כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
איך אני בודק טמפרטורה בכרטיס מסך??(בכרטיס של ATI) כי התוכנה SiSoftware Sandra Lite 2005 כותבת לי 70 מעלות וזה לא ניראה לי הגיוני
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בBF3 לדוגמא ה660 שלי נמצא על 70% שימוש ובגלל זה עולה למקס' BOOST ... הליבה מגיעה ל1150MHZ בערך אבל בתוכנות מאמץ או בדיקת ארטיפקטים, הליבה פועלת בכלל על 950-1000MHZ ... אם אני עושה OC עם הKEPLER BIOS EDITOR ומעלה מתח וPOWER TARGET כמה שאפשר, בBF3 זה יגיע ל1254MHZ (אם אני לא משנה את המקס' בוסט) אבל שוב בתוכנות מאמץ אני בכלל על מתח ותדר נמוכים. איך אפשר ככה להריץ בדיקה ? האפשרות היחידה היא לשחק במשחק שמאפשר שימוש בתדר המירבי ולראות אם יש קריסות או ארטיפקטים ?
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
יש לי gf2mx 400 asus איפה אני בודק את הביצועים של הכרטיס במערכת ההפעלה יש לי xp pro
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את הכרטיס מסך שלי יש איזה תוכנה או משהו?. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לבדוק דרך המחשב שהכרטיס מותקן עליו כמה BIT יש לכרטיס.. והאם הדרייברים של אומגה הצליחו לפתוח 4 צינורות... בבקשה בלי תשובות של: תשווה נקודות בMARK כי אני רוצה דרך אחרת
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
האם יש תוכנה לבדיקה של פקסלים שרופים? ואם לא , איך עושים את זה לבד
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות מסך LCD. 1. האם יש איזו תוכנה שבעזרתה ניתן לבדוק את איכות המסך? למשל, מציגה PATTERNS שונים, צבעים, GRAYSCALE וכו' ? 2. מישהו יודע היכן ניתן לראות מסכי 19" LCD בתצוגה? סוני, יונדאי, LG וכו'? תודה! מוטי
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי LCD של LG הייתי רוצה לדעת איך בודקים פיקסלים שרופים תודה
-
- 20 תגובות
- 16.8k צפיות
-
-
הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מסתבר שכרטיס מסך שלי nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (Inno3D Tornado GeForce4 MX 440 with AGP 8x) עבד זמן רב ללא המאוורר (המאוורר נתקע). כמובן שזה גרם לבעיות במשחקים ולכן הילדים שלי הפסיקו לשחק במשחקים כגון סימס שדורש "מאמץ" מצד הכרטיס. לאחרונה, כשפרקתי את המארז ראיתי את הבעיה והחלפתי מאוורר. עם זאת, בזמן האחרון אני חווה יותר מדיי תקלות של כיבוי המסך שלי לשנייה, או בעיות של מסך כחול במחשב כשהמערכת מאתחלת עצמה. ביצעתי עידכון לדרייבר, אך הייתי רוצה לדעת האם יש דרך לבדוק התקינות של הכרטיס? אני מניח שהתשובה הלקונית תהיה להתקין אותו על מחשב אחר אבל האם יש דרך לבדוק התקינות באופן אחר? הכוונה לבדיקת מכשירים כזו או אחרת?
-
- 15 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
איך בוחרים כרטיס מסך, אפשר לקבל לינק (אני מתאר לעצמי שיש דבר כזה) שאוכל להבין את הפירוט שכתוב על הכרטיס ע"מ לדעת מה כדאי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. איך בוחרים בדרייבר 9.9 מערכת צבעים RGB 4:4:4 בדרייבר 9.4 עד 9.6 היה ניתן לבחור מערכת צבעים למסך , היום אין בחירה 2. איך מכוונים מסך עם כרטיס מסך שהתמונה תהיה על כל המסך 9:16 בדרייברים הישנים היה ניתן היום לא ניתן לסדר תמונה על כל המסך , למה שאלות לאנשים שיודעים להסביר
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי, ובכן, העלתי מעט את תדרי הCPU וה-MEM בהתאמה, הרצתי furmark במשך 4 שעות ועוד 5 סיקלים של הבאנצ' של Metro. ולא קרס והטמפרטורה לא עלתה על 75c ודי חם כאן בחדר. כמו כן, בצוע בדיקה מלאה של memtest32 וכן הרצה של כארבע וחצי שעות של OCCT ל-OC של המעבד. האם ניתן להניח כי הכל תקין ? אודה על תשובותיכם/ן.
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לאחרונה כששיחקתי במשחקי מחשב שמתי לב שהכרטיס מסך שלי לא מתאמץ יותר מדי כשאני מכבה או מפעיל פילטרים כמו AA וכן הלאה אז השאלות שלי הן אלה: האם הפילטרים בעצם מכבידים על המעבד של הכרטיס מסך? או שיש רכיבים נוספים על הכרטיס מסך שעוזרים בעיבוד הפילטרים? מדוע יש כרטיסי מסך שמתפקדים יותר טוב מאחרים תחת הפעלת פילטרים? במשחקים עם מנועים פיזיקליים כבדים מי משתתף יותר בעיבוד המעבד או הכרטיס מסך? ושאלה אחרונה: מה ההבדל בין הכרטיסי מסך לשוק הרגיל לבין כרטיסי מסך למפתחים כגון הQuadro? הייתי שמח לקבל תשובות מקצועיות והסברים מפורטים ומעט אנלוגיות תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי הבנתי שיש דרך שבה גורמים לCPU וגם ל GPU לעבוד ביחד כלומר להיעזר ב GPU לביצועים ולחישובים, מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד ? האם צריך תוכנה מיוחדת או שזה פונקציה מובנת במערכת הפעלה ? או פונקציה שיש בכרטיס מסך ? ב AMD או ב NVIDIA ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
איך זה ששתי כרטיסים של שתי חברות שונות קיבלו את אותו פרס??????????
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ה- CONNECT3D Radeon X850 Pro 256MB GDDRIII + DVI + VIVO (עבור AGP) איך הוא לעומת X800GTO 256MB ? האם הוא שווה את פער המחיר... או אולי כדאי להשקיע כבר ב-6800 כלשהו?
-
- 38 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
Samsung 712T או Viewosnic VP171? האמת שאני ממש עומד להזמין את ה - VP171 אבל פתאום ראיתי שהמסך של LG נמכר ב- 600 ש"ח פחות תודה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך כדי שאוכל לשחק על המחשב החדש שאני קונה הביתה [בעיקר Battlefield2 ] נראה לי שה - N6600 TD 256MB Asus הוא תמורה טובה לכסף. [ציפסט nVidia GeForce 6800 GTו + 256MB ] מה דעתכם יא מומחים?
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
איך הכרטיס נ"ל ? , משתלם ? http://skypc.co.il/pl_product~28686~8~0.htm 450W יחזיק אותו , נכון ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ATI DRIVERS 4.6
-
- 17 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
איך ה 6800U של eVGA מבחינת ביצועים קירור OC ?? ו..האם הוא יותר טוב מהג'יגבייט ומהלדטק ?
-
- 18 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הצלחתי להסיג אותו ב 414$ !!!! האים הוא שווה , האם זאת חברה טוב ? בבקשה אנו במהרה הוא צריך להגיעה ביום ראשון ועד אז אני יכול להתחרת.
-
- 11 תגובות
- 748 צפיות
-