כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם האם נראה בקרוב את ה- GTX 1080ti?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה כרטיס מסך (ביחד עם המחשב החדש שלי...) 9800GTX , ומכיוון שכבר ראיתי שהכרטיסים החדשים יהיו יקרים החלטתי לא לחכות להם. ראיתי שיש כרטיס מסך של חברת Sparkle Calibre ב OC, האם החברה טובה? או שעדיף לקנות מחברה אחרת? תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי חברים,אני מעוניין לעלות קצת את כמות ה-FPS במשחק מבלי לגעת ברזולציה.אילו הגדרות הכי משפיעות על כמות ה-FPS שאני מקבל?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שלום, ברשותי משחק מחשב. המשחק מקרטע למדי על מחשבי. בדקתי ומצאתי שאני עומד בכל הדרישות המומלצות של המשחק- פרט לשני פרמטרים: הזכרון וכרטיס המסך. יש לי תקציב רק לשדרוג של האחד מהם. שאלתי היא- האם הגדלת הזכרון (מ-512mb ל-1gb) תפסיק את הקרטוע, או שמא שדרוג כרטיס המסך (מ-geforce 5700fx ל-geforce 6800le) יעשה את העבודה (ולא רק ישפר את הגרפיקה)? תודה.
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מעוניין להפעיל את המחשב עם מסך "42 האם הכרטיס מסך יחזיק, או שלא תהיה תמונה מפני שהוא לא תומך בגודל כזה ? אם לא, אז איך אפשר להתחבר למסך כזה עם מחשב כך שיהיה אפשר לשחק לראות סרטים וכדומה?
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 400 ש"ח שיהיה כרטיס חזק ומומלץ במחיר טוב.. (שהכרטיס יתאים למשחק GTA IV) יש לי מסך 19 אינצ' והרזולוציה שלי היא 1024X1280 . ד"א אני גם יחבר לכרטיס LCD 32 אינצ'. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אז ככה... עכשיו נכנסות לשוק כרטיסי המסך עוד 2 חברות s3\via ו הxgi וכמובן matrox שאף אף אחד כבר הרבה זמן לא שמע מהם כלום והחברות הותיקות כמובן ATI ו nvidia..... אני לא יודע הרבה חומר על החברות החדשות ( בעבר היה לי כרטיס של s3 שהיה ממש טוב ) מבחינת הכרטיסים שלהם... אם מישהו רוצה להוסיף עוד אור על הכרטיסים של כל אחד... אם לימישהו יש עוד פרטים... אני גם יחפש וככל שאני ימצא עוד פרטים אני ישים... מעניין לדעת האם יהיה מישהו שיפיל את אייטיאיי או נוידידי ה"ספקט" של כרטיסי ה אס 3 מאוד מרשים... DeltaChromeF1: Performance Series World's first 0.13 micron 8-pipeline GFX engine. Up to 256 MB of memory. DirectX 9.0 compatible. Native HDTV-out Chromotion Programmable V…
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לפני מספר דקות נודע לנו שספיר (בדומה לDiamond) שחררה את כרטיס ה2900XT המשודרג שלה. (לאלו שלא זוכרים על מה מדובר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=267416.0) מסתבר, שהגרסא הבלעדית שDiamond שחררה לכרטיס ה2900XT היא לא כלכך בלעדית. סביר להניח, שרוב החברות יתחילו לפעול לפי ספיר ודיאמונד בתהליך יצור ה2900XT המשודרג (או איך שחלק קוראים לו, ה2900XTX) הכרטיס המשופר מגיע עם זיכרון GDDR4 ו1GB, ומהירויות שעון של 825Mhz, ו1100Mhz. כנראה, שATI ידעה שכרטיס ה2900XT שלה לא יצליח להחזיק מעמד מול הGTX ואולטרה, ולכן, העמידה לעצמה הזדמנות שניה, את המוצא האחרון. דיאמונד, לא כל כך מוכרת בארץ כמו ספיר, ולכן, סביר מאד להניח שכרטיסי הספיר יגיעו לארץ. מחיר כל כרטיס כזה יעלה בארץ…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה הכרטיס שברשותי הוא ראידון 9700 פרו תוצרת sapphire עכשיו קראתי פה על כל מני דרברים שמעלים טיפה את הביצועים איזה דרייברים כדי לי מיati.com הרגלים או שיש משהו מיוחד . תודה
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 19" וראיתי ביקורות טובות מאוד על ה- 454 אבל המחיר,המחיר... בכל מקרה יש גם את ה-455 שעולה איזה 500 שקל פחות,עכשיו השאלה היא האם המסך הזה (שגם הוא לא זול בכלל) שווה את ה-1800 שקל או שבתקציב כזה כדאי לי ללכת על משהו אחר(חברה שונה וכו'). ועו מסך שחשבתי עליו הוא המסך המדהים של הרקולס ה-Hercules ProphetView 920 Pro 17" דק אבל לא מצאתי עליו אינפורמציה אז אם מישהו מכיר ,הוא נחשב איכותי ?כי המחיר שלו ממש בשמיים ובפחות 700 שקל(שזה המון) אני יכול לקחת את ה-454 של LLYAMA אמנם לא דק אבל 19" וכמובן הטוב ביותר.
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אל תצחקו ;D! אני לא טיפש. אני רוצה להראות למישהוא את ההבדל בין הכרטיסים שיבין כמה הוא טועה כשהוא אומר שGF 4 MX הוא כרטיס "תותח, סוף הדרך, מפעיל כל משחק בלי בעיות...." חיפשתי אבל לא הצלחתי למצא השוואה בין שני הכרטיסים או השוואה שכוללת את שניהם.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
(מקווה שהכותרת בסדר) אני כבר כמה ימים מחפש ולא מוצא שום חנות שיש לה את הכרטיס במלאי.. האם מישהו מכיר חנות שיש לה את הכרטיס במלאי? המחשב שלי: E5300 (מתוכנן OC) Gigabyte P45 DS3R 2x 2gb Corsair xms2 800mhz Arctic Freezer 7 Pro Seagate Barracuda 750gb SEASONIC 400W SS-400ET
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן, איזה כרטיס מסך משני אלה יותר משתלם? אני מתכוון לקנות בנעה מחשבים, שם הלידטק עולה 45 ש"ח יותר מה BFG. האם שווה לשלם את התוספת הזו?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך LCD 19" שיאפשר גם לשחק בצורה טובה, עם יציאת DVI ומחיר של 4500 גג. תודה
-
- 13 תגובות
- 998 צפיות
-
-
לא כ"כ הבנתי מהביקורת שפורסמה כאן באתר... ל-7950 יש שני ליבות של 500MHZ כל אחת? וכל אחת רצה ברוחב פס של 256BIT (סה"כ 512BIT)?
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי אחים יש לי תקציב עד 700 שח ואני רוצה לקנות כרטיס מסך מצויין שיתמוך לי טוב מאוד במשחקים לעןד הרבה זמן.... לא כמו ה mx.... אם תוכלו לתת לי לינק לראות את המחיר.... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
טוב אז אני בטוח קונה את הכ.מ. ורציתי לדעת: 1.יש לי p.4 3.0 ghz + 2*512 ddr 400 האם יהיה לי צוואר בקבוק? 2.יש לי כרגע ספק ג'נריק 500w האם אני צריך ספק חדש אם כן תמליצו לי על ספק שיתאים למחשב שלי עד 200 ש"ח
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... האם אפשר לחבר שני כרטיס מסך למעט הכרטיס המסך הבנוי ללוח אם (שלא בשימוש) ולעבוד עם שניהם בו זמנית לצרכים שונים ? לדוגמא : אני עובד כרגע עם כרטיס מסך RADEON 9600XT למשחקים לא כבדים...ואני מרוצה (בנתיים) ממה שיש. אני רוצה להוסיף עוד כרטיס שתומך בחיבורים של HDMI כדי להשתמש בו אך ורק לצפיה בLCD . המפרט שלי: הלוח אם : P4S533-MX מעבד : Pentium 4 CPU 2.66GHz רק 512KB Cache. זיכרון : 1G . כרטיס מסך:RADEON 9600XT ספק כח: 400W. תודה רבה שלומי
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום כולם, היום קיבלתי מחשב חדש - עם כרטיס מסך HD7950. הבנתי שאני אמור לקבל משחקים .. עכשיו איך בדיוק אני עושה את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס: GeForce 7200GS תודה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
-
הממ אוקיי אז ככה: אני רוצה ליצור את הנושא הזה במטרה ללכד את כל הבעיות שמגוון אנשים(כאשר ORANILLI הוא המוכר מכולם) חווים עם כרטיס זה, משום מה גם בפורמים אחרים כגון GURU3D.COM שמעתי וקראתי על הרבה תלונות מהכרטיס, לא דווקא ביצועים אלא בעיות חומרה כגון מסכים שחורים(יש לי חבר מברטיניה שעשיתי הכל כדי לעזור לו, וזאתי תקלה בחומרה), צללים מוזרים לא מלאים, AA שלא עושה שום דבר לאיכות התמונה(ראו את המשתמש RONII), ולאגים מוזרים עם מגוון משחקים ובעיות FPS נמוך( זה פחות נפוץ אבל גם בזה נתקלו). לרוב קראתי על התופעה עם הAA הצללים בעיקר והמסכים השחורים, לכן אני פונה לכל אותם האנשים שהכרטיס לא קבר אותם, והם קברו(פתרו) את הבעיות עם כרטיס זה, לעזור לאנשים הסובלים מהבעיות המוזרות איתו,תודה!
-
- 77 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שמעתי ש 3\4 כרטיסים ב סליי או כרוספייר לא משתלם גם לעתיד הדיי רחוק....(תקנו אותי אם אני טועה ) האם כרטיס כפול ליבה כמו ה9800GX2 יעבוד בSLI כמו 4 כרטיסים כלומר בשחקים שתומכים בSLI לא תיהיה בעיה??? האם המשחקים שתומכים בSLI באמת ינצלו את 4 הליבות??
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
האם למישהו מחברי הפורום יש נסיון עם מסכי ה LCD של CTX מהדגמים הבאים CTX LCD 17 S720G CTX LCD 17 PV722E CTX LCD 17 PV720G עברתי על כל ההבדלים הטכנים וסקירות ברשת ואני מחפש התרשמות משימוש מעשי, תקלות ובעיות שירות
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-