עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. במצב היום שהמשחקים החדשים שיוצאים , הם משחקים שעברו התאמה לכרטיסי מסך של חברה X או Y . לתוכנות בדיקת ביצועים , יוצאים "דריוורים" שעברו אופטימיזצייה , או פאץ , או אולי CARK לתוכנות בדיקה , בכל האתרים שמשווים ביצועים של כרטיסי-מסך ,משתמשים באותם משחקים שאמורים לעבוד טוב יותר אם חברת X או Y וכמובן "הדריוורים" בקיצור יש משהו אמין פה , או כל אחד לוקח בדיקה X או Y ואומר שלי יותר טוב

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  2. Started by shimronfio,

לפי מה שקראתי באחד המאמר בימים האחרונים ש ATI מוציאה כרטיס חדש דו ליבתי והבנתי שיש משחקים שלא יכולים לנצל כרטיס מסך דו ליבתי? אתם יכולים טיפה לפרט יותר בנושא ולתת דוגמאות למשחקים שמנצלים אך ורק מעבד אחד?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  3. http://download.9down.com/freeware/RivaTuner20RC152.rar זה הגרסא החדשה של RT, מישהו מתנדב לניסוי? ;D New NVStrap v1.6 driver brings you more nice exclusive features: * Now the NVStrap driver configuration tab contains "Allow enabling masked units" option, allowing the driver to force the graphics processor to activate all pixel / vertex units, even if they are hardware strapped as damaged. Please be extremely careful and use this option at your own risk. Enabling hardware masked units, which have not passed hardware quality testing, may cause unpredictable results and even permanently damage your graphics hardware. אם הלינק פה לא עובד, נסו פה: http://downloads.guru3d.c…

4. Started by bennnn,

ולפניי שתגידו שזה זבל של כרטיס וכו אני לא מדבר על הביצועים כמה שווה למכור היום fx 5200 של msi עם קירור פסיבי ויציאה לטלויזיה?

5. שלום! אני כבר יותר מדי זמן מתלבט לגביי כרטיס מסך, המיועד בגדול למשחק fsx. המשחק הזה הוא ייחודי בדרישות שלו, ובהוסף למעבד מרובע ליבה אני יילך על כרטיס מסך חזק מאוד. בגדול האופציות הכי טובות הן ati readon hd4850 nvidia gtx260 nvidia 9800gtx אני מאוד מבולבל- לגבי ATI- אין לי ניסיון ושמעתי שיש להם דרייברים בעייתיים, אני דיי מפחד מהם. מצד שני הם נחשבים למתחרים של הGTX280 אם אני לא טועה, ויש להם ביקורות דיי טובות. לגבי GTX260- אומרים שהם ניסיון כושל של הGTX280, והרבה אנשים אמרו שהם קיבלו FPS מאוד נמוך עם הכרטיס (לעומת כרטיסים כמו 8800)... מצד שני יש להם ביצועים טובים במשחקים מסויימים וביקורות טובות (בין היתר באתר). בקיצור זהו הכרטיס הכי יקר (חוץ מה280) ונחשב להכי מתקדם אבל אנשי…

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  6. דגם ה-GeForce MX450 עבור מחשבים ניידים זוכה להשקה שקטה וצנועה - מוכן להתמודד מול ליבות גראפיות עוצמתיות יותר בדור הבא לכתבה

7. Started by tzr84,

אז ככה אני מתלבט בין 2 דגמים של כרטיסי 4850 אני רוכש בנוסף ספק חדש SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3. ההתלבטות בין Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB DDR3 Twin Turbo מחיר - 999 ש"ח (כן עלה ב80 שקל...) לבין GeCube Radeon HD4850 OC Ver 1GB DDR3 PC מחיר - 950 ש"ח (יותר זול וכפול זיכרון). המפרט שלי בצד אני מחליף רק את הכרטיס והספק. איזה כרטיס ייתן לי ביצועים יותר מהירים? איזה חברה עדיפה ואיזה מהם מתקרר יותר טוב? תודה

8. מפתחת השבבים כבר הבטיחה לנו פרטים חדשים אודות דור ה-Radeon RX 6000 המבטיח בסוף החודש הבא - אבל נראה שגם היא מתקשה לחכות בסבלנות ובדממה עד אז לכתבה

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  9. ז"א יש אולם תצוגה ואפשר לראות מה אני קונה ולא ליפול על אזה חתול בשק או בקרטון תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. מישהו התנסה בזה ויודע כיצד לסדר את הבעיה ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Silol,

שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס 8800GT 512MB מחו"ל. מישהו יכול להביא לי קישור לחנות בארה"ב שיש לה אותו במלאי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by adirnasri,

כותרת.. תודה אדיר

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  13. מטרתו להפעיל משחקים בהגדרות גבוהות אבל לא ברזולוציה מטורפת, שכן הכרטיס מיועד לילד בן 8. אני מאמין שלא באמת מבין יותר מדיי בכל הפיצ'רים ולא שם לב לפרטים הקטנים האלו, מה שהוא רוצה זה שמשחקים חדשים יעבדו לו ולפחות ב3 וחצי שנים הקרובות - אפילו אם על הגדרות קצת יותר נמוכות לקראת השנים הבאות. השאלה היא אם אני אקח כרטיס בשווי יותר נמוך אוכל לענות על הדרישות, ומה ההבדל בין הכרטיס 4850 לעומת כרטיס קצת יותר זול, האם שניהם יעבדו 3 שנים ויריצו משחקים כמו שצריך רק שהיקר יותר יגרום למשחקים לעבוד כיום על הגדרות מטורפות? ההבדל הוא כמובן בין הכרטיס 4850 לכרטיס בעלות של 600 ש"ח (9800GT או משהו אחר שיותר מומלץ בתקציב) נ.ב - המסך הוא 20" TN ולא יוחלף כנראה בעתיד הנראה לעיין. שאלה נוספת היא …

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by idoleff,

סופי אני קונה כרטיס מסך חדש למחשב... עכשיו השאלה היא מה עדיף לפי דעתכם? 9800PRO או 6600GT??? ואיזה ספק צריך על מנת להחזיק כל אחד מהכרטיסים עם המערכת שלי... תודה!

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  15. יש לי מחשב שהמפרט שלו הוא: לוח אם gigabyte ga-p35-ds3 ספק של enermax liberty 500W זכרון פנימי 4g ddr2 מעבד intel core2quad q6660 וכרגע כרטיס מסך 280gtx אני רוצה לשדרג כרטיס מסך חשבתי גם על ה 560 gtx אבל כרגע ה6950 נראה לי יותר לפי מה שקראתי (דעות נוספות יתקבלו בברכה) אם אני לא יכול לשדרג חשוב לי לדעת למה ולאיזה רכיב כדאי לשנות. תודה לעוזרים ושנה טובה!

• 14 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by DJO,

כרגע יש לי GF2MX 400 של הרקולס 32MB, 200/200. יש לי אפשרות לקבל (תמורת מחיר סימלי) GF2MX 400 64MB, אבל של powercolor .. שזו בעקרון נחשבת חברה לא משהו.. אז השאלה היא מה יותר חשוב הרקולס על פני powercolor או ה 64MB על פני ה 32MB.. תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם הלך לעולמו 8500GT (איזה חיבור זה ? PCI-E רגיל,לא?) אני מחפש כרטיס מסך חדש פשוט (שימושים רגילים לאינטרנט וכו') , אך מידי פעם הכ.מסך יחובר לטלוויזית LCD בHDMI לסרטים (אם אפשר תומך HD כמובן ). צריך שיהיה תמיכה ב Dual view (שלא אצטרך לנתק פיזית את הכבל בכל פעם). צריך שיהיה חיבורים HDMI ו DVI . תודה וערב טוב.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by haimon_v,

יש לי את ה4850 החדש של שפיר. שיחקתי חצי שעה של WARHEAD על ההגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים - הכל רץ חלק ויפה בלי שום בעיות - כולי מאושר. אחרי כחצי שעת משחק התחלתי להרגיש האטה ותקיעות, כאילו הכרטיס התעייף. כשבדקתי טמפרטורות לא ראיתי משהו חריג. מה נראה לכם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by RobiNooB,

מה ההבדל בקשה באחוזים (מוערך כמובן) בין אותו מחשב עם 6800GS AGP לבין ה PCI-E ? תודה.

• 13 תגובות
    • 990 צפיות
  20. Started by CraZyStyLe,

יש לי כזה מפרט מאייבורי AMD ATHLON AM 5600X2 לוח אם תומך PCI אני לא בטוח אם גם 2 2gb ram ומארז רגיל אבל קר יחסית. איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות בתקציב של עד 650 שקל ?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  21. שלום לכולם. אני בונה מחשב לבת שלי (גיל 3) משאריות של המחשב הקודם שלי. חומרה קיימת : ספק כוח + מארז + מאוררים בסיסים. לוח אם +ASROCK P4V8 כרטיס מסך GIGABYTE 9600 256 MB צורב DVD מעבד 478 פנטיום 4 2.8 GHZ עכבר של לוגיטק ומקלדת. דיסק קשיח 40GB WD אז כמו שכתבתי בכותרת מסך LCD שטוח כולל רמקולים. אני חושב לתלות את המסך על הקיר, וחשוב שיהיו לו רמקולים מובנים בגלל מקום בחדר הילדים. המארז עצמו אמור להיות על מדף רחוק מהילד השני ... (בן שנה). הילדה אמורה לשחק בקומפי ותוכנות בסגנון הזה, קצת לצייר וכ"ו. תודה.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by Qtec,

? (אני מתכנן לקנות מ KSP. ) עוד שאלה - האם עדיף את ה X1600 512MB אם כבר ? או שזה מיותר * קחו בחשבון שיש לי לוח שתומך ב- AGP X4 . תודה לעונים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by God4U2,

OK יש לי כרגע GF2 Ti של הרקולס עם TV-OUT הבעיה היא שאני רוצה לראות גם על הטלויזיה וגם על המחשב באותו הזמן והכרטיס לא תמוך בשניהם ביחד אני צריך משהו אחר שיתן לי TV OUT באיכות טובה יש מוצר כזה כרטיס שמיועד רק ל TV-OUT ? תודה מראש רוי נ.ב. היה לי עד עכשיו 8500 le של הרקולס אבל החלפתי עם אח שלי ... הוא צריך את זה יותר ממני וחוץ מזה ה TV-OUT שלו עשה המון בעיות ... תתרחקו מ ATI אם אתם יודעים מה טוב בשבילכם

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by A1eX,

העיניין הוא שרכשתי מסך חדש, (L1970HR של LG) וחיברתי אותו בDVI, כמובן העלתי רזולוציה לאופטימלית שהיא 1280X1024 ושמתי לב שכל היישומים התחילו לרוץ הרבה יותר מהר לעומת החיבור האנלוגי שהיה לי במסך הקודם שלי (L1730S) וברזולוציה 1024X768... אז האם באמת נכון הדבר שהDVI מוריד מהעומס של הכ. מסך או שפשוט האות שמגיע דרך DVI הרבה יותר מהיר מהאות האנלוגי ובגלל זה ההבדל במהירות?

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  25. 3Dc - מאפשר למפתחי משחק לדחוס עד X4 טקסטורות לזיכרון הכרטיס הגראפי בלי לפגוע בביצועים Z-Buffer - חלק בזיכרון הכרטיס שבו נשמרים ערכי עומק זה נכון?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.