עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איך אני מחבר את החמשב לפלזמה ב-HD??

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  2. אהלן לכולם יש לי כרטיס מסך רציני(geforce 7600gt), ויש לי סרטים על המחשב... וכל מה שאני רוצה זה לראות אותם בטלויזיה ולא במסך המחשב.... יש לי יציאת S-VIDEO (שבעה פינים) וכבל במתחבר ליציאה זו ומתפצל ל 3 RCA ו- S-VIDEO עם 4 פינים. ניסיתי לחבר בצורה הכי פשוטה לטלויזיה (מאוד ישנה) עם חיבורי RCA וזה לא עבד (כמה צפוי ) אשמח אם תתרמו לי מהידע שלכם... תודה מראש לכולם!

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  3. יש לי כרטיס מסך 6800GS ויש לו יציאה של TV OUT ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה איך אני עושה את זה...? קיבלתי עם הכרטיס את הכבלים שמתחברים ל-TV OUT תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  4. אני רוצה לחבר מחשב כדי לראות סרטים וכאלה... לא משהו קבוע חד פעמי איזה כבלים אני צריך וכדומה... הדגם של הטלווזיה הוא: TOSHIBA WL66 תודה לעוזרים מראש

• 16 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by ilanZx,

אני אוהב לראות סרטים אבל קצת מעצבן לראות אותם במחשב... ולצרוב אותם ולהפוך אותם שהDVD יקרא אותם לוקח הרבה זמן וזה מעצבן. האם כדאי לי לקנות כבל שיאפשר לי לראות תסרטים בטלוזיה? האיכות טובה? זה יוצא בערך אותו איכות כמו שאני צורב תסרט ואז שם בדיוידי? כמה עולה כבל כזה? גם המחשב הוא דיי רחוק מהטלוזיה בסביבות ה15-20 מטר... עדיין אפשר למצוא כבל טוב שהוא בארוך כזה? כמה הוא עולה בערך? הכרטיס שלי הוא GAINWARD 7900GT הוא תומך בזה נכון? אפשר לחבר לו תכבל? תודה

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  6. הכרטיס מסך - 6800gs דריברים הכי אחרונים 93.71 משהו שפשוט מחרפן אותי אני לא מבין איך זה יתכן , בהגדרות של הכרטיס מסך (שהולכים - מאפינים - מתקדם - 6800gs ) אז נפתח לי בצד שמאל כל האפשרויות... אתמול היתה לי אפשרות שלא זוכר איך קוראים לה אבל, היא פתחה חלון עם כל הקטע של החיבור לטלויזיה - clone והכל , והצלחתי והכל עבד יפה ראו גם במחשב וגם בטלויזיה כמו שאני רוצה. אבל עכשיו פתאום זה נעלם !!!! זה פשוט לא קיים , אני לא מבין את זה!! איך זה יתכן ? אז איך לעזאזל אני מחבר תמחשב גם לטלויזיה ?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  7. אני רוצה לראות סרטים במסך הטלויזיה בלי לצרוב... איך אני מחבר תטלויזיה במקום? יש לי כרטיס 6600

8. Started by Bvlgari,

יש ברשותי 7950GT וקיבלתי איתו כבל S-Video עם יציאה אדומה, כחולה וירוקה. קניתי אתמול בנוסף עוד כבל שמתחבר למה שקיבלתי עכשיו אני לא יודע איך לכוון את זה בדיוק ולאן לחבר כל דבר. תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  9. איך אני מחבר את הממיר לכרטיס טלוזיה שלי מדגם flytv3000

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  10. ברשותי X800PRO של GIGABYTE. אני דיי לחוץ בזמן (אני רוצה להקליט תוכנית בטלווזיה) התחלתי להתעסק עם זה והזמן מתחיל לאזול. הכרטיס הוא VIVO, ויש 3 כניסות מאחורה (DVI VGA S-VIDEO). יש לי 2 כבלים; האחד עם כניסת S-VIDEO ושלוש יציאות בצבעים כחול ירוק ואדום (RGB) (יציאות נקבה בננה) ועוד כבל עם כניסת S-VIDEO לכרטיס מסך ו2 יציאות בננה ושתי יציאות S-VIDEO (גם נקבות). OK בזמן שאני כותב את השורות הללו הבנתי איך אני מחבר ;D. עכשיו, האם למישהו יש המלצה לתוכנה טובה (עדיף חינמית שאני אספיק להוריד) שתוכל להקליט מהכרטיס ? תודה מראש חברים

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  11. קניתי את הכרטיס ואני לא יודע איך לחבר ולהגדיר בשביל שאני יוכל ל ראות סרטים מהמחשב בטלויזייה? קיבלתי את כל הכבלים והחיבורים! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  12. שמעו יש לי את המסך שציינתי ואני רוצה לחבר את המסך במקום חיבור אנלוגי (הכבל הכחול ) לחיבור DVI (הכבל הלבן ) עכשיו איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  13. Started by DARK-SPIRIT,

יש לי 9800 GT שקיבלתי איתו כבל חשמל כי הכרטיס דורש עוד האם אני צריך לחבר את שני הפיצולים לספק? שיש להם 3 פינים לכל אחד או רק אחד מספיק? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 12.02.2009 בשעה 21:09:58 מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by ofirrjd,

האם קיים מפצל כזה? נא לציין הפנייה למקום בו ניתן לרכוש כזה מפצל. תודה, אופיר נ"ב אם קיים כזה דבר, האם יש גם ל DVI או רק ל VGA או בכלל האם יש לשניהם?

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  15. דרכו הגדרתי פילטרים ועכשיו הוא נעלם לי ואני לא מצליח להחזיר אותו, מישהו יכול לעזור לי?[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 23:18:52 אני מתכוון לסימן של הדרייבר של NVIDIA בשורת המשימות ליד השעון.. אף אחד לא מבין למה אני מתכוון או שאף אחד לא יודע איך?בבקשה זה דחוף

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  16. Started by EliranB,

יש לי מסך IBM P260 אבל הצבעים לא נראים לי מכוונים טוב ויש יותר מידי אפשרויות שאני לא כל כך מבין ולא רוצה לשחק איתם ? איך אני יכול בכל זאת לכוון אותם ??? בבקשה עזרה ...

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  17. יש לי סרט באוי WIDE SCREEN ואני רוצה להפוך אותו לאמפג אבל שהוא ישאר בWIDE SCREEN כי אני רוצה לצרוב אותו לוי סי די ושיראה יפה בלי מתיחות על המסך, אני משתמש בתוכנה TMPGEnc. תודה, יאיר.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  18. יש לי כרטיס מסך 1900XTX512 קניתי אותו שיצא טעות שלא חיכיתי אבל אין מה לעשות איך אני יכול להקליט מהטלויזה למחשב תוכניות וכל מיני שטויות?

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by RX7,

כשיראו חלק ולא ישארו שום סימנים על המסך? מה הכי כדאי?

• 13 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by ithamar21,

אני מעוניין לעדכן קשוחה לכרטיס מסך 970G1 אבל באתר של גיגה בייט אין קשוחה שמתאימה לגרסה שלי F1 אני לא מוצא את הקשוחות שמתאימות F2 או F9 אשמח לעזרה

• 13 תגובות
    • 7.5k צפיות
  21. שלום, אני רוצה לשחק דום 3 אבל אני לא רואה כמו שאני מצפה לראות עם ה radeon 9800xt 256mb שלי... אז איך אני מתעסק עם התוכנה הזאת כדי שאני אוכל לנצל כמו שצריך את הכרטיס מסך שלי ?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  22. החתדשתי בטלוויזיה LG 53FR 32" עם FULL HD, המסך של המחשב מחובר ליצאה אחת בכרטיס מסך דרך DVI, וביציאה השניה הטלוויזיה מחוברת דרך כבל HDMI-DVI. הבעיה היא השולחן עבודה שלי "התרחב" ובמקום לראות אותו דבר בשני המסכים אני רואה חצי על כל מסך, ככה: http://up55.siz.co.il/up2/m5hgmgzywmjq.jpg איך אני עושה שיראו אותו דבר בשני המסכים? אם זה חשוב יש לי את הכרטיס מסך 8800GTS

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  23. יש לי כבר דיי הרבה זמן את ה Ti4600 ועד עכשיו לא ידעתי בכלל שיש לי pipes. ראיתי איפהשהוא בדקתי באידה32 ואכן יש לי: 4xPixel Pipelines 2xTMU Per Pipeline 2xVertex Shaders 1xPixel Shader איך אני מפעיל את הצינורות? (מישומה הדרייבר שלי בעברית... אז מישהו יכול להסביר לי בעברית?) וד"א לאיזה שיפור אני יכול לצפות כאשר הצינורות פועלים?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by Vortex,

יש לי רדיאון 9000 פרו של ג'יגהבייט עם דרייברים קטאליסט 3.4 ווינדוס אקספי. איך אני יכול להפעיל אנטי-אליאסינג בשביל ג'יטיאיי וייס לדוגמא? תודה!

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  25. ... כאשר ניסיתי, הסתבכתי לגמרי, והיו מספר ארורים בווינדוס... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים