוסיף 40 ש"ח לGIGABYTE? GTX570 Sparkle ב1733 1680X1050 Core i5 750 GIGABYTE P55A-UD3 4GB 1333mhz Enermax modu82+ 625W מארז FULL TOWER מספיק לגודל של הכרטיסים לשימוש גיימינג כמובן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by sgeva2001,

האם ניתן לרכוש בארץ HD5670 או HD5750 שלא יתחממו יותר מדי ויהיו FANLESS? בתודה

21. Started by le cat,

e-Pit@m, ראיתי שיש לך מסך iiyama HM903DT Vision Master Pro454. השאלה שלי מה הגובה של בסיס המסך (שכולל גם רמקולים אם הבנתי נכון)? כלומר מהשולחן ועד למסך עצמו - כמה ס"מ? האם המסך אינו גבוה מדי? ובכלל אתה ממליץ עליו? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Fetalo,

אני רוצה להמהיר את הכרטיס שלי (מסיבות ברורות) ורציתי לדעת מה מהירות הdefault של הליבה והזכרון

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי RADEON 9700 PRO לא ALLINWONDER ואני רוצה לחבר אליו DVD חיצוני האם ניתן לעשות את הדבר? אני צריך לקנות כרטיס טלווזיה או משהו? תודה לכל העונים. אני מצטער שאני פותח עח זה ת'רד חדש , אבל לא קיבלתי תשובה בקודם (זה חוקי? אם לא למחור בבקשה)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי מחשב שהוא כבר די ישן (1200 מגה הרץ עם 256 זיכרון DDR) שהייתי רוצה לקנות לו כרטיס מסך חדש. יש לי בסביבות ה1000 שקלים להוציא עליו והייתי רוצה כרטיס טוב שלא יהיה טוב מדי ויתבזבז על המחשב שלי. אם ישאר כסף אז אני ארצה לקנות גם זיכרון נוסף. למישהו יש הצעות?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים