כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הארכיטרטורה של ampere עושה רושם, פותחה בדגש ספציפי לעומס כבד על ה- rasterizer, האמור ביחס שבין רכיב הגאומטריה - לרכיב הרנדור. היא יכולה לתת את האפקט במלוא תפארתו ברזולוציות גבוהות, לא בנמוכות. היא זקוקה לעומס כבד יותר ברנדור, כדי לווסת חלוקה האידאלית בין הרכיב שמחשב את הגאומטריה, לרכיב שמרנדר את הפיקסלים. בגלל זה apmere אינו מרשים לעומת turing מתחת ל 4K . יש לקחת זאת בחשבון למי שרוצה את המוצר. מומלץ לקחת אותו, רק אם בכוונתו לעבוד ב 4K, אחרת חבל סתם על הכסף. עבודה ממש טובה ואינטיליגנטית של סטיב.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלו לזלוג פרטים על הדור הבא של NVIDIA בשמו Ampere , סדרת RTX 3000 אמורה לצאת באמצע שנה הבאה עם שיפור ניכר בביצועים ואפילו הוזלה בכרטיסי HIGH END עקב תחרות מצד AMD, אינטל שמוציאה כרטיסי גרפי חדש, והדור הבא של הקונסולות. https://wccftech.com/nvidia-ampere-rumors-massive-rt-performance-uplift-higher-clocks-more-vram-lower-tdps-vs-turing/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אין לי מושג אם כדאי לי לחבר את המסך לDVI כי בינתיים אני מחובר לחיבור VGA כבר שנה ואולי זה יתן לי בונוס מסויים אם מישהו יודע ויוכל להשיב לי אודה לו מאוד.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת האם בהשוואה כללית QUADRO FX1500 מול GT8800 או GTX/S8800 בציון הכללי מי עדיף,כאשר המדדים הם : משחקים,אנימציה,תכן HD וכ'? (משקל שווה בין הקטגוריות). האם לדעתכם ה QUADRO חזק יותר? האם בALL AROUND הא הכרטיס הטוב שיש עד לסכום של 3K? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו את זה: http://theinquirer.net/?article=30502 נשמע לי כמו כרטיס-מסך מטורף ועוד עם הקירור שדפקו לו :-* למישהו יש עוד מידע לתרום?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי LCD 37 אינצ של BEKO כאשר אני מחבר את הכרטיס מסך לLCD דרך כבל HDMI הוא מזהה אותה כ 32 אינצ ונוצר מצב שאין לי את הרזולוציה הטבעית של ה LCD שהיא 1366X768 אלא יש לי רק 1280X720 * אם זה לא הפורום המתאים, אבקש להעביר .. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כמו שאמרתי יש מחשב חדש עם הכרטיס הנ"ל ופשוט המסך - בווינדוס לא משחק או משו מאוד כואב בעיניים ! תמיד תמיד הרצתי תמסך : 1024x768 ב 32 צבעים ו 85 הרץ עכשיו זה גם ככה אבל זה פשוט לא כמו פעם ! מה יכולה להיות הבעייה ? בבקשה עזרה ! תודה תום.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , ניסתי לעשות ל 6800le של point of view ומכיוון שזו פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה רציתי לדעת אם עשיתי משהו לא בסדר או שפשוט אי אפשר לעשות סופט מוד על הכרטיס הזה , אולי שאר הצינורות דפוקים ? משום מה אם אני לא מסמן את הV ב allow enabling hardware masked units כשאני עושה ריבוט הוא לא מצליח לקלוט את הפתיחה ניסיון לפתוח 12x1 5vp אחרי ריבוט אני רואה שהצינורות נשארו פתוחים אבל רק בגלל שסימנתי HW MASKED עכשיו , הציון ב 3dmark05 עלה לי מ 2400 ל 3000 אבל ככה אני רואה את הטקסטורות בכל המשחקים ובכל תצוגה גרפית : האם זה אומר שפוט שהצינורות דפוקים ? ואין יותר מה לעשות? או שעשיתי משהו לא בסדר, מישהו יכול להסביר לי בפירוט?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הHD4850 יכול להחזיק את המשחקים החדשים, Crysis, FarCry 2, GTA IV, GRID וכדומה ברזולוצייה כזאת גבוהה? היות והזמנתי מסך 23" FullHD חדש (Samsung 2333SW) האם הכרטיס יחזיק את המשחקים בצורה טובה? או שאלץ להתפשר באיכות כמו הורדת פילטרים וכו'.. כרגע אני עם מסך 17" (CRT) שפועל על רזולוציית 1280x1024 והכרטיס מסך מריץ נהדר את המשחקים בלי שום בעיות או ויתורים מסויימים. תודה מראש לעונים .
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש GTX 1080. אני מחכה מאז שהכרטיס הושק שהמחירים יתייצבו, ואמשיך לחכות עד שזה יקרה. לאלו שמחכים - מהו טווח המחירים ההוגן שאתם מחכים לו ותרכשו בו את הכרטיס? כשהכרטיס יצא הדגמים הכי זולים שראיתי עלו סביבות 3,800 ש"ח. כיום אני רואה שהכי זולים עולים סביב 3,600 ש"ח. בנוסף, יש גרסת צד שלישי מומלצת?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי המלצה על כרטיס מסך תומך full hd שיתמוך במסך הזה LG W2261V http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2658&CatCode=139 יש למישהו עוד המלצות לגבי מסך במחיר הזה? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, חשבתי לשדרג את ה GTX 770 שלי לכרטיס מסך חדש בכיון ה 1070 הרגיל ( לא TI). האם למישהו יצא לעבוד עם הדגם הזה ויכול להמליץ או שיש סיבה לא לקנות אותו? https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16814500408 אני רוצה לחכות למבצעי בלאק פריידי או סייבר מונדיי בתקווה שהמחיר יהיה יותר שפוי באזור המחירים שהיו לפני הקפיצה במחירי כרטיסי מסך, השאלה מאיפה כדי להזמין? 2 האופציות הן או newegg או אמאזון US, שאמאזון יוצא קצת יותר זול בקצת פחות ממאה שקלים. אשמח עם מישהו יכול לעזור.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב 1600 ממש גג.. אבל אם יש הבסדל של 100 150 שקל אז לא נורא. ולהביא לינק בבקשה. המסך הוא למשחקים והדבר שאני רוצה ממנו הוא שיהיה שטוח לחלוטין, איכותי ביותר, וחשוב מאוד שיגיב מהר. והכי חשוב שיהיה לו כניסה DVI נראה לי שזה זה . זה הכניסה שיוצאת מכרטיסי המסך. הלבנה הזאת. אפשר להשתמש בה. נכון. או שזה מיועד רק לטלויזיה? תודה רבה!
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי כרטיס מסך חדש gtx 1070 של ג'יגבייט. באמצעי משחקים שהוא אמור להתמודד איתם בכבוד המסך פתאום מוחשך. החלפתי כבלים ואין שינוי. יתר החומרה עובדת. אחרי אתחול הכל חוזר למצב רגיל ושוב באמצע המשחק המסך מוחשך... 12 gb זכרון, מעבד i5 דור 3 לוח האם של אסוס בן 5 אבל קיבל את הכרטיס בלי בעיה... יש למשהו רעיון מה קורה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
GTX 560 = 550 שח 5870 = 500 שח מיפרט מחשב: מעבד : IntelCore 2 Duo e8400 3.0ghz penryn box יש לי גם שמור בביוס אוברקלוק ל3.6 עם זה עוזר ! קירור מעבד : arclic 7 pro לוח אם : Gigabyte ga-p35-ds3l ספק כוח : enermax liberty 400w 30a 12 v זכרון: a-data DDR2 800 6 gb cl5
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התיכנון היה לקנות את כרטיס המסך 7600GT, אבל אין לי בעיה להוסיף את הכסף ולקנות את ה7900GT. אף פעם לא היה לי כרטיס מסך שנחשב לחזק, וחשבתי שהגיע הזמן שאוכל לשחק בהגדרות הכי גבוהות במשחקים . מה אתם אומרים? שווה את ההשקעה הנוספת, או שהכרטיס המסך הראשון יספק גיימר ממוצע כמוני?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב מעבד : E8400 כרטיס מסך : ZOTAC GTX260 ספק כוח : SPIRE 12CM FAN 550W REAL לוח אם : P43 NEO RAM : 2G DDR2 800MHZ GEIL *2 מסך : SAMSUNG 19" SYNCMASTER940BW רציתי לעשות שדרוג קטן של כרטיס מסך + מסך 21" אפשר המלצות לכרטיס טוב לתקציב של עד 1000 שקל לכרטיס מסך ושלא אצטרך להחליף ספק כוח ודברים שמסביב זה לא הפורום אבל אם אפשר המלצה למסך טוב גם עד 1000 שקל אודה לכם אם לא אפרסם מודעה נוספת בפורום מסכים *הצרכים שלי הם : משחקים חדשים שואף למקסימום ביצועים ואיכות , אינטרנט , שירים . תודה לעוזרים מראש אביחי
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה אתם חושבים ירויח רדאון le 8500 ה64 מגבייט עם סלרון 1000 ו256 מגבייט זיכרון ב3dmark 2001 בהגדרות הכי נמוכות.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כ.מ חדש למערכת השנייה שלי (מפרט למטה , מחשב 2 : רק בלי 1024 אלא 512 , השדרוג הזה יעשה בקרוב) בדקתי את הכרטים ב f.e.a.r על 1024@max בלי soft shadows , וה lightnings האלה שמורידים בביצועים (לא זוכר תשם שלהם) עשיתי test run ויצא לי טוב בערך 60fps יציב, נכנסתי למשחק שיחקתי ומההתחלה שמתי לב שיש קרטועים כאלה מציקים רצח כשאתה נגיד מסתכל מאחורי פינה לאיזור חדש , או מתחיל לירות ברובה, וזה מעצבן רצח כי ככה המשחק עובד חלק נגיד כשאתה באותו אזור וכבר התחלת לירות על מישהו (זה כאילו הוא טוען כל קטע וכל התחלת ירייה שלך ...) למישהו יש פתרון ? כי לפי מה שהבנתי 6800GT אמור להריץ אותו בסבבה ..
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העניין הוא פשוט: 2 כרטיסי 6600GT בחיבור SLI לעומת כרטיס 6800GT בודד באותו מחיר. מי לוקח?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי gforce 2 mx 400 האם ישנם משחקים חדשים מסוימים כמו warcraft לדוגמא שאני יוכל להריץ אותם על high או על mediom :asthanos:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, עקב ביצועים די ירודים במשחקים האחרונים ברזולוציה 1680*1050 אני חייב לבצע שינוי במערכת שלי. ראו מפרט בצד. נכון לרגע זה ברשותי לוח שהוא לא SLI, אך יש לי כרטיס 8800GT של LEADTEK בנוסף לPALIT 8800GT. שאלתי היא האם כדאי לי לבצע SLI של ה8800GT והאם ניתן בכלל כיוון שזה PALIT וLEADTEK... חוצמזה אני אצטרך כמובן לוח חדש \ משומש התומך בSLI .. אשמח להמלצות ! דבר נוסף - האם אצטרך ספק חדש ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מסך . ה"מועמדים" הם כרגע LG Flatron 19" 995 או Samsung 19" 959NF . עזבו אתכם כרגע מחירים... אני רוצה לדעת איזה מסך מבין אלה למעלה כדאי לי לקנות ? תודה מראש, ;D
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-