עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. נדפק לי המחשב הישן ואין לי מושג איזה כ.מסך זה בשביל להוריד לו דרייברים חדשים. בתהחלה לפני התצוגה של הbios עולה התצוגה הזאת של הכרטיס מסך מיד עם הפעלת המחשב מה שרשום זה : vga display adapter version 1.00 3dfx בsisoftware מצויין oem device : (121a)(0003( oem hardware : fun_0,ven_121,dev_003,rev_03 תמונות מפורטות של הכרטיס : http://planet.nana.co.il/asiavishar/1.jpg http://planet.nana.co.il/asiavishar/2.jpg בקשה תעזרו תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  2. Started by mosl,

מחיר עד 800 עדיף לחסוך לא משנה יד אוו חדש אוו eBay אני אשחק על led 42 של פנסוניק המחשב שלי : i5 4570 8 g ddr3 1600 לוח אם על h87 כונן ssd evo 250 קניתי הכל שבוע שעבר והתלהבתי טיפה אז התחלתי לשחק אחרי הרבה מאוד זמן והיה נחמד לי , אז הבנתי שכדאי לשדרג כרטיס מסך אשמח להמלצות הערות והארות ... בנוסף אני מעדיף לשחק עם גוייסטיק אלחוטי משהו מכיר משהו מומלץ ? שמעתי על ה סטים ולא הבנתי אם יש אותו בכלל בארץ אוו בעולם

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  3. Started by aviz,

אם אני מתכנן לקנות מחשב בשבועיים הקרובים +/- כדאי לי לקחת כרטיס מסך טוב יחסית כמו ה 1950 או ברמה שלו או כרטיס הכי פשוט ולחכות כשיגיעו כרטיסי ה DX10 השאלה שלי היא עד כמה זה חיוני כרטיס מסך מהסדרה החדשה

4. והוא עובד עם ה OC הזה כול הזמן.. ואין בעיות במתח ובטמפ' עם קירור "הרגיל"של הלידטק... ועם אותן תוצאות בדיוק הוא הגיע עם ה אולטרה שלו.. ה GT וה ULTRA זה אותו הכרטיס!!!! מצטער יש בעיה עם התמונה מי שרוצה תמונה מלאה אני ישלח לו בשמחה שיראה שזה עם ה 6800 GT!!! זה לא ה OC שלי.. אלא של חבר שלי! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by Itaylasman,

אהלן, אני רוצה להחליף את המסך שלי באחד מהמסכים הבאים: CTX - LCD F772 17'' 12mS Samsung - LCD 730B 17'' 8mS הייתי הולך על Viewsonic אבל אין מספיק תקציב... מה אתם יכולים להמליץ לי?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  6. Started by Salwaby,

P4 2.6 1GB RAM האם היא תגביל 7600GT ? זה לחבר שמעוניין עכשיו לקנות את הכרטיס, תודה.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  7. Started by shachar,

מה הדרישות לכרטיס המסך האם צריכים פנטיום 4 ולוח אם חדש או שפשוט הוא מתחבר לכל לוח אם? :smoke:

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by satan,

קיבלתי את ה 6800ultra של asus ושאני נכנס למשחקים (לא משנה איזה זה קורה בכולם) אז אחרי כמה זמן המחשב ניתקע ואני צריך לעשות ריסט. אחרי הריסט הווינדוס עולה ואז קופץ מסך כחול שאומר שהייתה בעיה חמורה ושאני יבדוק אם חומרה חדשה שהכנסתי עובדת כראוי. הורדתי דרייברים חדשים, אני כבר לא יודע מה לעשות. המעלות של הכרטיס הם 55-60 במנוחה ובתוך משחקים מגיע ל סביבות 70, ניראה לי קצת גבוהה אבל הכרטיס אמור לעמוד בחום. בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  9. מה ההבדל בין גיפורס 6 6600 רגיל לבין 6600LE?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  10. מה יותר טוב ati radeon8500le או msi geforce3 ti200 128mb

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by NeoTrix,

שלום, אני בדיוק בתכנון לקנות כרטיס מסך ולפוצץ את המחשב שלי בתהליך (חחח...) אז יש לי שאלה אם למשל אני קונה את הכרטיס GTX 260 896MB... ויש לי את המעבד הבא, Intel Core 2 Duo E6750 @ 2.66ghz אז האם יש סיכוי שיהיה לי צוואר בקבוק?

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by shloosh,

מה יותר טוב, תענו לי , חשוב לי ,תודה!!!!!!!!! :hi: :hi: :hi: :lol: :lol: :lol: :-* :-* :-* :)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום ראיתי באיזה מפרט של מחבר שלי כרטיס מסך MX6600 אז רציתי לדעת אם הוא פחות או יותר טוב מ-6600 רגיל

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by omri671,

היום קיבלתי מחשב חדש שקניתי וקניתי שתי 560GTX TI ובמנהל התקנים ובלוח בקרה שלנווידיה מופיע שיש לי רק אחד והמאווררים של שתיהם עובדים התקנתי את כול הדרייברים תודה לעוזרים זה המפרט: >Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2 < >Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3< >Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window< >Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail< >Samsung 2GB DDR3-1333 X2< >Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3< >Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 X2 < >LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  15. ברגע שהתקנתי את הכרטיס, ישר שמתי לב שהצבעים על הדסקטופ קצת בהירים מדי, או יותר נכון יש מן חוסר פרופורציה קלה בין הלבן לבין השאר...בכל אופן הנחתי שזה בראש שלי או שאולי פשוט יש הבדלים קלים בין הכרטיסים....... המשחק הראשון שהפעלתי זה אנ בי איי 2004(אני יודע שאתם צוחקים.. ;D) ואז כבר חוזקה אצלי ההרגשה שמשהו עם הצבעים לא בסדר, הלבן שבמשחק, למשל הסל, נראה לבן בצורה חסרת פרופורציות, ממש זוהר..... אוקי עזבתי את זה והפעלתי פאר קריי. אז בא עלי השוק הגדול: חוף הים שחור במקום צהוב :o הקירות נראים זוהרים כאילו הגברתי את הBRIGHTNESS לאיזה 300 אחוז(כל ההגדות בסדר, בדקתי הכל). נתקלתי בנוסף בעוד שלוש תופעות מוזרות, כשאחת מהן(אולי היא דווקא תקינה) שהמאוורר של הכרטיס פועל על מקסימום כש…

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by CW,

שלום, יש לי מחשב יחסית ישן המשמש כHTPC וברצוני להוסיף לו כרטיס מסך התומך בניגון סרטי HD בחומרה. חשבתי על שתי אופציות: nvidia 9400GT ATI 5750 (כדי להנות מפורמטי האודיו החדשים) השאלה שלי היא אם לוח האם שברשותי, asus m2npv-vm, תומך בכרטיסים אלו? תודה

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  17. יש לי בעיה עם המסך...חשוך מדיי..ויש הבזקים אני משחק יש לי כמו הבזקי קווים עם אור חזק שאני רואה סרטים המסך חשוך מאוד !! פתאום המסך משנה לי רזולציה המסך נדפק לי רציתי לדעת כמה עולה התיקון הזה זה נראה לי הפלורסנט של המסך בפנים התושבת שמקרינה אור תשרף לי עוד מעט

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  18. שלום... ברצוני להעביר מספר קלטות MiniDV שיש לי למחשב, באמצעות המצלמה הנ''ל וכבל FireWire IEEE1934 4pin-6pin (במצלמה הוא נקרא I.Link). כשחיברתי את המצלמה למחשב, בכל שקעי הפיירווייר שיש לי, במסך ההגדרות של המצלמה, ההגדרה DV EDITING הפכה מ- NOT READY ל- READY. אבל חוץ מזה, שום דבר לא קרה! Ulead VideoStudio11 לא מזהה שום מצלמה, וגם המחשב לא. בחוברת לא כתוב כלום על חיבור למחשב, אבל מביקורות שקראתי וגם תגובות כאן בפורום אני יודע שאפשר להעביר סרטים למחשב דרך פיירוייר. מה אני צריך לעשות? דרייברים? הלוח אם שלי יחסית חדש, nForce3, כ''מ 6800GT, מעבד אטלון64... תודה!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, כמו שפרסמתי פה אני רוצה לקנות מחשב שיעבוד עם שלשה מסכים: מסך U2410 ברזולוציה 1920x1200, וכן שני מסכי סמסונג 203B ברזולוציה 1400x1050 (עומדים). למסכי הסמסונג יש כניסות DVI ול-Dell יש Display Port, HDMI ו-DVI. השימוש העיקרי במחשב הינו לעבודה משרדית ופיתוח תכנה. יעשה גם שימוש במשחקים ובסרטים, אבל קביל שהוא יהיה רק על מסך ה-Dell. האם ה-5770 יתמוך בחיבור שלשה מסכים ברזולוציות האלו? האם הוא מספיק חזק ? האם ה-Eyefinity יתמוך בקונפיגורציה כזו?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by nehmia,

הוא כמו crt ,מקרין 70 תמונות בשניה? או שהוא שונה? אני לא מדבר עם איך נוצר האור במסך...

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by DF30,

איזה מסך בתקציב זעום של 1000 ש"ח ? מה הטוב ביותר למחיר ומה הפרמטרים שאסור לרדת מהם ? מיועד למחשב עם Radeon 8500le ועם xp 1800+ ??? ??? ??? well, what do you say ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by i.k,

כמה אתם חושבים ירויח רדאון le 8500 ה64 מגבייט עם סלרון 1000 ו256 מגבייט זיכרון ב3dmark 2001 בהגדרות הכי נמוכות.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

אני צריך מסך טוב, יעיל, אמין ושלא ידפק אחרי חצי שנה. אני צריך דגמים+חברות מומלצות, חשבתי על LG. מסכים שטוחים 15' אינץ' בלבד. נ.ב: האם זה נכון של15' אינץ' שטוח יש שטח תצוגה של 17' רגיל?

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. שלום לכולם! יש לי שאלה לכול אלה מביניכם שיכולים לעזור לי לגבי משחק ספציפי ויכולים להתאים לי כרטיס מסך בשבילו. למי שמכיר את המשחק simulator x ויודע את הדרישות שלו ויכול לתת לי כרטיס מסך איכותי מעל לדרישותיו אשר יתאים למשחקים היוצאים כיום והמתכוונים לצאת במשך השנה הקרובה ויותר מכך...ויכול לעזור לי,אני מבקש המלצה על אחד כזה. תודה!

• 3 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.