עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TOMER20,

היי, קניתי מחשב חדש עם כ. מסך msi 2400 pro hd אחריי כמה דקות של עבודה על המחשב אני מקבל את השגיאה ati2dvag, המחשב נתקע וחייבים לעשות ריסט. מישהו נתקל בבעייה?. תודה.

2. יש לי מחשב שולחני סבבה עם sapphire 9600XT 256DDR נקנה לפני שלושה חודשים ב כ 1300 שקל... לפני כשבוע קניתי מחשב נייד ואני מעביר את המחשב השולחני שלי לאחותי בת ה- 13, שבעיקרון מתכוונת לשחק SIMS, SIMS 2, וגם GTA... עכשיו הציעו לי לקנות ממני את הראדון שלי במחיר של 600 שקל, ולהביא לי בנוסף כרטיס מסך של GeForce 4 440 128MB... אחרי בירור מהיר שלי לא מצאתי כרטיס MX440 של 128MB ובנוסףך אינני יודע את שם החברה אשר יצרה את הכרטיס הנ"ל. נוכחתי לגלות לפי האתר "זאפ" כי יש רק 64MB, שם לפחות. השאלה שלי היא האם כדאי לי להחליף עם הבנאדם בכרטיסים ושבנוסף הוא ישלם לי 600 ש"ח, והאם הכרטיס שאני אקבל אחרי זה יכול להריץ משחקים כגון SIMS 2 ו GTA האחרון. והאם בכלל הוא יחזיק לי לשנה הקרובה כאשר יצאו …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by winil,

קניתי עכשיו 9600GT והוא לא מתאים למסך שלי שהחיבור שלו VGA יש מתאמים שפותרים תבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הדרייבר החדש שיצא היום, 364.47 יקריס לכם את המערכת במידה ותנסו להתקין אותו עם יותר ממסך אחד בזמן ההתקנה. לאחר שהמערכת תקרוס - היא לא תצליח לעלות בחזרה! אפשר או לחכות עם עדכון הדרייבר או לנתק את כל המסכים לפני התקנת הדרייבר ולאחר מכן לחבר אותם בחזרה. אני מניח שראשים נערפים במחלקת ה QA שם כרגע.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ravid,

מצגת של ATi (בתקווה שהיא אמיתית ולא מפוברקת) מראה כמה דברים מעניינים... http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/WhatToExpect/1 תמצית ממה שרשום שם: הכרטיסים של nvidia לא תומכים ב SM3 במלואו. בעיות באיכות התמונה. nvidia לא הראשונה שהתחילה עם HDR. יש שמץ של אמת כאן?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by binia1990,

רציתי לדעת אם ה Gigabyte GTX 970 G1 4GB Retail יכנס למארז cooler master k281 תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by clapper,

אני מאד מתלבט בהרכבת המפרט בקשר לכרטיס מסך - מדובר על ילד בגיל 13 האם GEFORCE 6600 זה מספיק ? האם יש לכם עצה ? אני רוצה להשקיע 6000 ש"ח כולל גם מסך LCD 19

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, רציתי לדעת עם אפשר לעדכן את הדרייבר לכרטיס מסך במחשב הנייד שלי,GEFORCE 310, המחשב עצמו עובד עם טכנולוגיית ה-OPTIMUS. האם אני יכול פשוט להוריד את הדרייבר האחרון מאנוידיה או שצריך איזשהו דרייבר מיוחד? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. היי קניתי כרטיס מסך יד שנייה MSI X1300 PRO 256MB ליבת RV515 ויש לי שתי בעיות הראשונה משום מה אני לא מצליח להפעיל את הכרטיס במצב של שני מסכים בו זמנית אני יכול להפעיל או על הטלוויזיה או על המסך מחשב אבל לא בו זמנית מוזר אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו :bash: בעיב נוספת אני לא מצאתי תוכנה שמאפשרת לשלוט על מהירות המאוורר שלו או לדעת מה הטמפ' שלו למרות שאני יודע שיש לו חיישן מהירות ??? ??? תודה מראש לכל העוזרים

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מחשב קור 2 דו E6850 לא בטוח כמה זכרון יש..אם צריך עוד קצת אשדרג קונה גם ספק כוח חדש..צריך המלצה גם לזה..200-300 שקל כרגע יש לי מסך CRT למחשב וLCD FULL HD טלוויזיה שאני גם יכול לחבר מתכוון לשחק בעיקר דיאבלו 3 אבל גם THE WITCHER תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tal_levi1000,

איזה דרייבר כדאי להוריד ל EVGA 76GT KO שלי? מדי פעם אני שומע על דרייברים שנופלים מהקודמים שלהם ולא תמיד יותר מתקדם במספר מציג שיפורים מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש טל

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by gta_man,

1.הגיע לי הכרטיס -7600GT, שהזמנתי בעצתו של דניס14(תודה לך!)והרכבתי אותו-כרטיס מצוין!השאלה שלי היא-איך אני יודע אילו דרייברים יש לי(התקנתי את אלה שבאו עם הכרטיס),ומה הם הדרייברים הכי טובים בשבילו? 2.יש לי עוד מחשב בבית- pentium 2 350Mhz,128MB SDRAM,ASUS Motherboard.. וחשבתי על להרכיב בו את הכרטיס הישן שלי- GeForce FX5700LE 128MB 128bit במקום ה-ATI 3D RAGE IIC או משהו כזה שיש לי בו עכשיו.. הוא ייצור צוואר בקבוק? תודה רבה לעונים!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by d0s,

שלום לכולם , יש לי במחשב כרטיס מסך , יחסית ישן אבל עושה את העבודה עד עכשיו מדגם ATI Radeon 4800 . לאחרונה שמתי לב שהמחשב מרעיש מאד אז עשיתי לו ניקוי מלא מאבק והא עדיין הרעיש אז החלטתי לבדוק את החום שלו ואת רמת העבודה של המאווררים . גיליתי שבמצב מנוחה ( עבודה משרדית כמו גלישה וכו' - ללא שום משחק ברגע ) הכרטיס עומד על 80 מעלות והמאוורר על 70% עבודה - וזה רק כשהמחשב עולה! וכשאני מפעיל משחק ( לדוגמא COD4 - שהוא משחק יחסית קל ) הוא תמיד עומד על 105 מעלות ומהירות מאוורר מקסימלית. רציתי לשאול האם זה תקין, ממה זה יכול לנבוע, והאם אפשר לטפל בזה. תודה, גיא.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by PayneBack3251,

שלום רב אני מעוניין בכרטיס GTX460 ורציתי לדעת אם שווה להוסיף 250 ש"ח בשביל הגרסא של ה 1GB המחשב שלי מחובר למסך 32" ומאמין שבקרוב יהיה מחובר למסך יותר רציני FHD מעבד E8500 4GB RAM עריכה: או בכלל לקחת את GAINWARD GTX465 1024MB בתופת של 370 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה ולחבר אותה למחשב בכדי לראות סרטים באיכות BluRay 1080p. הבנתי שאני צריך כרטיס מסך תומך? מפרט המחשב: 2GB RAM E5200 ספק 300W אשמח לקבל הצעה לכרטיס מסך שיעמוד בדרישות אלה בצורה הטובה ביותר בתקציב הנ"ל. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. פרטים מאושרים בשילוב עם הדלפות מגיעים אל הרשת ומציירים תמונה ברורה יותר לגבי דור כרטיסי המסך החדש של NVIDIA לצרכנים הביתיים השקת Tesla P100 מסמלת את נקודת הפתיחה לדור חדש של כרטיסי מסך מאת NVIDIA. לא מעט זמן שאנו ממתינים לשמוע משהו חדש על כרטיסי מסך המבוססים על תהליך היצור החדש של 16 ננומטרים. רבים כבר מאסו במוצרי 28 ננומטרים, שהחלו את דרכם עוד בשנת 2011. כוכב נוצץ במרחק – פרטים טכניים על ליבת GP100 לאחרונה אושרו פרטים טכניים לגבי ספינת הדגל של NVIDIA בדור הראשון של תהליך 16 ננומטרים. לפניכם דיאגרמה המתארת את מבנה הליבה הגרפית GP100 (ר"ת Geforce Pascal), אשר בה יעשה שימוש רק בכרטיסי המסך החזקים ביותר שתשיק NVIDIA בדור Pascal הראשון. הליבה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. איזה כרטיס יותר טוב למשחקים? כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 285 2048MB DDR3 PCIe ¤2332 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=952020 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1027 כמות:2 שני כרטיסים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by efee123,

מה הטמפרטורה הממולצת של הכרטיס גירסת 768mb?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by FPSbanana,

יש אפשרות לעשות ש7600GS יתמוך בVIVO??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן, האם כדאי לקנות את הכרטיס הנ"ל (הכרטיס בן 3-4 חודשים), אני מתלבט בגלל שהמחיר נראה לי גבוה (חדש עולה 930), וגם המחיר לא רחוק מ5850/6850. חרשתי את האינטרנט ולא הצלחתי להבין איזה מהכרטיסים יותר טוב :s05: עוד דבר, המערכת שלי היא של AMD (מעבד: ATHLON II 640 ולוח ג'יגהבייט 870-UD3, יכול להיות שהכרטיס מסך של AMD יתחבר יותר טוב עם המערכת מאשר הכרטיס של NVIDIA? מה לגבי הPHSYX והCUDA, עד כמה הם חשובים? והאם הם צריכים להוות שיקול בעת קניה של כרטיס מסך? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שדרוג כרטיס מסך מ SAP 1950GT ל ‏SAPIER HD 6850 1GB מערכת מחשב לוח אם GA-965P-DQ6 V3.3 CPU Q6700 ספק כח ENERMAX LIB 500W 2G DDR 2זיכרון 3 דיסק קשיח 1 DVD יכול להיות בעיות עם חיבור PCI EXP יכול להיות בעיה ב WIN XP AND DirectX 9/10 מה קורה לגבי משחקים ישנים למשל FAR CRY 2 ומשחקים שתומכים ב DX 9/10

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מבלי שיתקע לי משחקים לא מעניין אותי כלל איזה כרטיס מסך הכי משתלם בשבילי תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by dd7,

חנות ליד הבית.. הוא מציע לי 2 חברות אסוס וג'יגבייט שניהם אותו מחיר, מה עדיף?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by -LosNir-,

היי! שואלים למה אני שמח.. טוב.. אז תקראו את האשכול הבא: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=45256&st=0 (אני הוא LosNir) למי שאין כח לקרוא את האשכול, אז ככה: לכל מי שיש 7600GT / 7xxx אולי שם לב שיש המון בעיות ריצודים ופליקרים כשתמשים ב Dual Display בדריברים החדשים (1xx), הפתרון הוא להתקין את הדריבר בגירסא הבאה: 93.71 הורדה: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html עכשיו לדבר המפתיע: כנראה שלא רק הדריבר הזה מתקן את אותן הבעיות שיש, אלא הוא מגדיל את הביצועים במשחקים! מסתבר שלאחר כמה בדיקות זה הוא הדריבר הטוב ביותר לגירסאת ה 7xxx של nVidia. בהתחלה, עם הדריבר בגירסא 163.71, Prey ועוד המון משחקים זזו לי מאוד לאט, עכשיו אחרי שהתקנתי את 93.71.. המש…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. המפרט שלי P2.4 333 DDR ASUS RADEON 9000 PR( 64 שמעו הביצועים ממש לא משהו במיוחד במחקשים שאני מאוד אוהב (UT2003...NFS-HP-2....) החלטתי להחליפו למשהו יותר טוב ... הוא עלה לי 630 ש"ח מה אתם ממליצים במקום ? זה מאוד מוזר לי הקטע הזה שרואים בהשואות שבמשחק אחד הרדאון שולט ובשני הGF4 TI 4200 למשל ... מה הולך פה ? שווה להשקיע עוד 200-300 שקל בTI4200 ??? איך יהיו משחקי העתיד ? ירוצו טוב יותר על הרדאון המוזל ? או על ה4200 הייקר קצת יותר ? נורה חשוב לי פה דעה מקצועית כי אני מאילו שקונה מחשב ל3..4...שנים לא מחליף כל שנתיים תודה לכם .

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים