כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
יש לי GF2 Ti של INNO 3D יש איזה תוכנה?
-
יש לי כרטיס לכידת וידאו דרך USB: AVerMedia EZMaker USB 2.0 כיצד אני יכול לדעת האם הדרייברים שלו הם מסוג WDM או VFW? וזאת ע"מ לדעת האם להשתמש ב- Virtual DUB או Virtual VCR. תודה.
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. (או משומש יותר נכון) המארז שלי הוא ANTEC 300.. איך אני יכול לדעת שהכרטיס אכן יכנס למארז? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום התקנתי תכרטיס רציתי לדעת איך אפשר לבדוק תטמפרטורות שלו.. ולמה שאני משחק הוא עושה רעש מוזר כזה? כמו צרצור כזה...
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
פתחתי את ההוראות של GIGABYTE לכרטיס GEFORCE FX 6800 GT אך לא מצאתי כמה V הוא צורך מ-APG. בכל מקרה אני רוצה לדעת גם של 5900XT ו-9600PRO של GIGABYTE. בתודה מראש orlupo
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
איך אני יודע כמה זכרון יש לי בכרטיס מסך?
-
- 11 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אם אני לא מספיק ברור, בקישור כאן- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291177.msg2562247#msg2562247 יש הסבר שאני מאמין שהוא מספיק... תודה.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך באייבורי GEFORCE 8500 GT, לא הכי טוב אבל מספיק מבחינתי. ביקשתי במיוחד ציפסט של GIGABYTE, וקיבלתי קופסא עם לוגו של INNO 3D. איך אני יכול לדעת מה הציפסט שנמצא על הכרטיס? תודה מראש, רוני.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ישלי שתיים של shappire 6850 crossfire אני מוריד ומחזיר ת ENABLE CROSSFIRE אין הבדל בFPS במשחקים אז איך אני ידע א םהוא פועל או לא
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי נחשב חדש ובתוכו Radeon9800Pro של Sapphire (שמעתי שגם בספייר יש לפעמים ליבה כזאת ולא רק בMSI). איך אני יודע אם הוא מבוסס על ליבת R360? הקירור מסתיר את הליבה. אם זה עוזר המפרט הוא כזה: AMD AXP2500 ABIT NF7-SL 512 MB DDR 400MHz WD 80GB SATA והכרטיס מסך. קיבלתי ב3Dmark03 ציון של 5517 (אגב, זה טוב? לא טוב? תואם את המפרט?)
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^ ומה זה יצאת VIVO קרתי שזו יצאה שמשפאת את האיכות של מסכי LCD אבל פה ראיתי שזה משהו אחר יש לי כרטיס 5200FX
-
- 7 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce2 mx 400 קבלתי איתו יחד עם המחשב ועל הדרייברים שלי לא רשום של איזה חברה זה. איך אני יכול לדעת של איזה חברה הכרטיס מסך??
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם כרטיס 9600 אבל במנהל ההתקנים לא רשום שם היצרן פתחתי ת'מארז וגם על הכרטיס אין שם איך ניתן לדעת של מי הכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(סליחה על הבורות.... ) בבקשה עיזרו לי...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את שני הסוגים...איך אני יכול לבדוק מה מותקן אצלי במחשב???
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
איך אני יכול לבדוק כמה ביט כרטיס המסל שלי? (128\256) ???? (יש לי רדיון 9800 פרו)
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך שציינתי בכותרת איך אני בודק מה הטמפ' שלו וגם אני בן אדם חדש בחברה של ATI ואני מסתבך מלא בדרייבר הכי חדש שהורדתי שלהם הורדתי עם גרסה CCC עכשיו דבר ראשון באתר היה כתוב שזה תומך בשפה עברית ונכנסתי בדרייבר עצמו לשפות והיה רק ENGLISH איך אני משנה לעברית כדי שיהיה לי הרבה יותר קל להשתמש בהגדרות שונות .... ודבר נוסף הוא איך אני מפעיל קבוע בדרייבר הכי חדש 5.11 עם CCC את הפילטרים בכרטיס AA ו- AF ועל מה כדאי לי לכוון אותם 2X,4X וכו' תענו לי בפירוט על כל שאלותיי אם תוכלו אז תודה 1
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9500 פרו של הרקולס ואני רוצה לעשות לו פלאש לביוס. בשביל זה אני צריך לדעת את המהירות והסוג של הזכרונות אבל אי אפשר לדעת מהכרטיס כי יש על הזכרונות סינקים וגם חיפשתי על כל הכרטיס איזהשהו רמז לסוג הזכרונות... אז אם מישהו יכול לתת לי לינד לתוכנה כלשהי שתוכל לעזור לי... נ.ב. בדקתי בסנדרה והיא לא מפרטת את סוג הזכרונות
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הציעו לי 6600GT PCI-E של GIGABYTE ב600 שקל ואני כנראה יוריד לאיזה 500 הבעיה שאני רוצה לבדוק שהכרטיס לא עבר OC וכו'... איך אני עושה את זה? ואיך המחיר? עריכה: בטעות שמתי במפרטים במקום בגרפיקה, מצטער. להעביר ווקשה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קראתי על לוחות אם חו"ד , רשום http://images.hardwarecanucks.com/image/mac/reviews/gigabyte/Z97XUD5H/Z97X-UD5H-150.jpg בטבלה מצוין : רמת רעש ב- DB , דינמיקה של הסאונד ועוד , חיפשתי גם טבלאות דומות על כרטיסי מסך ואיזה שמע הם נותנים כמו בטבלה ולא מצאתי כלום , היו לי כרטיסי מסך ואני חייב לומר שיש הבדל בניהם , י אולי אתר שבודק זאת ? יש לי הרגשה שבבדיקות יש הבדל גם בדיגיטאלי
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כהה קניתי מסך לפני שבועיים והיום הופיעו לי שני נקודות ירוקות של פיקסלי שרופים והיבואן אומר שהחלפת מסך היא רק מ-5 פיקסלים שרופים ומעלה אז נאי רוצה לגרום לעוד 3 פיקסלים להישרף איך אני עושה את זה?? תודה..
-
- 42 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך 6800xt ואני רוצה לדעת אם הוא ddr3 השאלה איך אני בודק?
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק לחבר שלי איזה חיבור יש לו .. איך אני יכול לדעת ? יש לי תתוכנה EVEREST ואני לא יודע איפה זה אמור להיות... תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-