כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שמגירסאות 70 של ה Forceware, בעבודה השוטפת של חלונות, באיזורים שקיימת בהם הנפשה כלשהי (תיבות שיח, גלילות של חלונות וכו')... מופיעות להן נקודות שחורות בגודל של פיקסל או מס' פיקסלים בודדים. לא צריך עין חדה מדי בשביל להבחין בנקודות האלה, אבל הן מדי פעם מופיעות ונעלמות לאחר שהאיזור עובר "הנפשה" חוזרת. יש לציין שבכל פעם מופיעות להן 3-4 נקודות, לא יותר... זה לא מגיע למצב שכל המסך מתמלא לי בנקודות כאלה, אבל פה ושם זה תופס ת'עין. אני יכול לומר די בוודאות שכל דרייבר אחרי 69.93 גורם לתופעות האלה. (אם אני עכשיו אחזור ל 66.93 או שתיים-שלוש גירסאות עדכנית יותר, לא אתקל בתופעה הזו). התופעה לא כזו מטרידה, אבל אני תוהה אם זה קורה לעוד מישו. מייל מפורט ל Nvidia יישלח בקרוב. מצורפו…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Abit Siloro GF 3 ti 200 או MSI GF4 mx440-T ???? א. מה אצם אומרים? מה דעתכם על ההפרש במחיר בין השניים ושווי ביחס למחיר! ti 200 במחיר של 916 ש"ח ו- mx 440 במחיר של 644 ש"ח! (האם ה ti 200 אכן שווה את ההפרש?) ב. בהנחה שהמחיר לא משנה, (אבל עדיין הגבול העליון הוא 916 ש"ח) איזה מהשניים הייתם קונים? או כל כרטיס אחר יותר טוב בגבול מחיר זה! מחכה לתשובות ??? ??? ??? דרור :smoke:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
את האמת כבר לגמרי השתגעתי בשבוע האחרון מאז שהחלטתי לקנות מחשב וסגרתי כבר את כל הפינות, כמעט, אני עכשיו מתלבט בין שני כרטיסי מסך: Albatron 5900XTV וה Club 3D 9800SE המחירים כמעט זהים, רק שעל ה club3d לא שמעתי כמעט כלום, אבל הציפ אמור להיות טוב יותר, מה אתם חושבים???
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה כתובה בכותרת... נ.ב. ..שרפתי את הקודם...
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש דרך להפוך את ה9500PRO ל9700 רגיל? שמעתי פעם על זה, אבל אמרו שאפשר עם הלחמות.... יש דרך בטוחה יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם 9600GT יש לי כבל בקצה אחד מחובר למחשב VGA ולמסך בקצה השני בחיבור Y, Pr, Pb בינתיים לא עובד הכרטיס מסך תומך בכלל את החיבור Y, Pr, Pb?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השתתפתי בקבוצתית אבל שכחו לחזור אליי. עכשיו החנות מציעה לי את GIGABYTE HD7970 "WINDFORCE 3X" 3072MB במקום SAPPHIRE HD7970 DUAL-X, כי אין במלאי כרגע ולא ידוע עם יש ליבואן... השאלה היא האם להתעקש על ה-DX או לא? כלומר האם הכרטיס של ג'יגהבייט יותר טוב הן מבחינת PCB והן מבחינת הקירור- פוטנציאל לOC?!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני רוצה לקנות כ. מסך חדש, לא משהו יקר, לא משהו גדול, רק משהו במקום הכ. מסך המחמם שלי, שיתן ביצועים ממוצעים. אני בחרתי לבסוף בGeforce 2 MX 400. עכשיו אני משיג 2 כאלה במחירים זולים במיוחד (46 ו50 דולר), כל אחד מיצרנית שונה. יש לי את Sparkle ואתFlash (שמעתי שSparkle טובים אבל לא מוכרים בארץ, אני צריך שמישהו יאשר לי את זה). בכל מקרה אני מתלבט בין שניהם, ורוצה להחליט... תעזרו לי... ד.א המחירים הזולים הם לא כי הם "פושטים" או כל דבר אחר, אלא בגלל שאני קונה מיבואן, נא לא להתייחס אליהם אלא לכרטיסים עצמם...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
MSI ARMOR GTX 1060. הספק כוח שלי הוא SEASONIC 620W הכניסת חשמל של הכרטיס היא 8 פין (או שתיים של ארבע, אני לא כל כך מבין בזה) הכניסת חשמל של הכרטיס הקודם (HD6870) הוא 2 של 6 פין כל אחד וככה גם הכבל של הספק. איך אני מחבר את הספק כוח לכרטיס החדש? יש איזה מתאם ? או שצריך להחליף כבל? או גרוע מכך, להחליף ספק כוח?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
תשמע איזה כרטיס מסך עדיף יותר? ואיזה כרטיס מסך יפעיל יותר טוב את GTA IV?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה שמעדכנת את הביוס של הכרטיטס והמסך אבל אני לא יודע איזה גירסא של ביוס אני צריך להישתמש יש שם הרבה גירסאות ואני ראיתי ש rngkey הצליח לעדכן אז אם מישהו יודע איזה גירסא אני צריך להישתמש אז בבקשה שירשום לי איזה תודה! אני לא יודע מה קרה לאתר לא אמרו שמעבירים אותו לשרת יותר מהיר האתר בקושי עולה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואם אין מישהו יכול לתת לי קישור למסך רחב LCD אם יש בפחות מ 2000 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבחור בין הכרטיסים הבאים : ASUS EAH3850 TOP/HTDI/512M http://uk.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=602&l4=0&model=2040&modelmenu=1 Gigabyte GV-RX385512H http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2717 יש אפשרות לכרטיס נוסף של Gigabyte בתוספת נוספת של כ- 300 ש"ח GV-R485-512H-B http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2856 זקוק לעזרתכם, מה ההבדל בין הזוג הראשון ? יש עדיפות לאחד מהם ? לגבי האפשרות השלישית, כדי להוסיף את ההפרש מבחינת תמורה לביצועי הכרטיס קרור תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש, E6600 . אני לא גיימר, ומחפש כרטיס מסך שיחזיק לי לאיזה שנה וחצי. חשבתי על: X800GTO 7600GS כולם PCI כמובן יש עוד הצעות? תודה ניב
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה כרטיס שיריץ לי משחקים כבדים על 1024 מקסימום כשכל האפשרויוית גרפיקה על HIGH אני רחוק מלהיות high end אני רוצה משהו פשוט שלא יהיה יותר מדי יקר , אבל שיבצע את הנ"ל בצורה חלקה, בלי תקיעות אפשרי? (זול כמה שאפשר )
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכרטיס המסך שלי יש בנוסף לחיבור החשמלי של המאורר, עוד חיבור חשמלי עם שלושה פינים. שמתי לב שלכל הT4XXX יש אותו. מישהו יודע למה הוא משמש?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מריץ driver sweeper והוא מוצא הרבה קבצים של ATI. האם הוא ימחוק גם דרייברים של הכרטיס המובנה? קצת מפחיד לומר לו תמחוק הכל. מה יקרה לאחר מחיקה? איך בדיוק הוא מתפקד ללא דרייברים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. האם הפעולה של קצב רענון המסך לוקחת משאבים? פעולת קצב הרענון נעשת אך ורק על ידי המסך או שגם כרטיס המסך משתתף בה? אם זה ככה אז אולי אם אני יוריד את קצב הרענון (100mhz) אז יהיה לי שיפוק ביצועים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מדובר במערכת הבאה: Pentium 4 3.0 HT (פרסקוט על 775) כרטיס מסך X600pro של ג'יגבייט לוח של ג'יגבייט 8I925X 1024 זיכרון פנימי (2x512 dual channel) ספק OCZ שזה לא ממש ג'נרי אבל גם לא משהו מיוחד - 450 וואט כביכול (אני מניח שהמערכת שלי כרגע זולל עד 200 וואט) אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 1500 ש"ח. שמתי עין על זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2167 או על 7900GS של ג'יגבייט. השאלה אם המערכת ראויה לכרטיסי מסך אלו או עדיף כבר לחכות כשנה ואז להחליף את כל המערכת?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי האם יש הבדל משמעותי בין הכרטיסים הבאים: CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter POWERCOLOR 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter השימוש: אוטוקאד, רויט, ארכיקאד, פוטושופ,(וגם 3DMAX ועריכת סרטים כשימושים שוליים יחסית) האם זה הכרטיס האופטימלי ברמת מחיר זו? (עד 600 ש"ח)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה שנשאלתי, ואני רוצה להיות בטוח לגביה . האם כרטיס מסך GTX 1050 TI יכול להחזיק / לעבוד עם שני מסכים של 4K. אם זה משנה, לא מדובר בגיימינג. כן מדובר בתוכנות גרפיות ( לא תלת ). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://corecodec.com/products/coreavc
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם זה ראשי תיבות של משהו... של הכרטיסי מסך של נוידיה, או שסתם הם לקחו תשם הזה. בקיצור למה זה משתייך? תודה לעוזריים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם על הכוונת שלי החלפת מחשב, ובמיסגרתו גם רכישת מסך LCD 19, כנראה SAMSUNG 960BF המחשב יכלול לוח אם המבוסס על 6150, ישמש בעיקר כבסיס לקולנוע ביתי ולא למישחקים כרגע ניתן להשיג לוח אם GA-K8N51PVMT-9 של GIGABYTE, שמצד אחד כולל יציאות S-VIDEO ו-COMPONENT אך משום מה אין לו חיבור DVI (קיים גם לוח של ASUS מבוסס 6150 הכולל חיבור DVI, אך הוא עדיין לא הגיע לארץ למיטב ידיעתי. כמו כן לוח זה אינו כולל יציאות וידאו כסטנדרט, ויש לחפש מתאם בניפרד - לא בטוח שניתן יהיה להשיג) מבקש דעתכם עד כמה אני מפסיד באיכות אם אני מחבר את המסך הנ"ל ל-VGA ולא ל-DVI. ובאיזה סוגי יישומים ההבדל יהיה יותר משמעותי האם מישהו מכם עשה ניסוי לחבר מסך מסויים לאותו מחשב, פעם ככה פעם ככה, וראה הבדלים משמעותיים.…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-