כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על לקנות כרטיס מסך חדש.. רק הבעיה שאני לא כל כך מבין בכרטיסי מסךך אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב לגיימרים ולמשחקים כבדים לתקציב של עד 600 ש''ח חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: Sapphire X1650PRO 512MB DDR2 AGPx8 Retail SX165P512A הבעיה שאני לא יודע אם הוא מתאים למחשב שליי. . זה המפרט שלי : Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 1833 MHz (9 x 204) 3000+ Motherboard Name Abit AV8 / AV8-3rd Eye / RocketBoy AV8 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset VIA K8T800Pro, AMD Hammer System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award…
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
חבר שלי מטלבט בין שני הכרטיסים radeon 9550 ו radeon 9600SE איזה מהם יותר טוב למשחקים http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rad-9550 http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rad-9600 תודה לכל מי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
ראיתי כתבה באתר על המתאם הזה ויש לי כמה שאלות: האם הוא כבר נמכר בארץ? אם כן באיזה חנויות ובכמה? הוא מפחית מביצועי הכרטיס? האם הוא תומך רק בלוחות האם וכרטיסי המסך של אלבטרון היצרנית? קראתי שהוא תומך בכרטיסי ג'י-פורס 6800 בין היתר. האם הכוונה לכל ליין כרטיסי ה-6800? ז"א גם גרסאות האולטרה וה-GT של ה-6800? ההתקנה פשוטה או מסובכת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
התקנתי היום את הradeon9600pro ez החדש שקניתי אבל המחשב שלי מזהה רק את הכרטיס מסך המובנה הקודם שהיה לי גם הeverast לא זיהתה לי בבקשה שמישהו יעזור לי? לכרטיס מגיע חשמל כי המאוורר שלו פועל המפרט שלי הוא intel p4 2.4 256mb ram 280w ספק ולוח אם intel d845gebv2
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בלי נדר השבוע אני כנראה הולך לקנות מחשב סוף סוף מכיוון שהמפרט של המחשב שלי עדיין לא גמור הייתי שמח אם תעזרו לי לבחור כרטיס מסך איכותי בשבילי הדרישות מהמחשב העתידי יהיו בעיקר משחקים כבדים של יריות ומשחקי ספורט שמה שהכי קובע שם בשבילי זאת האיכות התקציב שלי למחשב עצמו הוא: 5000-6000 ש''ח בתקציב הזה תפרישו כמה שצריך בשביל שיהיה לי כרטיס מסך ברמה גבוהה לפני כמה שנים קניתי מחשב והחלפתי פעמיים כרטיס מסך שהחדש (לפני שנה) לא מעלה לי תמשחקים החדשים של 2009 בגלל זה אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך בשביל לא להתאכזב שוב. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428847.0 זה הדיון שפתחתי בשביל להרכיב מפרט טכני אם זה יעזור לכם איכשהו. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה מסך דק טוב למשחקים, שימשיך להיות טוב אפילו ל-4 שנים. המליצו לי על Iiyama, אבל האם הם טובים? אם כן, אז מה ההבדל בן דגם E431S-W ל-E431S-W? מצאתי מסך דק של IBM, ואמרו לי שהוא לא ממש טוב.. זה נכון?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בפעם הראשונה שהפעלתי את המשחק הזה, הוא פעל לי יותר טוב מהרצוי. אבל שיצאתי ממנו וגלשתי כרגיל.. אתם יודעים.. הורדות וזה.. אולי קצת לשנות הגדרות.. שרציתי לחזור אליו הוא ישר מפנה אותי לעמוד כזה כחול.. שאי אפשר לעשות שמה כלום חוץ מאשר ללחוץ על הכפתור RESET שעל המארז. לא יודע איך להסביר מה כתוב שמה.. כי פשוט אין לי גישה בכלל לחלונות ! לא יודע למה זה ככה.... מקווה שלמשהו יש פתרון. מפרט מחשב שלי - יש בפרטים. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מהא אתם אומרים עליו בקשר לאחרים תנו דוגמאות ועצות. והכי חשוב בשאלה שלי האם הגירסה של הכרטיס ב crossfire יהיה ניתן להשתמש בו ככרטיס יחיד או שיהיה חייבים שני כרטיסים בגלל שזאת גירסת crossfire
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין כרטיסי המסך אללו : http://skypc.co.il/pl_products~8~0~101-758.htm חוץ מהחברה, האם יש הבדל ביניהם? בביצוע וכו'... אני קונה מחשב עוד כמה ימים , ואני החלטתי על 4850, אבל איזה מהם הכי שווה לי לקחת???
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, נשרף לי הGForce FX5200 בגלל הפסקת חשמל. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל לא משהו בשמיים, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים עד 500 ש"ח? ושיתאים לי לסלוט בלוח אם זאת אומרת שיהיה באותו מבנה כמו הקודם. תודה לכל העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האם שווה לי השידרוג? יש לי לוח תומך PCIE 2.
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מטרה: משחקים שיהיה אוברקלוקר כמה שיותר טוב על קירור סטוק, אני אוהב לדחוף כרטיסים לגבול שלהם איך הבחורצ'יק הזה ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 לפני מספר שבועות אמרתם לי שכדאי לי לחכות כמה חודשים עד שיגיעו כרטיסים חדשים לשוק, האם הכוונה הייתה ל2900PRO ו2900XT? כי הם יצאו כבר...
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
הTVOUT שלי בכרטיס מסך GEFORCE פשוט לא עובד אז חשבתי אולי להשתמש ביציאה הנוספת שלי של ה DVI בכרטיס. האם אפשר להתשמש בה בתור TVOUT והאם יש כבל שמחבר בינה לבין הטלויזיה?? בתודה ליאור
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך 9800PRO מעבד 2.4 וזכרון 512DDR. אני משחק בדום 3 וFAR CRY ב1024X768 ,בדום 3 על HIGH ופילטרX4 ובFAR CRY על VERY HIGH גם בפילטר X4.בשתי המשחקים אני משחק יחסית חלק עם קירטועים פה ושם. החלטתי לשחק סתם ברזולוציה קצת יותר גבוהה ב1152X864 ואז הפלא ופלא שתי המשחקים רצים לי ממש חלק !! רציתי לשאול איך ייתכן הדבר הזה שברזולוציה גבוהה יותר הביצועים במשחקים יותר טובים? אני עובד עם הDRIVER 4.9 בטא!
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הבנתי מכמה חנויות ש ח.י מפסיקים לשווק את המסך הנ"ל.. האם זה נכון? מישהו יכול לבצע בדיקה לעומק מה הסיפור?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם המפרט שלי מספיק טוב לכרטיס מסך הכי חדשים שיש היום בשוק כמו HD4870 ו GTX260...ואם המפרט שלי יהיה מספיק טוב גם לכרטיסים שיצאו בעתיד הקרוב?...נגיד הסדרה הבאה של NVIDIA. כי אולי אני ירצה לשדרג את המחשב שלי בכרטיס מסך חדש ואת מה שיש לי עכשיו[אני יודע שהוא טוב!] אני יתן לאחי. דרך אגב, מתי יוצאת הסדרה הבאה של NVIDIA או של ATI?... זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: Nvidia 8800GTS 320MB דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS זיכרון: 3580MB DDR2 800MHz CL5 מארז: GIGABYTE TRITON 180 TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-AX1CA ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT…
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
יש לי ATI 9800 SE לוח אם GIGABYTE GA7VT880 לכך לי המון זמן למוצא פתרון לביעה של תקיעות אבל עכשו בעזרת דריוור של OMEGA הורדתי את הAGP מ X8 ל X4 ואז ניפתרו הבעיות מה ניראה לכם שדפוק לוח אם או כ.מסך ? והאם GEFORCE 5700LE הוא גם X8 ? ומה ההבדל בינהם בצורת התקשורת עם הלוח ?
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON X1950 PRO אני לא יכול להצביע על שום שינוי שאני מודע אליו שהתרחש בתקופה האחרונה אבל מה שקורה זה ככה: ברגע שאני מתקין דריבר כלשהו לא משנה אם גרסה חדשה או ישנה המחשב עולה ומתחיל לעשות ריסטרטים עקב הכרטיס מסך , לפעמים כתוב לי שגיאה על הכרטיס במסך כחול כזה של וינדוס לפעמים מתכבה ישר בכלל בלי מסך. ברגע שאני מסיר את ההתקן המחשב פועל טוב לא נתקע ולא שום דבר השאלה הנשאלת היא מה קרה הרי לא הגיוני שהכרטיס לא טוב אחרת לא הייתי יכול לראות כלום גם ללא הדריבר אז מה בכל זאת יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, בעקבות תקלה החלפתי את הכרטיס הקודם שלי ועברתי מ Geforce 6600 gt -128mb DDR3\128bit pci express של gigabyte ל Geforce 7300 GT -256 MB GDDR2\128bits pci express של יצרן בשם AXLE , אני לא מרוצה מהביצועים של הכרטיס ורוצה להחליף אותו. אני לא מבין בכלל בדברים האלו ורק אחרי שהחלפתי קראתי וראיתי שהכרטיס החדש שלי פחות טוב מהקודם, אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה ולמשחקים, בעיקר אם לא אך ורק Battlefield2 אני יודע שהתקציב שלי הוא לא גדול אבל ממה שקראתי נראה לי שזה פחות או יותר מה שאני צריך, אני לא GAMER מושבע ומשחק פה ושם, ברור שהייתי רוצה כרטיס שיתמוך במשחקים עתידיים אבל אין לי כוונה להוציא מעבר לסכום הנ"ל. נראה לי שכרגע אני ממוקד בשני הכרטיסים הבאים , אשמח לחוות דעתכם עליהם א…
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
זה הכרטיס https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1167 האם בקבוצת המחיר שלו הוא מומלץ? קחו בחשבון שאני צריך יציאת DVI
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני חייב כרטיס מסך יש לי כבר את כל המחשב כפי שרואים במפרט אני חושב לקנות כרטיס מסך מהסידרה החדשה אך לא יודע עם משתלם לי.. יש לי מסך 22
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא- ספק- ss620w מעבד- q8300 כרטיס מסך (נוכחי)- hd5770 חשבתי לשדרג ל- gtx460 768MB שהוא מפיק ביצועים מעולים, ocer מצויין, וזול יחסית. השאלה אם הצ.ב ימנע ממני רכישה כזו או שהצ.ב לא נורא ואני עדיין יקבל ביצועיים טובים?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע אם זה בגלל הכרטיס מסך אבל, המשחק עולה בלי לקפוא רק בWINDOWED MODE וברגע שאני לוחץ על ALT+ENTER ונכנס למסך מלא, התמונה קופאת. ברגע שחוזר למסך חלון, המשחק חוזר לעבוד רגיל. אני עם ווינדוס 10 RX5700XT 3900X X570 Aorus MASTER 32GB DDR4 אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-