כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
עשיתי הזמנה מrsm יצא לי 3000 עגול כולל הכל . מה שנשאר להוסיף זה כרטיס מסך שאמרתי שאני אחכה קצת עם זה . עכשיו יש מולי 2 ברירות בין 2 הכרטיסים הבאים : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1396 TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e VS http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=963 Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Games ה9800GT עולה 360 שקל לעומת ה4890 שעולה 680 שקל . השאלות שלי הם כאלו : 1. האם שווה ההבדל ב320 שקל בין הכרטיסים ? 2. אם כן בכמה יותר טוב ה4890 מה9800GT ? 3. מישהו ניסה כבר את ה4890 הופור איקס הזה שנידע אם הוא שקט\חם\צריכת חשמל וכו' .. ההזמנה בוצעה ביום רביעי , המחשב יורכב ביום ראשון אז אם אפשר תשובות עוד היום יהיה …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כרטיס מסך בן ארבע שנים 7800 gtx ולאחרונה הוא התחיל לגמגם ולכבות את המחשב שהוא מתאמץ,המעבדה המליצה לי להחליף את הכרטיס . אנשים המליצו לי על הכרטיס hd5670 512 mb בעלות של 450 ש''ח.. השאלה שלי אם אני ירגיש שינוי במשחקים ?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
MA78GM-US2H rev 1 (נראה לי, אני לא יודע איך בודקים) ?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אפשרויות שאני חשבתי עליהם: 1. Axle nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB 2. Sapphire ATI Radeon HD5750 Display Port 512MB DDR5 PCIe 3. Palit nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB DDR3 PCIe 4. Sparkle nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB DDR3 PCIe יש משהו נוסף? מי הכי כדאי? תודה TANGUSH
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כיום זה המפרט הקיים: מעבד AMD Athlon Dual Core 4200+ 2200MHz כרטיס מסך NVidia 8600 GT 2 ג'יגה זכרון וכשאני רואה סרטים באיכות 1080 הסרט מקרטע מאוד לא מותקן שום דבר על המחשב חוץ מ-itunes, ffdshow, haali media splitter ו media player classic האם לפי דעתכם כרטיס מסך אחר יעשה את העבודה או שהמעבד חלש מדי? אם כן, אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיעשה את העבודה תודה !
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
TMS- Sapphire Hd5770 - 793 NIS RSM - Sapphire Hd4870 Toxic 1GB - 637 NIS RSM - LEADTEK GEFORCE GTS450 Extreme - 850 MHZ - 695 NIS RSM - Powercolor HD5750 - 1GB - 672 NIS איזה מהבאים עדיף מבחינת עלות-איכות? ואיזה מהם הכי עדיף באופן כללי מבחינת ביצועים? המטרה היא למשחקים חדשים יש לי מחשב עם CPU - E8400 M.BOARD - INTEL - DG41RQ 2GB DDR2 800 - מתכוון להוסיף עוד 2 כרגע יש לי ספק כח של איזי קול 450 מתכנן להחליף לסיסוניק 500 ואולי גם מארז אני אחליף
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
העלתי גם את מהירות המאוור כבר ל100 אחוז וזה לא עוזר.. ניקיתי את המחשב מאבל והכל אבל הכרטיס מסך הוא כמו לבה רותחת מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך על הלוח. הבעיה שלכרטיס יש רק יצאית hdmi ולי יש טלוויזיה ישנה לא LCD. גם המתאם מVGA לSVIDEO לא עובד. אני לא משחק משחקים בכלל, רק גולש באינטרנט ורואה סרטים. אני רוצה כרטיס מסך פשוט עם היציאה המתאימה אך כזה שלא יחליש לי את הביצועים (אני עם מערכת מבוססת אתלון X4 ,4 ג'יגה RAM ומריץ ווינדוס 7 64 ביט). הכי זול שמצאתי הוא זה : http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=692 האם הוא יספק את הצרכים שלי ? האם יש זולים יותר ? (לקנות מחשב ולעבור דירה מוביל לחור גדול בכיס....) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
של כרטיס מסך שיתאים לעבודה עם תוכנות גרפיקה ולא למשחקים, חשוב שיהיה חזק ואיכותי עד 2000 ש"ח ועוד משהו, המלצה למסך מחשב שיתאים לגרפיקה גם כן, גודל 22 ושלא יעוות יותר מידי את הצבעים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
*כותרת* יש הבדלים ממש גדולים ומשמעותיים?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן לפני 5 שנים שזה פחות או יותר המפרט שלו: מעבד : Intel Pentium D 3.0 Ghz לוח אם : Gigabyte GA-8i945p-pro זיכרון : 3GB כרטיס המסך שלי כרגע הוא Gigabyte 7600gt , אני לא גיימר אבל אני אוהב משחקים הבעייה שאין לי יותר מידי זמן לזה, כרגע הבחירה שלי היא כרטיס מסך שיריץ משחקים בצורה סבירה בעלות של עד 500 ש"ח , הסיבה כי אני מתכנן לקנות מחשב עוד שנה וזה הסכום שאני מוכן להשקיע. איזה כרטיס מסך כדאי בגדר התקציב ותואם את הלוח אם? כמו כן השאלה שלי אם אני יכול באופן תיאורטי לקנות כל כרטיס מסך עם חיבור PCI? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
*כותרת* כדאי לי לקנות עכשיו את הHD5770 או לחכות לסדרה 6? שמי יודע מתי היא תצא... =\ המחשב שלי הוא: AMD Phenom 9850 2.5GHZ BLACK EDITION 4GB RAM הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא HD3870 512MB ויש לי עוד שאלה: יהיה לי צוואר בקבוק? והאם HD6770\6750 צורך יותר חשמל מסדרה 3? תודה רבה לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים אבא שלי ביקש ממני לבדוק לו לגבי קניית כרטיס מסך חדש מהסיבה שהכרטיס שלו לא מספק אותו בעבודה מול תוכנות כגון קורל דרו פוטושופCS4 אילוסטרייטור וכאלה ואחרים, אז יש לי כמה שאלות דבר ראשון איזה כרטיס מסך באמת מתאים למשתמש כזה בתקציב של לכל היותר 450 - 500 שקל אם אפשר פחות זה מצויין... כמובן ממש שאני מכיר ויודע עבודה בעריכת וידאו ועיצוב דו - מיימדי זה לא שיקול של מעבד וזיכרון ?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1396 TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e עשיתי הזמנה מrsm יצא לי 3000 עגול כולל הכל . הדבר היחיד שלא הזמנתי הוא כרטיס מסך שאני מתכנן להשתמש ב8600GT שלי הישן . האם שווה להוסיף את ה360 שקל בשביל לקבל את ה9800.? אם כן בכמה ה9800 טוב מה8600 ? ההזמנה בוצעה ביום רביעי , המחשב יורכב ביום ראשון אז אם אפשר תשובות עד מוצ"ש אשמח. אני לא חושב שהמשחקים שאני אשחק בהם הם שייכים לקטגוריה כבדים ולכן חשבתי על ה8600 כאופציה טובה להשארה . אבל שחשבתי שוב ולהוסיף 360 שקל על כרטיס טוב וחדש גם נשמע טוב . המשחקים : פיפא\פרו 2011 , משחקי אסטרטגיה כמו הירוס החדש שיצא וכו' .. ואם אני לא טועה המסך שלי הוא 17 אינץ דיי ישן שתומך עד 1280 או …
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום. יש לי כבר שנתיים HD4850 של CLUB3D. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות(אין אחריות - החלפתי לקירור של AC) אז החלטתי להחליף אותו. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה ברמה שלו או יותר טוב, אבל בתקציב נורמאלי(בסביבות ה-700. אם יש משהו שטוב בהרבה, אפשר עד 800). לא משנה לי אם זה Nvidia או ATI. הכרטיס ישמש לרוב למשחקים ברמת Crysis או Call Of Duty או ברמה דומה. המערכת שלי בחתימה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבעלותי מערכת מחשב חלשה מאוד מפרט: מעבד: E6500 2.9 GHZ לוח אם: ASUS P5G41C 2 GB RAM אני יודע שהמחשב מסכן ולא מתאים לגיימינג, אבל אני צריך כרטיס מסך שהכי יתאים למחשב זה שיוכל להריץ משחקים כמו COD4 באיכות נמוכה. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מאז שפירמטתי המחשב לא מראה לי טמפרטות של המעבד והכרטיס מסך. מה שכן, בeverest מראה לי טמפרטורה של שני הארדיסקים ולוח אם. מה גם שהתוכנה לא מזהה את הלוח אם שלי, רשם Unknown. בביוס אני מקבל קריאה רק של המעבד והלוח אם. למרות שגם לפני הפירמוט התוכנה לא זיהתה את הלוח, לפחות בתוכנות כמו ati tools וriva tuner היתי יכול לראות בזמן אמת את מידת החום וגם לעשות OC (מה שכרגע לא מתאפשר לי משום מה). מפרט: E6400 -2.13Hz Asus P5B delux Nvidia Geforce 8800 GTS 512 2 Gb ram מערכת הפעלה: XP והתקנתי כבר את כל הדרייברים וכל המשחקים והתוכנות עובדים מצויין, אבל זה מציק שאין אפשרות להמהיר את הכרטיס. תוקן הדגם של הלוח אם**
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר חיבור שני מסכים לצורך עבודה נוחה עם תוכנות GIS (מיפוי). אין צורך בביצועים מיוחדים רק שיהיו שני חיבורי DVI. משום מה אני לא מצליח למצוא כרטיס כזה. בכל הכרטיסים שראיתי יש או חיבור אחד DVI ואחד VGA או DVI ו-Display port. אני יודע שאפשר להשתמש במתאמים אבל זה נראה לי מסורבל ומיותר אם יש פתרון פשוט. האם מישהו יודע איזה כרטיס יכול להתאים לצרכים האלו.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כשבועיים כשהתיישבתי ליד המחשב שהיה דלוק והזזתי את העכבר כדי "להעיר" אותו (כיוון שהמחשב לא היה בשימוש זמן מה והמסך היה מושחר). לפתע פתאום הופתעתי לגלות שלהפתעתי יש הפתעה מפתיעה בהחלט! המסך ברזולוציה נמוכה מאוד ובצבעים מחרידים! נכנסתי להגדרות התצוגה כדי לנסות להחזיר את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית ואת הצבעים ל32bit. מסתבר שהצבעים היו ברמה של 4bit ואפילו לא ידעתי שקיימת אופציה של 4bit כי הכרתי רק את האפשרויות של 8/16/32. לאחר שהמחשב נתקע ניסיתי את את שיטת הריסטארט ואז ראיתי שהבעייה קיימת לא רק בווינדוס. כשהמחשב עלה, כל מה שכתוב באפור על גבי שחור היה נראה ג'יבריש כמו דף אינטרנט לא מקודד כראוי והתמונה של שמזכירה לי כל פעם מחדש את העובדה שלוח האם שלי הוא של GIGABYTE ואת כל ת…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי והמשחקים פשוט עובדים לי חראאאאאאא לדוגמא הרצתי BENCHMARK ב-MAFIA 2 ורשום לי בסוף 80FPS אבל המשחק עובד חראעם נפילות FPS ובמחשב הקודם שלי הוא עבד על 35 FPS מעולה . CRYSIS עובד בSLOWMOTION ממש גרוע חברה מה לעשות זה המחשב השאני רצוף שלי עם בעיות מפרט : CORE I5 760 P55A UD4 4GB RAM GTX460 SLI
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום (אני מקווה שאני בפורום המתאים), ברשותי כרטיס ATI 5770 ושלושה מסכי LCD; מסך מחשב אחד בחיבור DVI, מסך מחשב שני בחיבור VGA עם מתאם DVI ומסך טלוויזיה בחיבור HDMI. לפי מה שהבנתי המצב אינו אפשרי אלא אם אשתמש ב- DISPLAYPORT (תקנו אותי אם אני טועה). להפתעתי גיליתי שבכרטיס ישנו חיבור כזה ואם אכן אינני טועה, האם קניית מתאם של DISPLAYPORT ל- VGA ומצב חיבורים של DISPLAYPORTx1, HDMIx1, DVIx1 יפתור את הבעיה ויאפשר להשתמש בשלושת המסכים בו זמנית?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שמרכיבים מפרטי משחקים מציעים את הכרטיס הזה LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 כשיש דגם שלו עם זכרון יותר גבוהה ולמרות שהתקציב מאפשר את זה בכל זאת מציעים את הכרטיס הזה למה?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום. הורי נוסעים לטיול בסין. האם הפרש המחירים מצדיק קניה של כרטיס מסך שם? (חשבתי על GTX460 - 768 או 5850, אם ההפרש לא גדול). מאיזה מחיר יהיה משתלם לקנות כרטיס כמו ה460 (במיוחד לאור הירידה הצפויה במחיר)? תודה
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, אני פשוט לא מבין את זה הכרטיס הזה כבר די ישן ופתאום מעלים את המחיר שלו (לפחות ב 2 חנויות) ב כ-200 ש"ח, יש למשהו מושג למה? http://www.skypc.co.il/sg_product~R489OC1GD~8~0.htm הוא עולה עכשיו כמו ה GTX460 http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTX460PCX768~8~0.htm
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתלבט בין 2 כרטיסי מסך: 1) 2 כרטיסי מסך GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 - RETAIL שיעבדו ב-SLI במחיר 617 כל אחד. או 2)כרטיס מסך 1 של LEADTEK WINFAST GTX460 OC 1GB GDDR5 - RETAIL במחיר של 1206. מבחינת מחיר 2 האופציות זהות השאלה מה כדאי מבחינת ביצועים? האם GAINWARD חברה טובה? תודה
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-