כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס הוא ATI GIGABYTE 9800 , מפרט המחשב אפשר לראות בצד, והתוצאות ב3DMARK 2001 SE ממש מאכזבות! 12000 נקודות בלבד! זה הגיוני? כפיר.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחיר עומד על 1423 ואני מאמין שהוא עוד עתיד לרדת בקרוב http://tms.co.il/product/5699
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ה- Vertex Shader Ver וה- Pixel Shader Ver של הכרטיס מסך הזה תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו את המפרט הבא: מעבד E7200 2.53 Core2Duo 4GB זיכרון פנימי DDR2 NVIDIA GeForce 8600GT דיסק קשיח WD (ראשי) – WDC WD5000AAKS-00C8A0 דיסק קשיח WD (משני) – WDC WD1002FAEX-00Z3A0 כרטיס קול Juli@ (לעריכת SOUND הקלטות) לוח אם EP43-DS3L GIGABYTE הוא כעיקרון מריץ על המחשב דברים דיי כבדים כמו: PHOTOSHOP CS3 CUBASE 5 משחקים: Call Of Duty Black Ops, Need For Speed, Far Cry (דוגמאות) מין הסתם המחשב כבר לא מריץ דברים על ביצועים גבוהים וצריך לשדרג - השאלה מה וכמה. אני חשבתי על כרטיס מסך (המעבד ב-OC צנוע), אולי גם מעבד. השאלה היא איזה כרטיס מסך מתאים פה בלי להיות אובר קיל ושיהפוך את המערכת לצוואר בקבוק.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הורדתי את הדרייברים האלה לווינדווס XP והם עובדים בסדר חוץ מזה שיש לפעמים הפרעות כאלה בתמונה (גם במשחקים) הבנתי שזאת בעיה מוכרת בדרייברים האלה (משהו עם refresh rate ). מצאתי לזה תיקון אבל לפי מה שהבנתי הוא לא מאושר ע"י מיקרוסופט (לכן כנראה אין אותו באתר של nvidia) אז אני לא רוצה להוריד אותו - לא רוצה בעיות ותקלות. מה אני יכול לעשות? להוריד דרייברים יותר ישנים? (אם כן אז מאיפה) ועוד שאלה - אם אני מוריד דרייברים יותר ישנים אני חייב להסיר קודם את החדשים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך radeon 6770 לכרטיס יותר חזק. להלן המפרט למחשב שברשותי מעבד= i3 2120 cpu 3.30 ghz זיכרון ראם 4gb כרטיס מסך radeon 6770 ספק כוח 550, בזמנו שקניתי את המחשב היית צריך לשדרג ספק כדי שיחזיק את הכרטיס מסך הנוכחי אז אני לא יודע האם גנרי, אני רוצה לשדרג את הכרטיס כדי שארגיש משמעות גרפית במשחקים כמו rome total war 2. תודה לכול העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסרתי אותם כי הייתה לי בעייה עם ציון נמוך ב3DMARK פתאום... אז החלטתי להתקין מחדש כמובן הסרתי כל זכר לדרייברים לפני שהתקנתי אותם שוב... ההתקנה עברה בהצלחה עושים ריסט, הווינדוס עולה, אבל עדיין אין דרייברים..! ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך יפעל ה-R9500PRO על המחשב שלי (תסתכלו במפרט שלי בצד) הלוח אם שלי תומך ב-AGPX2 רציתי לקחת R9000PRO או 9100 אבל העדפתי לקחת משהו חזק שישמש אותי במחשב הבא שלי. הרעיון הוא לקנות ביחד איתו הארד דיסק 80GIG של ווסטרן ושאני אקנה מחשב חדש (אולי עוד חצי שנה ) אני יעביר אותם אז מה אתם אומרים? שווה לא? כמה אתם חושבים שהמערכת שלי תצליח לנצל אותו?? ובכלל שווה לקנות אותו ?הביקורות טובות אבל אנשים פה בפורום מתלוננים עליו ואומרים שהוא עושה בעיות. בקיצור שווה קניין או לא? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם 5750 1GB מתאים למשחקים (לא הכי כבדים) על מסך 24"? איך הוא לעומת 4850, 4770, 4870? מבחינת ביצועים ושקט?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לאחר הורדת המחירים של הכרטיסי מסך ב KSP אני שוקל ממש ברצינות לקנות את אחד מאלה. האם יש למישהו אתר שיכול להשוות בין השניים? או שהוא כבר מכיר את ההשוואות ויודע להגיד עד כמה משמעותי ההפרש ביניהם? http://ksp.co.il/?list_compare=.24680..24678. שאלה נוספת: האם במשחקים החדשים שיצאו ואלה שעתידים לצאת יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד? (I5 4430 3.0GHZ) כי אם כן אשקול בעתיד לשדרג את המעבד ל 4690 או 4790
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב ושבת שלום. יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE GA-P55-UD3L קראתי את הMANUAL שלו והבנתי שהוא תומך ב CROSSFIRE (שזה של ATI) וכמו כן ראיתי גם עוד יציאה תואמת. השאלה שלי היא כזאת, האם זה גם תומך ב SLI של NVIDIA? ואם הבנתי נכון התושבת של כרטיס המסך זה PCI Express x16 Slot? תודה לעונים ולמנסים לעזור.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם כרטיס מסך hd5670 יתאים לרזולוציה מסך 1920 על 1200 רק גלישה וסרטים אני רוצה להחליף את המסך לדל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לחפש באינטרנט במשך זמן השוואה בין שני הכרטיסים הללו... מעניין אותי, מהו ההבדל בין שני הכרטיסים, והאם ההבדל הוא רציני... הסיבה היא, שרכשתי מחשב נייד שמכיל את ה Mobile Intel® GMA 4500MHD , כאשר יש מחשב שמקביל כמעט במחירו שמכיל את ה NVidia. האם יש הבדל ממשי בין שני הכרטיסים ? והאם כדאי להתחיל ולהסתבך עם נסיונות להחזיר את המחשב שכבר נקנה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מגיע לרמת ביצועים גבוהה יותר בלי ועם OC ? Radeon X1800XT 256MB Sapphire או Sapphire Radeon X1800GTO2 512MB . ומה נותן ה - 512 של ה - GTO2 לעומת ה - 256 של ה - XT ?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לראת גל המשחקים שיצאו בקרוב אני מעוניין לקנות את הכרטיס ATI 4870HD. השאלה שלי היא, האם עם המערכת הקיימת שלי אני אגיע לביצועים טובים איתו? להלן פרטי המערכת: מעבדE6300 3G זיכרון 667Mh לוח אם asrock 945 בברכה, אורי.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום ATi מכינה לנו כמה כרטיסים חדשים שיחליפו את סדרת X1600 (הגיע הזמן ) הכרטיסים הם סדרת X1700 המבוססים על הליבות הגראפיות RV560 ו RV570. כמות מעבדי השיידרים והTMU ב RV560 כפולה מאשר הכמות שיש ב X1600 (כלומר עכשיו יש 8 ). אם אני לא טועה (תקנו אותי) לכרטיסים יהיו 12 צינורות עיבוד. הליבות ייוצרו בליטוגרפיה של 80 ננומטר הכרטיס המבוסס על ליבת RV560 הוא X1700Pro (שכנראה הזול מביניהם) והכרטיסים שמבוססים על ליבת RV570 הם X1700XT ו X1700XL. בהזדמנות, הנתונים של הכרטיס X1900XL: 16 צינורות עיבוד עם מעבד טקסטורות 1 לכל צינור (16) ,3 מעבדי שיידרים לכל צינור (48). אין מידע מדוייק על המהירות הסופית של הליבה, אבל המהירות חייבת לנוע בין 500 ל 560MHZ. זיכרון GDDR3 עם זמ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתר שניתן להוריד ממנו תכנים של HD בדומה לmininova רק שיהיו שם סרטים חדשים, אשמח ללינקים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם: לפני כשנה וחצי הרכבתי לעצמי מחשב, את החלקים החשובים והיקרים קניתי מארה"ב (דוד שלי הביא לי לארץ) חסכתי כ1500 שח ומאוד הייתי מרוצה מהתוצאה -מחשב חזק מאוד שעובד בצורה מצוינת. כיום ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך ,שמתי עיניים על GTX 760 (שני כרטיסים) המחיר בארה"ב הינו 260$ זאת אומרת לשניים 520$ כ1850 ש"ח. המחיר בKSP הינו 1450 ש"ח לכרטיס בודד (2900 לשניים) . כמו שאפשר לראות הפרש המחירים הוא גדול מאוד (כ1000 ש"ח) נכון להיום אין שום מצב שאסבול את הפרש המחירים הזה לכן אחכה להזדמנות שאחד החברים/מכרים יביא לי מארה"ב. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי הפרש המחירים העצום . http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127745 http://ksp.co.il/?uin=19884
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בקניית כרטיס מסך. הלוח האם של המחשב- https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z97-D3H-rev-10#sp התלבטות שלי היא בין ללכת על https://www.msi.com/Graphics-card/GeForce-GTX-1060-GAMING-VR-X-6G/Specification או https://www.msi.com/Graphics-card/Radeon-RX-580-GAMING-X-8G/Specification שני שאלות: 1) האם GeForce-GTX-1060 מתאים ללוח האם שיש לי?(אני חושב שלא, אבל אני לא בטוח). מה עדיף לקנות מביניהם?(המחיר הוא זהה ולמיטב הבנתי הביצועים שלהם כמעט זהים) 2) האם הבחירה בדגמים הללו היא נכונה? או עדיף דגם אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום באפשרותי לקנות בארה"ב כרטיס gtx1070 בסביבות 1500₪. ברשותי כיום gtx970, האם הקנייה כדאית ואם כן בכמה ניתן למכור את ה 970 שלי ביד 2? נ.ב. אני משחק ברזולוציה של 1080, 60הרץ משחקי AAA
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בצל דיווחים על צפי למחסור בכרטיסי מסך אלו עד חודש אוקטובר לפחות, עדויות חדשות מצביעות על כך שהדרישה למוצריה של AMD אצל אלו שאינם מעוניינים בגיימינג עשויה להרקיע שחקים בעתיד הנראה לעין - ולפגוע בכל שאר הצרכנים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך חדש. כרגע יש לי GTX260 מעבד: I7 750 ספק: antec earthwatts 650W מעוניין שיריץ על הגדרות הכי גבוהות battlefield 3 בעיקר חשבתי על ה 560 TI שעולה באיזור ה 1000 אבל עכשיו כשיצא הדור של ה GTX 6XX אני תוהה האם לחכות קצת (שמועות לגבי 650,660) כי כרגע כרטיס כמו ה 670 די יקר וזה חריגה די רצינית מהתקציב אין לי בעיה לחכות חודש חודשיים כי אני משדרג כרטיס גם ככה פעם בכמה שנים אז הכרטיס הנ"ל ילווה אותי לפחות בשנתיים הקרובות. ויצטרך לעמוד בדרישות גבוהות גם בעתיד. מה אתם אומרים לחכות? או לקנות? ד"א אני מעדיף רק נוידיה בגלל שאני עובד הרבה בתוכנות עריכה גרפית ותלת מימד אז כרטיסים מבית AMD לא חלק מהמשוואה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקן שינסה לגנוב את כתר הביצועים מה-HBM2 כמעט מוכן לתפוס את הבמה המרכזית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות כרטיס מסך gf4 ואני לא יודע של איזה חברה. אני רוצה אבל שהחבילה תכלול עם הכרטיס גם משקפיים. ראיתי שעם הכרטיס של גיינוורד משהו כזה באים גם משקפיים אבל זה היה של אתר לא בארץ היה רשום גם משהו על כרטיס Firewire מה זה בכלל? אז עם יש לכם המלצה על כרטיס gf4 ti 4400 או 4600 שבא עם משקפיים אז תגידו לי בבקשה ואם אפשר גם אתר בארץ שמוכר אותו. :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-