עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום חברים הכרטיס מסך הנוכחי,gtx 570, כנראה שבק באופן סופי ואני מחפש כרטיס מסך חדש וגם בתקווה להשתדרג באותה הזדמנות. אני פחות עוקב כבר תקופה ולכן אני מתלבט מה יוכל להתאים לי למפרט, והאם אוכל להנות מכרטיס מודרני או שהצוואר בקבוק גדול מידי. המפרט: i5 2500k ספק seasonic 600w לוח-אם ASRock Z68 Pro3-M עם כניסת pci 2.0 התקציב: 600+- מבירור קצר חשבתי אולי על ה-RX570, אבל שוב, אני לא בטוח שהוא מתאים לי למפרט. https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16814930010&ignorebbr=1 אשמח לשמוע מה דעתכם

2. Started by orjerby2013,

הלך לי הgtx 460 , צריך המלצה לכרטיס מסך חדש בערך באותה רמה או קצת יותר טוב. תקציב ~ אין הגבלה, אבל שיהיה שווה את המחיר.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by KoDkOd,

שלום , אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה בשביל שאני יוכל לראות סרטים במסך גדול אז יש לי כמה שאלות [geforce 2 mx 400 ] הגיע לי עם הכרטיס כבל עם בננה צהובה מה אני עושה איתו ? 1) זה אפשרי ?! 2) איך אני מחבר? מה לאיפה ? 3) צריך לשונת הגדרות או להורידת תוכנה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by orlupo,

יש לי כרטיס מסך ATI 4650 שמחובר למסך מחשב בחיבור DVI ברזולוציה 1680*1050. בנוסף, רכשתי טלוויזית 26 אינץ' בעלת חיבור HDMI ברזולוציית HD READY. 1. האם ניתן מאותו מחשב לעבוד במסך ולהקרין סרט בטלוויזיה? או לפחות להפעיל תצוגה בטלוויזיה של המחשב מדי פעם בצורה יעילה ובלי הרבה סיבוכים? 2. כאשר אני רוכש כבל HDMI לחבר את המחשב לטלוויזיה יש משהו חשוב שעליי לשים לב? אני צריך אורך 10 מטר והמחירים נעים בין 140 שקל לסביבות ה-400. תודה מראש, אור.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. דיווח חדש מצהיר כי עידן ה-Volta של מפתחת השבבים עשוי לפרוץ עוד השנה, בליטוגרפיית 12 ננומטר לכתבה

6. Started by le cat,

e-Pit@m, ראיתי שיש לך מסך iiyama HM903DT Vision Master Pro454. השאלה שלי מה הגובה של בסיס המסך (שכולל גם רמקולים אם הבנתי נכון)? כלומר מהשולחן ועד למסך עצמו - כמה ס"מ? האם המסך אינו גבוה מדי? ובכלל אתה ממליץ עליו? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. אחרי שהציגה לנו את ארכיטקטורת ה-Turing החדשנית במסגרת כרטיסי ה-Quadro - נראה כי אנחנו נמצאים במרחק קצר מאוד מהצגת דגם הגיימינג הראשון שיעשה שימוש בטכנולוגיה לכתבה

8. Started by PT,

שלום חברים, לאחרונה התחילה להיות לי בעיה קלה בריבוי מסכים אצלי. לכרטיס מסך מחוברים שני מסכים, LCD של מחשב דרך DVI וטלויזיה דרך DVI-HDMI. הטלויזיה נמצאת משמאל למסך ולכן הוגדרה בדרייברים כמשמאלו. הכל עבד טוב ויפה עד שהיתה הפסקת חשמל. אחרי ההפסקת חשמל, כל פעם שאני מדליק את הטלויזיה ומעביר לHDMI המסך מהבהב והטלויזיה מוגדרת מימין למסך אבל שאר ההגדרות נשמרות. לפני ההפסקת חשמל לא היה שום הבהוב של המסך כשהדלקתי את הטלויזיה והיא נשמרה כמשמאל למסך. למישהו יש מושג אם יש פתרון לזה? זה לא סוף העולם, אבל זה מציק ממש. עדכון: ניסיתי למחוק את הדרייברים עם Driver Sweeper ולהתקין מחדש. אין שינוי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני רוצה כבר המון זמן לקנות מחשב לאחי, המחשב הוא למשחקים והתקציב סביר - 4000 ש"ח עם חריגה עד 200, כולל הכל חוץ ממעבד ולוח שכבר יש לי - E6600 ו-Intel Rogers. אני לוקח גם מסך VP930b, ככה שזה יוצא תקציב סביר. הבחירה שלי בינתיים היא Radeon 1950Pro, השאלה היא מה כדאי לעשות באפשרויות הבאות: א. לקחת Radeon 1950Pro ב. להחליף ל-8600GTS שזה ירידה בביצועים אבל הבטחה לעתיד (DX10) ג. לחכות ל-8600GTS 256bit שאין לי מושג מתי הוא יגיע ואין לי מושג מה יהיו הביצועים שלו והמחיר שלו ד. לחכות לכרטיסים החדשים של ATI שאין לי מושג מתי הם יגיעו ואין לי מושג מה יהיו הביצועים שלהם והמחירים שלהם התלבטות קשה, אה? מה אתם אומרים?

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by pC gUy,

http://forums.bf2s.com/viewtopic.php?id=37863 תראו את ההבדל

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by srami,

מחפש חוות דעת על מסך 17" IIYAMA מדגם LM704UT VISION MASTER PRO 1413 הנמכר במחיר 1170 ש"ח בהשוואה למסכים מקבילים של LG סמסונג ומאג.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מבקורות שקראתם עליו? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2516 אני גם מבין שהוא תומך בDX10...האם זה אומר זהוא עובד גם עם DX9? ובכללי כדאי לי לקנות אותו או שאתם ממליצים על משהו אחר בטווח מחיר הזה? תדה למגיבים.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by דניאל 102,

היי יש ברשותי מחשב דיי חדש שנקנה לפני שנה המפרט הוא: I5 12600Kf MSi pro z690-p ddr4 16 RAM gtx 970 gainward gtx 970 asus Windows 11 64 bit אז ככה המחשב מזהה את שני הכרטיסים יפה מאוד ו 2 הכרטיסים עובדים ביחד ולחוד יפה מאוד. עדכנתי דרייבר חדש מהאתר של נבידיה. אבל כשאני נכנס ללוח הבקרה של הנבידיה הוא מזהה שני כרטיסים אבל לא כשהם בsli. מה פיספסתי? אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הלוח בביוס? או אולי בגלל שכרטיס אחד הוא גרסת oc (מהמפעל) והשעון שלו קצת יותר מהשני אז אי אפשר? אשמח לקבל עזרה🙏

14. שלום לכולם אני מתעניין ברכישת כרטיס 6600 gt חדש אני מעוניין להביא את הכרטיס: GIGABYTE NX66T128VP Geforce PCX6600GT 128MB DVI PCIEx16 Box אבל לפתע ראיתי שיש את הכרטיס: PALIT Geforce 6600GT PCI-X 256MB DDR3 TV,128BIT DVI במחיר נמוך יותר מהגיגה בייט עם 256 זיכרון השאלה אם הכרטיס מומלץ ויותר טוב מהגיגה בייט.. או שלא..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by sdfljkxcv783,

שלום לכולם, קניתי בסוף השבוע שעבר את הכרטיס ורציתי לשמוע את דעתם של אחרים המחזיקים בכרטיס הזה, לגבי הטמפרטורה שלו. במצב של Idle, יש טמפ' של כ- 65 מעלות ל- GPU. במשחק - הטמפ' עולה ומגיעה לכ- 88 מעלות, ובהרצת AtiTool (בדיקת 3D) אני מגיע גם ל- 100 מעלות. הבעיה היא שכתוצאה מעלית הטמפ' הכרטיס מתחיל לסובב בטירוף את המאוורר (100% מהירות) וכל הסיפור רועש כאילו יש לי מייבש שיער עובד בתוך המארז... המארז שלי די מאוורר ( מאוורר כניסה, מאוורר יציאה ), וגם אם אני פותח אותו ושם עליו מאוורר חיצוני, זה לא משנה הרבה מהמצב. האם גם לכם יש כאלו טמפרטורות? עריכה: הכרטיס הוא של PowerColor.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by גד :),

אני כנראה קונה ממישהו כרטיס GTX280 , ולא נראה לי שהספק יחזיק, באותה הזדמנות זו אחליף למארז חדש ונורמלי ישנם 4 אפשרויות בגלל מגבלת התקציב... שהוא בערך 600 שח 1. מארז כולל ספק CoolerMaster CM 690 500W במחיר: 584 (אני בספק לגבי הספק אם יספיק לספק את ההספק ) 2. מארז Antec Three Hundred + ספק כח Chieftec A-135 550W במחיר: 627 3. מארז Raidmax Apex + ספק כח Chieftec A-135 650W במחיר: 612 4. מארז Raidmax Apex + ספק כח Seasonic SS-650HT 650W במחיר: 624 כמובן שאם חשבתם על אפשרות נוספת,אשמח לשמוע דרך אגב הסיבה שכתבתי בפורום כרטיסי מסך ולא בפורום ספקים ומארזים היא בגלל שהנושא הכי חשוב פה הוא הכרטיס מסך וההספק שלו

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני כבר על סף קניה פשוט אני מתלבט כי צצו פה כל מיני הודעות על הכרטיס 9800gtx וכומה עכשיו הספק כח שלי לא בשמיים הוא fsp400gln ככה שאיזה כרטיס עדיף לי בשביל משחקים Palit radeon Hd4850 sonic או geforce +9800gtx ההוא שכולכם מדברים עליו מ foxpc תודה מראש.... ג'ניה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by מוטי יאיר,

שלום לכולם, אתמול רכשתי כרטיס מסך של חברת "ספייר" ורציתי להתעניין ואולי להיכנס לעולם הOC לכרטיסי מסך. (במחשב עצמו אני כבר בOC) אגב לאיזה מהירות אם כך קוראים לזה בכלל אני יכול להגיע בOC בממוצע? לאן אני אמור להגיע? ז"א הכרטיס הוא 256MB ו128BIT מה "יומהר" הרי במחשב אני מעלה את הMHZ של המעבד אז בכרטיס מסך מה בעצם מעלים? ועם כרטיס מסך כזה לאן אפשר להגיע (בלי להיכנס עדיין להוצאות על קירור - או שחייבים ישר על התחלה )? תודה על הסבלנות מראש.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by rony77,

היי. קניתי r9 280X של גיגבייט ואני סובל מתקיעות של המחשב. החשד המרכזי שלי הוא שהספק שלי cougar rs 550w לא מחזיק את המערכת... הוא אמור להחזיק או שללכת לקנות ספק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. מבוא: טוב. עם כמה שזה הכי ליימרי שיש. אני כתבתי את זה בכותרת.כי זה מה שאני רוצה בסכ"ה. אני מאמין שאם זה יריץ CRYSES חלק. השאר כבר יבוא על הדרך. אנא עזרו לי להתאים כרטיס מסך למערכת הבאה: E8400 - מעבד GA-EP43-DS3L - לוח אם KVR800D2N5/2G Kingston x2 - זכרון פנימי Seagate 500GB Sata II 32MB - דיסק קשיח ASUS DRW-2014L1T DVD-RW DL x20 SATA Light Scribe - צורב דוידי Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI - מסך הכוונות שלי לגבי המחשב: *משחקים ברמה גבוהה *סרטים *אינטרנט *סיכוי טוב שאני אנסה קצת oc ---->> אין לי שום כוונה לערוך וידיאו או להשתמש בתוכנות גרפיקה. כמו כן sli\cl ממש לא בתפריט. אני חושב על משהו בסדר גודל יכולות ומחיר של : ATI Radeon HD4870 או Nvidia GeFoce GTX260 216…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. תשמעו אני לא כל כך מבין בביצועים של כרטיסי מסך, ורציתי לשאול מזה fps?-נראה לי שזה משהו שקשור בביצועי הכרטיס במשחק..... ואם מישהו יכול להסביר לי כיצד ניתן לבדוק כמה fps מנוצלים במשחק??? תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי כרגע תקציב לא מוגדר, בחופש יהיה לי מספיק בשביל לשדרג את המחשב שלי שהוא: 7950 i5 2400 HDD לא משנה הנפח קירור די טוב של noctua לוח אם של גיגה ביית H61M-D2-B3 וספק 620 וואט איכותי ומארז גדול מאוד ומאוורר של קולר מאסטר רציתי להוסיף למערכת SSD אבל הלוח לא מתאים, אז אני אשדרג כנראה (למרות שגם עם SATA 2 אפשר לשרוד) ובכללי כדאי לי למכור את ה 7950 בשביל שאוכל לקנות R9 290/R9 290X או פשוט להוסיף עוד 7950 והאם יהיה לי צוואר בקבוק שיפריע למהלך הזה אני מאוד מתלבט לגבי זה כי בסך הכל אני משחק על 1920x1080 , ויכול להיות שזה יהיה אוברקיל כי זה לא ינוצל כמו שצריך מה דעתכם לגבי זה ומה אתם מציעים לעשות כדי שהחומרה תנוצל? בכל זאת יהיה לי מספיק כסף לשדרג את המחשב וקשה לדעת מאיפה …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by davidt99,

ראיתי את הכרטיס ב-280 שקל באיבוריי לעומת מאה שקל יותר של אותו הכרטיס רק של Gigabyte. נראה לי קצת מוזר. Inno3D היא חברה טובה? ת'אמת הלך לי כרטיס מסך שלהם אחרי קצת פחות שלוש שנים (למרות שיש לי כרטיס זהה בעוד מחשב והא עדין בסדר אחרי שלוש וחצי שנים). או שזה פשוט איבוריי? לינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1873 מפרט מחשב: מפרט המחשב שלי הוא: Intel Pentium 4 3.0Ghz כרגע 512mb זיכרון, מתכונן להשדרג ל- DDR1. 2G ספק 400W של חברת codegem מסך 17" של proview

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. חברים בזמן האחרון גמלה בליבי ההחלטה לקנות כרטיס GTX 460 ושמתי לב שהכרטיס מגיע בשני וריאציות או 768MB או 1GB כמו כן שימו לב שה480 מגיע עם 1536MB וה470 מגיע עם 1280 שאלה ראשונה מדוע הזכרון כאן נראה מוגבל ? שאלה שניה היא ששמתי לב שרק לגבי ה 460 יש כמה חברות שהוציאו גרסא עם 2GB שדווקא לא עולה כל כך יותר אבל לא ראיתי שום מבחני ביצועים עליו שיספרו האם תוספת הזכרון אכן יש בה איזה ערך מוסף אשמח לקבל את תגובותיכם המקצועיות

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by xXMyxeRXx,

מישהו יכול להמליץ לי על הכרטיס מסך? ואיך הוא יעבוד בגיימינג כבד? קישור לכרטיס:http://www.game-debate.com/motherboard/index.php?mot_id=2748&motherboard=Gigabyte%20GA-Z97M-D3H%20(rev.%201.0)

דיונים חדשים בפורומים