כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
-
היי קניתי את ה6600gt ורציתי לדעת איך מודדים את ה-FPS של המשחק?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני חושד שה- Fastwrite משפיע לי על הטמפרטורה - היא מגיע במאמץ ל-70 צלזיוס אם אני אני אנטרל את ה- Fast Write (שאני לא מוצא אותו), זה יעזור לי להוריד את הטמפרטורה? ד"א זה המפרט שלי - AMD 64 3000+ s939 Msi Nforce 4 neo4-f 1024 MB RAM PQI 2336 CAS 2 PowerColor X800XL RaidmAx Cobra Western Digital 160 GB S-ATA
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי מחשב במשרד ואין לי שם טלוויזיה אבל יש לי כרטיס טלוויזיה ואנטנה איך אני יכול לראות את ערוץ 1 ו2 ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה של leadtek, חיברתי אותו לממיר של yes, אבל אני לא יודע איך אני יכול לראות טלוויזיה על מסך המחשב. אולי אני צריך איזה תוכנה? מישהו יכול לעזור לי...... אחים שלי, תודה לכל מי שמנסה.....
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני רוצה שזה ישאר על AUTO אבל להגביר את המהירות בכל שלב. כרגע למשל על חום של 60 מעלות המאוורר מופעל ב40%. יש מקום כלשהו שאפשר לשנות את סרגל המהירויות הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שזה לא פלצני מידי אבל... יש משחקים ישנים מסוימים שהיציאה מהם לא תמיד בדרך מסודרת אז הם משנים לי את הרזולוציה של המסך למשל ל480*640... ונמאס לי כל פעם לשנות את הרזולוציה בחזרה... יש דרך קצרה יותר לשנות רזולוציה למשל בפקודה מסויימת בהפעלה ואז אני יצור לעצמי פשוט קיצור דרך נוח ?
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי תמונה של WS 16:9 עכשיו אני רוצה לשים אותו כרקע אבל יש לי מסך רגיל 4:3 אני רוצה שהיה את התמונה הזאת ]WS] עם הפסים השחורים למטה.... איך אני עושה אתזה?[ לא יודע לאן זה קשור שמתי אתזה פה זה קשור גם ל"תוכנות" וגם לעיצוב וגרפיקה.... וגם לכללי...............]
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
הנייד עם ווינדוס 8 64 ביט i7 ודרייברים מעודכנים לכרטיסי מסך של intel+ nvidia ואיכות הוידאו בו גרועה לעומת נייד עם ווינדוס אקס פי 32 ביט duo2 בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
טוב אז ככה... חבר שלי קנה כרטיס מסך חדש אז הוא נתן לי את הכרטיס הקודם שלו שהוא Geforce 4 Tornado TI4800 SE titanium הבנתי שהכל טוב ויפה חוץ מהעובדה שהכרטיס הוא SE שכנראה זה גירסא חלשה או משהו.. אני רוצה לשמוע מכם האם זה באמת נכון.. ואם כן איך ואיפה אני אראה את זה בביצועים של הכרטיס ואיך אפשר לשנות את זה כי אני יודע שיש דרכים להלביש את כרטיסים מודים וכאלה ולהפוך אותם מNON-PRO ל-PRO וכאלה אז אולי יש דרך להפוך את שלי לNON-SE או משו כזה.. תודה על העזרה מראש.. בנצי D:
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי, אז אני בוחן פה את הלוחות (כרטיסי מסך) ורואה אנשים שגרים בחלקים שונים בארץ ושולחים לכל מקום. זה כמובן מעלה אצלי את השאלה איך העניין הזה עובד? האם משהו קנה בצורה כזו? האם זה בטוח? איך יודעים שהכרטיס ששלחו לך לא מקולקל? הרי אין אפילו מערך כמו איביי. או שבד"כ רוב האנשים הם הוגנים? ואם אני פונה למודעה שנמצאת באזור שלי, האם אנחנו נפגשים בפארק ואני מקבל מסירה של חבילה או שבאים לבן אדם הביתה ועושים בדיקות אצלו על המחשב? אם כן, אילו בדיקות? מה הפרקטיקה ומה יחשב כחוצפה ? ובכלל אם תוכלו לספר קצת על החוויות שלכם, למה עלי לצפות וכו'... תודה.
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
יש לי 9800NP של ספייר וקראתי באתר RAGE3D שיש שתי סוגים של הכרטיס הזה אחד עם זכרונות של סמסונג ואחד עם זכרונות של אינפיניון איך אני יכול לדעת מה שלי? (בדקתי בכל התוכנות כמו סנדרה ואידה ולא מצאתי כלום)
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
עדכנתי את הדרייבר של הצי'פסט שלי ונדמה לי שעכשיו משחקים פועלים לאט יותר איך אפשר לבדוק בוודאות אם הagp מותקן כמו שצריך? אני לא רוצה להסתמך רק על מה שכתוב בdirectx כי גם כשעשיתי uninstall לדרייברים הישנים הagp accleration היה על enabled....
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-MA78GM-S2H 1.1, עם כרטיס O.B הלוח חדש ומהרגע הראשון היו לי בעיות. ריסטים(מסכים כחולים) בצפיה בקבצי MPEG2 (רק שיש האצה בחומרה) ועוד כל מיני. הדרייברים מעודכנים . ביוס מעודכן. בדיקת זיכרונות עם MEMTEST תקינה. לא הצלחתי לאתר את הבעיה. איזה תוכנות ניתן לבדוק את התקינות של הכרטיס? יש לי הרגשה שהוא קשור לבעיות. ניסיתי להתקין 3DMark06 אבל מאיזה שהיא סיבה הוא לא עובר את המסך הראשוני של ההפעלה. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
יש לי X300SE ואני לא מרוצה מהביצועים שלו בכלל :-[ יש דרכים לבדוק למה? אולי זה בעיית דרייבר? ומה ההבדל בין קטליסט לדרייבר של ATI?
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך חדש 730b Samsung בנוסף הכיוון האוטומטי לא פעיל, למה?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
קנו לי היום מסך L1970HR איך אני בודק אם יש לו פיקסלים שרופים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך משומש שנקנה בחו"ל. יש אפשרות לדעת אם הוא מזוייף?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שיש ל-ATI תוכנה שנקראת ATITOOL . מה המקבילה של NVIDEA ?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס GTX 470 INNO3D רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק אם הביצועים של הכרטיס תקינים תודה למגיבים
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
-
קניתי למיטב ידיעתי- GIGABYTE 6600 256MB DDR 128 BIT TV/DVI PCI-EXPRESS אבל.... שאני מסתכל פה בחנויות אז הכרטיס שלי נראה כמו ה660 GT למה זה? הכוונה שלי היא שלכרטיס מסך שלי יש את אותו הקירור כמו בתמונה הנ"ל (מעין קירור פאסיבי עם צורה של עלה עליו) [glow=red,2,300]איך אני יכול לדעת בוודאות איזה כרטיס מסך זה???[/glow]
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ב- everest לא כתוב לי כלום... ב- easy tune יש רק טמפ' של מעבד. אני צריך תוכנה מיוחדת או שזה נמצא איפשהו בדריברים? גרסת דריברים: 4.10 + Control Panel
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-