כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת עם זה ראשי תיבות של משהו... של הכרטיסי מסך של נוידיה, או שסתם הם לקחו תשם הזה. בקיצור למה זה משתייך? תודה לעוזריים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם על הכוונת שלי החלפת מחשב, ובמיסגרתו גם רכישת מסך LCD 19, כנראה SAMSUNG 960BF המחשב יכלול לוח אם המבוסס על 6150, ישמש בעיקר כבסיס לקולנוע ביתי ולא למישחקים כרגע ניתן להשיג לוח אם GA-K8N51PVMT-9 של GIGABYTE, שמצד אחד כולל יציאות S-VIDEO ו-COMPONENT אך משום מה אין לו חיבור DVI (קיים גם לוח של ASUS מבוסס 6150 הכולל חיבור DVI, אך הוא עדיין לא הגיע לארץ למיטב ידיעתי. כמו כן לוח זה אינו כולל יציאות וידאו כסטנדרט, ויש לחפש מתאם בניפרד - לא בטוח שניתן יהיה להשיג) מבקש דעתכם עד כמה אני מפסיד באיכות אם אני מחבר את המסך הנ"ל ל-VGA ולא ל-DVI. ובאיזה סוגי יישומים ההבדל יהיה יותר משמעותי האם מישהו מכם עשה ניסוי לחבר מסך מסויים לאותו מחשב, פעם ככה פעם ככה, וראה הבדלים משמעותיים.…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- ברשותי כרטיס Giga-Byte GV-NX66256DP2 FX6600 . הכרטיס פועל במהירויות של 400 ל gpu ו 800 לזכרון. לאילו מהירויות אפשר להאיץ אותו בהנחה שהטמפרטורות תקינות? האם אחרי האצה כזו הוא מתקרב ל Gigabyte GV-NX66T256DE Geforce 6600GT (גם ddr2)? אילו טמפרטוררות נחשבות בטוחות ב GV-NX66256DP2 ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום יתפרסם באתר על הHD2900פרו- http://hwzone.co.il/news/1190075610/87710/ לא מזמן היה פרסום באתר על כרטיס בשם X2950פרו באותו התימחור של הHD2900 פרו רק שלו היו גירסאות גם ב200$ כתבו בין 200 ל250$ לפי החוזק בX2950 פרו צינו שהוא יתמוך בDX10.1 אבל יהיה לו 256 ביט בבקר זכרון הHD2900פרו כתוב שיהיה לו 512 ביט בבקר זכרון אבל זה יכול להיות הבדלי גירסאות התמחור כמו שאמרתי אותו הדבר ובHD2900פרו לא צוין רק אם הוא יתמוך חומרתית בDX10.1 בקיצור מישהו יכול לעשות סדר בבלגן ? יהיו 2 כרטיסים שונים או שזה אותו הכרטיס שהיה אמור לצאת אם כמה שינוים ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת איזה יצרנית הוציאה את הגירסה הכי טובה asus gigabyte msi או evga תודה רבה אשמח לעזרה שלכם
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי מחפש אנשים בישראל שרכשו RTX 4090 והוא נשרף נמס התקלקל להם לי לא נשרף ולי בכלל אין כרטיס כזה רוצה לדעת האם בישראל יש כאלו שנשרף להם זוהי תמונה מתמונות של rtx 4090 בReddit או מאחד הסרטונים שמצאתי ביו טיוב כדי להראות שבחול מצאו שזה נמס/נשרף ויש ביו טיוב סרטון עם 1.6 מיליון צפיות וחצי שעה חקירה במעבדה שהוכיח שזה נשרף (מצורף בתחתית העמוד) (קרוב לוודאי לכאורה שהכניס את המתאם עד הסוף) אגב ראיתי שיש תגובה מNvidia אחרי שחקרה את העניין ואומרת ״לא הכניסו עד הסוף את המתאם״ בכל מקרה אני חושב שיש להריץ בדיקה האם המתאם מסוגל להעביר 450-600 ולא נעצר ב300 וואט עלה והצלח אנוידיה ומקווה שלא יהיו בעיו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
דיווח חדש מצהיר כי עידן ה-Volta של מפתחת השבבים עשוי לפרוץ עוד השנה, בליטוגרפיית 12 ננומטר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
התחרות בין שותפותיה הרבות של NVIDIA מתרוממת לשיאים חדשים עם גירסת ה-Hall of Fame החדשה של GALAX ו-KFA2 לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, נאמר לי שהאחריו של EVGA היא בינ"ל, ובנוסף ראיתי שהיא למשך 3 שנים. אז רציתי לדעת, איזה כרטיס של EVGA מדגמי ה1080 אתם ממליצים לקנות? חשוב לציין, לא מעניין אותי דברים קוסמטיים, השיקול אם לקנות את הדגם פשוט או לא זה עניין של ביצועים, ואיכות החומר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לברר עם כרטיס המסך:[h=3]AMD Radeon HD 7750[/h]מתאים לי, הדרישות שלי הם: מריץ משחקים יפה דוגמא: planetside2. ומסוגל לשדר סרטונים באיכות גבוהה. פרטי המחשב מצורפים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי GTX 980 TI של EVGA כשאני בשולחן עבודה או סתם גולש באינטרנט לא משחק הGPU CLOCK נמצא רוב הזמן על 1101MHZ לפעמים הוא יורד ל135 לשני שניות ואז שוב עולה. לפי מה שידוע לי בזמן מנוחה התדר לא אמור להיות על 1101MHZ אלא הדרייבר אמור להוריד אותו למינימום כי אין מאמץ. אשמח אם מישהו יסביר לי למה זה קורה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחיפושי אחר כרטיס DVI , אני מגיע להרבה כרטיסים שבאינפורמציה שלהם מופיע הנתון DVI אבל בתמונה אין להם יציאה כזאת. אני מחפש כרטיס גרפי במחיר בזול ביותר שתומך ב DVI
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אפשר שיהיה מKSP (משם אני בונה את המפרט) ושהמחיר לא יהיה מוגזם (מחיר סביר למסך איכותי) תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין 2 כרטיסי מסך שיעבוד עם מעבד I5 2500 ויפעיל משחקים כבדים. הראשון Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked והשני Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI מה יותר טוב????
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגדול יש כבר משחקים שהכרטיס לא סוחב , חסר לו DX 11.. חשבתי אל 5850 ולהשאיר אותו לפיזיקס או לחכות ל 465 שלפי השמועות אמור ליהיות אחלה כרטיס. מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עד עכשיו השתמשתי ה 4850 על מסך 22" (1680X1050) עכשיו אני רוצה לחבר אותו למסך 42" (1920X1080) FHD הספק 500W OCZ שתי מסילות של 18A כך שצריכת החשמל מוגבלת (הוא יסתדר עם כרטיס עם צריך של 200W אבל אני לא רוצה להעמיס עליו ) הכרטיס צריך להפעיל את המשחקים הכי חדשים בהגדרות גואות בשנתיים הקרובות וסרטים 1080P אני חושב על 5850 1GB בגלל שהצריך שלו היא 151 W והוא כרטיס מאוד חזק מישהוא חושב שיש כרטיס יותר מתאים ?< לא להתייחס למחירים כרגע כי אני לא אולך לקנות אותו בימים הקרובים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש המלצה לכרטיס שיענה על הדרישות הנ"ל: צפייה בסרטים ברזולציה 1080i, תוך כדי חיבור ושימוש בו זמני בשני מסכי LCD בעלי רזולציה FHD. כרגע הייתי עם כרטיס מסך NVIDIA 7600GT שעשה את העבודה אבל שבק חיים וכעת הייתי שמח למצוא לו מחליף בתקציב לא מוגבל, הכי חשוב שיענה על הדרישות וכמובן שעדיף אחד שייתן את המקסימום תמורה למחיר בהתחשב בצרכים שלי. תודה מראש, אוהד : -)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם שווה הכרטיס במחיר הזה????? וכן זה כולל את המכס ומשלוח
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מבין נכון אני רואה מהכתבה שנכתבה בכרטיסיית חדשות ש ati הולכים להסגר מפני ש amd נפרדת מהם. השאלה האם זה יגרום בעתיד ש ati לא יוציאו יותר כרטיסים נוספים ? ומי שיש בידו את כרטיסי ati עדיין יוכל להנות מהאחריות ? לא הבנתי בדיוק מה העסק בין amd ו ati ואיך זה התפתח לכך ש amd קנתה חברה כזאת גדולה .בכל מקרה יכול להיות שלא הבנתי נכון וחסר לי הרבה מושגים בעניין אבל אני חושש לקנות את כרטיסי ati ולכן אני שואל אם יש על מה לחשוש הנה הכתבה >>>> http://hwzone.co.il/news/133779
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש והכל פיקס בכל זאת רציתי לשאול אם יש הבדל בביצועי משחקים עם הכרטיס הנ''ל שהכל על MAX ברזולוציה 1900X1200 בין: CORE I7 930 STOCK - 2.8 לבין OC למעבד שכרגע הוא 3.8 האם כלל מרגישים את ההבדל זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה הכרטיס מסך שלי הלך(9800 פרו) ואני מחפש חדש. אני לא רוצה להשקיע בזה יותר מידי כסף אבל אני רוצה משהו שיוכל להריץ משחקים נורמלי... הסכום שאני מוכן להשקיע זה 500 שקל וכמה שפחות יותר טוב! ראיתי את שני הכרטיסים האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=16244 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=16377 שווה לקנות אחד מהם? בבקשה להביא כרטיס מפנדה תודה
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חנות ליד הבית.. הוא מציע לי 2 חברות אסוס וג'יגבייט שניהם אותו מחיר, מה עדיף?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Radeon X1800GTO וראיתי אצל חבר שלי את ה HDR , עכשיו אני גם רוצה להפעיל את זה אצלי במחשב אבל אני מחפש בנרות את האפשרות שתפעיל לי את ה HDR בכרטיס , ניסיתי להוריד דברים מהאינטרנט , ניסיתי דרך הדריבר של הכרטיס מסך , מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם זה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז היום בשעה טובה קיבלתי את הכרטיס וכל נראה עובד בסדר אבל אני חושב... שהספק שלי חלש לכרטיס הזה ,הספק שלי הוא "סאןשיין |480W נראה לי שהוא חלש לפי התוכנה coolbits זה מראה זה נראה לכם תקין : לפי AquaMark3 קיבלתי 76117 הספק בסדר למפרט הזה ? תודה לעוזרים מפרט : מפרט : AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra nVIDIA nForce4 Socket 939 Twinmos 1024MB DDR400 PC3200 LEADTEK WinFast PX7900 GT TDH Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך טוב למשחקים שיעבוד על 1280X1024 HIGH ... הכרטיס מיועד ל AGP ... עכשיו חשבתי על 6600GT אבל הוא נראה לי חלש מידיי.... חשבתי גם על 6800 של GIL FORSA אבל בחנות שאני רציתי לקנות אותו אין יותר ויכלתי לקנות אותו בפחות מ-1100 שקל.... האם אפשר להשיג אותו ב-1200 שקל בחנות כלשהי ? חשבתי גם על X800GT האם יש כרטיס כזה ל AGP ? אבל הוא גם נראה לי חלש... :-\ יש עוד אפשרויות ? תודה..
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-