כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס פשוט fx5500 128mb ואני חושב שהוא מסוגל לתת יותר ואני לא יודע איך להוציא את זה ממנו אז תעזרו לי בבקשה. תודה נתי!!!!
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לי Leadtek 6800GT 256MB עם 16 צינורות עיבוד ואני רוצה לסגור לו את צינורות העיבוד ל 12 או משהו כזה, איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש משהו שמעניין אותי מאוד , והוא איך אני יכול לעשות לקטע מסויים של סרט SLOW MOTION . כלומר שהסרט "ילך" לאט כמעט פראם פראם. ספרו לי איזה תוכנה הכי מתאימה לכך והכי פחות מסובכת. ותסבירו לי בדיוק איך אני אמור להפעיל את הפונקציה הזאת בתוכנה. אודה לכל מי שמבין , ויכול לעזור. תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמעו יש לי את המשחק Age of Empires 3, עכשיו הגרפיקה בו כזאת מוזרה, חדה כזאת לא יודע... קשה להסביר ! קיצור ניסיתי לצלם תמונה מתוך המשחק ולעשות לה BLUR בפוטושופ, וראו ממש ממש טוב ועשיתי BLUR יחסית קטן ! (0.2 אם אני לא טועה) קיצור איך אני עושה שגם תוך כדי שאני אשחק יהיה לי BLUR תמידי ? יש אולי איזה תוכנה או איזה אפשרות בכרטיס מסך לעשות את זה ? או אולי בכלל איזה מוד למשחק שמשפר תזוועה הזאת ?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
השאלה בכותרת :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
קניתי את הכרטיס Club 3D FX5200 128MB הרכבתי אותו התקנתי אותו הכל טוב ויפה. עשיתי כפתור ימיני על שולחן העבודה לשונית "הגדרות" ואז "מתקדם" ומופיעה לי לשונית של ניוידיה. שם אני יכול להגדיר כל מיני דברים אבל אין לי אפשרות ל-TV OUT . מה אני צריך לעשות כדי שתיהיה לי אפשרות לשינוי הצג לטלויזיה מסך מחשב וכו'?
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אולי קצת בלי קשר למדור אבל אני רוצה גם לדעת ביצועים של הכרטיס גראפי שלי.
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
איך אני עושה לעצמי חתימה אני רוצה שתהיה לי אחת מה אני צריך לעשות תודה :Q
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה לגבות את הביוס הקודם ואני לא יודע איך. יש שם שני עדכונים: 2C8501SA.007 - bios for card with Infineon memory 2C8501SA.009 - bios for card with Hynix memory איך אני יודע מה אני צריך?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש איזה משהו קטן שלא ירוץ אצלי כל הזמן .. שברגע שמעלים נגיד משחק אז הגאמה תעלה נגיד ל 1.50 .. איך עושים את זה<
-
- 11 תגובות
- 807 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה (לא פעם ראשונה) אבל הפעם אני לא יכול לעשות OC לכרטיס מסך כי הATI TOOL לא מזהה לי אותו (7300GS) וגם אחרי ההתקנה של הקובץ רג'סטרי הוא לא מזהה (אולי צריך להתקין את הדרייבר שבא עם הכרטיס ולא מהאתר של NV ? ) ..... כאמור עשיתי OC לכרטיס הזה בויסטה בעבר עם ATI TOL. והשאלה השניה היא, מכיוון שהATI TOOLS לא מזהה לי את הכרטיס חשבתי לעשות OC דרך התפריט הקלאסי (ולא דרך החדש המעצבן הזה), איך אני מחזיר אותו ?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה (לא פעם ראשונה) אבל הפעם אני לא יכול לעשות OC לכרטיס מסך כי הATI TOOL לא מזהה לי אותו (7300GS) וגם אחרי ההתקנה של הקובץ רג'סטרי הוא לא מזהה (אולי צריך להתקין את הדרייבר שבא עם הכרטיס ולא מהאתר של NV ? ) ..... כאמור עשיתי OC לכרטיס הזה בויסטה בעבר עם ATI TOL. והשאלה השניה היא, מכיוון שהATI TOOLS לא מזהה לי את הכרטיס חשבתי לעשות OC דרך התפריט הקלאסי (ולא דרך החדש המעצבן הזה), איך אני מחזיר אותו ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שלא עובד כל הזמן שאני קורא ביקורות על כרטיסי מסך אני רואה תמונות שמראים את הליבה שקופה כמו ראי אני רוצה לראות את זה הוצאתי את ההיטסינק (הקירור הוא פאסיבי) וניקיתי את המשחה התרמית כמה שיכולתי עם אציטון וקיסמים איך אני מרים את המכסה הזה איפה שכתוב NVIDIA עם הלוגו? תודה מראש טל
-
- 10 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי XFX 6800NU.... אני רוצה לפתוח צינורות איך פותחים? יש בזה סיכון? אם זה לא פועל מה זה יעשה לכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני רואה EN6600 GT ב400 ש"ח יותר יקר מEN7300 GT ? בKSP איך זה הגיוני? ואיזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול לקחת ב600-700 ש"ח?
-
- 11 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי ג'יפורס 2 MX 400 של הרקולס עם TwinView אבל אני לא מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה דרך הדרייברים אלא רק דרך התוכנה Tv Tool שמוגבלת בזמן ומוגבלת ל-10 דקות צפיה (ארר... לא מצאתי לה קראק) וגם כשצופים איתה בטלוויזיה אז המסך נכבה... אילו עוד תוכנות כאלו יש? אני מחפש תוכנה אחרת שתעשה את אותה העבודה (ואולי קצת יותר) תודה.
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
קניתי כרטיס x800gto חיברתי אותו לטלויזיה, כשהמחשב עולה רואים את העליה של ה-windows. כשה-windows עולה נעלמת התצוגה של המחשב על הטלויזיה... מה עושים כדי לראות את המחשב בטלויזיה כשהמחשב עלה???
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב את ה-Hauppauge WinTV PVR150 למה אני ומחבר אותו ואיך כדי שאוכל לראות טלווזיה במחשב? האם חייבים לחבר אותו לממיר דיגיטלי, או שאפשר רק לשקע הכבלים בקיר? תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איך אני בכלל יודע אם יש לו חיישנים ??
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
כל פעם שאני מגדיר אחד מהם כתצוגה ראשית אז לא רואים בשני סרטים. עשיתי חיפוש בפורוםן ולא מצאתי משהו שעוזר לי, יש למשיהו פתרון ? יש לי geforce fx 5200 דריברים אני חושב 56 נקודה משהו.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי קבל s-vhs איך אני שומע דרך הטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9500 של FIC ניסיתי לשמור עם FLASHROM "FLASHROM -s 0 backup.rom" וזה לא שומר ... יש דרך אחרת.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-