כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
Does anybody know if this card and its drivers are good with ELSA 3d glasses(like NVIDIA stereo view?)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[EDIT] שלום אני מבקשת (ממי שמבין), המלצה לכרטיס מסך עד 1000ש"ח (מקסימום 1100) הכרטיס יהיה בשמוש למשחקים רגילים כגון CRYSIS BATTLEFIELD 3 וכו...' חשוב לי מאד :\ אל תמליצו לי על כרטיסים מ TMS!!!! אני רוצה רק KSP או IVORY (או למי שמכיר חנות אחרת בבאר שבע) ועוד דבר מאד חשוב: אני רוצה רק כרטיסים של NVIDIA (לא AMD לא ATI לא HD וכו) אז הנה המפרט שלי: CPU - -Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray MD - -GIGABYTE Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI GPU_ob - -Intel HD Graphics 3000 GPU - -ASUS - nVidia GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E RAM - -DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 HDD - -West…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ונתקלתי במושג הזה מה זאת אומרת ומה עדיף?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ה- Vertex Shader Ver וה- Pixel Shader Ver של הכרטיס מסך הזה תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע אלי כרטיס מסך Gigabyte GV-NX86T512H. אני לא ממש מבין, אבל השאלה שלי היא: מה הוא נותן לי? איזה כוח עיבוד גראפי יש לו בערך? מה הגבולות שלו? להבנתי, הוא כרטיס לשוק הבינוני של 2007, אבל אני לא באמת מבין מה זה אומר לגבי. אני רוצה להשתמש בו (אין לי כרטיס מסך נורמאלי). איזה משחקים כבר גדולים עליו (DX 10 ומטה כמובן). תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי במחשב כרטיס מסך , יחסית ישן אבל עושה את העבודה עד עכשיו מדגם ATI Radeon 4800 . לאחרונה שמתי לב שהמחשב מרעיש מאד אז עשיתי לו ניקוי מלא מאבק והא עדיין הרעיש אז החלטתי לבדוק את החום שלו ואת רמת העבודה של המאווררים . גיליתי שבמצב מנוחה ( עבודה משרדית כמו גלישה וכו' - ללא שום משחק ברגע ) הכרטיס עומד על 80 מעלות והמאוורר על 70% עבודה - וזה רק כשהמחשב עולה! וכשאני מפעיל משחק ( לדוגמא COD4 - שהוא משחק יחסית קל ) הוא תמיד עומד על 105 מעלות ומהירות מאוורר מקסימלית. רציתי לשאול האם זה תקין, ממה זה יכול לנבוע, והאם אפשר לטפל בזה. תודה, גיא.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, אני בונה מחשב חדש וכמו שהכותרת אומרת זו אחת ההתלבטויות האחרונות שנשארו לי. הכרטיסים המדוברים הם מ-RSM כאשר הראשון הוא ה-TwinTech GTX 570 הרגיל והשני הוא Gigabyte GTX 570 OC edition. ההבדל ביניהם הוא 200 ש"ח. המסך הוא 24 אינץ', רזולוציה של 1920X1200, משחקים חדשים בהגדרות גבוהות. ת'כלס אני מעוניין במערכת שתחזיק כמה שיותר זמן מבלי שיהיה צורך לשדרג כ.מסך. בגלל זה אני רוצה כרטיס עם קירור טוב יותר ש-OC יוכל להאריך את חיי המדף שלו בעוד איזה חצי-שנה, ולמרות שמנקודת מבט נוכחית היחס עלות-תועלת של כרטיס מומהר נמוך יותר כרגע, אני חושב שמנקודת מבט לזמן הארוך זה יכול לאפשר מרווח נשימה להחלפה של כ.מסך. החסרונות של כרטיס כזה זה שהוא לא משתלם מנקודת מבט כלכלית כרגע ושהוא זורק את…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, האם כדאי לקנות את הכרטיס הנ"ל (הכרטיס בן 3-4 חודשים), אני מתלבט בגלל שהמחיר נראה לי גבוה (חדש עולה 930), וגם המחיר לא רחוק מ5850/6850. חרשתי את האינטרנט ולא הצלחתי להבין איזה מהכרטיסים יותר טוב :s05: עוד דבר, המערכת שלי היא של AMD (מעבד: ATHLON II 640 ולוח ג'יגהבייט 870-UD3, יכול להיות שהכרטיס מסך של AMD יתחבר יותר טוב עם המערכת מאשר הכרטיס של NVIDIA? מה לגבי הPHSYX והCUDA, עד כמה הם חשובים? והאם הם צריכים להוות שיקול בעת קניה של כרטיס מסך? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חנות ליד הבית.. הוא מציע לי 2 חברות אסוס וג'יגבייט שניהם אותו מחיר, מה עדיף?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה על כרטיס מסך .. אני צריך משו טוב שיספיק לי לשנה שנתיים.. טווח מחירים עד 1500 ¤. המפרט שלי: לוח אם : INFINITI NF4 SLI מעבד : AMD, AM2 ATHLON 3800X2 DUAL CORE. ספק כח : 500W זיכרון : 1GB DDR2 667Mhz KINGSTON מסך : BENQ 19" 2ms תודה מראש לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במידה ויש לי כרטיס מסך ישן, בן שנתיים-שנתיים וחצי, ועלי לממש אחריות, כבר לא מוכרים את הכרטיס המדובר יותר. הבנתי שעל החנות (לפי חוק?) לספק לי כרטיס חלופי מקביל. השאלה שלי האם הכרטיס צריך להיות מקביל מבחינת ביצועים או מקביל קטגורית (אותה רמת מחיר)?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה עדיף מהם וכמובן של איזו חברה ? יש הצדקה ל4GB בכרטיסים האלו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לברר אינפורמציה זאת אך אני לא מוצא תשובה לכך. אני עומד לרכוש את המסך החדש של סוני HS-74P אשר יש לו שתי כניסות אחת DVI והשניה, VGA רגיל. יש לי בבית שני מחשבים ואני מעוניין לחבר אותם לאותו מסך. האם כאשר יש שתי כניסות ניתן לחבר 2 משבים ? (כמו A\B סוויצ') היכן ניתן להשיג אינפומציה זאת? בישפאר אין להם אפשרות לומר לי תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חג שמח!!! אחרי שהכ.מסך הקודם שלי שבק חיים לצערי (HD5770), בדקתי ונראה לי שהHD6950 יענה על הצרכים שלי בצורה הטובה ביותר.. מצאתי את שלושת הדגמים הבאים, והשאלה שלי היא בעצם, מה ההבדלים העיקריים יניהם חוץ מהקירור? מה מבחינת DUAL BIOS- במטרה להפוך את הכרטיס ל6970 לפי המדריך יך שפה בפורום... מבחינת הקירור סטוק הפשוט בגירסת רפרנס.. עד כמה הוא טוב? הוא עושה את העבו דה?? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3246 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2877 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6195&CatCode=531 תודה רבה על העזרה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למשחקים כמו fifa 20 וNBA 20 ב4K שווה את ההשקעה ל2060 SUPER לעומת 2060 הרגיל?או בכלל לקחת את הrx 5700?הבעיה שהבנתי שב5700 יש בעיה עם הדרייברים המחשב יהיה מחובר למסך טלוויזיה 4K
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
למשל הייתי רוצה לדעת כמה כרטיסי 6600GT PCIE לוקחים בוואטים, נגיד 6200, X700PRO וכו... איפה אני יכול לבדוק את זה? (הדגמים שרשמתי הם רק לדוגמא אין לי צורך בנתונים עליהם). תודה (:
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחיר עומד על 1423 ואני מאמין שהוא עוד עתיד לרדת בקרוב http://tms.co.il/product/5699
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו את המפרט הבא: מעבד E7200 2.53 Core2Duo 4GB זיכרון פנימי DDR2 NVIDIA GeForce 8600GT דיסק קשיח WD (ראשי) – WDC WD5000AAKS-00C8A0 דיסק קשיח WD (משני) – WDC WD1002FAEX-00Z3A0 כרטיס קול Juli@ (לעריכת SOUND הקלטות) לוח אם EP43-DS3L GIGABYTE הוא כעיקרון מריץ על המחשב דברים דיי כבדים כמו: PHOTOSHOP CS3 CUBASE 5 משחקים: Call Of Duty Black Ops, Need For Speed, Far Cry (דוגמאות) מין הסתם המחשב כבר לא מריץ דברים על ביצועים גבוהים וצריך לשדרג - השאלה מה וכמה. אני חשבתי על כרטיס מסך (המעבד ב-OC צנוע), אולי גם מעבד. השאלה היא איזה כרטיס מסך מתאים פה בלי להיות אובר קיל ושיהפוך את המערכת לצוואר בקבוק.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כמו COD4 על HIGH ברזולוציה 1024X768. אני מחפש את הכרטיס הכי זול שיכול לעשות את זה. חשבתי על משהו כמו 8600GT.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה הטמפרטורה הממולצת של הכרטיס גירסת 768mb?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה איזה כרטיס מסך יותר טוב? ה- X800GT או ה-GTO? מה ההבדל ביניהם?? תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37581 OMG זהו,הפעם זה רשמי,חזרנו לתקופת הVoodoo
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקן שינסה לגנוב את כתר הביצועים מה-HBM2 כמעט מוכן לתפוס את הבמה המרכזית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-