כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ותוהה מה היא הדרך הכי זולה לחבר שלושה מסכים למחשב אחד? לא למטרת משחקים, מעדיף שליטה על המסכים ממערכת ההפעלה ולכן אולי Eyefinity לא יתאים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה ללכוד וידאו/טלוויזיה לקובץ MPEG2 או AVI בעזרת כלי התוכנה שקבלתי עם הכרטיס. הלכידה מצליחה בתחום הוידיאו אך אני לא מצליח לשמוע שם קול (הקובץ שנוצר לא מלווה בקול) לפני הלכידה אני שומע ורואה תקין את הטלוויזיה או הוידיאו. האם משהו נתקל בבעיה זו???????? כרטיס הקול שלי הוא: Hercules game theater xp 6.1 . תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב נייד חדש עם מסך HD וכרטיס מסך של ATI HD. כדי לצפות בתכנים שהם HD אני צריך תוכנה מיוחדת? מקודדים מסוימים? או שפשוט לצפות רגיל ואני אראה את הסרט (כמובן שאם הוא בפורמט HD) ב HD? עוד שאלה קטנה, יש לי במחשב יציאת HDMI, מזה בדיוק? למה זה נועד? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברים, אני משדרג את המחשב שלי, ולפי התקציב האפשרויות שלי הן ה- gtx 970 או ה- r9 390. כולם מדברים על שדרוג מסך ל- UHD, אבל שוכחים שאולי הפעם משקפי המציאות המדומה יעשו את העבודה, ולכן די ייתרו את הצורך בלשדרג את המסך (אני מתכוון לאלה שרוצים לשדרג ממסך HD איכותי). ואכן אני מתעניין האם מחשב שאני אקנה כרגע עם מי מבין כרטיסי המסך הנ"ל ומעבד i7 יאפשרו, לדעתכם, מעבר בעתיד אל אוקיולוס ריפט או למתחרה? ומי מבין שניהם אמור לספק ביצועים יותר טובים עם המעבר (למרות שנראה לי שדי בטוח שה- 390 בגלל ה- 8 GB).. תנו דיעותכים בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אצטרך להגדיר משהו בביוס אחרי התקנת כרטיס מסך חדש? לפני הכרטיס מסך שעלה לי 1000 שקל היה לי כרטיס מובנה. חיברתי אותו ראיתי קצת ואחרי כמה זמן רק מסך שחור. האם אני צריך להגדיר משהו בביוס כדי שהמחשב יזהה אותו? או שהמחשב (הביוס) אמור לזהות את הכרטיס אוטומטי?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
משום מה המאוורר משמיע לי רעש כאילו שהוא עובד יותר מהר בזמן שאני מסייר בסייר WINDOWS בתיקיות עם המון קבצי מוזיקה או תמונות ואני חולף מהר בין הקבצים[A-Z] או בזמן הרצת 3dmark ואיפליקציות שונות כבדות יותר או פחות אם מישהו יודע אם זה תקין וזה צריך לעבוד ככה אודה לו מאוד.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי להתייעץ עם הקליברים כאן בנוגע לכרטיס AGP עבור מערכת ישנה שהכרטיס המקורי שלה התפגר , ,אבל עדיין עובדת באופן מושלם ,יציב ומספיקה לרוב צרכיי(כרגע עובדת עם כרטיס מסך PCI בן 10 שנים עם 2 MB זיכרון עליו חה ,חה ,חה) . שימו לב שמתוכננת קנייה בזמן הקרוב של מחשב חדש (נוסף) לצורך הרצת משחקים כבדים . ההיגיון שמאחורי השדרוג של המחשב הישן הוא ברצוני לשחק ב-lan עם חברים שבאים אליי . במקרה כזה ,של משחק lan מדובר במשחקים בני 3-2 שנים בסגנון DOOM3\HL2\FARCRY. חיפשתי בנרות כרטיסי agp נורמאליים מיד שנייה כאן ב-trade zone ובאתרים נוספים ,אולם אין כמעט כרטיסים שכאלה והנדירים שיש ,עולים הון עתק שאין לי, וגם אם היה לי, אז ממילא לא הייתי מוכן לשים אותו על מערכת ישנה שעלולה ,כדרך הטבע לשב…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש והוא לא שואל שאלה של כסף אז מה שמשנה לו זה איזה חברה הכי כדאי G6800Ultra XFX Albatron MSI Prolink Elsa או כל חברה אחרת שהכרטיס G6800Ultra שלה נמכר בארץ איזה הכי כדאי מבחינה של איכות יצור וקירור טוב + באנדל ?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפתחת השבבים מסאניווייל מתכוננת לקפיצה הטכנולוגית הבאה בעולם ייצור השבבים, ומתכננת לספק לנו שתי ארכיטקטורות חדשות בשלושת השנים הבאות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס המסך כפול הליבה החדש והאימתני ביותר בסביבה הושק רשמית, עם קריצה למפתחים ויוצרי תוכן אשר אוהבים גם גיימינג קרוב לשנה אחרי שהוצג לראשונה וכחודש אחרי שנחשפו שמו ופרטיו העיקריים – כרטיס ה-Radeon Pro Duo החדש של AMD, "כרטיס המסך העוצמתי ביותר בעולם" לדבריה, מתחיל להגיע אל מדפי החנויות, עם תג מחיר מאסיבי של 1,500 דולר. בדומה למחירו המקורי של הכרטיס הכפול הקודם של החברה, ה-Radeon R9 295X2. כידוע, ה-Pro Duo מציע זוג ליבות Fiji עדכניות מלאות, עם 8,192 יחידות עיבוד, 8GB של זכרון HBM חדשני וזריז, תדר עבודה של 1,000MHz וביצועים מירביים שמגיעים ליותר מ-16TeraFLOPS – כל אלו בלוח מודפס אחד עם קירור מים מובנה, ומעטפת תרמית של 350 וואט "בלבד", שגבוהה ב-75 וואט מזו ש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי קנה GeForce II MX400 וכתוב באריזה שהוא דורש AGP4x אבל הלוח שלו תומך עד AGP2x יכול להיות שזה יעבוד אצלו?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני אקח SUMA G-FORCE 4 TI4200 64MB זה לא יעשה בעיות במשחקים??? אני מתכוון שיהיה איטי בגלל שיש לו זיכרון של 64 MB ,כאילו שלא יהיה לו מספיק זיכרון למשחקים חדישים??? לא עדיף לקחת כרטיס של חברה פחות טובה כמו INNO3D עם 128 MB??? וגב מה יעבוד יותר טוב, הסומה עם ה-64 או LEADTEK עם 128??? ואני מתכוון לשחק ברזולוציות גבוהות!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ועוד לא סגרתי מה לקנות מבין 2 הכרטיסים הנ"ל. אני מתכנן לעשות אוברקלוק צנוע ברגע שאני אקנה את הכרטיס ואוברקלוק חזק יותר כאשר אני אראה כי הכרטיס אשר קניתי מתחיל לקרטע במשחקים. מה כדאי לי יותר לקנות? ההבדל במחירים הוא לא גורם, 50 שקל הבדל.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי R9800PRO 256 BIT עשיתי בנצ' עם FRAPS 2 למשך כמה דקות ויצא לי בערך 47 FPS.... זה טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ליקנות עם 64 DDR ב-99$ או להוסיף 20$ ולקחת 128DDR הכוונה היא לשמור על יחס עלות/תועלת טוב וכרטיס שיהיה לטווח הרחוק.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש כרטיסי מסך LOW PROFILE שאפשר להריץ עליהם משחקים ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואם אין מישהו יכול לתת לי קישור למסך רחב LCD אם יש בפחות מ 2000 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי את הסיקור החדש כאן באתר על HD 6870 וכתוב שם שהוא תומך ב 3D מצד שני אמרו לי כאן בפורום ש 3D קיים רק אצל המתחרה שלו GTX 470 אז יש תמיכה ב 3D ב HD6870 או לא?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני מתכנן לקנות מחשב חדש. כרגע לא לחוץ לי, ואפשרי מבחינתי לחכות לנובמבר כדי לקנות אותו. התקציב של המחשב יהיה באיזור ה5K. האם כדאי לחכות ל9XXX, או שהמחירים יהיו בשמיים בהשקה ועדיף ללכת על הנוכחיים של NVIDIA? אין לי נסיון עבר עם כרטיסים שרק יצאו ולכן איני יודע האם המחירים בתחילת המכירה הוגנים או לא הוגנים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי hd5770 1gb sapphire ורציתי לדעת עם כדי לשדרג לכרטיס חדש או ליקנות עוד 5770 ולעשות crossfire ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שתי יציאות DVI + VIVO אני רוצה להפעיל אותם בו זמנית אם אפשר גם את ה TV OUT אמרו לי פה כבר בעבר שזה אפשרי. השאלה שלי היא איך ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 המסכים הנ"לל סמסונג lg ו nu tech יש 8 m/s ל lg וסמסונג יש יציאת דיויאי ולשלישי אין עד כמה זה חשוב והעם אני יכול להסתדר בלי זה סמסונג עולה 1759 lg 1755 nu tech 1388 מבחינת אחריות סמסונג ממש על הפנים בעוד של 2 האחרים אחריות טובה אז איזה כדאי לי לקנות? אולי יש דגם אחר שאתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי את הGTX670 ואני צריך אותו כרגע רק למשחקים. יש דרך להשבית אותו בשאר הזמן, ככה שלא ירעיש לי ולא יזלול חשמל??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי! יש לי כרטיס SAPPHIRE 1950 PRO 512 AGP יש לו שתי חבורים של 4 פינים בהוראות התקנה רשום שצריך לחבר רק חיבור אחד, זה נשמע לי די מוזר, אם צריך לחבר אחד למה שמו לו שניים? אני אישית חיברתי את שנייהם. אני בדילמה עכשיו, כפי שאני רואה בפורום הזה יש הרבה אנשים שקנו את הכרטיס הזה היתי רוצה לדעת מה אתם עשיתם? [br]פורסם בתאריך: 26.02.2007 בשעה 00:37:41 הינה תמונה[br]פורסם בתאריך: 26.02.2007 בשעה 01:07:44אופס, זה נשלח שלוש פעמים[attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-