עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by drpc,

שלום אשמח לקבל המלצות לכרטיס זהה בביצועים ל 8600GTS יש לי כרטיס 8600GTS עם כניסה DVI לאחר הבנה שלא ניתן להעביר את הסאונד דרך DVI (בשימוש בכבל DVI ל HDMI בחיבור למגבר) החלטתי ללכת על כרטיס HDXXXX עם כניסה HDMI ושיתמוך בכול הפורמטים החדשים של הסאונד 1.השאלה היא אזה כרטיס זהה לביצועים של 8600GTS שגם יתן תמיכה בפורמטים החדשים במחבר HDMI 2. אני לא סגור על הספק שלי במחשב נכון להיום אני עובד עם כרטיס מסך 8600GTS אני לא רוצה להגיע למצב של השקע נוספת בספק תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. לא ידעתי אם לשים את זה בפורום הזה או בפורום תמיכה טכנית אז שמתי בשניהם אני מקווה שזה בסדר. אם לא אני מצטער ואני אבין אם ימחקו אחד מהנושאים הלא רלוונטיים. ועכשיו לשאלה... בשבועיים האחרונים כרטיס המסך שלי התחיל להתחמם.... במצב IDLE - 45-55 מעלות וכשאני מפעיל משחק באיכות טובה הוא מגיע ל 100 מעלות ונכבה... בגלל מספר פעמים שדבר זה קרה לי בעבר... הנחתי שזאת המשחה התרמית של המעבדים של הכרטיס... קניתי משחה... פירקתי את הכרטיס לפי מדריך שראיתי באינטרנט (את כל ה 42 ברגים) והחזרתי... כל דבר נשאר... החומר הלבן שמכסה את הצ'יפים... מיקום של מגינים אלקטרו מגנטיים... הפעלתי את המחשב... ואז נורה אדומה נדלקת בכרטיס העליון... שבעבר אני זוכר שזה היה בגלל שספק הכח שלי היה חלש מדי... אבל זה א…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by roiv11,

ככה.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בתקציב שלי (כ-1300) שקלים, מישהו המליץ לי על GTX 275 , הבנתי שהתנאים שכרטיס מסך יעבוד הם מעבד וחיבור מתאים, המעבד שלי הוא-JTC P-4 500W ATX12V SATA, אבל את סוג החיבור אין לי מושג איך אני בודק. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. איך בודקים את סוג החיבור? 2. האם הספק שלי יכול "לסחוב" את הכרטיס? 3. האם זה נכון שאילו (החיבור והספק) הם שני התנאים היחידים המגבילים את סוג הכרטיס שאני יכול להרכיב עך המחשב? 4. האם הכרטיס מסך הזה (GTX 275) הוא הכי טוב לתקציב הזה? (אני אשרוד גם חריגה של 200 שקלים גג) אני מודה (אפילו מאוד P:) לעוזרים, בברכה רועי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by guylederer0,

אהלן חבר רוצה לקנות מחשב חדש ( i5 +EP55 ) עכשיו רציתי לדעת מה יותר משתלם 5770 4890 מה יתן יותר ביצועים על מסך 32 אינץ HD READY ... אני כבר מלא זמן לא בתחום ... תודה על העזרה גיא

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום חברה רציתי לשמוע את דעתכם המקצועית על ההבדלים העיקריים בין שני ה-CHIPSETS של NVIDIA. האם ההבדל זניח ? מבחינת התמיכה בעתיד ב-CUDA ? מבחינת מס' הליבות וכוח העיבוד ? בגדול לקבל אינדיקציה מה שווה יותר לקחת לי.. ההתלבטות נובעת משני מערכות מבוססות ליבות ATOM האחת היא GIADA והשנייה לוח-אם של INNOVATION-INNO3D המיועדות לעבוד מתחנת MEDIA-CENTER(FHD).

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  6. שם הכרטיס: GeForce GTX-295 חברה: ASUS סוג מעבד: GTX295 X2 (יש 2 מעבדים גרפים בכרטיס! יעני שזה כמו 2 כרטיסי מסך באחד!) זכרון בכרטיס: 1792MB סוג זיכרון: DDR3 Memory Interface (Bit) 896 Bit יציאות: HDMI , D-Sub/VGA , DVI נאמר שהוא נמכר בין 2700 ל3500 ש"ח בזאפ,הוא פשוט טס והוא מוכר אותו-יד 2 לדעתי... בעקרון מה אתם אומרים על הכרטיס? תודה רבה לעוזרים.

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. intel core 2 6600 4g ram nvidia geforce 8800 gtx אני רוב הזמן משחק world of warcraft ולצערי המחשב שלי ממש לא סוחב ב icecrown על ההגדרות אכי נמוחות ועדין לא רץ חלק אז לשאלה שלי כדי לי שקנות כרטיס מסך חדש ? האים לדעתכם זה יעזור או ש המעבד יגביל אותו וזה לא ממש יעזור תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם ומראש תודה על העזרה. כאשר אני עושה הכפלת תצוגה, הכרטיס מזהה את שניהם כאחד- בטלויזיה רואים קטוע ובמסך המחשב רואים טוב. מצורף צילום המסך לכיצד הם מזוהים ביחד. תודה על העזרה.

9. שלום לכולם, המחשב שלי שבק וקיבלתי מחשב דל 620. למחשב שנקנה מחברה אין כרטיס מסך. לMB יש חיבור הבנתי של PCIE ולא PCIE2. יש לי מסך דל 2209WA רציתי לדעת תחילה אם כרטיס מסך של PCIE2 יכול לתפקד בסלוט של PCIE.אם כן, האם יש המלצה לכרטיס מסך שהוא בעל יציאה של SVIDEO בנוסף ל-DVI כי אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים ולצפייה בסרטים בטלויזיה (dual view). התקציב הוא כ-500 ש"ח. תודה!

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by demotic,

המסך כל שנייה נכבה ונדלק והמחשב עושה לעצמו ריסטים.. נראה לי נכבה לי הכרטיס מסך עכשיו יש לי X1900GT מה אני יכול לקנות שיתאים ללוח אם שלי \ מעבד לעכשיו? לא משהו רציני פחות או יותר באותו הרמה עד שנשדרג.. Motherboard Name Gigabyte GA-M55SLI-S4 CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  11. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732_906&products_id=9651 האם כדאי לקחת את הכרטיס הזה יש לי ספק 400 HEC ומעבד AMD 6000 יש מצב שזה יחזיק את הכרטיס

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by witherwings,

היי, אני מחפש כרטיס מסך חדש מאחר והנוכחי די הרוס... החומרה של המחשב שלי היא בערך מלפני 4 שנים. ככה שאני מחפש משהו זול שיתאים לחומרה. המעבד שלי הוא AMD Athlon64 X2 dual Core Processor 3800+ 2.01GHz יש לי 1GB ram והלוח אם שלי לא טוב במיוחד.. אני מחפש משהו בסביבות ה 300 שקל.. מאחר ואני לא גיימר מטורף ואני לא באמת משחק במשהו... תודה.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  13. אהלן אנשים , הכרטיס מסך שלי נדפק והאחריות ביחד איתה (LEADTEK) . בכל מקרה אני זקוק לכרטיס מסך חדש . זה הכרטיס מסך הקודם שהיה לי : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL והמפרט הנוכחי שיש לי זה : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 500w SMART POWER 2 PSU אני צריך כרטיס מסך סביר (שיריץ טוב את אמריקן ארמי) עם כניסת HD בתקציב שפוי של 500-600 שקל . תודה רבה !!

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by of1978,

יש לי נייד עם כרטיס מסך שנקרא Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD בצפית סרטים כשיש קטע שהמצלמה זזה קצת מהר יש TEARING זה מופיע בכל נגן שניסיתי WMP VLC MPC התקנתי את המקודדים של SHARK פלוס 64 קומפוננט שום דבר לא עוזר זה מופיע בכל סוגי התכנים מסרטי HD ועד תוכניות מוקלטות באתרים כמו MAKO זה קורה גם במסך של הנייד וגם כשאני מחבר מסך חיצוני בכבלים שונים ניסיתי כבל HDMI ו VGA מערכת הפעלה 7 64 BIT זה הנייד שלי בדיוק... www.bestbuy.com/site/Lenovo+-+ThinkPad+Laptop+with+Intel&%23174%3B+Centrino&%23174%3B+Processor+Technology+-+Matte+Black/9711929.p?skuId=9711929&id=1218156147912 יש מצב שהכרטיס מסך דפוק ? זה נייד חדש

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by netanelam,

חברה תשמעו הטכני שלי אמר שהכרטיס מסך geforce 220gt יותר מתקדם מgeforcre 9800gt מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yoc1983,

האם כדאי לקנות כזה כרטיס לכזה מעבד או שיכול להיווצר בכזה מצב צוואר בקבוק?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by Guarding angel,

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=5830 כפול ממה שחשבנו... לא משתלם כלל כאשר הוא מציג ביצועים דומים ואמור להחליף את הHD4890. ויותר מכך שהוא לא כזה רחוק מהHD5770. *תמחור די מוגזם + *הפרש ביצועים נמוך מהדור הקודם = לא משתלם.

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  18. Started by dolev7,

בוקר טוב לאחר הרבה התיעצויות נסגרתי על מחשב המבוסס על מעבד i3-530 ולוח אם H55 אין לי דרישות גבוהות מכרטיס המסך. מקסימום סרטים מפעם לפעם באיכות סטנדרטית, ובתחום המשחקים פיפא 2010 ורולרקוסטר טייקון 3 זה כרגע פסגת השאיפות של הילד בן ה-7, וגם זה לא חייב רזולוציות מקסימליות. מה שכן, מדי פעם אני עורך סרטים משפחתיים במובי מייקר, אבל למיטב הבנתי דווקא פה אין משמעות גדולה לכרטיס. על איזה כרטיס הייתם ממליצים? מבחינת תקציב אני מוכן להוציא גם 500 ש"ח, השאלה אם יש צורך בכלל? אולי עדיף משהו ב-200 ולשדרג בעתיד אם יהיה צורך? ושאלה של בורים, אפשר פשוט להשתמש בכרטיס המוסנה על הלוח אם למטרות שציינתי למעלה או שהוא ממש לא יעיל? תודה דודי דודי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הנ"ל. ראיתי שיש שתי גרסאות של הכרטיס, אחת של POWERCOLLOR והשניה של SAPPHIRE. יש איזשהו הבדל משמעותי בין השניים מלבד המחיר?

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  20. מדובר על מחשב ישן מאד P4 2.4. חשבתי על כרטיס ATI 2400HD שראיתי באיזור ה 300 ש"ח. האם יש קניה טובה יותר? יש צורך ב 256 או 512? אני מתכנן לנגן 720 ואולי לעתים רחוקות 1080 (המסך הוא 720 אבל לפעמים יוצא לנגן גם 1080 כי זה מה שיש). bs player תומך בהגדרות של תמיכה חומרתית של הכרטיס מסך? אשמח להסתבר על תוכנות מתאימות. תודה רבה מראש רום

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by Epik_yozhik,

יש 2 מתחרים עיקריים שנתקעתי עליהם 4870 וה 5750. יש איזה אתר שמציע את ה 5770 ב 499 , נראה קצת לא הגיוני, מחר אתקשר לבדוק את העניין חוץ מזה מה באמת עדיף? האם DX11 כל כך שווה?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  22. Started by ofir981988,

למערכת של dual core e5400, זיכרון 2GB השימוש העיקרי משחקים באינטרנט ומשחקים קלים איזה כרטיס עדיף ולמה? מבחינת ביצועים ומחיר?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  23. סתם כי אני כבר לא מתעסק בכל העולם הזה של חומרה חדשה ואין לי מושג מה טוב יותר ומה פחות טוב.+ תודות! ;D

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  24. Started by XpideR,

שלום לאחרונה חיברתי את הטלוויזיה 32 למחשב הרזולוציה היא 1920*1080 ויש לי 8800gt והוא מתחיל קצת לקרטע בהגדרות גבוהות לחבר שלי יש hd4850 ddr5 של palit שימו לב זה ddr5 ולא ddr3 יש 2 גרסאות לפי מה שהבנתי הוא רוצה אני יוסיף לו 100 שקל +ה8800gt שווה לי ? יש לי ספק enermax liberty 400 ומעבד e7200 oc 3.8ghz

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  25. המטרה היא לצפות ב1080P ללא גיימינג בכלל בין היתר לצפיה בSD אני רוצה לחבר למקלטים אלחוטיים PC TO TV http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7690307 בסופו של דבר צריך לחבר אליו COMPONENT דרך הS-VIDEO TV OUTPUT . יש לי לוח אם GA-H55M-S2H כרטיס מסך מובנה. ומעבד I3 . האילוצים הם כאלה. א. יש לי זוג ישן כזה בבית וכיוון שאני לא רוצה להעביר כבלים בסלון , ואין גם שום מתאם לכרטיס המסך שיש לי בלוח עד כמה שהבנתי, אני מחפש כרטיס מסך PCIE LOW PRIFILE שכולל יציאת SVIDEO. ב. הכרטיס מסך המובנה שעל הלוח לא כולל יציאת TV-OUT על הכרטיס מסך, שתאפשר לי לחבר אליו מתאם לCOMPONENT או SVIDEO . ג. הלוגיסטיקה של הסלון לא מאפשר להעביר כבל רשת, ואני גם לא רוצה להשקיע בסטרימר…

• 1 תגובה
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים