עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מחשב נייד שעוצמתי יותר ממחשב נייח גדול מימדים עם כרטיס מסך מדגם GeForce GTX 1080? החל מסוף החודש זו כבר לא תהיה פנטזיה אלא מציאות לכתבה

2. Started by zod1ac,

אז ככה אחרי שניתי את ה 7600GT שלי,הכל טוב והתוצאה במארק התשפרה לכמו שהכרטיס אמרו לקבל. אבל משום מה במשחקים כמו סורס,TMN אני מקבל 50-60 FPS על הגדרות HIGH . מה זה יכול ליהות? זה בגלל המעבד? האם יש דרך לסדר את זה? AMD Athlon 3800+ 64BIT Gigabyte GA-M51GM-S2G Kingston 512 * 2 667Mhz MSI Geforce 7600GT 560@616 1400@1540 3DMark05 : 6.4K תודה!

3. Started by Dutchy,

אני כבר מתחרפן, כל אשכול שאני נכנס יש שאלות, מה יותר טוב MSI או ATI? א MSI או SAPPHIRE והנה התשובה ב9800 פרו MSI הוא הכרטיס הכי משתלם מכל השאר!!! והנה הסיבות: * קירור יותר מתקדם משאר הקירורים הסטנדרטיים * ליבת R360 שמאפשר צריבת ביוס בלי בעיות בניגוד לR350 באחרים * באנדל מצויין בניגוד לאיזה 2 דיסקים באחרים * 3 שנים אחריות בנעה ובCOMP IL (זהירות! הכרטיס נמכר עם שנה אחריות בפנדה ובKSP) מחירים: נעה : 1500 שקל COMP IL : 1370 KSP : 1330 פנדה : 1380 בקיצור, הוא הכרטיס הכי משתלם מבין ה9800 פרוים. אז תפסיקו לשאול שאלות סרק.

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  4. כרטיס מסך למשחקים, על מסך 22'' של סמסונג. חשבתי על ה4850 אך באיזור שלי הכי זול 925 ש''ח, וכרגע אין לי איך להוסיף. מה בנוגע ה-9800GT? -בנוסף אשמח לשמוע הצעות שונות. תודה. למפרט שבצד.

• 12 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by ravid,

שלום =] לאור יציאה של משחקי אסטרטגיה טובים ומספר בלעדיים למחשב אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להפעיל אותם! זה המפרט שלי: AMD 3200 + ATHLON 64BIT sapphire x800 gto 2 425W thermaltake 2 gig ram (רשמתי מה שרלוונטי) שמתי עין על HD4850 כיוון שהמליצו לי עליו וגם אני רואה בפורום המלצות רבות עליו!(אחלה קהילה פה אגב). לכן רציתי לשאול, האם יש מציאה טוב יותר באזור ה-1000 ש"ח? ראיתי שהרבה ממליצים על חברת PALIT. החברה לא מוכרת לי כמו sapphire gigabyte ו- asus, האם PALIT גם חברה עם שם טוב, מוצרים איכותיים ואפשר לסמוך עלייהם? כמה אחוז ביצועים אוכל לנצל מכרטיס מסך שכזה עם המפרט שלי? תודה רבה =]

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  6. יש פה פרסומת לנועה מחשבים שמהבהבת שחור לבן שחור לבן. כל פעם שהיא מהבהבת אז הצדדים של המסך קופצים בהתאם רק איפה שהפרסומת נמצאת. המסך הוא 753DF. איזה בעיה זאת?

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by danvis,

שלום לכולם, ב-7-8 שנים האחרונות, כל הכרטיסים שלי היו מבית היוצר של AMD, ומעולם לא יצא לי לעבוד עם כרטיס Nividia. עכשיו רוב הסיכויים שאני אבחר ב-GTX570 על פני ה-HD 6950, ומכיוון שאני לא מבין בכרטיסים של Nvidia, רציתי לדעת מי החברות שמייצרות את הקירור הטוב ביותר לכרטיסים האלה? להבדיל מ-AMD, ראיתי שלכרטיסים של Nvidia יש המון חברות, ולכן אשמח לקבל המלצה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  8. Started by Deirdre Shpeilman,

האם מסכי FREE SYNC עובדים רק עם כרטיסי מסך עם GPU של AMD או שמסכי FREE SYNC עובדים גם עם כרטיסי מסך עם GPU של NVdia (הירוקים) כלומר הם יעבדו חלק בהרצת משחקים ויסדרו את ה Hrz כמו G-SYNC רק עם כרטיסי מסך עם GPU של הירוקים ומסך תומך רק ב FREE SYNC או שצריך בשביל זה מסך שתומך ב G-SYNC ולא ב FREE SYNC ורק עם G-SYNC יעבוד לי משחק בלי קריעות מסך במשחק שאמורות להיות קריעות מסך עם כרטיס של הירוקים בלי כרטיס של האדומים (AMD) ? הוספתי סרטון הדגמא: https://www.youtube.com/watch?v=m-IPeU1TfJ0

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=523 1950PRO מול 7900GS שורה תחתונה - ATI קצת יותר מהיר וקצת יותר יקר (בחו"ל) אבל שניהם נותנים תמורה מעולה לכסף.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  10. אני צריך המלצה למסך דק LCD של 17/18 אניץ' עם זמן תגובה לא יותר מ 15MS (אני מעדיף בסביבות ה 10 11) זוית ראיה 170 רזולוציה לא פחות מ 1280x1024 (לפי דעתי זה החי טוב) תודה לעוזרים מראש

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום , יש לי כרטיס מסך msi geforce 6200 בעל זכרון של 128 מגה. הכרטיס יושב על אפיק agp. דום 3 באיכות בינונית אני מצליח להריץ באופן סביר. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק די ישן יחסית - star wars gedi academi . המסחק יצא ב 2004 . משום מה בכרטיס הישן שהיה לפניו (mx 440) הוא רץ באופן תקין. בכרטיס הנוכחי אני נאלץ להוריד את עומק הצבע ל 16 ביט. כל נסיון להריץ ב 32 ביט גורם לקרטועים של הדמויות על המסך. יש הסבר לכך שכרטיס יחסית חדש ויותר מתקדם סובל מנחיתות נוראה שכזו? שי.

12. Started by DJKING,

שלום לכולם אני חדש פה. יש לי מצלמה קטנה נסתרת איך אני יכול לחבר אותה למחשב היא עם חיבור RCA עובדת על מתח של 9V ע"י שנאי איך אני יכול להעביר את שידור הוידאו ואודיו למחשב תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  13. Started by mazoneli,

התקנתי את ה catalyst 9.9 משום מה אני לא מצליח להפעיל ב ext את ה VIDEO במסך מלא, אן למישהו יש מושג לגבי פתרון הבעייה אודה. יש לציין שבמצב CLONE הכל תקין.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  14. יש לי מחשב חדש עם radeon 9800 se וקיבלתי איתו חיבור מוזר מאוד של TVOUT שיש את אותו ראש בשני הצדדים של החיבור מהכבל לכרטיס מסך בשני הצדדים. ושאלחתי את החנהות שממנה קניתי והם אמרו לי שזה המודרני מה שהולך עכשיו. מילא נניח שקניתי. עכשיו יש לי עוד מחשב שיש בו רדאון 9000 גם עם TVOUT ולקחתי תכבל מהמחשב שם לנסות וזה לא מראה לי תצוגה בטלויזיה זה לא מזהה לי תטלויזיה בכלל. אם מישהו יודע מה הבעיה תודה רבה.

15. Started by gal555,

הוא יעלה כ30$ יותר מהגרסה הרגילה http://www.hardwarecanucks.com/news/video/sapphire-launching-hd-5750-vaporx-video-card/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by orel13orel,

איזה מהם יותר טוב עם OC ובלי OC ובכמה הפרש ואיזה יותר טוב בכללי לדעתכם ללא שם קשר למחיר??? ואם גם אפשר השוואות בינהם. תודה מראש ,

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by foofam,

יש לי טלוויזית LCD של LG ויהיה לי גם מחשב נייד של LG (R405 a.c2abe). אני מתכוון שהטלוויזיה תשמש גם כטלוויזיה עם כבלים, וגם כמסך מחשב. איך אני עושה את זה, ומה הם החיבורים הנדרשים? (הבנתי שקומפוננט זה הכי טוב...) תודה.

18. Started by gal.w,

מי משני הכרטיסים עדיף? יש לי את שניהם, אחד מהמחשב הישן והשני onboard

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני הורדתי סרט כלשהו...עכשיו הייתה לי בעיה בהתחלה שאי אפשר היה לפתוח אותו....עשה לי DONT SEND ל אקספלורר ואח"כ ל BSPLAYER טוב אז החלטתי להתקין קודקים חדשניים יותר....עכשיו זה פתח לי את הסרט זה מראה לי אותו והכל..אבל יש בעיה...זה מראה לי מלא קוביות כאלו...ולא רואים כמעט כלום בסרט את האנשים ושאר הדברים...הרבה קוביות או שרואים ככה : מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה ? בבבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by alfus73,

שלום. יש לי כרטיס מסך עם יציאת Vivo. אני מעוניין להעתיק את כל קלטות הוידאו שלי (VCR) לדיסקים ע"י העברת הקלטת למחשב. כמו כן קבלתי כבל שמצד אחד מחברים אותו למחשב ומצד שני יש לי 6 כניסות (נקבות). במכשיר הוידאו שלי יש גם מספר יציאות של נקבה. להלן שאלותיי: 1. לאיזה יציאות במכשיר הוידאו שלי מחברים את הכבל? 2. כיון שקצה הכבל שלי מחובר בנקבות וגם היציאות של מכשיר הוידאו שלי הוא נקבות, איזה סוג שלי מתאמים צריך?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  21. נניח שעוד 10 שנים, ואולי זה יהיה פחות -המשחקים יהיו ריאלסטים כל כך שלא תוכל להבדיל ממשחק או מציאות. מה לדעתכם יהיה השלב הבא? הולגרמות? לייזרים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by huhxd,

מה ההבדל בין GT ל GS? מזה GS בעצם? תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by sambusak,

סוף סוף קיבלתי אותו - QUADRO 700XGL תמונת הכרטיס אני ממש לא יודע אם 3DMARK היא התוכנה בשביל לבדוק כרטיסים מסוג כזה, אבל הנה התוצאות: 1024X768: 4815 - עם TRIPLLE FRAME BUFFER ו ANTIALISING 4 SAMPLES 8061 - DEFAULD: DOUBLE FRAME BUFFER ובלי ANTIALISING חוץ מזה, האם יכול להיות שלא ניתן לעשות לו OC?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אגב , ניתקתי וחיברתי את המסך לחשמל וזה עזר ,אבל עכשיו פתאום זה לא עוזר , מה לעשות ומה מקור הבעיה?????

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. צרפתי תמונה של הכרטיס שלי בGPU Z , ניתן לראות שיש מהירות מאווררים באחוזים אבל לא בRPM. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.