כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש מעבד : EQ6600 לוח אם: PEARLCREEK 1333MHZ ספק : 500 ליברטי עכשיו אני רוצה כרטיס מסך עד 1000 שקל המחשב מיועד למשחקים אינטרנט ואיסי אבל 95% ממנו יהיה למשחקים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מחבר כרטיס טלויזיה שהוא לא צריך כבר. הכנסתי אותו לסלוט של הPCI. המחשב מזהה חומרה חדשה, אך אינו מוצא דרייברים מתאימים. אין לי מושג (וגם לחבר שלי) איזה כרטיס זה (סוג), וגם לא ראיתי שכתוב עליו. איך אני יכול לדעת? אני צריך לדעת בשביל למצוא ולהתקין דרייברים מתאימים. בנוסף, אם תוכלו לכוון אותי כבר לתוכנה מתאימה לצפייה בטלויזיה מהמחשב. אשמח לתשובות מהירות וענייניות - ותודה! יונתן נ.ב. חג שמח ושנה טובה לכולכם...
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה ואני זקוק לעזרתכם, מפני שאין לי מושג איך לפתור אותה. הבעיה החלה כשעברתי ממסך שפורשרת רגיל מסך LCD של סמסונג דגם 760BF. במצב רגיל אין שום בעיה אם המשך והוא מציג את התמונה במרכז המסך בלי לחרוג מהגבולות, אך כשאני נכנס לחלק מהמשחקים המסך מזיז את התמונה הצידה כך שהיא נקטעת בצד אחד. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדאי לקנות בתקציב כזה? השימוש שלי הוא בעיקר למשחקי FPS CS חשוב לי שיהיה די קריר ושקט.. והאם תהיה בעית תאימות ללוח אם שלי? כי שמתי לב שיש כרטיסים כמו 8800 GT שרשום PCI EX2.0 והלוח שלי לא 2.0 (ASUS PB5) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
זה נראה לי מוזר שמקס פיין 2 ( ;D) פועל הרבה יותר טוב ממה שציפיתי (פועל מצויין) על הGF4 MX שלי גם על 1024X786 עם AA 4X2 ו AF ב2X, ואני רוצה לדעת בדיוק כמה טוב הוא פועל. אז אני מחפש תוכנה שמציגה את קצב הפרימים במשחקים, למישהו יש ניסיון עם תוכנה כזאת והוא ויכל להמליץ לי על אחת טובה? תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לקנות את ה1900XT מKSP ב2170 ולקנות קירור בנפרד (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=12920) שזה יוצא ביחד 2300. או לקנות את ה1900XT מנועה עם קירור האקסלרו ב2400. כי נגיד אם אני מרכיב את המאוורר שקניתי בנפרד וקורה לאחר מכן משהו לא יעשו לי בעיות בביטוח של הכרטיס? האם עדיף להוסיף עוד 100 שקל ולהיות עם ראש שקט? מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך לשימושי עיצוב בלבד - אפטר אפקטס(תלת מימד), פוטושופ וכו' אני מת לקנות כבר ולא מצליח להחליט מה כדאי, בבקשה תגיבו, תנמקו, ותנו חוות דעת אם יש לכם אחד מהכרטיסים נותרתי עם 2 אופציות עיקריות של כרטיסי הקואדרו או שבכלל עדיף לקחת כרטיס רגיל מסדרת 3650 (דרישות סף: 2 יציאות DVI + יציאת טלויזיה) leadtek quadro fx570 http://skypc.co.il/pl_product~LV553~8~0.htm 890 ש"ח leadtek quadro fx1700 http://skypc.co.il/pl_product~LV563~8~0.htm 2080 ש"ח asus HD3650 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32610 480 ש"ח תודה המפרט שלי: proccesor: intel core2duo e6750 2.66ghz motherboard: asus p5k-c Memory: 1GbX4 kingston 800Mhz CL5 HD: 320Gb aaks western …
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי יש לי radeon 9800series 256mb 128bit Palit עכשיו, הכרטיס מסך הזה מגיע עם חיבור אחד של DVI, שלשם נכנס DVI הכוונה. וכניסה אחת של VGA רגיל. (ובנוסף S-VIDEO בשביל טלויזיה) ברצוני לחבר שתי מסכים לכרטיס מסך הנ''ל. אחד מסך CRT 19" של AOC מדגם 9K+ אשר מגיע עם חיבור VGA. ועוד מסך דק 19" LCD של סמסונג דגם 940BW שהזמנתי היום. (שהוא בא בכניסה של DVI) עכשיו, השאלה האם אני יכול לחבר את שניהם כאשר אין לי שתי כניסות לDVI בכרטיס מסך הנ''ל ? האם יש איזשהו מפצל שמכניסים להכניסה של הDVI, והוא נותן שתי יציאות של DVI, כלומר לחבר שתי מסכים של DVI לשם? ועוד מפצל, שמכניסים את הכבל VGA של המסך CRT 19" שיש לי, וממנו יוצא כבל DVI, שנכנס לDVI. (בשביל שאני אכנס לכניסה השניה של המפצל בDVI…
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אולי מישהו יכול להסביר לי את זה? לאחרונה החלטתי שבעקבות ההתפתחות הגרפית המתקדמת של המשחקים הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן. אז שידרגתי. למעשה קניתי מחשב חדש. המחשב כולל לדעתי רכיבים די מתקדמים מבחינת ביצועים: מעבד - AM2 תושבת AMD Athlon 64 3500+ 2.2Ghz . זכרון - DUAL CHANEL1024MB DD2 667Mhz. לוח אם -GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G. דיסק קשיח - WD 250GB 16MB SATA. כרטיס מסך - Leadtek PX7600 GT TDH Geforce 7600GT 256MB. צורב LG DVD ומארז ATX כולל ספק 450W. סה"כ לתשלום 4000 ש"ח. (נ.ב. הפסדתי 300 ש"ח בעקבות ירידת מחיר למעבדי AMD ). זאת לעומת המחשב הישן: מעבד - Athlon XP 2800 1.8Ghz. זכרון - 512MB DDR 400Mhz. לוח אם - GIGABYTE GA-7VM400AMF. דיסק קשיח - WD 250GB 8MB IDE. כרטיס מסך - GI…
-
- 14 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 500 ש"ח לכל היותר. אני מעוניין בקירור פסיבי כשהדבר החשוב לי ביותר זה היחס בין המחיר לתפוקה של הכרטיס, כלומר כדאיות השקעה. ומה ההבדל המהותי ביניהם, מה לא ירוץ לי ב4550 וכן ירוץ ב 4650 ? מבחינת הצרכים, אני צריך אותו להרצה של סרטים, מולטי טסקינג, וקצת משחקים (לדעתכם RA3 יעלה על 4550 ?) המסך שלי כרגע 19 אבל אני מקווה לקנות בעתיד 22. זהו בערך, ברור לי שה 4650 עולה באיכותו על ה4550 השאלה האם זה שווה את הפרש המחירים, והאם מבחינת הצרכים אני בכלל צריך אותו, בKSP הראשון עולה 280 ש"ח והשני 430 ש"ח. אני יחסית חדש פה בפורום, מקווה שהכותרת תקנית (אין לי תקציב מסוים, אני מבחינתי להוציא כמה שפחות) ושהגדרתי הכל נכון, אשמח להגיב ולחדד אם פספסתי משהו. בתודה…
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מלטבט על איזה מסך ללכת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2701 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_593&products_id=5556 תתודהההה לעוזריםםםםםם
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות כרטיס 8800GT בעוד מספר ימים. רק דבר אחד מפריע לי קצת... אני לא יודע אם המארז+ספק הנוכחיים שלי מתאימים. המארז שלי הוא SP-6079. הוא כולל ספק של codegen 400W. מה שאני רוצה לדעת זה אם המארז מספיק גדול ואם הספק יחזיק את הכרטיס מסך. אם כן, סבבה. אם לא אז בבקשה אם תוכלו להציע לי מארז + ספק בסביבות 500 שקל. תודה רבה =)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD שחררה בתצוגה שעשתה תוצאות לצמד RX480 ב3DMARK Firestrike... כן עדיין אותו מבחן גרפי. לקחתי צמד R9 290X ובחנתי נגדם, כמובן לא לפני שעשיתי אוברקלוק סביר של 1100 לליבה ו-1400 לזיכרון. המעבד הוא 5820K בסטוק. הנה התוצאה שלי הנה התוצאה של AMD: הציון הגרפי שלי היה 26,331 ושלהם היה 23,806. אם אני מוריד את הכרטיסים קצת, אז תדר של 1000 לליבה ו-1300 לזיכרון מביא אותי ל-23,541. לפחות במבחן הזה, צמד RX 480 (כביכול בסטוק) מהיר כמו צמד R9 290X. מה שישנה בניהם במהירות כנראה יהיה התוצאה באוברקלוק. הכי רחוק שאני מצליח למשוך את הצמד R9 290X שלי הוא באיזור 1150 לליבה ו-1400 לזיכרון, מה שמביא את הציון הגרפי (…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי קנה את הכרטיס הזה, ולפי זיהוי של Everest הכרטיס מזוהה כ- 128 ביט. אבל , עכשיו הבעיה שלפי נתוני היצרן שלו הוא 64 ביט. http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955128T.htm איך אפשר לברר ב-100% כמה ביט הכרטיס? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
איך עוסים בוסט לכרטיס כמו בה NVIDIA שמתי זה BIOS עים כן אך מחליפים
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיעבוד לי כמו שצריך לא משהו רציני משהו בינוני וטוב זה הפרטים שלי אשמח להצעה תקציב: $50 חריגה מקסימלית:$70 אני גר בארה"ב השימושים העיקריים הם: אני לא גיימינג רציני אני משחק משחק אחד פעם ב.. למשל call of duty , סרטים באיכות HD חשוב עריכת מוסיקה לא יודע אם זה כל כך קשור חנות: אין חנות ספציפית מכיוון שאני גר בארה"ב. ebay זה יהייה בסדר או כל חנות אחרת שנמאת בארה"ב 1.זה בסדר לקנות מ ebay כרטיס מסך? מפרט מחשב:מעבד: Processor : Intel Core 2 Duo E7500 @ 2933 MHz זכרון ram Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM ) לוח אם: Mainboard : Dell 0HN7XN כרטיס מסך נוכחי:Video Card : Intel® G41 Express Chipset מארז: opt…
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שקניתי לפני 3 שנים עם כרטיס מסך GTX250 והוא ממש לא מספיק לי הוא לא מריץ משחקים כבדים והוא מתחמם מהר ומתקלל ואני רוצה להפטר ממנו כמה שיותר מהר ולחהליף לרטיס מסך אכותי.. עכשיו המארז שלי הוא טרמלטיק V3 מארז די טוב וספק כוח טרמלטיק אכותי 650W אז לא תהיה בעיה או שסה 550W אבל אכותי לא חברה גנרית השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יתאים לי? יש לי מעבד I5 750 שאני מאוד מרוצה ממנו ו4 זכרון ראם עם זה משנה ישמח להלמצות לכרטיסי מסך עד 1200 שקל שיכול להריץ משחקים כמו AC3 על אולטרה או כול משחק כבד שיצא בשנה האחרונה אני יודע שאי אפשר לנבאות את העתיד לוד כמה שנים לכן אני לא בקש את זה אבל לפחות דיספק לשנה הקרובה עד שאי יארגן כסף לקנות מחשב חדש תודה רבה ובררכה מתן וסליחה על הגא…
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת מחשב AMD PHENOM X6 היום אני עובד עם כ. מסך שמובנה בלוח אני רוצה להתחדש בכ.מסך אני לא יודע מה כדאי לי ATI או NVIDIA מה שכן אני יודע זה שהלוח שלי תומך ב CROSSFIRE ובגלל זה אולי שווה לי לחשוב יותר על ATI או שלא ? הייתי שמח לקבל המלצה לכ.מסך טוב תקציב 1000 1150 שח השימוש העיקרי שלי הוא עריכת ווידאו אבל כן אני מריץ גם משחקים תודה על העזרה שי מילגי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מקווה שאני בפורם הנכון אם לא אז תכוונו אותי בבקשה אני מחפש כרטיס צפייה והקלטה דיגיטלי ל 2 מצלמות אבטחה לדוגמא GeoVision GV600 אני צריך שתהיה אופציה לצפייה ממקום אחר דרך האינטרנט ושהוא יתאים למצלמות צבעוניות שמצלמות גם בלילה וגם ביום הלוח אם שיש לי Intel DG33BU התקציב שלי לכרטיס הוא 1000 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לקנות כרטיס טלוויזיה בסכום של 200-400 ש"ח.יצא לי לראות כמה כרטיסים טובים ויש לי שאלה בנוגע לחיבור שלהם.כדי לחבר כרטיס טלוויזיה למחשב אני צריך לחבר את הקבל הקווקסלי(כבל של כבלים לבן עבה עם סיכה בסוף)לכרטיס מסך וזהו או שאני צריך לחבר עוד משהו?אם כן אז היציאות האלו קיימות בכל הטלוויזיות כי שלי קצת ישנה בת 4-5 שנים של sony בגודל 29". תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אני משחק בblack & white 2 ושמתי לב שמסביב ללפידים הקטנים יש ריבוע שחור... למישהו יש מושג מה הסיבה? ניסיתי להוריד איכות ולהעלות איכות אבל זה לא עזר... תודה!
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, טרם קנייה בעוד כשבוע וחצי אני עדיין לא סגור על הכרטיס, אני רוצה להשאר במסגרת ה850-900 ש"ח מאחר והתקציב מצומצם ויש לי עוד ספק וסטיק של 2GB לקנות... חשבתי על GTX260 FREEZER X2 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 מול ה- PALIT DUAL SONIC HD4870 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1481 והאם שווה להשקיע בגרסאת ה-1GB של 4870 במקרה והרז' בה אני משחק היא 1680*1050? -שאלה נוספת, האם יש טעם בקניית GTX260 עם קירור בסגנון קרור סטוק במקום הקרור המשופר? (הרי קירור הסטוק לא מעיף אוויר אל תוך המארז אלא החוצה)
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לי יש מחשב נייד של HP Pavilion dv6 Notebook pc 6020j למחשב הזה יש כרטיס מסך ATI RADEON 6770 ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי איך אני יכול לדעת איזה כרטיס מסך חדש יותר מתאים למחשב הזה אשמח לקבל תשובה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני צריך להחליף מסך למשהו יותר טוב רציתי לדעת עם מסכי פלזמה טובים למשחקים?? אני יודע ש LCD לא מומלץ למשחקים?? מה אתם אומרים?? תודה
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-