עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tavlins,

לא קראתי את חוקי הפורום.

2. פעם בגיפורס 2 היה לי שאני לוחץ על וי באיזה הגדרההיו שתי מסכים כאלה וזה מפעיל תשידור לטלווזיה ואפשר לראות את המחשב בטלווזיה... אחרי שהייתי לוחץ AV בטלווזיה יש לי כרגע 6600 .. איך אנני מפעיל תאופציחה הזאת?.. חיברתי בין הכ.מסך לטלווזיה.. ניסתי לעשות ריבוי צגים וזהעשה לי בלאגן .. התקנתי גם תדרייורים האחרונים של ניוודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  3. האם זה הגיוני שהמשחקים כולם זזים לי על 50 פרמיים אם ראדון 9800 פרו ואם המפרט כמו שלי ודרך אגב יש לי את הדריור האחרון וגם אם פילטרים וגם בלי זה עובד לי אותו דבר אני בודק את הפרמיים אם התוכנה Fraps למי שמכיר נ.ב: האם הדריור של אומגה ישנה או יעזור לי במשהו

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Jetfire,

היי לכולם,מחפש המלצות לגבי כרטיס מסך למחשב נייח שברשותי. תקציב עד 1000 חריגה מקסימלית 300 ש"ח. למטרת מחשקים (בעיקר FIFA 2016/GTA V) לא בקטע של גיימינג מטורף סתם לפאן. ספק כוח כתוב 490W Max ולמטה כתוב 500W שזה בטח הכוח הכללי שלו או משהו כזה. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by smoke_man,

מעוניין בכרטיס מסך בתקציב הנ''ל למטרת גיימינג המפרט שלי הוא: מעבד e6750 לוח אם intel dragontail ספק 500 וואט של סיסוניק זיכרון 3 גיגה ddr2 800mhz כרטיס מסך 9800gt 512mb מסך 22 אודה לכם על העזרה מה הכי מומלץ למערכת הזאת

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  6. מדובר במחשב שעיקר השימוש לנגן סרטים כבדים(ריפים של בלו ריי,סרטי FHD וכ') וגם משחקים. אני יודע שקשה להנות משני העולמות אבל בכל זאת הצרכים: 1.שקט מאוד --> עד בלי מאורר .אני לא בטוח שזה אפשרי אבל חשוב לי שקט . 2.HDMI לא חובה אבל נחמד שיהיה 3.מעדיף אחד שלא יתפוס שני סלוטים. 4.אני לא מצפה לביצועי 4870*2 אבל עדיין אני צריך כרטיס שיריץ משחקים כמו שצריך/אפשר בהקשר התקציב והאילוצים. אין לי ממש צורך שייצא סאונד ממנו יש לי כרטיס XONAR. המפרט של המחשב : מעבד Q9950 4GB RAM בתזמון גבוה לוח של ASUS ‏P5Q-EM יש עליו כרטיס X4500HD‎ שנראה לי קצת צעצועי. תצורת RAID 0

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  7. אולי זה קשור יותר לתוכנה אבל רלבנטי בעיקר לכרטיסי מסך. עד היום בצהריים השתמשתי בתוכנת ATITOOL לבדיקת טמפ' כרטיס מסך. כאשר היא רצה ברקע (TRAY) למטה נתקלתי בטמפ' גבוהות ,אתמול במנוחה 70 היום 65 היום התקנתי את RIVA ע"מ לבדוק ביצועים וטמפ' בתוך המשחק . כנראה שהיה איזה קונפליקט בין השתיים . הסרתי את הראשונה וראו זה פלא -הטמפ' עומדת עכשיו במנוחה על 53 מעלות. (ההגדרות של המאוורר ,לא השתנו) מה דעתכם -ה RIVA אמינה יותר?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  8. תמיד אומרים שגודל של מסך LCD הוא כמו CRT 2 אינטצ' יותר, אז רציתי לדעת איך זה הגיוני? הרי המדידה היא מםינת המסך האלכסון לפינה הנגדית. אז איך זה הגיוני? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by coldstorm,

אחרי קריאת דיונים רבים, החלטתי ללכת על כרטיס DX9

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. היי לאחר בדיקה וקישורים ששלוח לי עכשיו חבריי הפורום , ראיתי באתרים שיש בעיה רצינית עם כרטיס מסך 460GTX של חבר ASUS בתאימות עם מערכת הפעלה WIN7, יש הרבה תלונות מכל העולם על תקיעות במחשב , חברת NVIDIA שיחררה למכירה כרטיסים עם חוסר תאימות בWIN7 על מערכת XP זה עובד תקין. לכן הטכנאי של KSP בדק על מערכת XP ולכן זה יצא תקין, חייבים לידע על זה . לכן אני מיצטער אם פגעתי בKSP , אני לקוח שלהם זמן רב והמשיך עוד לקנות שם. רוני

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ואיך המסך הזה: AOC HT 751? בבקשה זה דחוף אני קונה היום וחייב המלצות!!!

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by avishai220,

היי אז ככה יש לי hd4870 ואני רוצה לשדרג אותו המפרט של המחשב שלי זה Q9550 12 זיכרון קאש 4 גיגה זיכרון p5q לוח אם ספק corsair 550 vx w מסך 19 אינ'ץ אני לא מעוניין להשקיע הרבה בכרטיס מסך כי עוד שנה וחצי שנה אפילו אני הולך להשקיע על מחשב חדש לגמרי עם מפרט מטורף אני כן מעוניין להריץ על אולטרא המסך שלי הוא יחסית קטן אם תוכלו להמליץ לי מה הכי טוב בשבילי כרגע הכרטיס מסך הנוכחי שלי מריץ על מדיום

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by dudu_azran,

שלום לכולם התחדשתי בכרטיס 8800GTS 640 ,עכשיו אני מנסה להריץ אובליביון עם HDR +AA ובתפריט הגרפיקה של המשחק זה רושם לי שזה בלתי אפשרי הם AA מהדרייבר + HDR מהתוכנה יעבדו בייחד מה גם שקראתי מתישהו שHDR פועל אוטומטי בכרטיסי DX10 תודה לכל העוזרים דודו אזרן

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  14. לפני כשלוש שבועות התקלקל לי הכרטיס שהיה עוד באחריות. הכרטיס הוא - GIGABYTE GeForce 6800GT 256mb DDR3 - PCX - Retail. שלחתי את הכרטיס לספק. היום הודיע לי הספק שהיבואן טען שאין יותר כרטיס כזה והוא מוכן לתת לי כרטיס במקום - 7600GT ושאלתי האם כדאי ? כמובן שאני יבקש כרטיס חדש... לפי בנצ'מארק של האתר הבא ה - 7600 חלש יותר בפילטרים AA לינק... http://www.computerbase.de/artikel/hardware/grafikkarten/2006/test_geforce_7600_gt_7900_gt_7900_gtx/11/

• 11 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by Dilbert Marker,

אז בסדר, בלי פילטרים הוא כרטיס HIGH END אמיתי, בדרך כלל בין 9800NP ל9700P... ועם פילטרים הוא מציג יותר FPS מ9600XT. אבל אם מתחשבים באיכות תמונה, שיידרים, DX9 וכו' אתם באמת חושבים שהוא עדיף על 9600XT? מצפה לתגובות, מוישל'ה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  16. אני קונה השבוע מחשב פשוט עד 1500 שח אני מעונין להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני HDMI כדי לחבר את המחשב לLCD שיש לי בחדר על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

17. Started by retlol,

http://en.expreview.com/2009/04/28/first-look-at-radeon-hd-4770-crossfire-benchmark.html/4 לHD4770 יש ביצועים יותר טובים מלHD4890 והוא גם יותר זול, אז מה היתרונות של הHD4890 על הHD4770?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by manga05,

אהלן חברים, מצאתי לקנות אותו ב 160 שקל. מה המשמעות של הכרטיס הזה ? האם יותר טוב למשחקים או יותר טוב לסרטים או לא לשניהם ? שווה ?

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by fietsa95,

שלום לכולם. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי למשהו יותר חזק. אני משחק את כל סוגי המשחקים ולפעמים מחבר גם את ה-40 אינצ' למחשב. המפרט שלי הוא: מעבד : אינטל q9650 לוח אם :הוא ישן אבל עדיין אחלה p5w dh deluxe יש לי ספק של טרמלטק 550 הוא די חדש. אני מחפש כרטיס שיריץ לי משחקים על הגדרות גבוהות עם פילטרים . יש אופציה לחריגה אם זה שווה! תודה. יוגב.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  20. http://news.softpedia.com/news/AMD-Catalyst-13-1-WHQL-Driver-A-Major-Improvement-for-Radeon-HD-7000-322254.shtml

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by ipad,

אשמח לקבל חו"ד מחברי הפורום שימושים: גרפיקה גבוהה / ופיתוח בסביבת האינטרנט מה חשוב יותר סוג הזיכרון DDR2/3 או עדיף להתמקד בנפח? חיבור 2 מסכים במקביל, ויציאת HDMI,

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Ovid,

המחשב שלי לא עובד ואני חושד שזה בגלל כרטיס המסך. המחשב כבר ישן, משנת 2008 בערך, אני מניח שיש חלופה לכרטיס הזה במחיר נמוך .. אני לא משחק אז כבר אין לי צורך בכרטיס שווה כח לכרטיס הזה או חזק ממנו, אבל אולי יש כרטיס שמתקרב לפחות לביצועיו בעד 700 שח ? או שעדין לא הגענו לזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות מסך LCD בסביבות ה-1500 ש"ח, ומצאתי את המסך הבא: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7186#new_from_EPoX הוא נראה לי מעולה, ורציתי לשאול את דעתכם עליו? והאם יש לכם אולי מסך אחר במחיר הזה פלוס מינוס שלדעתכם יותר טוב(נמקו גם בבקשה) ?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by FARKASH7,

אני קונה 9800 (למעשה כבר הזמנתי אני צריך ללכת לקחת אם המחשב החדש של אחי), עכשיו לקחתי את של ספייר בהתחלה כי הוא היה הכי זול עכשיו זיגזג הורידו את המחיר של זה של גיגבייט שבא באריזת RATIL אני מעדיף לקחת אותו ולקבל את הכרטיס בקופסה אם כמה משחקים ולא באיזו סקית שחורה ומבעסת. הבעיה שלי היא שלפי דברים ששמעתי הכרטיסים של גיגבייט (יותר נכון המאוווררים שלהם) מתים, המאוורר של הכרטיס 9700 פרו של חבר שלי מת והוא החליף מאוורר, בקיצור אין לי כוח שהכרטיס אחרי שנה ימות לי אין אחריות והוא ישרף מה אתם אומרים אפשר לסמוך על גיגה ב9800 פרו???

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by amir69,

דבר ראשון קראתי את הנעוץ ולא מצאתי את המקום הזה אם הxml אם זה קשור אז אני בווינדוס ויסטה במצב רגילל בלי כלום הכרטיס על 75-80 מישהו יודע מהלעושת?

• 8 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.