עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום תמיד לא הבנתי כל כך במפרטים של כרטיסי מסך ורציתי לשאול איך אני יודע איזה כרטיס מסך "מספיק חזק" לפיפא 13 וNBA 13 לדוגמא לשחק עם הכל על HIGH ובFULL HD ושירוץ חלק. במילים אחרות איך אני יודע איזה כרטיס הכי זול יעשה את העבודה במקום לקנות את ההכי יקר . מנסיון עבר תמיד הייתי קונה כרטיס טוב אבל לא הכי חזק והייתי צריך לשחק הרבה עם ההגדרות עד שהגעתי למצב שהמשחק זז חלק ובפריים רייט גבוה. אני כמובן מדבר על מצב שמבחינת המעבד אין בעיה (נגיד i5). תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. חברה התקנתי ווינדוס מחדש והייתי בטוח שיש לי כרטיס מסך מסויים שגם יש לי את הדיסק דרייברים שלו... אחרי 100 פעם שניסיתי להתקין ולא הצלחתי... אבא שלי אמר לי שהוא החליף כרטיס מסך והוא לא יודע לאיזה ואיפםה הדיסק שלו... עכשיו אני צריך לדעת איזה כרטיס מסך יש לי כדי להוריד דרייברים מהאינטרנט... יש לכם אולי איזה דרך לדעת איזה כרטיס יש לי? תודה

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by shloosh,

אני מתכוןן שהוא לא נכנס למארז מסויים או למעבד מסויים????

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. איפה רואים אם יש לי חיבור AGP או PCI במחשב? תודה

5. הורדתי ריוה טיונר והפעלתי את ה צינורות מ 12 ל 16 אבל אני לא מרגיש הבדל ואני לא יודע איפה בודקים אם הם באמת ניפתחו עכשיו תסבירו לי זה נישאר קבוע בכרטיס או שכול פעם צריך להפעיל ריוה ברקע או אחרי פירמוט להתקין מחדש ולפתוח שוב איך זה עובד מישהו יכול להסביר תודה

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  6. Started by n_aviv1,

מותקן אצלי במחשב כרטיס מסך של SPARKLE 260GTX שנקנה ביחד עם המחשב - קיבלתי אותו מורכב מראש. איך אני יכול לדעת איזה דגם מותקן אצלי?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי 7600GT AGP איך אני יודע אם הדרייבר הוא הכי עדכני שיש? ובאתר יש אופצייה להוריד דרייברים לכרטיסי מסך, אבל לא הבנתי שם מה מתאים לשלי, הגרסאות שם לא ברורות לי.. תודה תיקון: פתרתי את הבעיה, הבנתי לבד.. תודה בכל זאת

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  8. אני קונה כרטיס מסך בעל 512MB זיכרון, PCI-EX ואמרו לי שה-512MB פה זה רק לגימיק. איך אני יכול לברר אם הכרטיס באמת מנצל את כל ה-512MB במשחקים וכו'? תודה. ;D

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_97&products_id=5380 כנסו בבקשה ותגידו לי כמה Bit הוא. תודה

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  10. יש לי לפטופ עם כרטיס GEFORCE 8600M GS איך אני יודע אם הוא מוציא סאונד בחיבור HDMI?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  11. אז ככה בדקתי א הכרטיס בתוכנת ה- GPU-Z ולפי מה שראיתי אני לא עובד על התתדרים והמהירויות כמו שכתוב אצל היצרן הנה תמונה מה-GPU-Z [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. אני רוצה (ממש) לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע אם המערכת שלי יכולה לתוך בו... איך אני יודע אם המערכת שלי תקלוט את הכרטים? כל הכרטיסים שמתחברים ב-PCIe יעבדו לי עם המערכת? אני ממש לא יודע כי אם כן אז אני יכול לקנות 8600GT אבל אם לא... 7600GT תעזרו לי בקשה!!

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  13. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש nVIDIA GeForce 6800GS 512MB Palit או Radeon X1800GTO 256MB Sapphire אבל אין לי מושג איזה מהם מתאים למחשב שלי... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  14. כן אני יודע שזה גורם לי להשמע ניוב גמור. פשוט המוכר אמר לי שזה פרו אבל אני ממש לא יודע אם לסמוך עליו. את הכרטיס הוא נתן לי בקופסה שהוא מצא על המדף של connect3D אבל כשהתקנתי דרייברים של ATI אני רואה שזה sapphire בכלל. על הכרטיס אין מאוורר, ובמנהל ההתקנים ובהגדרות תצוגה כתוב "SAPPHIRE RADEON 9600 ATLANTIS" ואין זכר למילה פרו. העניין הוא שאני יודע שלדוגמא את ה 9800 הוא מזהה כ 9800P אז אני לא יודע אם גם פה יש טריקים או שהמוכר הזה רימה אותי. יש לכרטיס DVI ן TV-OUT אם זה עוזר בזיהוי.

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  15. יש לי כרטיס מסך HD4870 ומסך שתומך hd איך אני יודע אם השידור שלי.(משחקים סרטים וכו')משודרים ב-hd ? צריך לשנות הגדות או משהו?? תודה. בן.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by shloosh,

תודה רבה לעוזרים.... זה בשביל חבר.

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  17. שלום לכל חבריי הפרום אני רוצה לדעת אם יש לי חיישן בכרטיס מסך שלי (fx 5200) ואם לא איך אני מסיג???. הוא שייש תוכנה הוא משהו?. תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by nadav1379,

אני קניתי כרטיס מסך רדון 9600xt ואני חושב שהחנות לא שמה לי את הכרטיס שאני רציתי אני חושב שהם שמו לי את se ולא את xt איך אני יכול להיות בטוח שזה xt?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. במקרה ספציפי מדובר בכרטיס שמוכרים ב KSP זה 9800SE BBA הכוונה ל ATI מקורי ולא POWERCOLOR. תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. אני כמעט בטוח שכשקניתי את הכ. מסך לפני מספר שבועות היה איזה קידום של EVGA לגבי WATCHDOGS או משהו דומה. איך אני יכול לבדוק אם אני זכאי (הקופסא לא לידי, אבל האם זה משהו שצריך להיות בפנים ? צריך להירשם באתר ? זה מוגבל בזמן ?)

21. יש לי GEFORCE 6600GT של גיגהבייט.. עכשיו שרציתי להוריד באתר שלהם דייבר לכרטיס אז ראיתי שיש איזה 4 גירסאות שונות לדרייברים לפי סוג הכרטיס שכולם הם 6600GT.. בנתיים אני משתמש בדרייברים מהאתר של NVIDIA אבל הבנתי שעדיף להוריד מגיגהבייט כי זאת החברה של הכרטיס שלי.. מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  22. יש לי GF2 Ti של INNO 3D יש איזה תוכנה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש לי כרטיס לכידת וידאו דרך USB: AVerMedia EZMaker USB 2.0 כיצד אני יכול לדעת האם הדרייברים שלו הם מסוג WDM או VFW? וזאת ע"מ לדעת האם להשתמש ב- Virtual DUB או Virtual VCR. תודה.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. (או משומש יותר נכון) המארז שלי הוא ANTEC 300.. איך אני יכול לדעת שהכרטיס אכן יכנס למארז? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היום התקנתי תכרטיס רציתי לדעת איך אפשר לבדוק תטמפרטורות שלו.. ולמה שאני משחק הוא עושה רעש מוזר כזה? כמו צרצור כזה...

• 10 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים