כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
תראו מה אני מכוון אני רוצה לחבר ממיר של HOT לכרטיס טלויזיה שיש לי במחשב עכשיו בקרוב הולך להיות לי גם טלויזיה בחדר אז רציתי לדעת אם אני יוכל לחבר גם לטלויזיה ולכרטיס טלויזיה אולי לשים איזה מפצל כזה ואז לחבר שתי כבלים מה אתם אומרים אפשרי?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
RADEON HD 3850 מול RADEON X1550 (שניהם AGP) איזה נחשב לחזק יותר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב החלטתי במקום לקנות כרטיס מהמתקדמים כמו ה8800 וה2900 לקחת כרגע כרטיס MIDI ועוד שנה ומשהו לקחת משהו חדש.. בטווח של ה1000 חשבתי בינתיים על ה 2600XT של רדאון עם 512MB. יש הצעות אחרות?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, לאחי יש את מערכת המחשב הבאה: Intel Core 2 Quad Q9550 -מעבד P5Q PRO TURBO - לוח אם Kingston DDR2 2GBX2 -זיכרונות NVIDIA GeForce GTX 260- כרטיס מסך Enermax Modu82+ 625W- ספק רציתי לדעת מהו הכרטיס הכי חזק שניתן להכניס מבלי שיהיה צוואר בקבוק? האם ה-GTX 960 הוא בכלל אופציה? מבחינת מחיר, בסביבות ה-1000 שקל. תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שואל את השאלה הזאת כי אני רוצה להשוות לעומת התוצאה שאני הגעתי אליה עם הרידאון 9000 של tyan שעבר O/C ל 318/306 מ 275/275
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין בכרטיס בצבע שחור עם גוף קירור שחור (ללא מאוורר) ועם Dual Dvi או DVI + HDMI.. מכירים משהו כזה? לא צריך משחקים או דרישות מיוחדות מעבר לזה מבחינת ביצועים. הכי קרוב שאני מכיר זה ה-XFX 4650 אבל הוא עם מאוורר..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחודש התחדשתי במחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד Core i5 4570s לוח אם Asus H87M-E זכרון G.skill 8GB 1600MHz ספק כוח של Antec VP450P כונן קשיח של סיגייט 2 טרה +SSD למערכת ההפעלה ולמשחקים. עכשיו נוספו לי כ 800 שקלים לקניה של כרטיס מסך חדש לצורך משחקים. המחשב מחובר יש לציין לטלוויזיה בסלון (LCD 42" full HD). המשחקים שאני אשחק בהם בעיקר: Battlefield 4 & COD אם יש הבדל משמעותי וממש כדאי להוסיף טיפה בשביל לקבל ביצועים הרבה יותר טובים, אני מוכן להשקיע מקסימום 1000ש"ח, אבל רצוי לחסוך. המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן הוא הלך. שמתי את הקירור שלי לחבר עם 9600 והוא מגיע ל 500 בלי בעייה בכלל אבל הוא צריך וולט מוד כדי לעלות. תשתתפו בצערי. אגב אין אחריות בגלל שהחלפתי קירור. עכשיו אני חוסך ל 6800 יש מצב שמצאתי עבודה אז זה לא יהיה כל כך ארוך.
-
שלום לכולם אני מפעיל ומשחק בכול מיני משחקים ואני רואה שכולם עובדים לי על 60HZ אני רואה את זה דרך המסך רק במשחקים מוסימים אפשר לכוון את ההרצים איך אני מסדר את זה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התמזל מזלי ונפל לידי מסך נוסף ל8 ימים (ממש נס חג החנוכה). המסך החדש הוא LCD אז הוא מחובר לDCI והישן מחובר לVGA. הכרטיס מסך הוא רדאון 9800 פרו. עשיתי את זה בשביל שלושה דברים: 1. לראות סרטים בפורמט רחב על שני המסכים, וככה להוריד את הפסים השחורים. 2. משחקים, שמעתי שיש כמה משחקים שתומכים בשני מסכים, כמו Flight Simulator. חשבתי לבדוק כמה מהם. 3. זה נראה ממש מגניב. הבעייה שלי עם 1 זה שזה פשוט לא עובד. אם אני מנסה להגדיל את החלון של הסרט על שני המסכים, וחצי נמצא בכל מסך, אז במסך הראש הראשי (Primary monitor) רואים את הסרט ובמסך השני רואים רק שחור. מישהו יודע איך לפתור את זה? צריך תוכנה מיוחד בשביל לראות ככה את הסרטים? בינתיים ניסיתי עם מדיה פלייר, BSPlayer וVideoLAN ובכולן הייתה …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. יש לי מערכת חזקה : כרטיס מסך 7950 . מסך 22" SAMSUNG T220P (1920*1200( מעבד 4670 מומהר ל- 4.4. ספר של SS M12 2 500W 8 GB RAM הכרטיס מריץ את כל המשחקים שאני משחק בהם . כמובן ש - V-SYNC מופעל . אני חושב על לקנות כרטיס זהה בגלל שהעלות שלו כיום ביד 2 זולה מאוד (400 ש"ח לערך ) האם כרטיס נוסף וזהה יהווה שיפור משמעותי ? ארגיש הבדל ? יש משחקים חדשים שצריכים לצאת שבשבילם אצטרך מערך כרטיסים ? מצ"ב קישור לאתר של טכפאוור אפשר לסמוך על הנתונים שאני רואה שם ? 30 FPS ב- CRYSIS 2 מכובד BF 3 הבדל של 100 % !! ... ) http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7950_CrossFire/10.html תודה רבה ויום מעולה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב החלטתי להחליף את העגלה שיש לי (מפרט בחתימה) ולקנות סוף סוף כרטיס חדש.. אבל אמרו לי שיש לכרטיסי ATi הרבה בעיות כמו VPU RECOVER או קריסות עם מסכים כחולים ועדיף ללכת על כרטיס מבוסס nVidia (כמו6600) (וגם עוד אמרו שהכרטיסים של ATi לא תומכים טוב ב OpenGL [בעיקר המשחק שאני משחק,ET שהוא עובד על OGL). אם אני אקנה את הכרטיס הזה (או את 6600), המחשב שלי ינצל אותו ? נ.ב. ה GF 6600 (לא GT) הוא יותר טוב מ 9600XT ? נ.ב.2 התקציב שלי זה עד 750 שקל :[
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אחד מהכרטיסים מגיע ל103 מעלות..לא מבין. תוך שניה הוא מטפס, עושה רושם שאולי הגוף קירור התנתק והוא לא מקרר טוב. עכשיו הבעיה שקראתי ברשת ואני לא זוכר איפה על איך מחליפים ולא להשתמש בכל משחה שיש אלה סוג ספציפי. למישהוא יש מושג/מדריך ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על הכרטיס הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=821017 וכתוב עליו OC כי הוא מיוחד בשביל לעשות OC איתו? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה רבה לכל מי שעונה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה בגלל שעדיין לא הגיע לארץ? אם כן מתי צפוי? P.S. אשמח אם תשלחו לי בהודע פרטית, סוחרים מהימנים (כאלו שרכשתם וקיבלתם מה שרציתם) באינטרנט, מהם ניתן לקנות חומרה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם הכרטיס טוב? אני צריך אותו עד שאני אקנה ריידון9700.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ASUS EAH5870 קישור http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RcTBCaKTLKvZNIr0&templete=2 או SAPPHIRE VAPOR-X HD5870 קישור http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=293 תודה..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התלבטות חברה של הכרטיס לפני רכישה 8800GT חשבתי על ה-BFG אך אני לוקח כרטיס מסך יש לי אופציות Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 של BFG ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M/A שיותר יקר קצת או --Sparkle Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail PASSIVE COOLING CoolPipe 3 יש גם את חברת LEADTEK עכשיו כל העניין הזה לגבי הכרטיס מסך יצר לי בילבול גדול, אני סגור על 8800GT אך האם שם החברה משנה? ועם יש חברה שעליי להתרחק מימנה? אשמח לדעת.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכרטיס המסך שלי יש בנוסף לחיבור החשמלי של המאורר, עוד חיבור חשמלי עם שלושה פינים. שמתי לב שלכל הT4XXX יש אותו. מישהו יודע למה הוא משמש?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לרגל רכישת מחשב חדש הומלץ לי בפורום מפרטי המחשב לרכוש את הכרטיס LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB אך בחנות המחשבים בכרמיאל שממנה אני ארכוש את המחשב יש את הכרטיס הנ"ל רק של חברת POINT OF VIEW. השאלה היא מה ההבדלים בכרטיסים, ומה עדיף, והאם זה קריטי ושווה לנסות להשיג מחנות אחרת. יש לציין שמחיר שלהם זהה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת של איזה חברה הכרטיס מסך שלי? יש תוכנה? כי לא ממש בא לי לפרק תמחשב בשביל זה... וגם איך אני יודע אם יש לך TV OUT?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות כ.מסך חדש למחשב הישן ואני לא יודע מה יותר טוב. POWERCOLOR X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, PCI-Eבעל קירור מיוחד של AC. או POWERCOLOR HD 2600 XT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E הקלוקים של ה2600 הם: Engine Clock 800 MHz Memory Clock 700 MHz x 2 ושל הX1950: Engine Clock 600 MHz Memory Clock 700 MHz x 2 אבל יש לו 256 ביט זיכרון ול2600 יש 128. ה2600XT זול ב 100 שקל מה X1950. הקירור של הX1950 יותר טוב אבל אני גם ככה מחבר קירור של זלמן(VF1000 LED ). איזה כרטיס לדעתכם כדאי יותר לקנות? בבקשה לא להציע לי כרטיסים אחרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-