עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Shmonzi,

שלום! ישר ולעניין, קניתי מחשב חדש לאחרונה, i5 2500 ו-8gb ורזולוציה 1920x1080 (אני לא רואה איך שאר המפרט קשור). נכון לעכשיו, אני יכול לקנות כרטיס ב-900 שקל, פחות או יותר, או לחכות לדור החדש. מהי המלצתכם ? אגב, הספק הוא antec neo neco 620 (לא בטוח כל כך לגבי השם...).

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מבקש הצעות לכרטיס מסך מומלץ עד 600 ש"ח למערכת מחשב חדשה. להלן הרכיבים החשובים במפרט: מעבד : i5-750 לוח אם: GB P55m-UD2 זכרונות: 2 סטיקים של 2GB תדר 1333 דיסק : 1TB WD מארז : Antec Three Hundred ספק : Seasonic 500W 80+ Active PFC 12cm מסך : LG 22" L227WTP מה כרטיס המסך המשתלם לרזולוציה הטבעית של המסך 1680 על 1080 ??

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. תמונות של הכרטיס , (לא שלי , אבל הוא בדיוק ככה) : תוצאות עם הדרייביר הרשמי של NV (61.77) : עם הדרייביר ה"לא רשמי" (בטא 66.00) : טמפ' ללא מאמץ : טמפ' במאמץ : הכי גבוה שהגעתי 70 מעלות . כרטיס טוב מאוד , אני מאוד נהנה ממנו

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. למדנו היום (ברגע זה, ;D) בשיעור תכנות על הצבעים והביטים והשטויות... 16 ביט= 16 מיליון צבעים 32 ביט= 4294967296 צבעים!!! והשאלה שלי אם כל מסך באמת מציג אותם. ואם כל מסך מציג את כולם אז למה מסכים אחרים הם בעלי צבעים יפים יותר ממסכים אחרים. ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Pac Pac Chick,

Hey all. I have a little question, which should be obvious from the title Sorry for writing in English and not Hebrew if this confuses someone, it's just that I'm on a foreign computer and they have no Hebrew here :-\ Which company makes the best Geforce 6800? Taking into account everything (cooling, power, whatever) in the world? Not just in Israel? It's just that I'm in Japan right now and if something isn't here, it prodably doesn't exist (I've seen a department store with an entire floor dedicated to video cards). BTW, along my voyages through the stores around here I've encountered this little thing: http://www.inno3d.com/products/geforce6/systems_6800gt.html I…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Tov_Tov,

יש ברשותי מסך CRT דיי ישן כבר איזה 4 שנים בשם LG FLATRON 775FT יש לי כ2 בעיות איתו 1. ממש קשה לקרוא כיתוב, במיוחד עם זה כתוב על רקע לבן או משהו כזה, הכתב פשוט מטושטש ניסיתי להוריד בהירות זה עוזר אבל עדיין קשה לקרוא, קשה לי במיוחד לקרוא את השמות של האייקונים בדסקטופ ואכן גם אחרי כמה שעות מתחיל לכאוב לי העיניים.. מה הבעיה במסך ? האם זה בעיה כתוצאה מהתיישנות המסך ? 2.בעיה נוספת היא בHZ,כיוונתי את הגדרות של המסך לעבוד ב1024x768 על 85HZ ( המקס של המסך ברזולציה זו ), כאשר אני נמצא בדסקטופ המסך עובד על 85 HZ כמו שהגדרתי אותו אבל כאשר אני נכנס למשחק ( לדוגמה Counter Strike ) הוא אוטומטית משתנה ל60HZ וזה ממש מפריע לי (בעניין של עקרון). האם מישהו יכול להגיד לי למה זה משתנה, ומה ה…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by pk1,

מתכנן לקנות אבל יש לי ספק 350W ג'נרי... זה בסדר או שצריך אחד חדש?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by HdInspect,

מתי יצא ה 9800GTX ...???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by david85,

יש לי כרטיס מסך די בינוני geforce 4 mx 440 אבל אני רוצה ביצועים יותר טובים וגם יותר גרפיקה עשירה במשחקים. השאלה שלי היא האם כדאי להחליף את הכרטיס הישן ולקנות רדאון 9500 פרו? ואם תוכלו לרשום מה יותר טוב הרדאון או ה-gf4 ti 4400 וכמה עולה היום בישראל הרדאון 9500, חח מקווה שלא הגזמתי בשאלות... ;D

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shimon956,

שלום לכולם אני רוצה למכור את שלי והוא ממש חדש בלי שום oc ממש חדש מהקופסה כמה לדעתכם הוא שווה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב חדש.החלטתי לקחת כרטיס מסך מסדרה HD 4800 של ATI. בחרתי ב-HD4870. עכשיו אני מטלבת על איזה חברה ללכת (ASUS, SAPPHIRE ,GIGABYTE)??? בבקשה תנו לי המלצות והסברים למה... ???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dbx22,

איזה עדיף? x1800xt 7800gtx

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אז היום בשעה טובה קיבלתי את הכרטיס וכל נראה עובד בסדר אבל אני חושב... שהספק שלי חלש לכרטיס הזה ,הספק שלי הוא "סאןשיין |480W נראה לי שהוא חלש לפי התוכנה coolbits זה מראה זה נראה לכם תקין : לפי AquaMark3 קיבלתי 76117 הספק בסדר למפרט הזה ? תודה לעוזרים מפרט : מפרט : AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra nVIDIA nForce4 Socket 939 Twinmos 1024MB DDR400 PC3200 LEADTEK WinFast PX7900 GT TDH Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. האם כבר לא מוכרים אותו ? מכיוון שלא שמעתי עליו הרבה זמן. איך הוא בהשוואה לכרטיסים היום?

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. איזה רזולציה טובה למשחקים(17 CRT)? שימו לב זה מסך LG FLATRON 775FT זה מסך טוב נכון?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by rabbit,

אני מחפש כרטיס מסך ונתקלתי במושג הזה מה זאת אומרת ומה עדיף?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אחרי חיפושים של שנה (כן שנה) אחרי המסך "הכי טוב" למשחקים וסרטים בתחום ה- 3,000 ש"ח אני מיואש... אני חייב את עזרתכם בלמצוא את המסך הנבחר... ובלי קטעים של עדיף מסך CRT וכאלה כי כבר החלטתי על LCD בתודה מראש נועם נ.ב אשמח לתגובה מהירה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by bagetrek,

מה קורה אנשים ?! קיצור אני חושב שהגיע הזמן שאני צריך לקנות איזה כרטיס מסך ולהחליף את הג'יפה 5 ( 200 ) שלי ... נו כי כמה עוד אפשר " להרגיש בלי " ... אז ככה , התקציב שלי כרגע הוא 700 - 800 שקל , אני לא חושב שאני הולך לחרוג לכיוון ה- 1000 .. הספק שלי הוא ג'נרי ( ראו מפרט ) . טוב עד כאן ותודה לכם !

19. Started by טל,

איזה עדיף מהם וכמובן של איזו חברה ? יש הצדקה ל4GB בכרטיסים האלו? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, התקנתי מעבד ולוח אם חדש. פרמטתי את המחשב, התקנתי דרייברים, והגעתי לדרייבר של הכרטיס מסך (R9 280X) הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר של AMD, ושאני לוחץ על ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: תודה רבה על העזרה, שתהיה שבת שלום וחג שמח אנשים יקרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by אריק פרלס,

אני בודק בימים האחרונים על כרטיסי מסך ורציתי שמישהוא יעשה לי סדר בבקשה. קודם כל, יש לי מסך עם קצב רענון די נמוך של 60HZ וכרטיס מסך GTX 1060 6 GB אני רוצה להשתדרג קצת.. אני רוצה לעבור לRTX. ולפי מה שאני שומע בהרבה ביקורות שתכלס הRAY TRECING לא באמת עובד טוב במיוחד לא על הדגמים הזולים יותר בסדרה (2060 או 2060S) מה ששלח אותי לחשוב אולי לעבור ל GTX 1080 שאותו אפשר להשיג ביד שניה 1200 שח בערך. רק השאלה האם יש עניין לקנות בכלל להשתדרג כשיש לי מסך כזה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מתעניין באחד מהכרטיסים האלו כרגע יש לי 760GTX WF OC אני רוצה לדעת איזה מהם עדיף ? לפי הבנאצ'ים שראיתי ה 7790 חזק יותר אבל עדיין מעדיף לשמוע דעתכם

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם אני לא מצליח להריץ את CRYSIS ברמה שאפשר לשחק המישחק בקושי זז 15-20 FPS המחשב שלי הואלא חיית מישחקים אבל גם לא ישן CPU:AMD ATHLON II X2 250 OC 3.7 MHZ MOTHEBOARD: GIGABYTE GA-M770 UD3 REV 1.0 GRAPHIC-CARD: SAPPHIRE HD4850 512MB CATALYST 10.1 DRVER MEMORY: PATRIOT 1X3 GB 800 MHZ PSU- CORSAIR 550W CPU-COOLER- AC FREEZER PRO 64 CASE- NZXT ALPHA BLACK מה יכולה להיות הסיבה והאים יש המלצות לשידרוג כרטיס המסך

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני ממש לא מבין בנושא של כרטיסי המסך, אני לא יודע מה טוב מה פחות טוב ומה מתאים לי, אז אני ממש צריך את עזרתכם. המפרט שלי : מעבד - intel core 2 E7500 2.93 GHz RAM - 2.00 GB אני לא יודע מה הספק והלוח אם. איך בודקים? יש לי מסך FHD SERIES 4 samsung שמחובר ישירות לטלוייזיה דרך HDMI. אני צריך כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כמו PES 2011 COD 7 BF3. ועכשיו אם תשאלו אותי מה התקציב שלי... אז אני לא יודע, שאלתי את אבא שלי הוא אמר לי שאני ייקח משהו שמתאים לצרכים שלי אבל לא מחיר שיהיה בשמיים. ושאלה קטנה: לרוב אני קונה מאייבורי, אתם לא ממליצים עליהם? כי שמעתי "שמלכלכים" עליהם הרבה. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, האמת שהכותרת טיפה מטעה, היום אני מחבר 3 מסכים למחשב: מסך ראשי, טלוויזיה ומסך משני. הראשי והTV מחוברים לכ. מסך שלי (Nvidia GForce GT9600) והמסך המשני מחובר דרך "כרטיס" מסך USB של DisplayLink שקניתי ב-DEALEXTREME. הUSB עבד די טוב - מדי פעם היו תופעות מוזרות אבל סה"כ עשה את העבודה (כמובן שהביצועים על הפנים אבל זה בעיקר לגלוש/לקרוא) עד ששבק חיים. בכל אופן השאלה שלי היא זו, האם כדאי לי לקנות עוד USB כזה (~230 שקל) והאמת שיש גם בחצי מחיר יותר פשוטים, או שיש אלטרנטיבה - הNVIDIA שלי תומך ב-SLI, האם אפשר לקנות כרטיס מסך פשוט וזול יחסית של NVIDIA שיאפשר לי SLI...וכאן בעצם השאלה, האם 2 כרטיסי NVIDIA מחוברים ב-SLI יאפשרו לי בעצם לחבר 4 מסכים סה"כ? אני משער שאם המחיר דומ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים