עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ואם לא , איזה כרטיס כדאי לי לקנות עד 200 דולר? (האם עדיף שיביאו לי מארה"ב או שהמכירים כאן זהים / האחריות כאן משתלמת יותר) תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  2. Started by Mr Gadget,

האם מישהו נתקל בבעיות עם כרטיסי מסך מחברת XFX דגם 7800GT? האם כדאי ללכת על הכרטיס הנ"ל שבא עם אחריות לשנתיים ולא על חברה אחרת כמו Gigabyte ו Leadtek מאותה סדרה

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by pk1,

אני מחפש כבר שבוע חנות שמוכרת 6600 gt agp באזור ראשלצ אבל כנראה ששם אני לא ימצא (חנות אחת התעקשה שאין כזה דבר 6600 gt agp ויש רק pcie) אז מישהו מכיר חנויות בת"א שמוכרות את הכרטיס מחברה טובה ועם 3 שנים אחריות?

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by esaher,

לא מצליח להבין את ההבדלים מלבד זמן תגובה (2 ו-4 לטובת 931) האם 931 הוא מבריק GLOSSY? מה לגבי 940? מי חדש יותר? שניהם אותו מחיר פחות או יותר. ביקשתי מהמוכר 940 אמר לי שאין במלאי והמלית על 931 לקחתי אבל אני חושש לפתוח הקופסה... הבעיה: 931 לא נמכר (עדיין?) בארה"ב אז אין הרבה ביקורת תודה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  5. שלום לכולם, רכשתי מפרט חדש: מעבד: CORE I7 940 לוח אם: GB EX58 EXTREME זכרונות : GSKILL TRIDENT 2000MHZ DDR3 מארז: ANTEC 300 ספק: SEASONIC 500W MODULAR רציתי לקבל המלצה לגבי כ.מסך למשחקים קלים-בינוניים ובעיקר למשחקי רשת+אינטרנט קלים. די מתלבט בין 9600 או 9800 למינהם לבין הATI 5670 החדש. תקציב : 400 ש"ח

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  6. Started by arpa,

שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ואני רוצה לחבר אליו 3 מסכים במקביל בצורת Extended view. רציתי לבקש המלצה ל2 סוגים של כרטיסי מסך, אחד low range ואחד mid range כי עוד לא החלטתי אם אני רוצה להשקיע בכרטיס הרבה כסף. כמו כן אני לא אשחק במשחקים על המחשב כך שאין לי צורך בכרטיס ממש יקר. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם !! אני צריך המלצה לכ.מסך AGP ב-1500 ש"ח המחשב הוא Pentium D 820 עם לוח Asus P4s800. ועוד משו ... כדאי להחליף את הספק למשו חדש או שמספיק להישאר עם הספק הישן (משו ג'נרי .. ) בעקבות ההחלפה של הכ.מסך ... תודה !

• 13 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by ac1240,

האם הכרטיס הנל של החברה INNOVATION הוא כרטיס לא טוב כמו GIGABYTE?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  9. Started by Nosh,

למי שלא שם לב הדריבר האחרון של ATI השנה, 7.12 יצא! הדריבר הבא יהיה כבר 8.1! להורדה: http://ati.amd.com/support/driver.html

10. Started by asafgolan,

מהו הכרטיס מסך הטוב ביותר שעדיין לא ידרוש משהו מעבר לספק הנ"ל? המחשב שלי כבר בן שנתיים וחצי כמעט, יכול להיות שהוא יגביל את הכרטיס מסך הזה באיזושהי צורה (מפרט מלא בצד)?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  11. Started by SharkGever,

המחשב שלי: Dual Core E5400 2.7 GHz installed memory: 2GB 32bit כרטיס מסך- Geforce GT 220 1GB יש לי battlefield 3 ה multiplayer עובד על low אבל נורא נורא איטי ואי אפשר לשחק באיטיות הזאת. אני רוצה לדעת שאם אני ישדרג את הכרטיס מסך יעבוד לי המשחק הכבד Battlefield 3 על medium או high אני רוצה לכרטיס מסך מivory של NVIDIA האם כרטיס המסך הזה יעשה זאת- http://www.ivory.co.il/product.asp?p...69&CatCode=529 או לאיזה כרטיס מסך אחר של NVIDIA צריך?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום אני רציתי לדעת למה כרטיס של PCI-E עולה יותר זול מאותו כרטיס ב-AGP? ואם אני קונה לוח אם של PCI-E ושם רק כרטיס אחד (שנועד ל AGP) זה אפשרי? וזה יתן אותם הביצועים כמו אם אני יקנה לוח אם עם AGP? תודה מראש

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by STRENGTH,

זה כמעט אותו דגם. אז רציתי לבדוק..אם אני לא טועה יש לשניהם אותו שפורפרת טרניטרון. אז יש למסכים האלה אותה איכות תמונה רק ש ב 796 יש יותר HZ?

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  14. זה הדגם IBM L171 LCD דבר ראשון קניתי אותו ב-1300 שקל(מחיר הוגן לא?) איך הוא? מישהו מכיר/יש לו אותו מרוצה ממנו? הוא נראה לי מזה פצצה

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by a-v-i,

שלום יש לי Radeon 9800Pro. חיברתי אותו לטלויזיה עם כבל S-video, אבל משום מה הצבעים שאני מקבל בטלויזיה מאוד דהויים, כמעט שחור לבן. הכבל עצמו תקין כי הוא עובד טוב עם מחשב אחר, והטלויזיה גם בסדר כי היא עובדת בסדר גמור עם מערכת קולנוע ביתית שמחוברת גם לאותה היציאה. התקנתי את הדרביירים הכי אחרונים באתר של ATI, וזה לא עזר.. יש למישהו רעיון?

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by t d,

שלום לפני מספר שבועות אבא שלי קנה למשרד שלו מסך LENOVO רחב לפני כמה זמן ראיתי את המסך ושמתי לב שהכל נראה מרוח ואפילו קשה לקרוא, ממש עושה כאב ראש, בדקתי רזולוציה אופטימאלית והבנתי שהכרטיס מסך (on board ) לא יכול להציג כאלה רזולוציות, איזה כרטיס מסך (לא צריך אחד חזק אלא פשוט עם יכולת להציג רזולוצית מסך רחב) אני יכול לקנות, כמה שיותר זול. האם אני באמת אראה שיפור ויזואלית? תודה!

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by snoamsai,

המפרט שלי : מעבד : core2quad q9300 2.5 ghz לוח אם : DFI X38 ספק כוח : pc&power 610 watt זכרון : G.skill 4096 GB ddr2 800 מסך : samsung t240p 24 inch כרטיס מסך נוכחי : saphire hd4850 512mb תקציב : עד 2000 ש"ח חריגה : 100 היה לי במחשב את ה 4850 בקרוס פייר אבל כרטיס מסך במחשב אחר התקלקל אז העברתי אחד לשם עכשיו הייתי רוצה ללכת על 5850 או 5870 למרות שאני יודע שב 5870 יהיה לי צוואר בקבוק - השאלה בכמה % ירדו הביצועים? ולא כדאי לי לחכות לפרמי ? אפשר להסתדר עם 4850 בודד חודש .... הבעיה שהצוואר בקבוק לא יעלם המלצות יתקבלו בברכה ;D

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by BIGWOLF,

חברה שלום. איזה כרטיס תמליצו לעבודה עם תוכנת AUTOCAD ? אני חשבתי על ATI9000PRO-II 128MB של GIGABYTE מה דעתכם? :-\ תודה

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  19. Started by of1978,

יש לי נייד עם כרטיס מסך שנקרא Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD בצפית סרטים כשיש קטע שהמצלמה זזה קצת מהר יש TEARING זה מופיע בכל נגן שניסיתי WMP VLC MPC התקנתי את המקודדים של SHARK פלוס 64 קומפוננט שום דבר לא עוזר זה מופיע בכל סוגי התכנים מסרטי HD ועד תוכניות מוקלטות באתרים כמו MAKO זה קורה גם במסך של הנייד וגם כשאני מחבר מסך חיצוני בכבלים שונים ניסיתי כבל HDMI ו VGA מערכת הפעלה 7 64 BIT זה הנייד שלי בדיוק... www.bestbuy.com/site/Lenovo+-+ThinkPad+Laptop+with+Intel&%23174%3B+Centrino&%23174%3B+Processor+Technology+-+Matte+Black/9711929.p?skuId=9711929&id=1218156147912 יש מצב שהכרטיס מסך דפוק ? זה נייד חדש

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  20. שלום, במחשב שלי מותקן כרטיס מסך של חברת MSI דגם R4850-T2D512 לפי האתר של MSI רואים שהדרייבר המעודכן ביותר שלהם יצא בתאריך 23/7/10 ומבוסס על גרסה 8.723 לעומת זאת, באתר של ATI רואים שהדרייבר המעודכן ביותר שלהם יצא בתאריך 13/12/11 וגרסתו 11.12 ב- ATI הדרייבר הוא לכל הכרטיסים, מכל החברות, שבהם צ'יפסט HD4850 וב- MSI זה במיוחד לכרטיס שלהם, של MSI, אבל הוא ישן מאוד. השאלה שלי היא האם להתקין את הדרייבר מהאתר של ATI או מהאתר של MSI? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  21. שלום לכולם , וחג שמח קנייתי TV חדשה metz עכשיו יש לי את השלט החדש של HOT : http://www.hot.net.il/HOT.aspx?docID=2095&FolderID=790〈=he עכשיו באתר של HOT יש את הקודים לTV הזו אבל הם ישנים! התקשרתי אליהם הם אומרים לי להחליף לשלט הכחול שלהם (הפחות מתקדם): http://www.hot.net.il/HOT.aspx?docID=1678&FolderID=629〈=he ואני לא רוצה את השלט הזה מה שיש לי הוא שלט יותר מתקדם ויותר נוח... יש לי דגם חדש 2006 וכבר הקודים שיש להם באתר ישנים מאוד הם איפלו לא מנסים להביא לי קודים יש אולי למישהו אתר שיש את הקודים של הTV הזו ? תודה לכל העוזר

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by Lol10k,

אני מחפש אחד שיחבר לי את הTV והPS2 למחשב. לא צריך שלט וחיבור של כבלים הכי זול שיש ד.א יש בעיות בזולים? איכות? זה מתאים? http://www.digitalcenter.co.il/Product.asp?Pid=5478&Cat2Cat1ID=7020&Cat2ID=9725&aff=Zap〈=he# מזה החיבור השחור?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי 8800GT חיבור דיויאי אחד מחובר למסך של המחשב ואחד לטלוויזיה זה משנה אם אני יגדיר ש 2 המסכים יפעלו באותו זמן כל הזמן ורק שאני ירצה את הטלויזיה אני יפעיל אותה או שעדיף שרק מסך אחד יעבוד בכל זמן ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  24. פעמים רבות מוצאים את עצמם גיימרים נתקלים באפשרות ה-AntiAliasing (או בקיצור AA) במשחקים ולא כל כך יודעים במה לבחור. השמות מבלבלים, האפקטים שונים וכך גם ההשפעה על ביצועים. אנחנו כאן כדי לעשות לכם סדר בכל הקשור לסוגים השונים של המסנן המתקדם כדי שתוכלו לבחור בצורה החכמה ביותר באפקט שמתאים לכם. חשוב לזכור כי לא כל סוגי ה-AA קיימים בכל משחק. הסוגים הניתנים לבחירה משתנים בהתאם למנוע הגרפי ולבחירה של המתכנתים. סוגי ה-AA והשפעתם על ביצועים AA מחולק בעיקרון לשני סוגים - הסוג שחל על התמונה בעת העיבוד והסוג שחל על התמונה לאחר העיבוד (Post-AA). הסוג שחל על התמונה בעת העיבוד הוא זה המכביד ביותר על משאבי המחשב שכן הוא מעבד את הסצנה ברזולוציה פנימית גבוהה יותר ומכווץ אותה למימדי הרז…

25. קורה לי לפעמים שנוגעים אצלי במסך עם האצבעות וכל פעם שנוגעים בו אז נוצרת ה"גומה" הזאת....שמעתי שהמסך עלול להקרע מזה או שעלול להגרם לו נזק,האם זה נכון?

• 12 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.