כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
בפורום פה אומרים שהX600 XT מתאים רק לPCI - E. אם מישהו יכול להסביר לי מה זה PCI - E, הוא יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן... ;D
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ואיך מבטלים את צג הטמפ' ב-ATT בצד המסך במשחקים אבל רק במשחקים http://img46.imageshack.us/img46/6963/lkmi8.jpg לא ליד השעון
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
איך קורים לטכנולגיה הזות שלוקחת לך מהזיקרון של המחשב לטובת הקרטיס מסך? ועם זה שווה שיש לך 768 זיקרון?
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי מחשב שנתיים הנה המפרט מעבד DUAL CORE משהו ישן לא זוכר את הדגם כרטיס 9500 GT ספק כוח גנרי ולח אם ישן אולי 945 G ו1GIGA RAM על איזה כרטיס אתם ממליצים לי ?
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
חברה בבקשה אני צריך עזרה כמה שיותר מהר אבל רציני אני רוצה לקנות כרטיס אבל לא את ה 7800 החדשים אני מדבר על 6800 אולטרה ככה עכשיו מה הכי כדאי אני מביא מחול אז כסף לא הבעיה רק תגידו לי אתם מה הייתם קונים של איזה חברה gigabyte bfg xfx וכו' או בכלל רדיון לי אמרו ללכת על ג'יפורס טוב בבקשה עזרה כמה שיותר מהררר תודה מראשש !! סליחה עם עברתי על איזה חוק שפתחתי ככה ננושא ולא agp אלא pci ואני מתלבט אם כדאי לי לקנות את ה bfg.
-
- 21 תגובות
- 996 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר להשתמש ביציאת טלויזיה, לכרטיס מסך שלי יש כניסת וידאו ויציאת DVI. קיבלתי יחד איתו פלאג שמתחבר לDVI, אחרי שמחברים את הפלאג מקבלים עוד יציאה אבל זה למסך מחשב, נדמה לי LCD, אבל אני רוצה יציאה לטלויזיה. אני רוצה לראות סרטי DVD על הטלויזיה האם זה אפשרי? ???
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
כסף לא משנה! מהו הכרטיס מסך הכי טוב שיש כרגע בשוק? אני אקבל את הכרטיס מסך מחו"ל, כך שזה יעלה קצת פחות... :asthanos:
-
- 27 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
איך הקירור אצל לידטק? הפסיקו לייצר או שזה שמועה מקרית? איזה ספק כוח צריך (אני יודע שצריך להיות לו PCI-E אבל כמה WATT)? אני מדבר על כרטיס PCI-E של לידטק.... כמה צינורות עיבוד ואיך הוא בהשוואה ל6800GS?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מותקן במחשב שלי כרטיס מסך 3D-CLUB geforce 6800nu 128mb בתפריט ההגדרות של הכרטיס רשום בסוג אפיק: PCI במקום AGP כמובן שהכרטיס מחובר בAGP אבל אחרי כמה זמן שמתי לב שהתפקוד שלו לקוי מאוד ובכלל כשבדקתי ב3dmark03 קבלתי תוצאה עלובה של 5500~ כאשר הממוצע לפי מה שראיתי הוא 8000-10000 המפרט שלי אמור לספק את הסחורה באופן מצוין לעניות דעתי (3200+, 2.5cl 400mhz) האם באמת ישנה בעיה בהגדרות ואפשר לסדר את זה? עזרה בבקשה זה יהיה מאוד כיף לשמוע פתרון לבעיה המעצבנת תודה רבה (:
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איך הכרטיס החדש שקניתי: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=RX1300PRO-TD256E&class=vga
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אהלן אם ההודעה לא מתאימה לפורום אז אשמח אם האדמין יעביר אותה לפורום הנכון. לוח אם במחשב ישן שהיה לי החליט להתפגר. באותו המחשב היה מאיץ גרפי נפרד ati radeon hd5450. החלטתי להעביר אותו למחשב החדש שלי מתוך מחשבה שהוא ישפר במעט את הביצועים הגרפים. המחשב יחסית חדש עם מעבד אינטל i5 3470 וכמו כל המעבדים יש לו מעבד גרפי מובנה, מה שנקרא on board. אני מריץ windows 7. ב- windows experience index הציון שקיבלתי נמוך יותר ממה שהיה ללא המאיץ הגרפי. האם זה הגיוני שהמאיץ הגרפי לא משפר אלא גורע מהביצועים של המחשב? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מדובר במחשב עם כרטיס מסך ישן שעבד עד עכשיו נפלא עם חלונות XP. החלטתי לשדרג לחלונות 7, ATI אומרת שהיא לא תומכת בכרטיס יותר, אך חלונות 7 תומכת בו מהקופסא, וגם אפשר להתקין את CATALYST אם ממש רוצים. בעקרון המחשב מחובר למסך טלוויזיה ולמסך רגיל. בחלונות XP יכולתי לקבוע את התצוגה ל CLONE MODE ולקבוע שוידאו יוצג במסך מלא על מסך הטלוויזיה. ב ATI זה נקרא Theater Mode כך ניתן היה לעבוד על המחשב בזמן שצופים בסרט בטלוויזיה. זה היה מצב מאוד נוח. בחלונות 7 מיקרוסופט חסמה את האפשרות הזאת, ולכן יצרני הכרטיסים העלימו אותה מהכרטיסים שלהם. למישהו יש מושג איך אפשר להחזיר את האפשרות הזאת, אולי תוכנה מסויימת או דרייבר ישן יותר? אחת האפשרויות שמצאתי היא לצפות בסרטים עם WMPC ואז יש לו שם אפשרות …
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי MAG 786FD ששירת אותי נאמנה במשך ה5 שנים האחרונות... פחות או יותר. למרות שMAG הם לא הכי הכי המסך הזה דווקא לא רע בכלל, שטוח, 100 HZ על 1024x768... והוא גם דיי חד, ז"א היה חד אתמול בלילה פתאום המסך התחיל להיות מתושתש ברגע, המרכז עוד בסדר אכשהו אבל בצדדים זה ממש לא חד. כבנאדם שיושב הרבה על המחשב ועובד בגרפיקה אין מצב שאני יכול להמשיך עם המסך הזה, אני חייב מסך חדש. דבר ראשון לפני שאני קונה אני רוצה לדעת האם יש אפשרות לשחק עם השפורפרת ולנסות לשנות פוקוס (כמו בטלויזיות, אם מישהו פעם פירק אחת) ? אם לא אז יהיה זכרו ברוך יורש העצר יהיה לא אחר מאשר CRT 17 INCH ובקטע הזה אני מבקש את עזרתכם. התקציב שלי הוא עד 1600 שקל ואני רוצה מסך רק רק רק 17' לא פחות ולא יותר ואין ג…
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי שאלה העם פונקציה AGP Texture accleration בDXDiag צריכה להיות מופעלת למרות שיש לי pci-ex אני ביטלתי אותה והמשחקים היתחילו לקרוס לדסקתוף זה בגלל זה או שזה לא כשור?
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם אני שואל בשביל דוד שלי.. יש לו מחשב עם מעבד של intel q8200 (ללא אוברקלוק), 3gb ram ddr2, ספק שצריך להחליף וכרטיס מסך gtx550 ti.. הוא משחק ב-battlefield 3 וב-battlefield 4 ורוצה שהמשחק יעבוד לו חלק יותר אך אין לו מספיק תקציב לקנות מחשב חדש ובטח שלא לחרוג מ-1,300 ש"ח.. וגם סבלנות לאסוף כסף על מנת לדחוס ספק וכרטיס מסך בתקציב הזה, ראיתי שהמליצו על הספק SeaSonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 והוא עולה 355 ש"ח ב-ksp.. אני יודע שהמעבד שלו יהווה בעיה ויעשה צוואר בקבוק לכרטיס מסך חדיש ולכן אני רוצה להתייעץ אתכם, השועלים.. איזה כרטיס מסך (אולי גם ספק אחר אם לדעתכם הספק שאני חושב שכדאי לו לקנות לא מספיק טוב או בזבוז כסף) יתאים למערכת שלו בלי שיהיה …
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כמו בכותרת ;D אל תגידו לי לקנות PRO כי אני מביא מארה''ב ויש לי תקציב של 150 $ ואני רוצה לעשות לו סופט מוד תודה ....
-
- 14 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק להמלצה על מסך 17 אינץ בסביבות 800 ש"ח השימושים העיקריים שלו הם לקריאת טקסט וגלישה באינטרנט,ומדי פעם גם צפייה בסרטים הדברים שחשובים לי הם חדות של המסך, הצגה ברורה של טקסט וצבעים צבעיים, וכמובן שישמור על העיניים ולא יעייף אותם אחרי עבודה ממושכת איתו חשבתי על הדגמים הבאים: SAMSUNG 753DFX 763MB 793DF/MB מה ההבדל בין הדגמים DF ו - MB ? מי מהם מומלץ לדרישותי והאם יש לכם המלצות לדגמים אחרים שיענו על הדרישות שלי?
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
תביאו לי מסך CRT שאתם הכי ממליצים שיהיה יותר טוב מLG Flatron F900B תודה
-
- 11 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מפרט כזה מעבד : pentium 4 לוח אם : Asrock P4i65G זיכרון : 1 GB כרטיס מסך Sapphire Radeon 3650 AGP ואם זה משנה..יש לי מסך ישן..בחיבור הישן.. אז מה שקורה זה שכשאני מפעיל משחק..למשל פרו אבולושיין..אז המשחק עובד במין איטיות כזאת..כמו בסלומושיין קטן.. ניסיתי הכל לעשות.. אפשר לעשות משהו?
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שבת שלום ! יש לי כרטיס 5950 עם דרייברים של NVIDIA 82.12, ויש לי בעייה בצפייה בוידאו על הטלויזיה כשאני מנסה להגדיר בטאב של תצוגת וידאו במסך מלא בדיירברים של NVIDIA, הוא עושה שתי תקלות : 1. כשההגרה על תצוגה ראשית, הוא מציג את הוידאו במסך מלא על המסך מחשב ! ואת הטלויזיה הוא הופך לדסקטופ של המחשב. 2. כשההגדרה על תצוגה משנית, הוא עושה בלאגן בטלויזיה, ואת המסך של המחשב מכבה לגמרי ( הוא עובר לסטנד ביי). זה כבר קורה לי ב 4 גירסאות אחרונות של הדרייברים, פעם זה עבד טוב. למישהו יש פיתרון לדבר המעצבן הזה ?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
היי, קניתי כ.מסך 7600GS יש לו כבל חשמל חיצוני שמתחבר לספק. הכבל הזה הוא כבל T. הכוונה כבל שמתחבר בחיבור מיוחד לכרטיס מסך וממנו יוצאים שני כבלי מולקס (עם שלושה רגליים במקום 4) השאלה האם לחבר לספק את שני הכבלים שיוצאים ממנו או רק את אחד מהם?? כשחיברתי את שניהם לספק אז המחשב נדלק ונכבה לאחר כמה שניות.. כשחיברתי אחד אז המחשב עולה תקין.. אז עשיתי בסדר או שיש לי בעיה כלשהי במחשב?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היום שמתי לב שהמסך לא נקי, ניסיתי לנקות עם מטליתי לחה ולא הלך... ייתכן שאימא שלי עברה עם סמרטוט שהיה בו חומר ניקוי חלונות או משו... השאלה שלי אם ניתן בעזרת חומד מיוחד להסיר סימנים אלו ? זה לא סימנים נוראיים, בקושי רואים... כמו מיםשל סמרטוטו שהתייבש... חן
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-