עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני קונה כניראה את המסך P2350 כי אין את ה2209WA כניראה אני לא גיימר אלא רק משחק משחקים פה ושם הרזולוציה של המסך היא 1920X1080 הכרטיס HD4850 512MB יעשה לי בעיות בגלל הזיכרון הנמוך? שמעתי שאפשר להוסיף לו זיכרון מהזיכרון של המערכת זה נכון? ראיתי את זה פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=440518.0

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by Dj_Infernal,

אני יודע שמסכי LCD עובדים בטכנולוגיה שונה ממסכי CRT ... השאלה שלי היא ....האים כל מסך LCD יותר טוב (אני מתכוון לאיכות תמונה) ממסך CRT ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי ראידון 9700 פרו מה כדי את הדרייברים האורגילנלים או אומגה 4.10 יש לי עכשיו בטא של אומגה ואני חושב בגלל זה ישל י בעיות עם פיפא 2005 ? מה אתם אומרים ללכת על הרגיל וזהוא

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  4. תראו, בפנדה הQ17 - עולה 2800 שקל. הL70S - עולה 2170 שקל. פה: http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=manufactory&catalog=20&manufactory=1927&DEPA=1&sortby=14&order=1 הQ17 - עולה 299$!! ממש ממש זול אפילו יותר מה731PF של בנקיו שעולה 2000 בישראל.309 דולר שם. הL70S - עולה 289$ הבדל של 10 דולר בחול, הבדל של 600 שקל בישראל (אני יודע שהL70S עולה 2500 בממוצע אבל בכל זאת משו מוזר בפנדה..). מישהו יודע איך אפשר לקנות משם את הQ17? כי 300$*4.5 = 1350, וגם אולי המכס גג 2000 לא? אין בישראל שוחטים במחירים :[ עריכה: התבלבלתי בפורום, נא להעביר לתצוגה וגרפיקה בבקשה.

5. שלום ! אני מחפש לקנות כרטיס ללכידת וידיאו אנלוגי ( כרטיס עריכה ) בסכום של עד 800 ש"ח . חקרתי קצת את העניין באינטרנט וגיליתי עולם ענק של כרטיסי עריכה וטלויזייה ויצאתי יותר מבולבל . . . מה יותר טוב לקנות ? כרטיס עריכה בחיבור PCI או קופסה חיצונית בחיבור USB או אולי מתאמים פשוטים ( RCA לוידיאו USB למחשב ) יעשו את העבודה ? האם קיים כזה דבר קופסה חיצונית המחברת ע"י FIREWIRE ללוח ? האם תוכנות עריכה כמו פרמייר או AVID דורשות כרטיסי עריכה מסויימים או שניתן להפוך חומר אנלוגי לדיגיטלי באמצעות תוכנות אחרות ורק אז לערוך את החומר ( שהוא כבר בפורמט דיגיטלי ) באמצעותן ? אחרי שאני לוכד את החומר האנלוגי - לאיזה פורמט הוא יהפוך ? הבנתי שכרטיסים בחיבור PCI דוחסים את החומר האנלוגי בפעולת הלכ…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by nec_000,

נכתב על ידי חבר הפורום nec_000, בתאריך 29.10.2020 **ישנו אישור הכותב לבעלי האתר, להשתמש במאמר שלהלן ככל שיראו לנכון, ובתנאי שיזכירו את הכותב בעת הפרסום/השמוש. לפנינו מאמר אודות הטכנולוגיה החדשה פורצת הדרך, אשר הוטמעה לראשונה בדור החדש של כרטיסי המסך. במאמר נבין מה היא, מדוע היא נכנסה לתמונה, מה הגדולה והגאונות שבה, איזו בעיה שורשית היא באה לפתור בתעשיה הגראפית, ומדוע היה ניתן להטמיעה לראשונה רק עתה (מבחינה טכנולוגית), ומדוע למעשה מעתה ואילך יאמצו אותה כולם. רקע: כולנו שמענו אתמול בעת השקתה של סדרת RX6000 החדשה של נוידיאה, אודות טכנולוגיה חדשה ושמה infinity cache. הבנו שזה משהו ש- AMD הטמיעה במוצר החדש, אבל לא הבנו אי…

• 39 תגובות
    • 6.3k צפיות
  7. המערכת שלי : E8400 ASUS P5Q PRO SEAGATE 500 GB ספק 400W המסך 19 אינץ 4X3 חשבתי על הכרטיס H0 D467 של MSI האם זה לא יפגום בביצועים במשחקים, או ייצור צוואר בקבוק גדול? COD -- FARCRY וכ' יש עוד כרטיסים טובים בטווח המחיר הזה?

8. Started by Arg92,

מסך 22 אינץ' רזולוציה 1200*1900 ספק SEASONIC 500 מעבד 8400 לוח GIGABAYTE P43DS3L

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by chandler,

אני כבר מזמן לא מעודכן בחומרה עכשווית ובכלל במה קורה בשוק היום, כיוון שפעם אחרונה שחקרתי זה כשקניתי את המחשב שלי ב2012 והיום ביקשו ממני להרכיב מפרט למישהו , הרכבתי כבר את כולו וחסר לי רק הכ"מ כי אני ממש לא בטוח על מה ללכת (הספק הוא SEASONIC S12II 520W) . סדרת הR9 שווה משהו(270\270X)? או שפשוט ללכת על NV וזהו? איזה 660 נחמד כזה? ומה עם ה7870 (במיוחד ראיתי שמתלהבים מגרסאת הXT) ? בעיקרון זה ה3 כרטיסים ששמתי עליהם עין, כל דבר מעל 900-1000 שקל כבר לא בא בחשבון כי גם ככה הבחור קצר בתקציב, שזה בעיקרון כל כרטיס עם 256BIT ו2GB.. (כל גרסאות ה3-4 הם OVERKILL בלי SLI/CF לפי מה שהבנתי) מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by cohena11,

מחפש המלצות לכרטיס מסך (PCI-E) ב-1500 עד 2000 שקל. תודה מראש למגיבים....

• 14 תגובות
    • 982 צפיות
  11. Started by Crapy,

אני יודע שזה לא מה שאתם רגילים אבל אחים שלי הקטנים צריכים כרטיס מסך חדש והם חסכו והשיגו 300 שקלים אני צריך כרטיס מסך שיתאים לסכום שלהם ויהיה כמה שיותר טוב הדגש הוא להריץ כמה שיותר משחקים גם עם זה על LOW. יש אופציה לחריגה של 100 שקל במידה והשיפור הוא מוגזם אולי אפילו כפול. אני חשבתי על לבחור להם כרטיס אבל אני יודע שפה אתם תבחרו לי את הטוב ביותר בסכום. חנויות שאני מעדיף הם TMS או IVORY מוכן לPLONTER במידה ויש הבדל משמעותי בסכום.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום רב, אודה להמלצות על כרטיס מסך למחשב המיועד לעבודה שוטפת עם פרימיאר. התחלתי בתכנון מפרט כללי, אבל חשובה לי המלצה מקצועית וממוקדת לכרטיס שמתאים לתוכנה. זה המפרט שחשבתי עליו. זה הכרטיס שבינתיים שמתי במפרט MSI GTX780 3G DDR5 GAMING Twin Frozr, אבל באמת אשמח להמלצות ממבינים... תודה ושבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by yg1996,

טוב אז ככה.. יש לי מחשב נייד שאני רוצה לקנות לו כרטיס מסך חדש כדי להריץ משחקים חדשים יותר כמו :A.V.A Combat Arms יש לי כמה שאלות לפני שאני עושה את זה: 1. האם אפשר בכלל להחליף למחשב נייד כרטיס מסך? 2. אם אפשר רק לחלק מהם אז האם אפשר להחליף לשלי? 3. מה אתם צריכים לדעת כדי להמליץ לי על כרטיס מסך נכון כדי שאני אבדוק ויעלה לכם? 4. איזה כרטיס מסך אני צריך?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by -swap-,

קיבלתי טלויזיה חדשה לחדר ואני רוצה לדעת אם אני יכול לשדר תמסך שלי לטלויזיה יעני מה שאני עושה במחשב יראו בטלויזיה ואז אני יוכל לשדר סרטים וכל זה אם כן איזה כרטיס כדאי לקנות בחיר הכי זול ואיכותי..

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Started by Dani3l,

מה זה בעצם FX שמתשתייך לכרטיס מסך ומה ההבדך בינו לMX אם כך? תודה

• 11 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by Animorph,

טוב אני כבר הרבה זמן מתכנן לקנות את ה Geforce 8800GT OC אבל לא היה במלאי. אני רק רוצה לדעת של איזה חברה הכי מומלץ לקנות את גירסאת ה OC ולמה. (להתיחס לאיכות וביצועים ביחס למחיר). תודה מראש !!

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by Doori,

שלום, קיבלתי אתמול את ה6800 של אמ אס אי, אבל כשאני מפעיל את המחשב, יש לי על המסך כל מיני צבעים וצורות...וגם שאני מנסה להתקין את בדרייבר זה כותב לי שזה לא עבר את הלוגו של ווינדוס או משהו כזה....בבקשה תעזרו....אני מייואש... :'( :'(

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by ymdv,

מחר אני אמור לרכוש מחשב חדש הציעו לי בחנות את ה MSI NX6800GS מה דעתכם על הכרטיס? כמה הוא אמור לעלות? הציעו לי אותו כחלק מחבילה שלמה... מה החלופות במחירם מעט יותר זולים? תודה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by Idanp,

אני מחפש מסך LCD זול מישהו יכול להמליץ לי על אחד?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by roeesnir,

שלום. אני צריך כרטיס מסך PCI. לא PCI-E. לצורך בדיקות. איפה אפשר לקנות כרטיס הכי פשוט והכי זול? תודה.

21. AMD מאשרת קו מעבדים חדש עבור מחשבים ניידים ומבטיחה שביצועיה ימשיכו להיות מובילי שוק, עם ליבות גרפיות מובנות שלהן אין תחרות בביצועיםלכתבה

22. Started by Sweet_Tooth,

אני חכיתי ליציאת גירסת ה AGP של ה 6600 GT לשוק ועכשין אני תוהה אם זה תומך גם ב AGP x4 כי הלוח אם שלי לא תומך ה PCI-E או ב AGP X8

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  23. אז כמו שרשום בכותרת קנו לי כרטיס מסך חדש (כרגע יש לי ג'י פורס 5200). אז כל הכרטיסי שהם הביאו לי הוא של ASUS דגם: A9550GE 256MB. רציתי לדעת עם הכרטיסי הזה שווה משהו, ועם כדי לי להחליף אותו במה שיש לי עכשיו? אלון

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, רציתי לוודא לפני שאני קונה את הכרטיס CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 רציתי לדעת אם למישהו יש אותו בפורום והאם הוא מרוצה... אשמח לקבל ביקורות מאתרים בחו"ל,השוואות לכרטיסים אחרים של GeForCe וכו'... ד"א... מה ההגדרות של הכרטיס הנ"ל??? אני מתכוון למהירויות שלו... תודה רבה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  25. מפרט המחשב הוא: (בתמונה) אם צריך עוד פרטים אני אשמח לתת בהכוונה.. '>http://jpg.co.il/view/53d297423a696.png/"]"]http:// אני משחק במשחקים כמו Starcraft 2, Diablo 3 וכו'.. בעבר כשרציתי לקנות מחשב המליצו לי על כרטיס מסך מדגם Geforce GTX 560 TI וקניתי את אותו כרטיס מסך אך לא מקורי (עלה לי בסביבות 1200 שקלים) או משהו בסגנון והוא עושה לי בעיות, נתקע כל הזמן. לכן אני מעוניין להחליפו ורציתי לדעת האם עדיין כדאי לקנות את אותו אחד שעולה כרגע לפי זאפ 1000 שקלים או שיש משהו יותר זול או יותר טוב ויותר יקר שיעמוד בציפיותיי. לא אכפת לי להוציא כסף עד גבול מסויים כמובן, העיקר שהוא יהיה טוב למה שאני רוצה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.