כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח אם של GIGABYTE - GA-G41M-ES2H עד היום הסתפקתי בכרטיס מסך המובנה שלו ועכשיו הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך ולחבר למחשב ולשחק במשחקים. השאלה איזה כרטיס מסך יתאים ללוח אם הזה? הנה קישור למידע על הלוח אם באתר הבית http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3117#sp השאלה, האם ניתן לחבר כרטיסי מסך שהם DDR3? או שאין קשר לנתון הזה בכרטיס מסך. אשמח מאוד אם תמליצו לי על כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים במשחקים של היום, יש לי 4 גיגה ראם ומעבד QUAD אז אני צריך רק את הכרטיס מסך שיהיה טוב. אשמח אם תציעו לי כרטיס מסך תואם, המחיר לא כל כך חשוב..אבל שלא יהיה יותר מ500-600 שקל. תודה רבה מראש. נ.ב ראיתי כרטיס מסך DDR2 ב380 ש"ח של ASUS - GT220 1GB GDDR2 DVI …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכרטיס יש אופציה של video in ו video out, גם בRCA וגם בSVIDEO. היציאה של הוידאו באופן כללי עובדת, אבל כשאר אני מנסה להפוך את הטלויזיה שאני מחבר ל "התקן מסך מלא" (כלומר כל וידאו שמנוגן במחשב מופיע אוטומטית על כל המסך של הטלויזיה, ולא רק בחלון), הדבר היחיד שאני רואה על הטלויזיה כאשר אני מנגן סרט הוא ריצודים בצבע ירוק וורוד. הדבר קורה רק כשאני בוחר את הטלויזיה כהתקן מסך מלא (כלומר כאשר המסך של המחשב במצב הזה אין בעיות מיוחדות), וזה קורה גם כשהטלויזיה מוגדרת כתצוגה ראשית, וגם כתצוגה משנית. ולגבי הכניסה של הוידאו, כאשר אני צופה בוידאו שנכנס (למשל באמצעות ה movie maker), אני רואה אותו מרצד וקופץ. כלומר, frame אחד הוא מציג את הוידאו בכניסה, וframe שני הוא מציג את הפריים האחרון ש…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הרי אם לא משתשמשים בממיר לא ניתן לצפות בכל הערוצים אני לא מתכוון על אלו שצריך להזמינים אלא החבילה הרגילה בחיבור ללא ממיר לא רואים את כולם השאלה היא אם יש כרטיס טלוויזיה שכן יכול ל"לפתוח" את אותם ערוצים וכך לחסוך את ההזמנה של ממיר נוסף לבית? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד - יש לו אחלה מפרט הדילמה היחידה שלי זה הכרטיס מסך שהוא 8400GS - האם הכרטיס הזה יכול להריץ את כל המשחקים כיום? לא חייב שהמשחקים ירוצו על הגדרות מקסימליות רמה בינונית מספיקה לי תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק המסך משנה צבעים מכחול לאדום לירוק יש לי כרטיס מסך radeon 9100 עזרה??
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי לכולם,מחפש המלצות לגבי כרטיס מסך למחשב נייח שברשותי. תקציב עד 1000 חריגה מקסימלית 300 ש"ח. למטרת מחשקים (בעיקר FIFA 2016/GTA V) לא בקטע של גיימינג מטורף סתם לפאן. אני מדגיש שבדקתי בפורומים אחרים בארץ ובחו"ל והרוב ענו לי שמתאים לי: MSI GTX750Ti Twin Frozr OC 2GB GDDR5 VGA DVI HDMI PCI-E ובכל מקרה אני אשמח לעזרה מהאתר הזה גם ולחוות דעת נוספת מכם. ספק כוח כתוב 490W Max ולמטה כתוב 500W שזה בטח הכוח הכללי שלו או משהו כזה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן 4 שנים כנראה שהכרטיס מסך הלך וצריך חדש ... אני לא משחק במשחקים רק בפרו 11 ואולי בפיפא אבל צריך כרטיס שיעלה אותם בהגדרות גבוהות והכרטיס יהיה משתלם .. תודה מראששש
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם :s05: אני רוצה לקנות כרטיס מסך 7600GT יד שניה איך אני יכול לבדוק שהוא עובד טוב ולא הרוס או משהו???? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
היום קיבלתי חזרה מהחלפה במסגרת אחריות את הכרטיס מסך SAPHIRE GT1900. הכרטיס הוחלף לגמרי ושמתי לב שיש לו מאוורר אחר שנראה יותר טוב. בכל מקרה, חזרתי הביתה התקנתי אותו (לא שיניתי דרייברים וכלום) ובנוסף הוספתי עוד 1 גיגה זכרון כך שעכשיו יש לי 4*512 MB כולם זהים של GSKILL. הבעיה היא, שאמנם המצב מאד השתפר (היו לי נקודות ירוקות מהבהבות על המסך), אבל המשחקי 3D מהבהבים, יש קווים על המסך, ותוקעים את המחשב! והדבר הכי מוזר, כשאני משחק עם כמות הזכרון RAM (מעלה או מוריד מגה) זה משנה את זמן התקיעה אם בכלל יש תקיעה. אבל יש הבהובים שחורים וקווים מבזיקים על המסך בכל מקרה. הורדתי את כל הדרייברים והתקנתי של אומגה. עדיין אותו הדבר. יכול להיות שגם הכרטיס הזה פגום? אולי ה MB או הזכרונות? בבקשה…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות באמצע או בסוף יולי מחשב חדש למשחקים בתקציב של כ 6500 ש"ח ללא ציוד הקפי. האם כדאי לרכוש כרטיס מסך חלש-בינוני ולקנות כרטיס מסך Hi-END כאשר יצאו הדור הבא של כרטיסי DX 10 ?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה לפני 3 חודשים ובזמן האחרון שמתי לב שהתצוגה על המסך בורחת מהכוונון טיפה. הכוונה היא שאפשר הריי לכוון את התצוגה על המסך כדי שזה יהיה בדיוק על כל המסך, אז זה בורח טיפה והתחיל לרצד למטה. זה כבר מתחיל להיות מוזר, המסך חדש ולא נראה לי שזה צריך להיות ככה. האם להחליף אותו במסגרת האחריות?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
ברשותי RADEON 8500 LE מתוצרת Gigabyte במשך השנה האחרונה הכרטיס היה על OC של 25Mhz לליבה ו 80Mhz לזיכרון. במשך כל זמן זה לא היו בעיות כלשהם בתצוגה, אולם הכל השתנה כאשר הרצתי את demo scene בו נתקלתי בת'רד הנל באתר http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=53670;start=0 לאחר הרצת התוכנית התצוגה השתבשה קשות, וכל תוכנת 3D שהורצה (כולל הבדיקות ב Dxdiag) תקעה את המחשב. גם לאחר הסרת הדריברים התצוגה הייתה משובשת. החלטתי להוציא את הכרטיס והתמונה למטה היא מה שראיתי. האם זו תוצאה של ה OC המושך? האם demo scene (או כל תוכנה אחרת לשם העקרון) יכול לגרום לנזק חומרתי שכזה? האם כדאי להמשיך ב OC? יש לציין שאחרי שהכרטיס הוצא, נוקה מאבק (לא....החו…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש כרטיס למכירה ב-ebay של ATI RADEON X850 PRO 256 MB AGP GDDR3 Video Card. המחיר הוא 140$ לא כולל משלוח. לא הצלחתי למצוא את הכרטיס בארץ (בחיפוש באינטרנט). השאלה היא האם זה כרטיס טוב והאם המחיר זול? אני צריך כרטיס AGP - אם יש למישהו הצעה טובה יותר באותו סדר גודל מחיר, אני אשמח לדעת. תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
איזה דגם של GTX 1070 הכי מוצלח? משום מה אני הכי נמשך לדגם הזה : Gigabyte GTX 1070 G1 GAMING 8GB מה דעכתם? לא נראה לי שתהיה לי בעיה מבחינת מארז/חומרה, זה המפרט שלי כיום: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 D-Link Wireless N PCI-E adapter…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים והעוזרות, אני עומד בפני רכישת מחשב חדש לחדר, ואני מעוניין שהמסך ישמש אותי גם כטלוויזיה, אבל אני לא מבין מספיק בכרטיסי טלוויזיה, או יותר נכון, לא מעודכן (יש לי אחד ישן יחסית). המטרה היא לקחת שידור מממיר של yes ולחבר אותו למחשב (מסך 22.1" רחב ! )ולצפות ככה, מבלי לאבד את האיכות שידור האיכותית שאני מקבל מהלוויין . אז תודה מראש, .MORIEL
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הכרטיס הוא 88GTS 640 של לידטק.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להשיג radeon 9800np אני לא מותא בשום מקום תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי רק שתדעו: DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz Corsair XMS2 1 GB DDR2 800 DDR2 X2 לוח אם: Asus P5Q אם צריך עוד פרטים תגידו לי. עכשיו אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו יש לי HD 2600 XT אני מתכנן לקנות HD 4770 אבל מצאתי 2 דגמים שלו ורציתי לשאול מה יותר טוב. או את הדגם הזה של Gigabyte: http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=8163 או הדגם הזה של Sapphire http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=8157 ונ.ב אם אני כבר שואל, מה עדיף? שהCoreclock speed יהיה גבוה או נמוך?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס שלי X1950GT עבד בתדרים של 500Core 594Memory החלטתי להישתמש באופציה של מציאת תדרים באופן אוטומטי ע"י התוכנה והתוכנה העלתה לי את התדרים ל621CORE ו796 Memory אפשר לסמוך על התוכנה? האובר קלוק פשוט נראה לי מוגזם.... חוץ מזה מה הLCD OVERDRIVE בCCC עושה?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום חברים צריך עזרה דחופה בהפעלה של כל משחק רציני ,אחרי דקה המשחק נתקע (העכבר זז)..והדרך לצאת מזה זה RESET בלחצן... עידכנתי BIOS של הלוח הראשי למעודכן ביותר..כנ"ל לכרטיס מסך.... 3DMARK (כנראה גרסה ישנה) הראתה שהכרטיס תקין וציינה לו 8k............ הכרטיס נקנה אתמול ונתקבל בקופסה גדולה רק עם כבל מתאם ודיסק... המערכת שלי :Gigabyte GeForce AGP 7600GS N76G256D-RH Gigabyte K8NS-Ultra 939 AMD +3000 1 Gbyte זכרון
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איזה דרייברים הם הכי מומלצים לכרטיס מסך הנ"ל, אני כל הזמן רואה ויכוחים בנוגע לכך שדרייברים חדשים לא הכי טובים, ודרייברים ישנים לא תומכים בהכל. אז אני רוצה דעת במה הכי טוב להשתמש בכרטיס מסך שכזה... (אגב אני משתמש ב 158.19) תודה!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
http://www.cya.co.il/up02/05/08/03/f3c6gsa0.JPG מה לעשות .. הדרייברים מעודכנים וזה קורה בכל המשחקים...
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-