עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי מKSP ולא קיבלתי את שני המשחקים שהייתי צריך לקבל. לא יודע למה לא מאמין בהם איך אני בודק את הכרטיס שלי ? כמה MHZ בזכרון צריך להיות? וכמה MHZ בCPU צריך להיות? זה מוזר באתרים רשום 4000 ומשהו זכרון ו800 ומשהו CPU זה יש את הזכרון יש לי 1300 ומשהו לא יודע בקיצור צריך עזרה דחופה!! :[ תודה מראש

• 37 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. שלום יש לחבר שלי כרטיס מסך shappire 9800pro והוא רוצה לעשות לו סופטמוד ל XT עם מדריך שהוא מצא בנט, במדריך כתוב שרק עם הליבה R360 אפשר לעשות את זה, השאלה שלי זה איך אפשר לדעת בביטחון של 100% האם הליבה שלו R350 או R360? האם אפשר לסמוך על מה ש EVEREST אומרת? האם איכשהו הדרייברים של ATI אומרים?, האם כתוב על הליבה עצמה? הוא דיי פחדן ולכן אני צריך שיטה שבה הוא יוכל לדעת כמעט ב 100 אחוז שזאת הליבה שלו. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  3. יש לי GFFX5200, איך אני יכול לחבר לו 2 מוניטורים? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי GEFORCE 2 MX 400 MSI 64MB עם TV-OUT. יש לי עוד איזה מסך מאג """מיותר""" ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותו ולראות בשניהם יחד ? אם כן תסבירו ותפרטו

5. Started by asaf172,

אני רוצה לחבר 4 מסכים למחשב שלי. יש ל כרטיס גרפי של nvidia מסוג geforce 9600 gt איך אני יכול לדעת אם הוא תומך ב4 מסכים? ואם הוא לא תומך, איזה כרטיס גרפי זול אני יכול לקנות כדי שיתאים למחשב שלי ושיציג 4 מסכים? תודה לעוזרים אסף

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. גם בלי הוידאו זה בסדר... אבל איך אני עושה את זה... כאילו אני יודע שאני צריך לחבר ליציאה את הכבל שממיר את זה ליציאה של וידאו כזאתי צהובה אבל שאני מחבר את זה לוידאו IN של הטלוויזיה או הוידאו אני לא יודע מה עושים אחרי זה...

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  7. איך אני מחבר את החמשב לפלזמה ב-HD??

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  8. אהלן לכולם יש לי כרטיס מסך רציני(geforce 7600gt), ויש לי סרטים על המחשב... וכל מה שאני רוצה זה לראות אותם בטלויזיה ולא במסך המחשב.... יש לי יציאת S-VIDEO (שבעה פינים) וכבל במתחבר ליציאה זו ומתפצל ל 3 RCA ו- S-VIDEO עם 4 פינים. ניסיתי לחבר בצורה הכי פשוטה לטלויזיה (מאוד ישנה) עם חיבורי RCA וזה לא עבד (כמה צפוי ) אשמח אם תתרמו לי מהידע שלכם... תודה מראש לכולם!

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך 6800GS ויש לו יציאה של TV OUT ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה איך אני עושה את זה...? קיבלתי עם הכרטיס את הכבלים שמתחברים ל-TV OUT תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  10. אני רוצה לחבר מחשב כדי לראות סרטים וכאלה... לא משהו קבוע חד פעמי איזה כבלים אני צריך וכדומה... הדגם של הטלווזיה הוא: TOSHIBA WL66 תודה לעוזרים מראש

• 16 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by ilanZx,

אני אוהב לראות סרטים אבל קצת מעצבן לראות אותם במחשב... ולצרוב אותם ולהפוך אותם שהDVD יקרא אותם לוקח הרבה זמן וזה מעצבן. האם כדאי לי לקנות כבל שיאפשר לי לראות תסרטים בטלוזיה? האיכות טובה? זה יוצא בערך אותו איכות כמו שאני צורב תסרט ואז שם בדיוידי? כמה עולה כבל כזה? גם המחשב הוא דיי רחוק מהטלוזיה בסביבות ה15-20 מטר... עדיין אפשר למצוא כבל טוב שהוא בארוך כזה? כמה הוא עולה בערך? הכרטיס שלי הוא GAINWARD 7900GT הוא תומך בזה נכון? אפשר לחבר לו תכבל? תודה

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  12. הכרטיס מסך - 6800gs דריברים הכי אחרונים 93.71 משהו שפשוט מחרפן אותי אני לא מבין איך זה יתכן , בהגדרות של הכרטיס מסך (שהולכים - מאפינים - מתקדם - 6800gs ) אז נפתח לי בצד שמאל כל האפשרויות... אתמול היתה לי אפשרות שלא זוכר איך קוראים לה אבל, היא פתחה חלון עם כל הקטע של החיבור לטלויזיה - clone והכל , והצלחתי והכל עבד יפה ראו גם במחשב וגם בטלויזיה כמו שאני רוצה. אבל עכשיו פתאום זה נעלם !!!! זה פשוט לא קיים , אני לא מבין את זה!! איך זה יתכן ? אז איך לעזאזל אני מחבר תמחשב גם לטלויזיה ?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  13. אני רוצה לראות סרטים במסך הטלויזיה בלי לצרוב... איך אני מחבר תטלויזיה במקום? יש לי כרטיס 6600

14. Started by Bvlgari,

יש ברשותי 7950GT וקיבלתי איתו כבל S-Video עם יציאה אדומה, כחולה וירוקה. קניתי אתמול בנוסף עוד כבל שמתחבר למה שקיבלתי עכשיו אני לא יודע איך לכוון את זה בדיוק ולאן לחבר כל דבר. תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  15. איך אני מחבר את הממיר לכרטיס טלוזיה שלי מדגם flytv3000

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  16. ברשותי X800PRO של GIGABYTE. אני דיי לחוץ בזמן (אני רוצה להקליט תוכנית בטלווזיה) התחלתי להתעסק עם זה והזמן מתחיל לאזול. הכרטיס הוא VIVO, ויש 3 כניסות מאחורה (DVI VGA S-VIDEO). יש לי 2 כבלים; האחד עם כניסת S-VIDEO ושלוש יציאות בצבעים כחול ירוק ואדום (RGB) (יציאות נקבה בננה) ועוד כבל עם כניסת S-VIDEO לכרטיס מסך ו2 יציאות בננה ושתי יציאות S-VIDEO (גם נקבות). OK בזמן שאני כותב את השורות הללו הבנתי איך אני מחבר ;D. עכשיו, האם למישהו יש המלצה לתוכנה טובה (עדיף חינמית שאני אספיק להוריד) שתוכל להקליט מהכרטיס ? תודה מראש חברים

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  17. קניתי את הכרטיס ואני לא יודע איך לחבר ולהגדיר בשביל שאני יוכל ל ראות סרטים מהמחשב בטלויזייה? קיבלתי את כל הכבלים והחיבורים! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  18. שמעו יש לי את המסך שציינתי ואני רוצה לחבר את המסך במקום חיבור אנלוגי (הכבל הכחול ) לחיבור DVI (הכבל הלבן ) עכשיו איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by DARK-SPIRIT,

יש לי 9800 GT שקיבלתי איתו כבל חשמל כי הכרטיס דורש עוד האם אני צריך לחבר את שני הפיצולים לספק? שיש להם 3 פינים לכל אחד או רק אחד מספיק? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 12.02.2009 בשעה 21:09:58 מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by ofirrjd,

האם קיים מפצל כזה? נא לציין הפנייה למקום בו ניתן לרכוש כזה מפצל. תודה, אופיר נ"ב אם קיים כזה דבר, האם יש גם ל DVI או רק ל VGA או בכלל האם יש לשניהם?

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  21. דרכו הגדרתי פילטרים ועכשיו הוא נעלם לי ואני לא מצליח להחזיר אותו, מישהו יכול לעזור לי?[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 23:18:52 אני מתכוון לסימן של הדרייבר של NVIDIA בשורת המשימות ליד השעון.. אף אחד לא מבין למה אני מתכוון או שאף אחד לא יודע איך?בבקשה זה דחוף

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  22. Started by EliranB,

יש לי מסך IBM P260 אבל הצבעים לא נראים לי מכוונים טוב ויש יותר מידי אפשרויות שאני לא כל כך מבין ולא רוצה לשחק איתם ? איך אני יכול בכל זאת לכוון אותם ??? בבקשה עזרה ...

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  23. יש לי סרט באוי WIDE SCREEN ואני רוצה להפוך אותו לאמפג אבל שהוא ישאר בWIDE SCREEN כי אני רוצה לצרוב אותו לוי סי די ושיראה יפה בלי מתיחות על המסך, אני משתמש בתוכנה TMPGEnc. תודה, יאיר.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך 1900XTX512 קניתי אותו שיצא טעות שלא חיכיתי אבל אין מה לעשות איך אני יכול להקליט מהטלויזה למחשב תוכניות וכל מיני שטויות?

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by RX7,

כשיראו חלק ולא ישארו שום סימנים על המסך? מה הכי כדאי?

• 13 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.