עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום... יש לי את המסך הנ"ל הייתי רוצה לדעת מה הרזלוציה והתדר המומלצים למסך שלי שלא תקצר את אורך החיים וגם עדיף לעניים שלי. איזו רזולוציות מבין שתי אלו מומלצת? 1152*864 - 85 או 100 HZ. או ב רזלוציה של 1024*768 - 85 או 100HZ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by matanyaniv,

האם שפורפרת הTrinitron של המסך הזה: 17" Sony G220 Flat Monitor או שפורפרת הDiamentron של הMAG 796 FD2 17"?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הנושא אומר הכל... אגב אני מחפש תוכנות חוץ מהתוכנה שמקבלים עם הכרטיס... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  4. אז אחרי שנשרף לי הירוק הקודם שלי (GTX460), עברתי למחנה האדום ורכשתי 7950 משומש מפלונטר. איך אני בודק את היציבות שלו בלי לטגן אותו?

5. Started by anakin,

מה עדיף לשים במחשב חדש שאני עומד לקנות? x850gto או gto2? gf7800gt? או שני כרטיסי gf6800gt בתצורת sli?

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by penny1,

האם האיחוד הנ"ל ישפיע על התאימות של לוחות אם + מעבדים של AMD לכרטיסים של NVIDIA ?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  7. Started by yotamavi,

למה יכולה להיות איטיות במשחק NFS-MW עם מחשב כמו שלי? (ניסיתי גם בהגדרות לא כל כך גבוהות) כשאני מנסה על המחשב הנייד שלי זה עובד בלי תקיעות (T2400, 1GB,GO 7600)

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  8. היי הרצתי את המישחק Takedown Red Sabre,ועובד ממש לאט.כמו כן אני כבר שנתיים עם הכרטיס מסך הזה RADEON6970 ועם I7 מעבד ו16 זיכרון של כרוסאיר ו SSD במחשב אז ככה לא מבין מה הבעיה.מה דעתכם אנשים להחליף כרטיס מסך?ואם כן איזה? חג שמח.......

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  9. Started by Boomer,

למה כשהאפשרות מופעלת לוקח למשחקים הרבה יותר זמן לטעון? זה לא אמור בסה"כ להוריד בהרבה את ה-FPS? גם לוקח הרבה יותר זמן לצאת מהמשחק כשזה מופעל.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אייזה כרטיס מסך אני טוב מאוד במחיר של עד 660 ואייפה אפשר לקנות אותו במחיר נורמאלי ואני צריך תשבוה מהר מאוד כי אני מתכנן עוד מעט לקנות אותו (קדימה הצעות)!!!!!!!!!! ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. היי לכולם אייזו חברה לבחור בקניית ריידון 9800 פרו הרקולס או גיגה בייט? ותפרטו למה... בתודה מראש לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. GAINWARD Nvidia 7600GT Silent 256MB, GDDR3, 2xDVI, VO, PCI-E האם החברה של הכרטיס מוכרת. אם יש למשהו את אותו דגם אני אשמח לקבל עליו חוות דעת . תודה

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by greataviv,

שלום , כבר כימעט ורכשתי את ה 8600GT הרגיל ופתאום ראיתי בחנות ושמה ZED ברמת החייל את הכרטיס הזה שיש לו 512MB במקום 256 ו 256BIT במקום 128 . מעניין כי לא ראיתי אתו בשום מקום אחר והוא עולה רק 100 ש"ח יותר (540 ש"ח) מה אתם אומרים שווה? מדוע הגירסה הזו של הכרטיס אינה מופיע בשום מקום ? תודה מראש על העזרה .

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  14. Started by sahargt,

הייי יש לי נייד של IBM גירסה 42P יש לי במחשב את הכרטיס מסך הבא ATI MOBILTY FIRE GL T2 איך הכרטיס הזה טוב למשחקים ??

• 16 תגובות
    • 922 צפיות
  15. חשבתי לקנות לאח שלי את הכרטיס הבא PNY GeForce 6800GT 256MB DDR III אייך החברה הזו שווה משהו ? חברה טובה? הכרטיס עולה בחנות 430 דולר COMPUSA אני קונה את הכרטיס בזול קישור לאתר http://www.pny.com/products/verto/performance/6800gt.asp http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1358&products_id=8039

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by bonobi,

אני מעוניין להרכיב מערכת בסיסית כאשר הלוח הוא GIGABYTE GA-965G-DS3 (כולל צ'יפ גרפי Intel GMA X3000) השאלה שלי היא אייך הצ'יפ הזה? מה עדיף, לקנות את הGA-965P ללא הצ'יפ ולהוסיף איזה GF7300? תודה

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  17. עם ארבע ליבות עיבוד וכרטיס עיבוד גראפי ייעודי במעטפת של אולטרבוק, ה-Nitro 5 Spin החדש של החברה הטאיוואנית הוא מוצר מסקרן בהחלט לכתבה

18. אחרי HP, סמסונג, MSI וכל יצרנית אחרת בתחום פחות או יותר - גם אייסר משיקה מותגי גיימינג נייד חדשים, עם מחירים מפתיעים לחיוב לכתבה

19. Started by t d,

טוב אני מפרסם פה ממש הרבה הודעות עזרה ביומיים האחרונים... (זה מה שקורה כשעוברים מnvidia geforce mx 440 ל- radeon 9800pro) בכל מקרה, עוד בעייה שנאי לא מצליח לסדר אותה: התקנתי את הcatalyst האחרון 4.6, כל הdesktop ניראה בסדר, אך מסיבה מסויימת שורת הtask bar של ווינדוס למטה, האייקונים שבה לא נראים טוב, כאילו הם ברזולוצייה לא טובה (נראה כאילו מישהו עבר עליהם עם סכין גילוח ) זה ככה כם כשעושים start>shutdown אז שלושת הכפתורים standby loggoff ו shutdown נראים לא טוב... די מוזר, ממה זה יכול להיות? תודה!

• 13 תגובות
    • 859 צפיות
  20. תופעה מוזרה החלה לפקוד את מחשבי: לפני כמה ימים התחדשתי ב-GTX570 חדש וחביב, ומאחר ויש לו יציאת DP חיברתי את המסך (2408WFP) באמצעותו. (לפני כן היה 4870 בחיבור DVI). מאז, התחלתי להבחין לאחר הדלקת המסך (המחשב עובד 24/7) חלק מהאייקונים על שולחן העבודה "טיילו" למקום אחר, בעיקר כאלה שנמצאים קרוב לשולי המסך. פעם אחרת כל האייקונים היו מקובצים ברבע מסך, כמו לאחר הורדת רזולוציה. אני לא יודע לומר אם זה נגרם ע"י הכרטיס החדש, או החיבור החדש למסך (DP). אני עובד ברזולוציה של 1920X1200. מישהו נתקל פעם במקרה כזה?

• 6 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. שלום אני די מתענין בתחום המחשבים כבר בערך שנה ואני עדין לא יודע איך אפשר לדעת לפי טבלה מי יותר טוב למשל עם לכרטיס מסך GTX580 יש 85 ולרדון 6850 יש 50 מי מנצח? תסבירו לי בבקשה איך אפשר לדעת טטבלות האלו תודה מראש

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by rafi100,

לאחר פירמוט המחשב אני צריך להתקין את הדריוור של כרטיס המסך אני לא יודע איך ??? הצילו בתודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  23. לעבודה ממוצעת והאם הכרטיס מסך הזה הוא של ATI או שזו חברה אחרת connect3d תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי כרטיס 4850 איך אני מכוון טמפרטורה של 6500 צבעים מעלות

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  25. אני קונה מחשב חדש בעל כרטיס מסך 8800GT 512 השאלה שלי היא איך המסך למשחקים והאם כרטיס המסך מספיק חזק לרזולוציה 1600X1000 במשחקים יחסית כבדים בהגדרות מלאות ( כמובן שלא מדובר ב CRISES ) עוד שאלה היא אם יש מסך רחב במחיר דומה (1500 +- ) שיתן תמורה טובה יותר למחיר תודה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.