עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by jacobra19,

יש לי לוח אם עם חיבור PCI E 2.0 בזמן האחרון הכרטיס מסך שלי עושה לי בעיות ואני מעוניין לשדרג אם אני אקנה כרטיס מסך שתומך בPCI E 3.0 או 2.1, העסק יעבוד? או שהכרטיס והלוח אם חייבים להיות תואמים בגירסה הPCI E?

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי אופציה לקנות כרטיס מסך ATI Rareon 9800 PRO 256MB DDR + TV + DVI, אבל 128BIT ב500 ש"ח חדש. לא משנה כמה חיפשתי את הדגם הנ"ל לא מצאתי אותו ברשת (עם 128BIT), אבל המחיר בהחלט שווה לכרטיס בסדר גודל כזה(וחדש). הדרישות שלי מהכרטיס זה להריץ משחקים כמו FAR CRY וDOOM החדש. מה אתם אומרים? שמעתם על כרטיס מסך כזה? הבנתי שהוא מהדגמים הישנים, אבל אני קצת חושש מלקנות חתול בשק, אז תגובות שלכם ממש יעזרו פה.

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

מצאתי את שתי הכרטיסים הללו. שניהם עם ליבת ATI HD3850 החדשה http://www.sapphiretech.com/us/products/pr...d=200&grp=3 http://www.connect3d.com/radeon_hd_3850.htm האם מישהו יכול להגיד לי עם יש עדיפות לאחד על פני השני? אם כן במה זה מתבטא? אני יודע שלרוב ההבדלים בין יצרנים הם באיכות הזיכרון או בקירור וכד', אבל דיי קשה לי לקבוע... האחרון קצת יותר זול מהראשון. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by FIRE-KID,

שלום לפני כ4-5 חודשים קניתי מחשב חדש שכולל X800XL ב2300 שקל כיום (4-5 חודשים מאז) אני כבר רואה שיצא X1800XL (אני יודע שיצאו גם יותר טובים אבל אני רוצה להתייחס רק ל2 הכרטיסים האלו כרגע) וגם אפשר למצוא את הX1800XL ב2100-2200 ואני ממש אוכל את עצמי עכשיו ומבואס.. :-\ האם ההבדלים בניהם כאלה גדולים? מהם ההבדלים בניהם בכלל? תודה רבה לכולם..

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  5. וכן, איך אני יודע איזה ספק כח יש לי במחשב?

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by FatherBoard,

יש בביוס דבר כזה. מה זה? (זה מוגדר אצלי על 64MB. יש לי ג'יפורס 4 טי4200 128MB). ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מצאתי את הדבר המעניין הזה מתוך סתם שוטטות באיבי. מה אתם אומרים? http://www.ebay.com/itm/H-Frequency-GTX780TI-Public-Version-DDR5-1G-Game-Graphics-1048M-for-DirectX-11-/231299151352?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item35da80f5f8

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי כרגע כרטיס מסך של NVIDIA > כשאני מחבר את כרטיס ה ATI חדש מספיק הCD שלו כדי שההתקנה תעבור חלק נכון ? ואז אני פשוט מסיר את הדרייברים של NVIDIA ? ומעדכן דרייברים לATI ? זה לא אמור לעשות בעיות המעבר הזה? מומלץ להחליף טכנולוגיות בלי להתקין מערכת הפעלה מחדש ?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  9. Started by SuperStyle,

יש לי HD4850 ופירסמו בפורום אחר את הבטא של הדריבר 8.12 אבל זה לא רישמי הורדתי את זה וזה די דפק לי את הביצועים. איך אני מחזיר את הדריבר הקודם?כך שזה לא ידפק עוד יותר

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  10. איזה חברה עדיף מבחינת ביצועים לא OC

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by kobi_af,

אני יודע שיש x800 se x800 pro ו x800xt מה יש גם x800xt tpe משהו כזה? ומה יותר טוב 6800 הרגיל או x800 pro ומה יותר טוב x800 pro או 6800gt

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  12. Started by alexrta,

שלום לכולם. יש לי שתי שאלות בקשר ל-TVOUT. 1) האם קיים כבר מאריך בשביל כבל ה-SVIDEO? 2) האם אני צריך להעביר כבל נוסף מהמחשב לטלויזיה בשביל הסאונד או מספיק רק הכבל של ה-SVIDEO? תודה מראש לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. SIS 630 זה הסוג איפה אפשר למצוא? אפשר לינק ישיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by AVI.S.T,

זה מגימספוט מדברים על ויסטה הDX10 ומידע עלו (או איך שבא לכם לקרא לזה): http://www.gamespot.com/features/6143883/p-4.html

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  15. יש לי היום במחשב כרטיס בן כשנה וחצי מסוג Ninja GeForce GTX 550 Ti. מכיוון שהוא עושה בעיות (אחרי זמן עבודה לא ארוך המסך "כבה" ולא חוזר עד לריסט), אני צריך להחליף אותו. מכיוון שבסך הכל הסתדרתי עם הביצועים שלו (להוציא הבעיות), על איזה כרטיס הייתם ממליצים לי שיהיה בקטגוריית הביצועים הזו (או אפילו דרגה אחת גבוהה יותר) ושיהיה בנקודת מחיר\ביצועים טובה. מכיוון גם שזה הכרטיס השלישי שמתקלקל במחשב הזה בכ3-4 שנים, חשובה לי גם אמינות הכרטיס. שאלה צדדית נוספת שלא ברור לי אם מתאימה לפורום הזה היא אם יש משהו במחשב שאני צריך לבדוק כדי לוודא שתדירות התקלות הגבוהה בכרטיסי מסך לא נובעת משם?

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by KiDi,

הבנתי שהדבר העיקרי בבחירת זיכרון לכ. מסך זה לאיזה מסך הוא מתחבר ובאיזו רזולוציה... נראה לכם ש256 מגה יספיקו ל19 אינץ' ברזולציה טיפה גבוהה מ1024*768?

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by מירו,

קודם כל, חג שמח . ברשותי המפרט הבא: Q660 2.4 G0 INTEL DP35DP GainWard 8800GTS 512MB G92 Kingston 4GB 800MHZ CL5 antec 300 SeaSonic 500-HT המחשב נקנה לפני שנתיים וחצי והיה עם מארז גרוע של INTEL שמקבלים עם אינטל, וגם עם ספק כוח TT 400W שבקושי החזיק את המערכת, לאחר שנתיים וחצי המחשב הועבר אליי מאחי הקטן והחלטתי לעשות שינוי למחשב שכולל מארז + ספק כוח, תחילה כשרק קיבלנו את המחשב התוצאה שלו ב3DMARK06 הייתה 12,080 - הכי גבוהה. לאחר השינוי שעשיתי לעיל(ANTEC 300 + 500HT) התקנתי WIN7 32BIT והתוצאה הייתה 12.3K - שממש שימח אותי שהיא עלתה למרות שלא בגלל זה עשיתי את השינוי. את המחשב הרכבתי בעצמי, והכל עבד פיקס. הבעיה שהחיבור הקידמי השמע לא עבד - אוזניות/מיקרופון, אז ניסיתי לחבר…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by ScreameR,

אני בעל גאה של 9500 חדש, אבל כמה בעיות מציקות לי... [1] אני לא מוצא את אפשרות כיבוי הvSync [2] התפריטים בעברית [3] יש לי 60 FPS ב Half life : Cstrike, שאמור להיות לי לפחות 100 יציב. מי שיענה לי אני יהיה אסיר תודה

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. ערב טוב לכולם. יש לי מערכת חזקה : כרטיס מסך 7950 . מסך 22" SAMSUNG T220P (1920*1200( מעבד 4670 מומהר ל- 4.4. ספר של SS M12 2 500W 8 GB RAM הכרטיס מריץ את כל המשחקים שאני משחק בהם . כמובן ש - V-SYNC מופעל . אני חושב על לקנות כרטיס זהה בגלל שהעלות שלו כיום ביד 2 זולה מאוד (400 ש"ח לערך ) האם כרטיס נוסף וזהה יהווה שיפור משמעותי ? ארגיש הבדל ? יש משחקים חדשים שצריכים לצאת שבשבילם אצטרך מערך כרטיסים ? מצ"ב קישור לאתר של טכפאוור אפשר לסמוך על הנתונים שאני רואה שם ? 30 FPS ב- CRYSIS 2 מכובד BF 3 הבדל של 100 % !! ... ) http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7950_CrossFire/10.html תודה רבה ויום מעולה !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by zolder,

שלום! אני מחפש כרטיס מסך טוב ואיכותי גם למשחקים אבל בעיקר לראות סרטים שאני מוריר אבל אני רוצה לראות אותם דרך הטלוויזיה שלי(21'') האם זה אפשרי? איך האיכות?התקציב שלי הוא בערך 1000 ש"ח אבל אם יש משהו ממש מומלץ בקצת יותר אז זה אפשרי. .תוכלו לתת לי בבקשה המלצות על כרטיסים ומה בדיוק אפשר לעשות איתם? אני רוצה גם שיהיה בכרטיס אפשרות של עריכה. תודה

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  21. אז ככה, יש לי את הכרטיס מסך Radeon 9800Pro של החברה Sapphire , ואני רוצה לדעת איך אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו. בבקשה תסבירו לי שלב אחר שלב תודה

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  22. Started by Green,

שלום אני קונה רוצה לקנות עוד השבוע כרטיס מסך AGP עד 900שח (יכול לחרוג קצת + או -) הבנתי גם שיש כרטיסים שניתן לפתוח בהם צינורות ולעשות אותם יקרים בהרבה בקיצור מה הכי מומלץ אני יכול לקנות בחיפה,רעננה,הרצליה פיתוח,רדרה ונתניה תודה רבה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין GEFORCE 7600 GT 256 MB geforce 7300 gt 512 mb תודה ביי

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by avigtr,

שלום חברים... אני רוצה לקנות אץ ה 7600gt אבל פורסמו שלושה דגמים עם הבדל במחיר..: ASUS Silent 7600 GT 256MB GDDR3 - PCX - Retail Gigabyte 7600 GT SilentPipe II 256MB DDR - PCX - BULK LEADTEK - PX7600 GT Extreme 256MB DDR3 - PCX - Retail כולם לפי מחיר מהנמוך לגבוה...(ומה זה ה retail הזה...!!!!) לא אכפת לי לשלם רק רוצה לדעת אם יש משמעות לביצועים...(המפרט שלי בחתימה).. תודה רבה.. אבי

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  25. Started by yonir,

שאלה כללית לידיעה ואולי לקראת קניית מחשב במבצעי Black Friday.. יש לי היום כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5 FleX. עד כמה הביצועים שלו עדיין טובים יותר מאשר כרטיסים מובנים במעבדים חדשים? (מעבדים ברמות הנמוכות יותר כמו i3 4160 או G3250) יש לי שני מחשבים, בן 5 (עם כרטיס המסך הנ"ל) ובן 8 - אם אקנה מחשב חדש הוא יחליף את בן ה-5 שבתורו יחליף את בן ה-8. האם עדיף להשאיר במחשב בן ה-5 את כרטיס המסך ולהשתמש במובנה של המחשב החדש או להעביר? (בעיקרון שני המחשבים בעיקר לשימוש משרדי אבל החדש/בן ה-5 הנוכחי בשימוש הרבה יותר שוטף, ולעיתים נדירות גם לאיזה משחק)

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.