כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
וגם - איך מגדירים את RESOLVE 16 בחלונות לעבוד הכי טוב עם כרטיס המסך המסויים שקניתי? ודבר אחרון - בחלונות 10 - האם אני צריך לעשות DISABLE לכרטיס מסך שמובנה בלוח האם או שאין שום בעיה ששניהם יהיו פעילים במנהל ההתקנים? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בטוח שיש עוד כמה הודעות בנושא אבל לא מצאתי אחת שבדיוק תשאל את השאלה שלי, נגיד ואני רוצה להרכיב מפרט למשחקים מתי עדיךף לקח זוג של HD 6850 ומתי עדיף לקחת 570 GTX , במה זה תלוי בסוג המשחקים שאני אשחק? במסך שבוא אני אשתמש? (Dell UltraSharp U2311H 23" ) אני מדוע לסיכון שיש משחקים שיודעים לעבוד עם כרטיס אחד בלבד , אבל עדיין אני רואה שחבר'ה מביני עניין פה בפורום ממליצים מדי פעם על זוג כרטיסים, איך יודעים? תודה רבה לכל המגיבים ובוקר טוב
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי. התקנתי את הכרטיס מסך עם ה-DRIVER שלו ואני רואה אותו מופיע בתור: ATI RADEON HD 4800 SERIES הכל טוב ויפה. אבל המערכת שלי מזהה בנוסף עכשיו חומרה חדשה כלשהי ומבקשת דרייבר כלשהו ואין לי מושג מה זה. הוא מופיע כרגע כ- Unknown Device. זה קשור לכרטיס מסך? אם כן מה זה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 800 MHZ, כרטיס המסך שיש לי כרגע זה RIVA TNT 2 32 MB AGPX2 אני רוצה לקנות GEFORCE 4 64 MB AGPX8 או GEFORCE FX 5200 128 MB AGPX8 האם הם יעבדו ?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך עזרה אני מעוניין לקנות מסך חדש ואני 'גיימר' ואני משחק המון אז רציתי לשאול מה יותר עדיף לי לקנות מסך רגיל או LCD (מבחינת איכות) תודה מראש לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 בן חמש וחצי שנים. המחשב משמש אותי לעבודות משרדיות ביתיות בעיקר + צפייה מזדמנת בסרטונים וסרטים + גלישה מרובת לשוניות בFF. השאלה: לפני זמן מה החלפתי מסך ומאז המעבד לא מתמודד עם הדרישות הצנועות שלי. המחשב מרבה לקפוא למספר שניות-עד-דקות. הנחת היסוד שלי (ואם מישהו יפריך אותה הרי שאין טעם לשאר השאלה) היא שהוספת כרטיס מסך תעזור. לאחר קריאה בנושא בפורום זה וב HWZONE בכלל, אני קצת מבולבל: במדור מפרטי המחשב, במחשב המשרדי הבסיסי (2500 ש"ח שחשבתי להתקדם אליו אם לא אצליח להחיות את הנוכחי) ישנה המלצה, למי שצורך פחות עיבוד מקבילי ויותר צפיה בסרטים (להלן אני), להחליף למפרט זול יותר מבוסס INTEL ולהוסיף כרטיס מסך Radeon HD3650. לעומת זאת בשרשור הדביק שכותרתו "מאגר כרטיסי המסך…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס הוא Gigabyte Geforce gtx 760 windforce איך אני שולט במהירות המאווררים ( כמו ב-AMD ) ?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ראיתי אצל הדוב ... SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 128MB DVI = 1,561 nis SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB = 1,247 nis SUMA GEFORCE 4 TI 4200 64MB = 1,064 nis אני אישית הייתי לוקח את TI4200 , בביקורות הם הגיעו עם ה SE רק ב 10MHz בזכרון יותר מהרגיל , המחיר פשוט פצצה .
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי חבר שמעוניין לשדרג את הכרטיס מסך, כרגע יש לו GTX 460 של ASUS, הוא מעוניין לקנות את הGIGABYTE 770GTX 2GB. הספק שלו הוא seasonic m12ii-520 520w. שאר המערכת: intel 2500k gigabyte z-68ud3h corsair h100i g.skill ripshaw x 8gb 1666mhz corsair neutron gtx120gb seagate 2tb השאלה אם הספק יחזיק את המערכת עם הכרטיס שהוא מעוניין?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
https://www.tgspot.co.il/nvidia-rtx-3060-ti-to-be-launched-before-regular-3060/amp/
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. קיבלתי לשמחתי את המחשב החדש שהזמנתי עם ה 8800GT של EVGA.. רציתי לדעת האם להסתפק בדיסק התקנת הדרייברים שהגיע עם הכרטיס או להוריד דרייבירם נוספים? אשמח לקישור לדרייברים מתאימים ועדכניים במידה וכן.. תודה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני צריך לדעת בדחיפות: האם חברת Innovision היא חברה מוכרת?? האם היא חברה טובה? תודה מראש..
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי יומולדת ב23/8 ( ;D) ואני רוצה לקנות מסך אני יכול להוציא עד 2500 שקל. הכשיו אני רוצה לדעת מה יותר כדי לי (אני משחק הרבה אם זה משנה) LCD או 19" שטוח. בבקשה לנמק. ואם אפשר המלצות למסך. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה ליד המחשב איך אני יכול לחבר אותה למחשב ושאני יראה בה סרטים... תודה למי שיעזור. זה אחלה פורום(לא קשור)
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
מעבד עם שמונה ליבות וכרטיס המסך הכי מתקדם בגזרה הניידת, יחד בתוך מחשב 14 אינץ' ששוקל פחות מ-1.9 קילוגרם? חברת הגיימינג מגיעה על מנת להוכיח לנו שזה אפשרי ואפילו כדאילכתבה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
- 1 follower
-
-
-
להלן מגוון כלים בהם תוכלו להשתמש כדי לקבל החלטות בכל הקשור לכרטיסי מסך וגרפיקה. בחירת נפח הזיכרון הגרפי בכרטיס המסך בשביל לדעת כמה זיכרון גרפי מתאים לשימושכם, ניתן להשתמש בשני מדדים חשובים הקיימים כיום בשוק. 1 - רזולוציית המסך בו משתמשים 2 - המשחקים בהם תשחקו 3 - חשיבה על העתיד הקרוב והשארת מרווח קטן הדרך לקביעת נפח הזיכרון הגרפי היא שילוב של שני הסעיפים, כאשר המומלץ יהיה שסעיף 2 תמיד יהיה "כל המשחקים, הכי כבדים" כדי להתכונן לגרוע ביותר. לרזולוציית המשחק יש נפח חשוב בכמות הזיכרון הגרפי שמשחק מתקדם היום יצרוך. דרך פשוטה לחשב זאת תהיה השוואה בין רזולוציה לבין נפח. אנחנו יודעים שיש כמות אנכית וכמות אופקית של פיקסלים, ושהם מוכפלים בשטח ריבועי. לכן, רזולוציה של 1680X1050 תה…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
לדוגמא 1710S ו- 1710B יש את אותם האותיות לכל הדגמים (גם ל18 אינץ וכו..) ולדעתי כל אות מסמנת משהו ספציפי תודה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני משחק על 1024X768 אם אני ישים על 1280X1024 הגרפיקה ואיכות התמונה תהיה יותר יפה על כמה HERTZ צריך לשים אצלי זה ככה על 60
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מתכנן כבר לא מאתמול לקנות כ.מסך חדש. זה התחיל ב1950P, עבר ל1950XT ועכשיו כשהבנתי שה8600 הולך לצאת אין טעם לקנות ולהתבאס. אז ככה, זרקו כל פיסת מידע שתעזור לי להתאפק עד להגעה הכלכך מיוחלת שלהם לארץ. סופ"ש נעים
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות תכרטיס מסך הזה Sapphire Radeon HD 5970 2GB OC Edition שמעתי שיש לו בעיות ארטיפקטס רציתי לדעת עד כמה זה רציני או בכלל קיימות הבעיות הללו! בבקשה רק אנשים שמבינים בזה למנוע ספאם מיותר כמו כן אני מתכנן לשים עליו גוף, קירור שנבנה בשביל של ארטיק קולינק תודה וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך MSI GEFORCE 4 TI4200 שאני נכנס ל NVIEW אין לי אופציה לטלוזייה יש למשהו מושג למה? הכל מחובר אצלי כמו שצריך ליציאה של ה TV-OUT
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
טוב אז לאחר חיפושים ומשחקים במסגים שלי חפשתי "קצת" יותר ממה שאני יודע על DUAL VIEW ועוד... ומצאתי באתר של NVIDIA סרטונים להורדה ללימוד בכלל על NVIEW DESKTOP. ממליץ בחום להוריד... בטוח שיחדש לכם דבר או שניים... http://www.nvidia.com/object/nview_tutorials.html
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-