עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המפרט שלי P2.4 333 DDR ASUS RADEON 9000 PR( 64 שמעו הביצועים ממש לא משהו במיוחד במחקשים שאני מאוד אוהב (UT2003...NFS-HP-2....) החלטתי להחליפו למשהו יותר טוב ... הוא עלה לי 630 ש"ח מה אתם ממליצים במקום ? זה מאוד מוזר לי הקטע הזה שרואים בהשואות שבמשחק אחד הרדאון שולט ובשני הGF4 TI 4200 למשל ... מה הולך פה ? שווה להשקיע עוד 200-300 שקל בTI4200 ??? איך יהיו משחקי העתיד ? ירוצו טוב יותר על הרדאון המוזל ? או על ה4200 הייקר קצת יותר ? נורה חשוב לי פה דעה מקצועית כי אני מאילו שקונה מחשב ל3..4...שנים לא מחליף כל שנתיים תודה לכם .

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קונה מחשב חדש להלן המפרט. מחפש כרטטיס מסך לשימושים במשחקים קלים. בעיקר Civilization V. יחד עם זאת מחליף מחשב כל 4 שנים לערך ורוצה משהו סביר שיחזיק תקציב: 400 - 750 ש"ח אודה למתן המלצה. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GA-H81M-S2H[/TD] [TD=width: 10%, align:…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by le cat,

תכננתי לקנות כרטיס מסך ASUS V8200T2 Deluxe (שכולל TV OUT שנחוץ ומשקפיים ומשחקים שאינם נחוצים לי). הכרטיס הנ"ל עולה בערך 1300 ש"ח. ראיתי כעת בפלונטר את הכרטיס: ASUS V8420-TD-PAL-18026 64MB DDR AGP - GeForce 4 Ti 4200 - 300Mhz - TV Out - DVI מחירו בערך 1200 ש"ח. האם הוא טוב יותר? אגב, לא ראיתי אותו באתר של ASUS, מדוע?! אגב, אם יש לכם המלצות לכרטיס מסך אחר בערך במחירים הנ"ל, אשמח לדעת. תודה על התשובות!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הדרייבר החדש שיצא היום, 364.47 יקריס לכם את המערכת במידה ותנסו להתקין אותו עם יותר ממסך אחד בזמן ההתקנה. לאחר שהמערכת תקרוס - היא לא תצליח לעלות בחזרה! אפשר או לחכות עם עדכון הדרייבר או לנתק את כל המסכים לפני התקנת הדרייבר ולאחר מכן לחבר אותם בחזרה. אני מניח שראשים נערפים במחלקת ה QA שם כרגע.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ravid,

מצגת של ATi (בתקווה שהיא אמיתית ולא מפוברקת) מראה כמה דברים מעניינים... http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/WhatToExpect/1 תמצית ממה שרשום שם: הכרטיסים של nvidia לא תומכים ב SM3 במלואו. בעיות באיכות התמונה. nvidia לא הראשונה שהתחילה עם HDR. יש שמץ של אמת כאן?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, פונה בעיקר לשועלי הפורום הוותיקים. בעבר היה פה דיון על תמכור נכון של כרטיסי מסך יד שנייה, היה אליו אפילו קישור מהטריידזון הישן של HWZ... אני לא מוצא אותו. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by binia1990,

רציתי לדעת אם ה Gigabyte GTX 970 G1 4GB Retail יכנס למארז cooler master k281 תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by andrei21,

אחריי ניסיונות רבים למצוא פתרון, הגעתי ליאוש, ופונה לעזרת הפורום. הכרטיס - gtx670 DVI מסך מחשב SAMSUNG HDMI מקרן OPTOMA למסך מחשב מוציא הכל סבבה. למקרן הפסיק להוציא תמונה. רק כאשר עושה שכפול תמונה אז עובד, לא ברזולוציה 1080P (רזולוציה טבעית של המקרן) ניסיתי את הכרטיס במחשב אחר והכל עובד פיקס. מחקתי דרייבר, מחקתי תיקיות דרייבר וNVIDIA הסרתי את הכרטיס ממנהל התקן, התקנתי דרייבר חדש - התקנה נקייה. רעיונות בבקשה

9. שלום לכולם, רציתי לדעת עם אפשר לעדכן את הדרייבר לכרטיס מסך במחשב הנייד שלי,GEFORCE 310, המחשב עצמו עובד עם טכנולוגיית ה-OPTIMUS. האם אני יכול פשוט להוריד את הדרייבר האחרון מאנוידיה או שצריך איזשהו דרייבר מיוחד? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shabo,

שלום לכולם, לראת גל המשחקים שיצאו בקרוב אני מעוניין לקנות את הכרטיס ATI 4870HD. השאלה שלי היא, האם עם המערכת הקיימת שלי אני אגיע לביצועים טובים איתו? להלן פרטי המערכת: מעבדE6300 3G זיכרון 667Mh לוח אם asrock 945 בברכה, אורי.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by super4life,

?they out already? and when they will be at israel

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני רוצה כבר המון זמן לקנות מחשב לאחי, המחשב הוא למשחקים והתקציב סביר - 4000 ש"ח עם חריגה עד 200, כולל הכל חוץ ממעבד ולוח שכבר יש לי - E6600 ו-Intel Rogers. אני לוקח גם מסך VP930b, ככה שזה יוצא תקציב סביר. הבחירה שלי בינתיים היא Radeon 1950Pro, השאלה היא מה כדאי לעשות באפשרויות הבאות: א. לקחת Radeon 1950Pro ב. להחליף ל-8600GTS שזה ירידה בביצועים אבל הבטחה לעתיד (DX10) ג. לחכות ל-8600GTS 256bit שאין לי מושג מתי הוא יגיע ואין לי מושג מה יהיו הביצועים שלו והמחיר שלו ד. לחכות לכרטיסים החדשים של ATI שאין לי מושג מתי הם יגיעו ואין לי מושג מה יהיו הביצועים שלהם והמחירים שלהם התלבטות קשה, אה? מה אתם אומרים?

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by tal_levi1000,

איזה דרייבר כדאי להוריד ל EVGA 76GT KO שלי? מדי פעם אני שומע על דרייברים שנופלים מהקודמים שלהם ולא תמיד יותר מתקדם במספר מציג שיפורים מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש טל

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ymalool,

Does anybody know if this card and its drivers are good with ELSA 3d glasses(like NVIDIA stereo view?)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by beni125,

המחיר עומד על 1423 ואני מאמין שהוא עוד עתיד לרדת בקרוב http://tms.co.il/product/5699

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אסוס הציגה את היורש של ה-GX700 בעל הקירור הנוזלי החיצוני, שיגיע עם חומרה עוצמתית אפילו יותר וגם עם מקלדת מכאנית שוק הגיימינג הוא אחד מהתחומים שצומחים באופן מרשים בנוף עולם המחשבים, ובמגמה שמנוגדת לגמרי להאטה שנראית בהרבה מחלקיו – על כן, אין זה מפתיע לראות עוד ועוד חברות שמתחילות להתייחס אליו ברצינות שהולכת וגדלה, וגם מוצרים שהופכים לקיצוניים וחדשניים יותר במטרה להפוך לחוד החנית ולקרוץ לבעלי האמצעים שמוכנים להשקיע את מיטב כספם. הדוגמה החדשה למרדף המתמיד אחר גיימינג איכותי ומתקדם יותר מגיעה אלינו מאסוס, שחשפה בתערוכת Computex 2016 את המחשב הנייד ROG GX800 – היורש הרשמי ל-GX700, וכזה שמכוון לחטוף מ-MSI וה-Titan שלה את תואר 'נייד הגיימינג המטורף ביותר שאפשר לקנות'. …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20060214062714.html מהירות 3.20GHz שזה מהירות אדירה פי 2 ממה שיש היום בכרטיסי מסך !!!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, התעניינתי אם יהיה לי לוח אם תומך, האם אני אוכל לעשות CF של שני כרטיסי מסך שונים (לדוגמה ה-HD4870 שלי יחד עם HD4350)? לדעתי זה לא ממש אפשרי (אם כרטיס אחד חזק משמעותית מהשני, יכול להיות שהוא פשוט ימשוך אותו ויפיל אותו: דמיינו שבנאדם וסוס קשורים יחד בחבל, ומנסים לרוץ כדי לחזק אחד את השני בטענה ששניים חזקים יותר מאחד-הבנאדם יפול-וכך גם הכרטיס החלש). אני רוצה להאמין שזה אפשרי, אבל האמנם?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני רוצה ליקנות אבל אני לא יודע איזה הכי טוב תעזרו לי בבקשה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מבקורות שקראתם עליו? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2516 אני גם מבין שהוא תומך בDX10...האם זה אומר זהוא עובד גם עם DX9? ובכללי כדאי לי לקנות אותו או שאתם ממליצים על משהו אחר בטווח מחיר הזה? תדה למגיבים.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מחפש מסך דק בגודל 17 אינץ הכי איכותי שיש עם התכונות הכי טובות שקיימות,זמן תגובה הכי מהיר שקיים בארץ! בהירות הכי גבוהה ובכללי מסך הכי טוב שקיים. אין הגבלת תקציב... לא משנה לי כל כך חברה העיקר משהו טוב שיחזיק לכמה שנים טובות . לא חשוב לי עם או בלי רמקולים, המסך לא מיועד כמעט למשחקים! מה שכן חשוב שהזמן תגובה יהיה לפחות 16מילישניות אם יש יותר מהיר יותר טוב אבל שוב שיהיה ניתן להשיג אותו בארץ. אשמח עם תעזרו לי תודה למי שיעזור לי ;)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. איזה כרטיס יותר טוב למשחקים? כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 285 2048MB DDR3 PCIe ¤2332 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=952020 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1027 כמות:2 שני כרטיסים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Idanbs,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 עכשיו אפילו יותר מפעם כדאי לקנות X1900XT עם הקירור שנועה נותנת לנו למרות שלמי שיש את הסבלנות כמוני יחכה עד ירידת המחירים

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by blabla2002,

מה??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם ברשותי מחשב בין שנתיים שלוש ואלה הנתונים: ספק SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze כרטיס מסך TwinTech GeForce GTX460 768MB מעבד AMD Phenom 955 לוח אם Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET זכרון Corsair 2GB DDR3 1333Mhz (שני סטיקים, סהכ 4 ג'יגה) לאחרונה נכנסתי קצת לעולם המטבעות הוירטואלים ושקלתי לחצוב קצת. הבנתי שכרטיסי AMD עדיפים בהרבה על פני נוידיה. מצאתי כרטיס שמניב קצב חציבה לא רע ותקציב יחסית סביר. האם המערכת הנוכחית שלי תצליח להחזיק sapphire radeon vapor x 7950 OC ? זה הלינק להכרטיס.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים