כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, ובאחד הת'רדים פה ראיתי שכרטיס 8800 הוציא ביקורות טובות יותר כאשר עבד ב-DX10, מאשר התוצאה שלו ב- DX9. השאלה שלי היא כזאת, במידה ואני קונה עכשיו X1950Pro, הביצועים שלו יהיו פחות טובים במידה ויעבוד עם DX10 ? או שעדיף לחכות עם המחשב (אני לא מתכוון לקנות כ"מ זול ואז לשדרג) או לקנות עכשיו X1950PRO ? בנוסף, במידה ואני קונה את ה-1950pro, האם אפשר להסתפק ב-256MB או ללכת על 512MB, כמה אחוזי שיפור יש בניהם ?
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום כבר לא סוד, ש 7900GTX לא יהיה כרטיס יחידי עם ליבת G71... עד אכשיו, חשבנו ש 7900GT יהיה במקום השני בביצועיו... היום התברר מהדרייברים ForceWare 83.60 שמוזכרים שם הכרטיסים הבאים: NVIDIA_G71.DEV_0298.1 = "NVIDIA GeForce Go 7900 GS" NVIDIA_G71.DEV_0298.2 = "NVIDIA GeForce Go 7900 GS " NVIDIA_G71.DEV_0299.1 = "NVIDIA GeForce Go 7900 GTX" NVIDIA_G71.DEV_0299.2 = "NVIDIA GeForce Go 7900 GTX" כמו שאתם רואים במקום 7900GT יש את ה 7900GS... מזה אפשר להבין שNVIDIA תשנה את השם של 7900GT... http://www.computerbase.de/news/treiber/grafikkarten/nvidia/2006/februar/forceware_geforce_go_7900_gs_gtx/ :xyxthumbs: רק לא מובן לי הקטע עם ה GO... יכול מאוד להיות שכרט…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך לחבר שלי, התקציב כמו שנאמר בכותרת הוא 500-550 ש"ח והדרישה היא שיריץ את המשחקים הנ"ל (זה בערך כל מה שהוא משחק) בצורה טובה+.. ויהיה עם אופצית HD מצאתי את הTwintech nVidia GeForce 8600GT XT 256MB DDR3 OC Ver PCIe ב550ש"ח (בFOXPC) ואת GeCube Radeon HD 2600 XT 256MB DDR3 PCIe ב 500 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=411 האם השנים מתאימים לדרישה ומה יהיה יותר טוב? או האם בכלל כדאי להגדיל את התקציב וללכת על ה1950GT ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
תגידו כאשר אני משחק יש חובה או השפעה כל שהיא על המשחק או ניצול הכרטיס אם התוכנה עובדת או כבויה? חוץ מזה שמתי לב שאם התוכנה כבויה ואני מפעיל אותה היא לא "עובדת ברקע" אלא מוקטנת לסרגל כלים תחתון (כמו כל חלון פתוח) ולא ל system tray/ למה? ???
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. תקציב: בסביבות ה 900 ש"ח. שימושים: Pro gamers זה לוח האם: Asus A8N-E http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=171&l4=0&model=455&modelmenu=2 אחרי שקראתי את הסקירה המועילה של "מאגר כרטיסי המסך המומלצים" כאן בפורום התעוררו אצלי כמה שאלות: איזה נתונים טכניים בלוח האם יכולים להוות "צוואר בקבוק"? על מה אני צריך להסתכל בפירוט הטכני של לוח האם שיכול להגביל אותי בקניית כרטיס המסך? PCI-E זה ברירת המחדל (בגלל לוח-האם). מעבד AMD, תושבת 939 (הגבלה מבחינת ביצועי עיבוד). דרך אגב, יש 3G Ram. אני חשבתי על כרטיס המסך הבא: GeForce 9800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2883 אשמח להערות/…
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Geforce 6600GT, הורדתי את הדרייבר העדכני והבעיה היא שאני לא מצליח לשדר לטלויזיה בצבע, רואים רק שחור לבן. אני משתמש ביציאה S-VID OUT ומערכת ההפעלה היא WIN7. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה ואני אודה לכם עם תעזרו לי. יש לי מחשב עם כרטיס מסך של nvidia בעל tvout. הוא מחובר לטלויזיה דרך יציאת s-video, והכל עובד כמו שצריך. יש לי במחשב גם dvd-rom, אבל כשאני מנסה לצפות דרכו בסרט (עם התוכנה powerdvd), אני לא מצליח לראות את הסרט על מסך הטלויזיה. זה עובד לי עם קבצי סרטים, משחקים, וכל דבר אחר, אבל סרטי דיוידי אני לא מצליח לראות. תודה מראש על העזרה. עוז.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
היי, הכרטיס שבמפרט הפסיק לעבוד אחרי 4 שנים. אני רוצה לקנות כרטיס יותר טוב ממנו וזול כמה שיותר כי גם ככה המעבד שלי חלש ולא ינצל אותו. מה אתם מציעים?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
-
מתלבט איזה מהכרטיסים הנ"ל לקחת(לקנות/לשדרג) המחשב הנוכחי מבוסס i7-9700k , 16gram ספק 750W איכותי, לוח אם z390 מסך עם רזולוציה 1440p 165hz gsync. המטרה להריץ משחקים כבדים על מקסימום גרפיקה(עם ray tracing עם DLSS) עם fps של כ 70 ומעלה (בטווח של כ 3 שנים הקרובות) מחפש מקסימום אפקטיביות\ניצול , בלהתחשב בעלות תועלת. לכאורה הכי פשוט זה ללכת על 3080 אבל ראיתי באתר שבודק צוואר בקבוק "תיאורתי" שיהיה לי צוואר בקבוק של כ 7% , זאת אומרת לדוגמא במקום שמשחק X ירוץ על 80FPS זה ירד ל 74 ( הבנתי נכון ?) לעומת זאת אם אקח 3070TI יהיה לפי אותו אתר רק 1.8% צוואר בקבוק לכן משחק X במקום לרוץ על 65FPS(כפער שנבדק בין הכרטיסים הנ"ל) ירד ל 63 fps זאת אומרת יהיה בנ…
-
-
- 21 תגובות
- 6.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות , האם מישהו יכול להביא לי בנצ'מרקים או השוואות של שני הכרטיסים הנ"ל ? בתודה,ניב.
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום האתר HEC PC פירסם ידיעה על יציאת הליבות RV560 ו RV570. הליבות ייוצרו בטכנולוגית 80 ננומטר. רוב הסיכויים שזה יהיו הכרטיסים ממשפחת X1700 והם יצאו איפשהו בחודש מאי. לא ידוע כלום על הנתונים של הכרטיסים בינתיים. מאוחר יותר, האתר DailyTech הודיעה כי הכרטיסים בעלי הליבות RV560 ו RV570 לא יצטרכו כרטיס "מאסטר" בשביל להפעיל CrossFire.
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום.. אין לי אפשרות להרכיב כ. מסך עומד לכן אני מחפש מן כבל שיחבר בין החריץ בלוח אם לכרטיס. האם קיים דבר כזה? זה אפשרי מאוד.. תודה
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי הורדתי והתקנתי את הדריבר הזה עכשיו נוספה אפשרות חדשה בשם SMARTGART ואני מנסה לשים את FAST WRITE על ON הוא מבקש ריסט אני עושה אבל אחרי הריסט זה חוזר(בביוס זה על ENABLED) גם אצלכם זה ככה? תודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אם להאמין לדיווח עדכני, משפחת כרטיסי המסך הניידים של NVIDIA מדור Ada Lovelace תפרוץ את מגבלות ההספק של 175 וואט שראינו בדור הנוכחי, כל הדרך עד לרמה של 200 וואטלכתבה
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, לאחרונה שידרגתי את הכרטיס מסך ל 9800gtx אך יש לי תחושה לא ודאית שיש לי צוואר בקבוק המונע מכרטיס המסך לתת את מלוא התפוקה. אין בעיה של חימום. מה דעתכם? היכן כדאי לחשוב לשדרג? מפרט מתוך - SiSoftware Sandra Processor Model : Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz Speed : 2.81GHz Cores per Processor : 2 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Type : Dual-Core Internal Data Cache : 2x 16kB, Synchronous, Write-Thru, 8-way, 64 byte line size L2 On-board Cache : 2x 2MB, ECC, Synchronous, ATC, 8-way, 64 byte line size, 2 lines per sector System Mainboard : Gigabyte Technology Co., Ltd. C19-MCP04 Bus(es) : PCI PCIe USB i2c/SMBus Multi-Processor (MP) Support : No Multi-Pro…
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
על איזה כרטיס לעריכת וידאו הייתם ממליצים - בתקציב של 1000 ש"ח +-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה כרטיס מסך G92 והאם הכרטיס הזה: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB הוא כזה??
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב כרטיס חלש, ואני מעוניין לשדרג אותו, יש לי מעבד שלוש GHZ פנטיום 4, לוח אם שתואם PCI -1 ו 2 GIGBYTE DDR2 667 MHZ אתה יכול בבקשה לתת לי הצעה לכרטיס מסך? - בקשר לתקציב אני מניח שבאזור ה 400 יהיה הגיוני, מאחר ועם רוב הכרטיסים היותר יקרים יהיה צואאר בקבוק. בקשר למכירים, ראיתי שעכשיו ATI הורידו את המכירים של 4870 ככה שזה אמור לגרור ירידה של כל הכרטיסים? האם כדאי לחכות לזה? או שבאזור של הכרטיסים שאני מחפש בהם, זה לי ישפיע כל-כך?
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס עדיף PX7300GS 128MB או X1300 256MB המחירים של שניהם בסביבות ה-300 שקל. אני מחפש כרטיס פשוט, המחשב משמש בעיקר לעבודה תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
היה לי 6800GT עכשיו הוא נשרף בקיצר אני חושב על 7600GT או משהו בסיגנון מה מהם יותר שווה מה שהיה לי או ה-7600GT או שיש לכם עצה אחרת?? תודה :]]
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי שהוא בסלוט AGP לחדש רציתי לשאול איזה כרטיס מסך הכי טוב שיש כיום ל AGP ?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לאחר לבטים רבים רכשתי Radeon9800pro של SAPPHIRE שיטת השידור היא NTSC דבר שמוריד מאיכותה, רציתי לדעת איך ממירים אותה ל PAL (אם ניתן הסבר מפורט ואיטי , אני חדש בעסק של כרטיסי המסך) תודה מראש אסף
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-