עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TimoTy,

יש לי את הכרטיס msi-gforcefx 5900 ומישהו יכול להגיד לי מהם הדרייברים הטובים ביותר בשבילו ומה אני עושה איתם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by Chura,

יש לי VIVO בכרטיס 7800GT איך אני יכול לצפות בכניסת וידאו ? כלומר, נגיד חיברתי את הממיר, איך אני ראה את התמונ של הVideoIn ?

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by omer_hatchek,

כותרת

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by kokoki,

יש לי בעיה מוזרה עם המאווררים של הכרטיס, כאשר הכרטיס נמצא על silent mode, בזמן משחק המאווררים עובדים לשנייה ומפסיקים ושוב חוזרים כאילו לעבוד ומפסיקים מיד וחוזר חלילה, עד שפתאום רק המאוורר השמאלי עובד ושני המאווררים האחרים לא עובדים ולפעמים שני המאווררים השמאליים עובדים ורק המאוורר הכי ימני לא עובד וזה ממשיך ולא נפסק, גם כשאני יוצא מהמשחק, עד שאני מאתחל או משנה למצב אחר כמו oc mode או gaming mode או מכבה ומדליק בתוכנה את המתג של ה- 0db. ולמרות שמאוורר אחד או שניים עובדים, זה מראה בתוכנה של אסוס ה- GPU TWEAK II שהמאווררים לא עובדים כלל. אותה בעיה מופיעה גם כשאני על gaming mode, רק כשאני משחק על oc mode, הכל עובד תקין ללא בעיות. בזמן צפייה א…

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. בלוחות של HWZONE גם חיפשתי ואין ...חנויות שונות שעוסקות ביד שניה...אין ..פורומים שונים בנוסף לפה גם אין אני אשמח לעזרה אם מישהו שמע יודע ראה שמוכר X1800XT אני אשמח אם תפנו אותי לאותו מוכר תודה.

6. על איזה כרטיס הייתם ממליצים בתקציב של 1000 ש"ח AGP: ?ATI X850 Pro 256MB, DDRIII, DVI VIVO AGP 970 ש"ח LEADTEK Winfast A7600GT TD 256MB DDR3 AGP 1035 ש"ח ושאלה נוספת: האם ההבדל הוא משמעותי בין הכרטיס הזול יותר שהמלצתם במדריך: Palit) AGP Geforce FX6800GS DDR3 256MB/128Bit - TV/DVI 800ש"ח הכרטיסים למעלה שווים את ה-200ש"ח? תודה מראש למגיבים. --- מפרט AMD סמפרון 3000 1024 RAM RADEON 8500LE GIGABYTE 8KNS NFORCE 3 --

7. Started by amirx19,

מה עדיף? האם ה285 יהיה יעיל בפרימיאר?איפה הוא נמצא לעומת הFX ?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  8. הכירו את ה-ROG Zephyrus - יצירת המופת החדשה של אסוס ו-NVIDIA לכתבה

9. Started by hiho,

מפרט: C2D E6600 intel 512X2 ddr2 667 250 G hard disk does it matter ספק,איך אני יודע? בתכלס זה מחשב של HP עם chipset של אינטל Q965 הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא מובנה אז זה לא משהוא... אני מחפש כרטיס למשחקים לדוגמא Cs gta and such... מקווה שתעזרו לי אה ומחיר מקסימלי בסביבות ה 500-600

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by status,

שלום! יום הלדתו של אחי חל בעוד כשבוע ואני והאח השני רוצים להפתיע אותו במסך LCD. למישהו יש המלצה על LDC בגודל 15" עד 2000 ש"ח? (אם אפשר משהו בפנדה כי זה הכי נגיש) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  11. שלום לכם בסוף החודש בכוונתי בעזרת ה לרכוש מחשב לצורך עריכת וידאו כנראה עם פרימייר CS5 הסיבה לדחייה היא המתנה ל560 (אדובי וNVIDA חברים)ה570 יקר לי מידי ובכלל אני מעדיף את AMD/ATI לפי מה שקראתי למעבדים החדשים יש יכולת עיבוד וידאו יותר טובה משל הכרטיסים לא ברור לי איך זה אמור להשפיע עלי בבחירת כרטיס מסך האם אני בעצם כבר לא צריך כרטיס מסך חזק היות שאת העיבוד כולו יעשה הCPU האם המעבדים החדשים נתמכים /יתמכו על ידי התוכנות כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by leahd3,

שלום. זה הסקירה של תומר לכרטיס מסך בין הטובים שיש בשוק... גילוי נאות: הסרטון בחסות ANTEC אז אם עברתי על חוק (למרוןת שברגיל אני לא) תרגישו חופשי להעיר. ביקורת בונה תמיד מועילה עם טעם טוב אז אשמח לקבל פידבק. https://www.youtube.com/watch?v=vf5Y7oKCegU&t=191s

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by 8-Ball,

אני צריך מסך LCD 17" שהעומק שלו לא יהיה יותר מ20 ס"מ. אני רוצה שיראו בו כמה שיותר טוב, פחות חשובה לי מהירות התגובה שלו, אני בקושי משחק משחקים, יש לי כרטיס טוב עם DVI אז אני רוצה DVI. הבנתי שה730B אותו דבר בדיוק רק שהוא יותר מהיר קצת במהירות התגובה, זה נכון? אין עוד הבדלים? יש מסך אחר מומלץ יותר? (רציתי לקנות את ה VP171 אבל הוא הרבה יותר יקר והוא גם לא מתאים לי מבחינת הגודל שלו). תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by Transfer,

גרסה כרגע 60.80.18.00.02 יש גרסה יותר מומלצת מזו? הכרטיס על סטוק לגמרי אבל לא חושב שאני צריך יותר מזה כרגע.. הכל עובד בסדר core 513 shader 1188 memory 792 (1584 rate)

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  15. שלום לכולם, רציתי להעלות את הנושא הזה לדיון שכן אני חושב שהוא מצריך התייחסות יותר רצינית מהצעות ארעיות של לקנות או לחכות. כמדומני מסתמן כי סדרת הכרטיסים החזקה של (nvidia (8800 בעוד שהיא מצטיינת בdirectx 9, היא מדשדשת בדמואים של משחקי directx 10 כבדים . ברצוני לקנות מחשב חדש אך אני תוהה האם יש טעם לקנות את הסידרה הזו שתומכת בDX 10 אך ייתכן ואינה יכולה באמת להריץ משחקים עתידיים אלה ברמה ראוייה. אם כן אולי עדיף כדאי לקנות כרטיסי directx 9 זולים יותר ובעתיד לקנות כרטיסי דור הבא של nvidia או ATI? אולי הביצועים החלשים הם באשמת הדמואים/ פורטים/ דרייברים בכלל? מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by abnatan,

קניתי מחשב חדש ואיתו מסך viewsonic p70f, במסך רואים מצויין בדרך כלל, אבל לפעמים מופיעים קווים דקים שנראים בעיקר איפה שיש צבע לבן או אפור המסך עובד על 85 הרץ וכרטיס המסך הוא albatron geforce fx 5900xt ניסיתי לבדוק אם בהגדרות של הג'יפורס יש משהו, או שאפשר לסדר את זה דרך הכיוונים של המסך(ה-OSD)אך לא מצאתי שום דרך מישהו עוד נתקל בבעיה כזאת או בעיה דומה עם המסך המסויים הזה, או עם מסכים אחרים של החברה? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  17. אני מרכיב עכשיו מחשב חדש, ואני מתבלט לגבי כרטיסי מסך. ככל הנראה אני אלך על 1080Ti, ועכשיו נשאלת השאלה *איזה* 1080Ti. ממה שהצלחתי להבין - יש 3 הבדלים: 1. החברה שמייצרת 2. מהירות שעון 3. אביזרי קירור המגיעים עם הכרטיס מה ש*לא* הצלחתי להבין זה האם ההבדלים משמעותיים ועד כמה הם מיתרגמים להשפעות מורגשות - האם יש הבדל משמעותי באמינות בין החברות (אם כן, מי "יותר נחשב")? - האם ההבדלים במהירויות שעון מורגשים בFPSים? - האם יש סיכוי שקירור "פשוט" של 3 מאווררים יאכזב אותי? (בהנחה שאני לא מתכוון לעשות OC באופן עצמאי) אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לעשות סדר! תודה!

18. Started by Bug2000,

תמליצו לי על הכרטיס מסך הכי טוב במחיר הזה. בעצם מה שיש במחיר הזה זה : R9600 עם 256 MB . R9600 PRO LITE (אבל הוא עולה 750 ואני לא בטוח אם חבר שלי יסכים). ויש את ה GF FX 5600 (שלפי מה שאני יודע הוא כמו ה GF 4200 או אפילו פחות טוב). זהו נראה לי ... אני בזמן האחרון לא מעודכן בחומרה כמעט :\ .

• 13 תגובות
    • 976 צפיות
  19. אני רוצה לחבר רק כרטיס אחד לסלוט היותר נמוך יש לי P5N32-E SLI 680I וGTX אני עושה את זה מצרכי קירור , נוחות , ואסטטיקה

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך שנקרא SAPPHIRE HD 4770 512MB GDDR5 PCI-E HDMI http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=276&lid=1# ואני שוקל להתקין אותו בלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4315#sp השאלה שלי היא האם להתקין אותו בחריץ PCIEX16 או PCIEX4 במפרט של הלוח אם כתוב כך: For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot. תודה, קובי

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by orbk,

אני צריך עזרה בכרטיס מסך עד 700 ש"ח עבור מסך 19 אינצ' עבור רזולוציה 1440X900 בשביל משחקים כבדים כמו GTA IV כיוונתי בהתחלה ליכוון HD4770 שמאוד התלהבתי ממנו מכיוון שהוא קטן כמעט כמחצית מהמידה של סדרות HD48XX ומתחמם הרבה פחות שזה חשוב במיקום של המחשב אצלי וגם לא צורך הרבה הספק. אבל מכיוון שחיפשתי בכל החנויות באיזה שלי (חיפה קריות) ובאף אחת מהן כבר כשבועיים אין את הכרטיס ולא מתכוונים להביא, אני לא יודע מה עדיף לקחת במקום. חשבתי על HD4850 כי הוא זול אבל הוא זולל הספק ומתחמם וזה לא ממש טוב לי אז יהייה טוב אם יש הצעות בצד השני Nvidia שכן אין לי ממש ניסיון איתם בשנים האחרונות ואני לא מכיר את הכרטיסים המקבילים שלהם לעומק. מעבד AMD 5200 X2 2GB זכרון 800MHZ מסך 19' 1440X900

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  22. כי כל מה שאני רואה סביב CRYSIS זה איזה עשן שמתנפנף ברוח, שמסתבר שגם קיים בDX9...מה הקטע כאילו?

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  23. Started by arbily,

איזה כרטיס יותר טוב למשחקים? כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 285 2048MB DDR3 PCIe ¤2332 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=952020 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1027 כמות:2 שני כרטיסים

24. Started by LiorZi,

לאחי יש מחשב עם מעבד E6750: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=30784 נשרף לו הכרטיס מסך והוא רוצה לקנות חדש, אז חשבתי שאולי אני יביא לו את הכרטיס מסך שלי 260GTX Super OverClocked: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3183#sp ואז בעצם אני יקנה כרטיס מסך חדש למחשב שלי (נניח 460gtx). עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע אם ה-260 SO עם ה-E6750 ייצור "צוואר בקבוק" בביצועים וכמה זה משמעותי? משחקים כמו Crysis, Bad Company 2 וכדומה על המחשב שלי הנוכחי (i5 750, 260SO) אני מריץ בכיף ועל איכות טובה, האם גם המחשב שלו יוכל לעשות זאת (על 1600x900)?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/07/16/ati-nvidia-lucidlogix החברה LUCID הישראלית מפתחת מנוע אשר יגרום לכרטיסים של ATI לעבוד עם כרטיסים של NVIDIA נשמע מבטיח.. לעמוד הראשי מייד ;D http://www.lucidlogix.com

• 7 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.