עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ב"ה שלום חברים מזמן לא ביקרתי פה ... אני בטוח שלא התגעגעתם לאחר עיון קצר הבנתי שישנו הכרטיס החדש המדובר ATI RADEON X1800GTO2 512 mb של סאפיר אני סקרן לבדוק עליו ולראות אם הוא יציג לנו דרך חדשה כמו שעשה X800 GTO2 הידוע ... אני כרגע עם X1800GTO וחושב לעבור ל X1800XT עם 256MB שעולה כמו ה GTO2 החדש או ל X1900XT עם 256 MB שעולה עוד מעט כסף ... אני מחפש סקירות גם ל OC אז אם יש פה חברים שמכירים כבר אז בבקשה תנו תגובה מעבר לזה מה דעתכם גם תהיה חשובה... לילה טוב בינתיים

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by xgamer,

יש לי במחשב דריבר לכרטיס מסך שהמספר שלו הוא wxp-w2k-radeon-7-90-030605m-009437c-efg הכרטיס מסך שלי READON 9700 לא פרו עכשיו רציתי לדעת אם יש לי את הדריבר הזה אני צריך להוסיף את כל הדריברים שיצאו או רק את האחרון תנו לי בבקשה קישורים רק לדריברים שאני צריך יש לי XP המחשב חדש בגלל זה אני צריך דריברים תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  3. לאחר שראיתם (ואני מקווה שראיתם ) את ההודעה הקודמת שלי - בקשר לכ"מ לאחים שלי - דיברתי עם הספק הפרטי שלנו (אהם אהם פרוטקציות ;D) הוא הביא לי הצעה מעניינת - R9200 PRO - (לאחר מכן התברר שזה בעצם VIVO... לא נורא יש בכלל גירסת פרו?) כמובן ש-128MB זה היה נשמע טוב מאוד, ודי בתקציב - ובהנחה שזה כולה לאחים שלי לא ציפיתי לR9800 ... טוב הכרטיס כבר מותקן והכל נראה אחלה - אז כל מה שאני מבקש ממכם עכשיו חבריי היקרים, לספר לי קצת על היצור הזה. צינורות עיבוד, מהירויות שעון, ואיך הוא בהשוואה למספר כרטיסים - ה-9600, אולי PRO ה-8500, אולי גם LE גרסת הPRO שלו, אם יש... ה-9000, אולי גם PRO הTI4200 הGF-FX5200 אפשר לעשות את זה פשוט כמו רשימת קניות, מהכי טוב לפחות טוב בקיצור כמו …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by kobibo,

האם המגמה של כרטיסי המסך החדשים היום הולכת לכיוון ה PCI-E או שעדיין יהיה ניתן למצוא בעתיד גם כרטיסים ב AGP . אני שואל את השאלה מכיוון שאני עומד לשדרג את הלוח המעבד והזיכרון ויש לי כרטיס של Radeon 9800 Pro ולא מתאים לי עכשיו גם להכנס להוצאה עבור כרטיס המסך . בהנחה שאני ארכוש לוח תומך AGP האם בעתיד יש לי סיכוי עדיין למצוא כרטיסים בטכנולגיה זאת או שוב המגמה הולכת לכיוון של PCI-E ?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by arkadur,

הכיוון כרגע הוא הR9 390 (ללא מע"מ, אילת - בתקווה שזה יצא לפועל כמתוכנן). האם ישנם אופציות נוספות על הפרק? תודה.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by dagidag,

שלום אני מחפש כרטיס מסך שמתאים למחשב שלי ואוכל להריץ עליו משחקים בצורה נורמלית (אני לא גיימר) יש לי AMD ATHLON 3200 2.01 GHZ 1.5 זכרון DDR 400 לוח אם של גיגה בייט GA-K8N51PVMT-9 נקנה לפני יותר משנה עם כרטיס מסך משולב NVIDIA 6150 התקציב שלי הוא בין 400-600 זה משנה איזו חברה לוקחים (מוכרת או פחות?)

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by CaRTeR,

שלום. אני צריך לקנות מסך דק דחווף לשולחן שלי כי מסך רגיל לא נכנס בו באמצע, ומה שאני מחפש זה 17 אינץ מחיר טוב ואיכות תמונה שעונה על המחיר. אייך המסך הזה http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=325233&type=2&product=1&category_name=%ee%f1%eb%e9+%ee%e7%f9%e1 הערות הארות ותגובות יתקבלו בברכה. נ.ב אני ממש לא מתכוון לקנות סמסונג זה שהם מספר 1 במסכים לא אומר שהם מספר 1 במחירים זולים אם יש לכם להציע לי משהו אחר במחיר הזה בערך באותו ביצועים אשמח לשמוע.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ithamar21,

אני מעוניין לעדכן קשוחה לכרטיס מסך 970G1 אבל באתר של גיגה בייט אין קשוחה שמתאימה לגרסה שלי F1 אני לא מוצא את הקשוחות שמתאימות F2 או F9 אשמח לעזרה

• 13 תגובות
    • 7.6k צפיות
  9. Started by Blue Eyes,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך להתקין דרייבר ל- GeForce 4 440MX בויסטה . באתר הרשמי לא מצאתי דרייבר של הכרטיס הזה שמתאים לויסטה. אשמח אם תכוונו אותי

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  10. ברשותי מחשב של IBM ואין לי יציאת TV-OUT, כלומר אין לי יציאת S-VIDEO. יש דרך בכל זאת לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה. היציאות שיש לי זה USB, מיקרופון ואוזניות, יציאה למסך DVI (אני חושב, זה 15 פינים אבל הם לא מסודרים אחד מעל השני) ויציאה למדפסת (21 פינים). ראיתי בלמיר שיש מתאם בין 21 פינים לS-VIDEO אבל אני לא בטוח שהוא טוב. הנה המוצר: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=436 הנה מוצר דומה אבל הוא על אותו עיקרון ויש לו תמונה והסבר יותר מפורט http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=247 בבקשה תעזרו לי. ובבקשה אל תמחקו לי את ההודעה בגלל שפיסרמתי חנויות. אני יודע שזה עבירה על החוק אבל אני לא יכול להראות את המוצר אחרת. אם אתם יכולים להראות בשבילי את המוצר אחרת בבקשה תעשו א…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  11. Started by maphisto,

טוב החלטתי להוציא לפנסיה את ה MSI G4 TI 4400 שלי והזמנתי R9700 רגיל עלות 1160 שח אז למה אני חולק איתכם את זה ? אני הולך לבדוק חד משמעית את עניין איכות התמונה בין כרטיסי NVIDIA לבין ATI תשובות ותמונות תוך כמה ימים (אחרי שאני יתקין את הכרטיס ) בכל מקרה הערות והארות יתקבלו בברכה (גם על הכרטיס )

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by musari,

http://www.megagames.com/news/html/hardware/radeonhd2900isnothd.shtml אני לא הבנתי מה זה אומר אבל שיהיה ותודה למתרגמים(רמז)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by integral,

עונת המתאמים התחילה. קודם ראינו מתאם לדותן לסוקט 478, ועכשיו מתאם של אלבטרון שיאפשר לאנשים להשתמש עם כרטיסי ה AGP שלהם על לוחות PCIE. http://www.vr-zone.com/?i=2202&s=1

• 48 תגובות
    • 7.9k צפיות
  14. Started by eladbu,

:קיבלתי את שני הכרטיסים ואינני יודע מה לשים? הg force ללא dvi והוא 64 מגה se הרדאון הוא 8500 128 מגה ddr+dvi השאלה היא האם הg force יותר מתקדם והאם הרדאון 8500 אולי בכלל מקביל לg force 3 תשובות של מקצוענים(-: יש לי שבוע להחליט! בתודה מראש! :

15. Started by marlboro,

האם ניתן להסיר את ההגדרה או שהכרטיס משתמש בהגדרות אחרות ?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by realmagic,

אהלן, אני מתחיל לתכנן מחשב HTPC לסלון ולשמחתי, לטלווזיה LCD בסלון יש כניסה של HDMI. כשהתחלתי להסתכל על המפרטים באתר, ראיתי שיש אפשרות לחבר את המחשב לטלווזיה דרך הכניסה הזו ושזה ככל הנראה הכניסה המוצלחת ביותר מבחינת איכות (כמו DVI) אבל אחרי הכל דבר אחד לא מובן לי: הכניסה הזו כוללת גם את הכניסה של האודיו - כלומר, אם אני מחבר את המחשב והטלווזיה דרך הכניסה הזו אז איך בדיוק הטלווזיה מקבלת כניסה של אודיו - היציאה של HDMI היא בכרטיס המסך, לא? נו, מה פיספסתי? דרך אגב, ניסיתי למצוא את התשובה בחיפוש אבל לא מצאתי כלום בנושא. תודה, זהר

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by skyline,

הראשון: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824179014 השני : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824002284 מה לפי דעתכם כדאי לקחת?

• 42 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. היי לכולם, רציתי להתעייץ לגבי כרטיסי מסך מתאימים לפי המפרט של הנייד שלי. אני מבין די הרבה במחשבים אבל ממזמן לא מתעסק בזה אז לא כלכך מעודכן כבר במה שהולך בשוק ולא רוצה כלכך לסמוך על נציג בחנות שימכור לי משהו שלא באמת אני צריך כי כמו שאנו יודעים..העיקר למכור. ברוצני כן לשדרג את הנייד שלי שלדעתי המפרט עצמו אכן די סביר פשוט הכרטיס מסך של אינטל שאיתו מגיע המחשב די מציק לי. אני די מבוסס אבל בכל מקרה לא רוצה כלכך להשקיע בתקציב ענק אלה במשהו נחמד וטוב שיתן לי רמה די גבוה יחסית ויש אלפי כרטיסי מסך שם בחוץ ככה שדי בטוח שיש משהו שיתאים ובתקציב יחסית נורמאלי. התקציב שלי זה עד 1000 בלי חרגיה ובלי לעוף יותר מידי כמובן כמו שאמרתי לא רוצה מחשב גיימינג מטורף אבל משהו ש…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. הורדתי ת'דרייבר של כל הכרטיס עצמו מהאתר של החברה PowerColor וזה לא מתקין לי רשום לי זוהה חומרה חדשה USB Recciver והוא לא מתקין למישהו יש פיתרון ?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  20. Started by DS,

לאחרונה הסתכלתי בביקורות ויש סוג שקוראים לו XTX ויש את הסטנדרט. שמתי לב שהסטנדרט בכלל לא משהו ותכננתי עליו. ז"א לפי מה שראיתי קצב הפריימים גבוהה יותר ב 88GTS XFX. מישהו יכול להסביר לי ולתת קישור לכרטיס הזה לקנייה?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by adirnasri,

לחבר שלי יש 8800GT והוא רוצה לדעת איזה ליבה יש לו G80 או G92 איך אפשר לדעת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by yyy123,

יש לי כרטיס מסך gtx 750 ti 2gb נכנסתי לאתר can you run it והיה רשום בהגדרות שמה על הכרטיס מסך שלי total memory 4GB מה הכוונה? אשמח לקבל הסבר על זה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. תמונה חדשה דלפה לרשת ומציעה תקריב ברור לליבת כרטיס המסך המתקדם הבא מבית NVIDIA, עם שבבי הזכרון מהדור החדש אתר Videocardz הידוע בהדלפות אמינות לרוב, נותן הצצה נוספת (בהתבסס על הדלפה של אתר אחר, wccftech.com) לדור כרטיסי המסך הבא של NVIDIA, או לליבה הגרפית המתקדמת יותר באופן ספציפי. אנחנו כבר יודעים שליבת GP104 החדשה של NVIDIA תקבל צורה הקיץ בדמות שניים או שלושה כרטיסי מסך, שנכון לעתה ידועים כ-GTX 1070, GTX 1080 ו-GTX 1080 Ti. הליבה מיוצרת בתהליך 16 ננומטר חדש, המחליף את 28 הננומטר הקיים ובכך מהווה את הקפיצה הטכנולוגית הגדולה ביותר בעולם כרטיסי המסך בשנים האחרונות. כעת, אנחנו מקבלים את התענוג לראות לוח מעגל מודפס שלם. לפניכם ה-Geforce GTX 1080 Gaming 8…

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by The_Godfather88,

שלום רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף וכדאי לי יותר לקנות מהבאים: 1)9800PRO 256MB 256BIT עם מאוורר VF700 של Zalman, ו Heat Sinks על הזיכרונות, עובד על 430/380. כולל האריזה המקורית וכל מה שמגיע איתה (גם המאוורר המקורי נמצא), יד שניה, מחיר: 600 ש"ח(כאן באתר). 2)?Radeon X1600 Pro 512MB, DVI, PCI-E? Graphics Engine ATI Radeon X1600PRO Video Memory 512 MB DDR2 Engine Clock 500MHz Memory Clock 540MHz(270MHz DDR2) RAMDAC 400MHz Bus Standard 16 lanes PCI Express Memory Interface 128-bit Max Resolution 2048x1536 TV Output Yes VGA Output Standard 15-pin D-sub DVI Output DVI-I 2nd VGA Output Yes, via DVI-to-VGA adaptor Adaptor/Cable bundled S-Video & composit cable DV…

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  25. למסך 22 אינץ'. יש לי לוח אם שתומך גם ב AGP וגם ב PCIE ככה שלא משנה לי איזה תושבת. עכשיו יש לי 7300GT SONIC שכנראה לא יספיק לרזולוציה כזאת. אפשרות לתוספת של מקסימום 50 שח אם זה ממש כדאי. חשבתי על ה 7600GT SONIC של PALIT ב 570 שח יש עוד הצעות?

• 12 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.