כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
טוב, קראתי הרבה, התיעצתי ולבסוף אני שוקל ללכת על BFG Tech nVIDIA GeForce 9800GTX+ OC 512MB DDR3 PCIe. http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?productid=872 מה אתם חושבים על הכרטיס עם הנתונים שלו, מחיר שלו והחנות... כדאי? או שעדיין עדיף ללכת על משהו אחר. מפחיד אותי הOC פה.. מבחינת חום הכרטיס. יש למישהו את הדגם הזה ויכול לספר עליו? ועוד שאלה, איזה לוח אם כדי לקחת לו, ואם אני רוצה לשים לו אח תאום עוד כמה זמן אני צריך SLI או CF? (מסך 20 אינץ') תודה לעזרה! מת לגמור עם זה ולרכוש כבר את המחשב החדש! (תודה רבה לurib שעזר לי המון)! עריכה: אז אני צריך SLI! תודה! עכשיו חיפשתי איזשהו GTX+ קרוב לבית ומצאתי את שני אלה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3615 וזה http://www.n…
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
עכשיו ראיתי באתר המוווון כרטיסי מסך ושמתי לב שיש חברות שמוכרות אותו כגון GIGABYTE SAPHHIRE ועוד שאני לא זוכר קיצר הבנתי שה ATIX1800X 512 הוא הכי טוב עכשיו של איזה חברה??
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
שלום, במפרט שביקשתי כאן לפני מספר שבועות ערכתי שינויים קלים והגעתי לנתונים יותר גבוההים בפחות או יותר אותו מחיר, עכשיו החברה של המחשב [חברה אמינה] נתנה לי אחריות לכל החיים כמעט על כל החלקים, אבל זה לא מה שחשוב לי, מה שיותר חשוב לי זה... שהוא שינה לי את הלוח אם לדגם יותר חדש, אבל שתומך בכרטיסי מסך של ATI... השאלה שלי האם זה יותר טוב לי או פחות טוב לי? מהבחינות הבאות: 1. במידה וארצה לקנות כרטיס מסך טוב [למשחקים]? 2. במחירים? 3. במחירים לעומת הביצוע ? ועוד שאלה אחרונה... האם לוח אם שתומך בATI יכול להגביל אותי מבחינת כרטיסי מסך אחרים? ואם לא אז אשמח לדעת באיזה כרטיסי מסך נוספים אוכל להשתמש.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
איזה חזק מבינהם? HD 3870 8800GT OC 9600GT 512MB תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם לצורך ההבנה - איזה חיבור מתח עדיף לתת למכרטיסי PCI-E מהלוח עצמו ניתן לחבר 4PIN MOLEX ל- PCI-E בכרטיס או עדיף ישירות מהספק כוח? והאם יש יתרונות לחיבור כל שהוא? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איזה חיבור יותר איכותי בחיבור נייד לטלויזיה VGA או S-video ?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
נקח לדוגמא את הכרטיס 6800gt סבבה??? עכשיו מי יותר טוב זה שעם החיבור agp או זה עם החיבור pcie?????? (אל ככה סתם תגידו אם אפשר תביאו איזה מאמר או הסבר או הוכחה למה זה יותר טוב מהשני(אם אפשר))
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ניסיתי למצוא אבל באתר של Twintech לא רשום איזה חיבורים. האם זה 2x 6Pin או 1x 6Pin ו-1x 8Pin? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא כל החנויות מופיעות בזאפ, אני לא רוצה לפספס משהו. תודה!
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני צריך את זה ממש דחוף, אנחנו מצטיידים לקראת המלחמה.
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בנושא הזה ואני וההורים של רוצים לקנות אז אם זה שייך תענו לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנחנו מתקונים לקנות טלויזיה של loewe אנחנו מתלבטים בין הxelos sl 37 לבין ה aconda 9381 עכשיו בהנכנה שהטלויזיה תזכה לראות hdtv איזה טלויזיה איכות יותר טוב וכדי שתקבלו פרטים הינה קישורים http://www.loewe-uk.com/download/pis/Xelos_SL37HD_en.pdf http://www.loewe-uk.com/download/pis/Aconda_9381HD_en.pdf ענה תענו מהר כי כל הדבר הזה יסגר ביום ראשון ולא משנה המחיר אני צריך לדעת איזה יותר טובה לhd בבקשה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולכם! אשמח לקבל ממכם חוות דעת בקשר לביצועי כרטיסי מסך: אילו כרטיס יותר טוב, ה X800GT 128MB DDR3 או ה6600GT 128MB ? הם עולים אותו דבר, רציתי לדעת מי יותר טוב בביצועים. תודה ניב
-
- 33 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אני לא יודע על איזה רזולוציה לשים את המסך...(על איזה יחס לשמור)... זה או: 4:3 4:5 זה האפשרויות: 1600x1200 (שלא נראה לי...כי זה להוציא את העיניים) 1280x1024 1280x960 או שפוט לבחור על סמך מה שנראה לי הכי טוב...
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן, כרטיס המסך שלי שבק חיים.. איזה ייצרן הכי מומלץ (ברור לי שזה משנה מבחינת הקירור\האוברקלוק של הכרטיס\האיכות שלו)? לתגובתכם המהירה אודה! עריכה: אני חייב שיהיה בכרטיס VIVO מכיוון שהוא מחובר לי לי למסך ואני צופה דרכו בטלוויזיה..
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני יודע שההבדל הוא בקירור וגם זה לא תמיד ובמדבקה אבל עדיין: XFX EVGA BFG Twintech Asus Point of View Gigabyte Albatron ועוד.....
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
תודה רבה למשתתפים, ואם תוכלו, אנא פרטו מדוע, תודה רבה שוב!
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני סתם רוצה לדעת בשביל מישהו איזה כרטיס מסך יותר טוב: 1. Powercolor Radeon 9500 128MB DDR Retail Video Card 2. ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card הכרטיס מסך של חברת POWERCOLOR הוא אינו PRO! תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 חברות . המחירים זהים (1,250 ש"ח) Sapphire or GeCube אמו לי שאי אפשר לפתוח ציונורת בספייר לעומת הג'י-קיוב והקלאב3D . זה נכון ?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לNVIDA או ATI אלא ליצרניות של הכרטיסים ASUS ,GIGABYTE ,XFX , PNY וכו..... אני רוצה את ה 480 GTX של NVIDIA ומתלבט בין החברות ....יש הבדלי מחיר גדולים וחשוב לי מאוד לדעת מה ההבדלים במיחר ומי נחשבת לאמינה וטובה ביותר
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מקווה שצדקתי בגרסא...אני מתכוון לגרסא הכי חדשה שכוללת בתוכה את PHYSX. בעצם לשנות את הקובץ INF ולהתקין את הגרסא הכי חדשה. איזה יתרון זה ייתן לי, לעומת להתקין את הגרסא הנוכחית(מה שיש באתר של - 175.16 NVIDIA) ואת התוכנה PHYSX בנפרד?
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כן שלום ... הלכתי למס חנויות מחשבים בשביל לבנות הצעה של מחשב עם 9800PRO ובחנות אחת הציעו לי של CLUB-3D ובחנות אחרת הציעו לי של GIGABYTE מה אתם ממליצים??? תודה.
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-