כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
1.הגיע לי הכרטיס -7600GT, שהזמנתי בעצתו של דניס14(תודה לך!)והרכבתי אותו-כרטיס מצוין!השאלה שלי היא-איך אני יודע אילו דרייברים יש לי(התקנתי את אלה שבאו עם הכרטיס),ומה הם הדרייברים הכי טובים בשבילו? 2.יש לי עוד מחשב בבית- pentium 2 350Mhz,128MB SDRAM,ASUS Motherboard.. וחשבתי על להרכיב בו את הכרטיס הישן שלי- GeForce FX5700LE 128MB 128bit במקום ה-ATI 3D RAGE IIC או משהו כזה שיש לי בו עכשיו.. הוא ייצור צוואר בקבוק? תודה רבה לעונים!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לדיון קודם שפתחתי על כרטיס מסך GTX1650 SUPER OC, הכרטיס נשלח לבדיקה ואכן היה תקול (בעיות תצוגה בעומסים כבדים לאורך זמן, לפי מה שאמרו) וקיבלתי כרטיס חדש, רק מה? שאותן התקלות בדיוק חוזרות על עצמן, הכרטיס החדש נשלח שוב לבדיקה אבל הפעם במעבדה של KSP התוצאה היתה שהכרטיס תקין לחלוטין. הבעיה היתה שבקצת עומס על הכרטיס, הוא מפסיק לשדר למסך והמסך מודיע לי שהוא נכנס למצב חיסכון באנרגיה (כמו שקורה כשאני מכבה את המחשב, או נכנס למצב שינה). לפעמים גם המאווררים פועלים בעוצמה. כשאני אומר קצת עומס אני מתכוון לבדיקות בנצ'מארק פשוטות שברגע שמתחילות לבדוק את הכרטיס זה מה שקורה. במשחקים, אז שמתי לב שבכאלו עם דרישות גבוהות (למשל GTA 5 על הכל מקסימלי) זה קורה מיד כשהמשחק נדלק, במשחקים…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס המסך GeForce RTX 4080 במהדורת Founders Edition של NVIDIA מושק היום רשמית - לקחנו אותו למבחני ביצועים נרחבים בשביל להבין כמה מהיר הדור החדש לעומת הקודם וכמה הוא באמת שווה את הכסף שלכםלכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היום באופן רשמי יוצא אל אוויר העולם כרטיס מסך מהיר במיוחד, וקשה במיוחד להשקה - Radeon RX 6900 XT הטוען לכתר הביצועים של עולם כרטיסי המסך. לקחנו אותו לבחינהלכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני כמה חודשים קניתי את כרטיס המסך - MSI Radeon 9800 Pro. למרות שעכשיו אני מתלהב יותר מ-X800, גיליתי שבזיגזג אפשר לקנות את כרטיס המסך Radeon X700 Pro (!) במחיר של רק 1236.99 ¤ ואת ה-9800 פרו קניתי ב-1230.99 ¤ ז"א תוספת של רק 6 שקלים. אז מה שווה יותר? בבקשה הצביעו בסקר והוסיפו תגובה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי HTPC עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם, Radeon HD 3200. לצערי אני צריך להשתמש (לפחות באופן זמני, בשנה הקרובה) בפונקציית ה-keystone שקיימת רק בדרייברים של nvidia ולא בשום כרטיס של ati/amd. אז חשבתי שאם כבר אני מוסיף כרטיס מסך יעודי (כאמור, של nvidia בלבד), מעניין אותי איך הולכים ביצועי הגיימינג שלו... אם אני מסתכל למשל על כרטיס המסך הכי זול שאני רואה, Geforce GT210, או אולי הגירסה השניה הכי זולה, Geforce GT610/720/730 - איך הם בהשוואה ל-radeon 3200 למשל? או בהשוואה לדוגמה לכרטיס מסך המובנה ב-i7 3770 למשל? (סתם בשביל לקבל פרספקטיבה, לא קשור לאותו מחשב, שמבוסס על AMD). הכרטיסים האלה רלוונטים בכלל למשחקים ברמה סבירה, או שמדובר בכרטיסים "לפרוטוקול בלבד" ובאופן עקרוני הם לא נותנ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי האם הספק הזה: http://thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000903&id=C_00000904&name=TR2+550W&ov=n&ovid= יחזיק GTX 460? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6802 במידה ולא איזה ספק מומלץ? רצוי ספק טוב שיתמוך גם בשידרוג עתידי (אולי הוספת כרטיס נוסף עוד כשנתיים).
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי 670 בשבוע שעבר GV-N670OC-2GD לאחר ההתקנה שלו ושל הדרייבר העדכני לאחר פירמוט נתקלתי בבעיות VSYNC הפעלתי טריפל באפר דרך הקונטרול פאנל של NVIDIA והקו עצמו נעלם אבל אני מוצא את עצמי על FPS ממוצע של 40-50 והכרטיס עצמו בשבעים מעלות במאמץ האם עדכון הביוס המדובר יפתור לי את הבעיה? האם התקנתו משנה משהו באחריות המוצר? [ובנוסף הייתי שמח לגלות איזו גירסת ביוס כרגע מותקנת על הכרטיס עצמו תודה לעוזרים! :xyxthumbs:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני רוצה לקנות כ. מסך חדש, לא משהו יקר, לא משהו גדול, רק משהו במקום הכ. מסך המחמם שלי, שיתן ביצועים ממוצעים. אני בחרתי לבסוף בGeforce 2 MX 400. עכשיו אני משיג 2 כאלה במחירים זולים במיוחד (46 ו50 דולר), כל אחד מיצרנית שונה. יש לי את Sparkle ואתFlash (שמעתי שSparkle טובים אבל לא מוכרים בארץ, אני צריך שמישהו יאשר לי את זה). בכל מקרה אני מתלבט בין שניהם, ורוצה להחליט... תעזרו לי... ד.א המחירים הזולים הם לא כי הם "פושטים" או כל דבר אחר, אלא בגלל שאני קונה מיבואן, נא לא להתייחס אליהם אלא לכרטיסים עצמם...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם חייבים חיבור 8 פין לכרטיס הזה ? אין לי חיבור כזה בספק כח האם בגלל זה אני לא יכול להשתמש בכרטיס ? עם הכרטיס מגיע מתאם ל-6 פין אבל אין לי צורך בו , יש לי בספק 2 יציאות 6 פין הספק הוא ליברטי 500W בקיצור מה עושים ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , קניתי היום כרטיס מסך GIGABYETE6850OC ועשיתי בדיקות מאמץ והטמפרטורות היו גבוהות סביבות ה 90 מעלות( עשיתי עם OCCT) יש לציין שעשיתי את זה עם דלת מארז פתוחה והחדר שלי היה די קריר. מה עליי לעשות כדי להוריד את הטמפ ?? תודה לעוזרים .
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ואני אודה לכם מאוד (למי שמבין ) על העזרה המהירה בנושא הנ"ל. בכל אופן אז ככה : ברצוני לרכוש כ - 6 מסכי lcd 15 לפזר אותם במיקומים שונים על גבי קיר ולחבר אותם לריכוז מסויים ... (יש בהרבה תצוגות של מסכים לדוגמא אופיס דיפו וכ"ו מעין קופסאות כאלה ... בתצוגות של מסכים וכ"ו ... ) , לקופסאת ריכוז הזאת אני אחבר טיונר טלוויזיה חיצוני ... , אליו אני אחבר ממיר כבלים \ די וי די ... זה הקונספט באופן עקרוני ... , עכשיו לדילמות שלי .... המרחק של המסכים מקופסאת הריכוז יהיה בין חצי מטר לעד 6 מטר פחות או יותר , האות לא יחלש ? איפה אפשר לקנות את הכבלים המתאימים ? ז"א ... כדי לחווט את זה כמו שצריך ובצורה אסטתית אני צריך להריץ דרך קירות ומעל תיקרה מסויימת (מגשים - א…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לרכישה של כרטיסי מסך מהחברה הנ"ל השאלה אם הם מוכרים ומה טיבם ? (בקרת איכות וכו') במקביל יש את LEADTEK ו CLUB3D עוד שתי חברות שלא ממש יצא לי לעבוד איתם מי שמכיר חוות דעת אני אשמח , תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
RADEON HD 3850 מול RADEON X1550 (שניהם AGP) איזה נחשב לחזק יותר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפעלתי את COD2 על 1024 768 60HZ וAA 4X והוא היה על 29-30!!בFPS.. מה קורה איתו??
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה רבה, http://tms.co.il/product/8124 חושב לשדרג על מנת לקבל אפשרות ל HD3D
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש סיכוי לאיזה CRT איכות בכזה מחיר?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, זה כבר זמן רב שאני מנסה להבין למה חבילת הדרייברים של ATI הכי עדכנית (כל פעם גירסא שונה ) פשוט לא מזהה את הכרטיס שלי יש לי spphire 1950xt 256 ורק הדרייברים שקיבלתי בדיסק עם הכרטיס עובדים! וזה גירסא כבר ישנה משהו 6 ואני רוצה להתקין את 7 וזה פשוט אומר לי ברגע שאני נכנס לקטליסט שהוא לא מזהה את הכרטיס מישהו מכיר?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא הייתי משאיר את המחשב ללא השגחה ! https://www.youtube.com/watch?v=b9TugbuS3F4
-
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום , אני מריץ את המשחק SCII על הגדרות HIGH , והוא מקרטע לי וזז מאוד לאט , בשלב האחרון הוא בכלל לא ניתן לשיחוק זה המפרט: Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHZ Gigabyte GA-G33M-DS2R HID-compliant MX518 Optical Mouse Drive #1 - WDC WD3200AAKS-00VYA0 (298 GB) Corsair Value Select VS1GB667D2 2X1GB enermax liberty 400 asus hd 4670 512mb עכשיו אני רוצה לשדרג כרטיס מסך , תקציב עד 700 , ואני מעוניין לדעת עד איזה כרטיס מסך אני יכול להגיע בלי שיהיה לי צוואר בקבוק , כלומר מאיזה שלב אני כבר לא ינצל את הכרטיס לגמרי (איזה סוג כרטיס כבר ) ותודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו הכותרת, אני צריך כרטיס PCI (ולא PCI E) של חברת ATI בלבד הזול ביותר... איזה כרטיס זה יהיה, עלות ומהיכן ניתן לקנות? אגב, מהאתר (newegg) אני יכול לקנות ב-25$ מישהו מכיר את האתר? האם משתלם לקנות משם כמה יעלה כולל משלוח?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת של איזה חברה הכרטיס מסך שלי? יש תוכנה? כי לא ממש בא לי לפרק תמחשב בשביל זה... וגם איך אני יודע אם יש לך TV OUT?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה: לי יש במחשב Hercules GeForce 2 MX/400 TwinView (עם יציאה שמאפשרת לראות את המחשב בטלוויזיה) לאחי יש רדאון 7000 (לא יודע איזה בדיוק) וגם לו יש יציאה המאפשרת לראות את המחשב בטלוויזיה. השאלה שלי היא למה כשאחי מחבר את המחשב שלו לטלוויזיה, רואים על הטלוויזיה את כל המסך אך מטושטש כי הוא על רזולוציה 1024*768 ואצלי כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה רואים רק 800*600 מתוך ה-1024*768 שבהם אני משתמש, כך שנוצר מצב שרואים על הטלוויזיה רק חלק ממה שרואים על מסך המחשב ואם אני מגדיל סרט על כל המסך אז רואים רק 80*600 מתוך הסרט על מסך הטלוויזיה, וכפי שאמרתי - אצל אחי רואים את המסך על הטלוויזיה בשלמותו. האם ישנה תוכנה כלשהי או Tweak או משהו שיאפשר לי לראות את כל תכולת מסך המחשב על הטלוויזי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס מסך 8800GTS OC 320 MB אני עכשיו רוכש כרטיס כזה ורציתי לדעת מה עדיף מבין החברות בכלל .. ומה עדיף מבחינת שני הבאים..: XFX ו BFG... תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי האתר הנ"ל http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gt-220,2445-17.html אני אמור לבטל איפשהו " playback with noise reduction" כדי שאוכל לראות סרטי 1080Pאך אין לי מושג היכן לעשות זאת התוכנה VLC או בכל מקום אחר. אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי למקום המתאים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-